Roskilde stævne

Flere KVIK spillere har i weekenden deltaget i Roskilde store internationale stævne.
KVIK Næstved spillerne leverede endnu engang flotte kampe, men med lidt blandede resultater. I yngre drenge rækkerne er vi godt repræsenteret i både A og B rækken.

Jakob og Simon Petersen spiller begge i A rækken, mod alle de bedste yngre drenge spillere i Danmark. I det meget stærke felt af spillere, vinder de begge over nogle yngre drenge fra Færøerne, men i den afgørende kamp om play off pladserne, taber de begge.

Bedre går det i B rækken, hvor Nicolai Dyg Jensen og Mark Christensen, spiller sig nemt videre fra gruppespillet.
I kvartfinalen vinder de begge også klart, og efter de sejre, skal de mødes i en indbyrdes kamp i semifinalen.
Den kamp vinder Mark med 3-0 og er dermed klar til finalen.

Mark starter rigtig godt i finalen og kommer foran 2-0 i sæt, men han taber desværre fokus og kampen med 2-3. Men Mark Christensen får en flot 2. plads og Nicolai Jensen, bliver nr. 4 i yngre drenge B.

Oliver Jensen spiller med i drenge B rækken og efter han er kommet videre fra gruppespillet, taber han desværre i 1/8 finalen.

Bedre går det i herre klasse 5 og 6. Michel Leleu spiller i klasse 5 og har det store spil med til Roskilde, og efter nogle flotte sejre, er Michel fremme i semifinalen, hvor han skal møde den polske spiller, Jarek Klamut.
Det blev en for stor opgave for Michel, som taber klart, men Michel får en meget flot 3. plads i klasse 5.

Samme polske spiller, stillede også op i klasse 6, og endnu engang gik det ud over nogle KVIK spillere. Peter Løvbjerg og Tim Hansen, spillede rigtig godt i denne række og begge kom til semifinalen. Her mødte Peter, polakken og det blev et nederlag til Peter.

Tim Hansen kørte derimod sin modstander over i den anden semifinale, og var nu klar til et møde med den polske spiller i finalen. Men også T. Hansen måtte bukke under for den stærke polak, som vandt klart i finalen. Tim Hansen får en flot 2. plads og Peter Løvbjerg får en 4. plads i klasse 6.