Invitation Klubmesterskaber 2020

Lørdag, den 19. september 2020

Denne dag vil vi afvikle klubmesterskaberne, som er blevet udsat fra april i sidste sæson. Vi har et stort ønske om at gennemføre det populære mesterskab for alle vores medlemmer.

Datoen er valgt, så det spilles lige inden turneringskampene starter, og det giver vores medlemmer til masse kamptræning til i sæsonen. Det skal samtidig være et sundheds sikkert klubmesterskab for vores medlemmer og deltagere. Derfor bliver mesterskaberne 2020, afholdt i en reduceret udgave, hvor vi ikke tilbyder så mange rækker, som normalt.

Vi følger udviklingen i samfundet og idrætsverden, samt myndighedernes anbefalinger. Forsamlingsforbudet på max 100 personer i hallen, skal overholdes.

Mesterskaberne starter kl. 11.30 og forventes færdigspillet, kl. 19.30. Spillestedet er Ellebækskolens hal (afd Kalbyris), Solsikkevej 14, Næstved.

Klubmesterskaberne er for alle medlemmer, uanset hvilke niveau man har som spiller. For mange medlemmer i KVIK, er det et af sæsonens store højdepunkter, hvor alle fra klubben uanset alder og niveau mødes og får spillet mange kampe, samtidig med at man for hygget sig.

Som en tradition afholdes der efter mesterskaberne spisning i kantine / hal området for de deltagere der har lyst. Tilmelding til dette arrangement sker på dagen, og det vil kun blive afviklet, hvis det er sikkert og sundhedsforsvarligt.

U12 holdet hyldes for det gode sammenholdPå denne dag vil Årets spiller og Årets kammerat også blive kåret og hyldet af publikum.

For at kunne deltage i klubmesterskaberne skal man være medlem af KVIK Næstved og have betalt sit kontingent for sæson 19-20. (dette gælder ikke særligt indbudte gæster af stævneledelsen) Spillere der har en B-licens i KVIK kan ikke deltage.

Der seedes efter Bordtennis Danmarks ratingliste, der afsluttede sæson 19-20.  Spillere der ikke har et ratingtal indsættes efter vurdering af stævneledelsen.
Hver spiller kan deltage i 2 singler og 1 double. Ungdomsspillere må gerne stille op i en enkelt seniorrække (ikke klasse 6).

Der spilles i puljer og bedst á 5 sæt. Herre Mester spilles bedst á 7 sæt i play off kampene efter puljespillet.
Alle double kampe, spilles efter cup system. (man er ude når man har tabt).

Oliver Jensen & Gustav Sørensen vinder Ungdom DoubleDer indbydes i følgende rækker:

Herre single Mester, åben single række
Herre single klasse 2 max ratingtal 2099
Herre single klasse 4 max ratingtal 1699
Herre single klasse 6 max ratingtal 1299

Ungdom D (kun for nye spillere, uden ratingtal)
Ungdom C (max rating 899)
Ungdom B (max rating 1099)
Ungdom A, åben single række

Åben Seniordouble (max. 8 par)
Åben Ungdomsdouble (max 8 par)

Startgebyr:
Senior og veteran:  40,00 kr. Ungdom: 30,00 kr. Alle doubler: 50,00 kr.  (pr. par)
Der skal betales kontant (IKKE Mobilpay eller kort) ved stævneledelsen, når man ankommer til hallen. Ingen kan spille før der er betalt.

Tilmelding til klubmesterskaberne, er senest tirsdag, den 15. september og kan ske på nedenstående formular.

Spørgsmål rettes til din træner eller Michael Jensen på jensen@kviknaestved.dk. Denne mail, kan også tage imod tilmeldinger.

Program og tidsplan kan man se her, fra onsdag den 16/9-20.

Men vi kan oplyse, at rækkerne starter som følger:

Seniordouble, kl. 11.30, ungdomsdouble, kl. 12.00, Herre Mester, kl. 12.45, Ungdom B og C, samt Herre 4, starter kl. 13.00, Ungdom A, kl. 14.30, Herre 6, kl. 15.30 og Herre 2, kl. 16.00.

Lodtrækning til doublerne, vil blive foretaget i klublokalet, onsdag den 16/9-20, kl. 19.00 i klublokalet.

Klubmesterskaberne i KVIK Næstved, er medlemmernes mesterskab og derfor er alle også en del af dette stævne. Vi håber at man vil give sin hjælp på dagen med bord- og bande opstilling, samt med rengøring af borde og bander, imellem kampene og ved pauser.

Man kan ligeledes være behjælpelig i kiosken eller dommerbordet. Man kan også tage video eller foto, som man kan dele med andre.
Hvis man selv har et firma eller har gode kontakter til en virksomhed kan man måske fremskaffe præmier til mesterskaberne, f.eks. caps, T-shirt, håndklæder og lign. Alt kan bruges.

Vi starter dagen kl. 10.30 i hallen, for alle dem som vil være med til at sætte borde og bander op, samt gøre kiosken klar.

Tilmelding:

 

Deltagerliste:

[ninja-view form=12 exclude=email,fodselsdato sort=z style=wood/dark]