Nyhedsarkiv 2009-2010

Nyhedsarkiv, Maj 2009 – Juli 2010

Stormøde 28. juni 2010

KVIK har afholdet det årlige ledermøde, hvor hele bestyrelsen sammen med træner-gruppen og andre interesseret planlagde den kommende sæson.
Der blev uddelt ansvarsområder til bestyrelsen og mange andre nye tiltag blev besluttet. Der vil i løbet af sommeren, her på siden, blive skrevet om planerne for den kommende sæson. Den nye træningsplan kommer på hjemmesiden i løbet af sommeren.

En fast tradition på ledermødet er en fodboldkamp – denne gang var det spillere fra talenttruppen, der udfordrede bestyrelsen.
De kompakte ledere i bestyrelsen vandt klart 9-5.
Om aften var der spisning og fest for de trænere og ledere, der har hjulpet i sæsonen.

 

Team Næstved støtte 14. juni 2010
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
KVIK har fået tildelt økonomisk støtte fra Team Næstved. Den økonomiske indsprøjtning skal bruges på vores førstehold, som så kan fortsætte det seriøse arbejde i Stigadivisionen.
Dejligt at være inde i varmen hos Team Næstved igen, efter vi i forrige sæson ikke fik tildelt støtte, selvom vi havde opfyldt de krav som Team Næstved stiller.

Vi er meget glade for støtten. På billedet modtager sportschef Mads Holm-Hansen checken på 70.000 kr af Team Næstveds formand Hans Verner Larsen ved en sammenkomst på Næstved Gymnasium.

De øvrige modtagere af støtte var Næstved Basket (kr. 195.000) og Næstved Boldklub (kr. 105.000) der var topscorere. Der var ligeledes støtte med mindre beløb til motorcrosskører, talentfulde ridepiger, roning samt rallykører Michell Nykjær.Greve-stævne 1. juni 2010

Vi havde 5 spillere med til stævne i Greve som primært var for B, C og D spillere. Stævnet blev afviklet i rigtig DGI ånd med masser af kampe spillerne og ingen plads ved bordene. Det er fint med et stævne på denne tid af sæsonen og der var rigtig mange deltagere fra klubber på Sjælland.

Vores spillere gjorde det fint. To 1/8-finaler i A-slutspillet til Mathias Ringstrømm i yngre drenge D og Christian Jensen i yngre drenge C.
Nikolaj Holm i puslinge B og Michel Christensen i U21 C var også i 1/8-finaler men i B-slutspillet.
I yngre drenge B blev Jonas Jakobsen nr. 1 i B-finalen.Referat fra generalforsamlingen 13. maj 2010

Klubben har afholdt den ordinære generalforsamling.
Det var en af de bedre forsamlinger med mange gode indlæg fra de fremmødte.
Formanden fremførte sin beretning og her fortalte han, at der bør komme nyt blod i bestyrelsen. Senere på forsamlingen, under valget, fik han sit ønske opfyldt idet to nye medlemmer blev valgt ind i bestyrelsen – velkommen til Nick Olsen og Jane Stark.

Formand Mumba og næstformand Kim Rasmussen blev begge genvalgt.

Michael Jensen fremlagde sin beretning med sportslige højdepunkter fra sæsonen.

Referat fra generalforsamlingen kan læses referat-generalforsamling-2010

DM-sølv til Mads Jørgensen 9. maj 2010

Ved de danske mesterskaber for ungdom i Ribe, fik KVIK Næstved Mads Jørgensen på podiet med en flot sølv-medalje i Herre Junior-double sammen med makkeren Rasmus Brunbjerg fra Århus BTK.
I finalen tabte de til favoritterne Schou Jørgensen og Niklas Middelhede, som denne sæson har spillet i Stigadivisionen.
I semifinalen blev det til sejr over Sebastian Haack og Nicky Marx fra Greve.
I singleturneringen spillede Mads i U21. Her blev det til nederlag mod Søren E. Nielsen med 2-3, efter Mads faktisk havde en føring på 7-3 i afgørende sæt.
I junior-rækken havde Mads nogle gode kampe og holdt sin seedning med en plads i 1/8-finalen, hvor det blev til et nederlag til ungdomslandsholdsspilleren Ruben Jensen fra OB – en tæt kamp som Mads taber med 1-3.
Endnu en god præstation af Mads Jørgensen.
Se flere resultater fra DM her.


Simon Arvidsson vinder U20 grand prix 4. maj 2010

I det svenske grand prix-slutspil for hele U20 eliten i Sverige, blev Simon Arvidsson samlet vinder, da han gik til tops i finaleslutspillet, hvor de 8 bedste spillede.

Kampene blev spillet bedst á 7 sæt. Finalen blev vundet 12-10 i afgørende sæt mod Mattias Karlsson.

Se alle resultater.

Klubmesterskaberne 2010 28. april 2010

Årets klubmesterskab er færdigspillet og det blev en stor dag for alle de deltagende spillere, ledere og forældre. Det var de største mesterskaber i KVIKs historie med 21 spillede klasser.bulow-klubmester
Alle havde en super dag med en fantastisk god stemning lige i den rette KVIK ånd.

Tre spillere blev dobbelt klubmestre: Jonas Bulow Olsen, Mads Jørgensen og Sebastian Bentzen. Sidstnævnte fik endda også en sølvmedalje.

Efter mesterskaberne blev der spillet indendørs fodbold og til aften var der spisning med 65 deltagere.

Sejr til Serie 1 i afgørende kamp. 22. april 2010

Klubbens serie 1 mandskab er klar til endnu en sæson i serie 1 rækken. Holdet skulle via deres placering som nr. 6 i grundspillet spille en afgørende kvalifikationskamp om at blive i serie 1.
Modstanderen var HOGI og holdet fra KVIK vandt kampen sikkert med 8-3. Nick Olsen med 3 sejre, Bo Nielsen og Michael Møller med 2 sejre, samt Bent Larsen med en enkelt sejr var holdet der sikrede endnu en sæson i serie 1.Sidste turneringskamp for Yngre Drenge 17. april 2010

Lørdag den 17. april spillede Yngre Drenge A deres sidste holdturneringskamp i denne sæson. Kasper, Sebastian, Christian og Jonas spillede på udebane.

Første kamp var mod Virum, den blev tæt og med lidt held kunne vi ha’ vundet, men desværre kiksede doublen, hvor vi tabte. Resultatet blev 5-5. Anden kamp stod mod Roskilde. Vi fik nogle flotte sejre i tætte kampe og vandt samlet med 8-2. Alle fire drenge ydede en flot indsats og lavede en super afslutning på denne sæsons holdturnering.

Holdet har haft en god sæson i yngre drenge A og samlet fik holdet 11 point og på den samlede topscoreliste med 43 spillere fik Kasper Storch en flot 2. plads med 29 sejre i 33 kampe.

 

Skidt weekend for drengene 12. april 2010

Det blev en dårlig weekend for både de unge og gamle drenge efter weekendens kampe.
Drengedivisions holdet havde en teoretisk chance for at komme i slutspillet inden kampene, men spillerne havde ikke troen på det og der manglede fight og vilje. Lørdag blev det til et 12-2 nederlag til Amager, som vi slog 9-5 på udebane !!
Søndagens kamp i Virum blev også et nederlag på 11-3.

De gamle drenge i Oldboys DM rækken tabte begge deres kval. kampe i Randers og dermed er en nedrykning til 1. division en kendgerning.Flensborg internationale stævne 6. april 2010


untitled
Til det store internationale stævne i Flensborg havde KVIK, Mads Jørgensen med på et sammen-sat hold med Rasmus Brunbjerg, Århus og Fredrik Ryborg, Hillerød som medspillere.
Holdet spillede sig i slutspillet, men blev stoppet i kvartfinalen og sluttede på en samlet 5. plads.

I den individuelle turnering var Mads rigtig godt spillende og kom helt frem til slutspillet, hvor de 4 bedste spillere er i en pulje hvor der spilles alle mod alle. Her var det svært for Mads, der dog vinder over en svensk ungdomslandsholdsspiller, men taber bla. til den senere vinder en Tysk juniorlandsholdsspiller. Men Mads slutter på en flot 3. plads og på foto kan man se Mads Jørgensen på podiet.


Ungdomshold i kamp 27. marts 2010

Drenge divisionsholdet vandt i dag en sikker sejr på 10-4 i Brøndby. Kort før kampen fik holdet afbud af reserven, Jeppe Frausing.
Det var ikke muligt at skaffe en ny reserve, så kampen med vundet med kun 3 mand. Mikkel Frederiksen, Simon Rubæk og Lasse Schønherr vandt alle deres kampe, samt en double og dermed blev sejren på 10-4. Rigtig godt gået.

Holdet har stadigvæk chancen for at komme i slutspillet, da der er stor spænding og jævnbyrdighed i rækken. Kampen den 28/3 mod topholdet Greve er udsat pga spillernes påskeferie og skader til onsdag den 7/4.

Drenge østserien spillede hjemme fredag den 26/3 mod Bornholm. Holdet måtte i sidste øjeblik indkalde yngre drenge spilleren, Kasper Storch, da der også her var en skade.
Kasper spillede en super holdkamp og vandt 2 singler. Jacob Juul Madsen vandt ligeledes to kampe og sammen vandt de doublen. Oliver Mortensen vandt desværre ingen kampe, så resultatet blev 5-5.
I lørdagens to kampe blev det til et 1-9 nederlag til NFBTK og en 7-3 sejr over Frem Sakskøbing. I denne kamp havde vi Sebastian Jørgensen med i stedet for Kasper Storch. Både Sebastian, Oliver Mortensen og Jacob Juul Madsen kom på tavlen med sejre i holdkampen.

Yngre drenge A spillede på udebane mod topholdene, Gladsaxe og Smørum. Det blev nederlag på 6-4 til Gladsaxe. Holdet kæmpede godt og førte med 4-3 på to sejre til Sebastian Bentzen og en enkelt til Christian Herløv, samt en doublesejr. Men drengene kunne ikke holde fast, så Gladsaxe vandt de sidste 3 singler.
I den anden kamp vandt Smørum klart med 8-2. Her var det igen Sebastian Bentzen og Christian Herløv der vandt hver en kamp. Jonas Jakobsen vandt desværre ingen kampe.


Brøndby Stævne 24. marts 2010

Vi har deltaget i årets Brøndby stævne, som hører under DBTUs grand prix serie, hvilket betyder at de fleste af den danske ungdoms elite deltager.ks-i-bronby
Vi havde 5 spillere med i stævnet med lidt blandede resultater. Flere af vores spillere røg ud allerede i 1/8 del finalen, men i Yngre drenge rækken havde vi succes, da Kasper Storch gik hele vejen til finalen.
Her spillede Kasper en meget tæt kamp, der strakte sig over 5 sæt, men det blev desværre til nederlag.

Men en flot andenplads til Kasper og fin pokal, som ses på foto.

Status på senior seriehold 18. marts 2010

Alle klubbens seniorhold har nu afsluttet deres turnering. Her følger en kort status fra sæsonen.
Klubbens 3. højst rangeret hold spiller i serie 1 og holdet har haft en meget svingende sæson med op og nedture. Der er blevet brugt 10 spillere på holdet igennem sæsonen og det har været svært for holdleder, Bo Nielsen at sætte det rigtige hold.
Spillerne har været ustabile og var med til at placerer holdet på 8. pladsen, der betyder at holdet skal spille kval. kampe for at undgå nedrykning.

Serie 2 mandskabet sluttede lidt bedre på en samlet 4. plads i grundspillet. Der har i løbet af sæsonen blevet brugt 11 spillere på holdet.
Vores hold i Serie 3 har haft mere succes og sluttede med en 3. plads i grundspillet og skal spille oprykningskampe til serie 2. Holdet har kun brugt 5 spillere og bedste mand var Mark Møller, der havde 30 sejre i 33 kampe.

Men størst succes har vores klasse 5 mandskab haft. Holdet med kun 2 spillere, Brian Jensen og Kristian Andersen gik helt til tops og vandt deres række, flot.

 

Masser af medaljer til KVIK ungdom 15. marts 2010

KVIK Næstved har den 14/3 afholdt et stort DGI grand prix stævne på Kalbyrisskolen. Der var deltagelse af over 100 spillere fra mange klubber på Sjælland i løbet af dagen.untitled1

Der var rigtig mange flotte KVIK resultater i løbet af dagen. Specielt i yng. drenge C, besatte KVIK spillere de 3 første pladser, med Christian Herløv som guldvinder, Jonas Jakobsen fik sølv og Sebastian Bentzen fik en bronzemedalje.
Drenge C rækken havde samme rækkefølge, med Christian Herløv som vinder og Jonas Jakobsen på andenpladsen.
I yngre drenge D var det også en ren KVIK finale med Mikkel Kyhn som vinder og Christian Jensen på en 2. plads.
Puslinge B fik også en KVIK spiller som vinder, Ulrik Jørgensen gik ubesejret igennem og vandt guld, med Mikkel Noer på andenpladsen.
I puslinge A rækken fik Nikolaj Holm-Olsen en flot sølvmedalje.

Men også klubbens seniorspillere deltog. I herre klasse 5, gik Brian Jensen helt til top og vandt guld. Kristian Andersen fik en flot bronzemedalje.

 

To sejre til 2. division 15. marts 2010

Klubbens andethold fik en god afslutning på sæsonen med 2 holdsejre i de to sidste kampe. Hjemmekampen mod Vestegnen blev vundet med 8-6 og som så mange gange før var det Mads Holm og Mads Jørgensen der lavede fuldt hus med 3 singlesejre hver, samt sejr i deres double. Per Skat Jørgensen vinder en enkelt kamp. Mest dramatik i holdkampen, var da klubbens store figther Mumba i sin første kamp bliver skadet med en fibersprængning i låret.

Til holdets anden kamp på udebane i Svendborg, havde Anders Petersen afløst Mumba. Anders var med en singlesejr med til at sikre holdet en storsejr på 11-3. Mads og Mads tog endnu engang 7 sejre tilsammen. Per Skat vandt 2 kampe og sammen med Anders vandt de også en double.
Flot af holdet med en positiv afslutning, men det var desværre ikke nok til at holde holdet i 2. division. Vi manglede faktisk bare et point for at have undgået nedrykningen. Surt, når man ser på hele sæsonen, at vi ikke kunne få det point.

Nationale mesterskaber 9. marts 2010.

Da KVIK Næstved er en international klub med spillere fra flere nationer har klubbens udenlandske spillere også været til de nationale mesterskaber.
Først skal det dog nævnes at de Danske mesterskaber ikke havde nogen deltagere fra KVIK. Ved de svenske mesterskaber, havde vi Jamie Lindqvist, Andreas Engblom og Simon Arvidsson med.

Alle tre spiller sig i hovedturneringen. Andreas og Jamie tabte begge i 1. runde, mens Simon Arvidsson vandt i første kamp over Robert Eriksson, der stiller op for Kbh BTK i Danmark. I 2. runde bliver det dog nederlag til Johan Axelqvist.
Her kan man se resultaterne fra Sverige.

Vores Irske ven, John Murphy der også har licens i KVIK, men har dog ikke spillet nogle kampe for vores førstehold i denne sæson. Det var dog ingen hindring i at blive mester i Irland.

LM for senior 9. marts 2010

Ved landsmesterskaberne for senior havde KVIK 2 spillere med i klasse 5. Brian Jensen og Kristian Andersen spillede sig i semifinalen i double, som også blev endestation.
I single turneringen var begge spillere med helt fremme. De mødes i en indbyrdes kamp i kvartfinalen, med Brian Jensen som vinder og han gik også hele vejen til finalen, hvor det dog blev til et nederlag.

Ungdomshold stadig i kamp 8. marts 2010

Vores ungdomshold i yngre drenge A og drenge østserien har været i kamp i weekenden. Begge spillede 2 holdkampe med en sejr og et nederlag.yngre_drenge

Yngre drenge holdet vandt en storsejr på 10-0 over København. Sebastian Bentzen, Kasper Storch og Jonas Jakobsen var på holdet i denne sejr. I den anden kamp mod topholdet, Brønshøj blev det et nederlag på 2-8. Her spillede Christian Herløv i stedet for Jonas Jakobsen. Kasper Storch vandt de 2 kampe til KVIK.

Drenge holdet med Jeppe Christensen, Jakob Juul Madsen og Oliver Mortensen vandt
6-4 over Bornholm og her blev Jeppe topscore med 3 sejre, mens Jakob vandt 2 kampe og sammen vandt de doublen.
I den anden kamp blev det nederlag på 3-7 til Hillerød og vandt spillere hver en kamp.

Serie holdene mod afslutning 6. marts 2010

Seniorholdene nærmer sig afslutningen på sæsonen. Serie 2 og 3 har allerede sluttet sæsonen, med en placering til serie 2 midt i rækken og et serie 3 hold der sluttede på 3.pladsen.
Serie 1 holdet har endnu en enkelt kamp tilbage og der skal en sejr til i sidste kamp hvis ikke holdet skal i nedrykningsspil.


Storsejr til drengene 3. marts 2010

Vores drenge divisionshold vandt den udsatte kamp mod bundholdet fra København BTK. Sejren blev meget klar og sikker 12-2. De to nederlag fik Thjalfe Ulvenberg og Mikkel Frederiksen. Simon Rubæk og Lasse Schønherr fik fuld hus med 3 sejre.

 

Roskilde stævne 2. marts 2010

Vi har deltaget i det årlige Roskilde stævne, som indgår i den danske grand prix serie og derfor har deltagelse af hele den danske elite.
Vores ungdomsspillere har gjort det rigtig godt til dette stævne med flotte placeringer i mange rækker.
Bedste præstation var dog Mads Jørgensen, der spillede sig i finalen i Herre Junior Elite. Her blev det endnu engang et nederlag til Emil Madsen fra SISU. Men i semifinale og kvartfinale vinder Mads over to top 10 spillere.

 

Maze rejser mod øst 23. februar 2010

Så kunne Roskilde ikke længere holde på Maze. Økonomien sagde stop og Maze er blevet fritstillet fra den 15/2.
Michael Maze fik dog hurtig job, da han har skrevet under på en 2-årige aftale med den russiske klub UMMC, der i denne sæson spillede sig i kvartfinalen i Champions League.
Det bliver spændende at følge Maze i den russiske liga, der til næste sæson bliver meget stærk med flere verdensstjerner.

To nederlag til andetholdet 21. februar 2010

Vores hold i 2. division tabte overraskende begge sine kampe i weekenden 20-21/2-10.2divi0910_sos
Det blev et knebet 6-8 nederlag til Brønshøj i lørdagens kamp. Holdet fik ellers en drømmestart med en 4-1 føring, men herfra fik holdet et samlet kollaps og det gik galt.

Der var 3 sejre til Mads Holm og sammen med Mads Jørgensen vandt de en double.
Men netop Mads havde en skidt dag, da han kun får en sejr i denne kamp. Per Skat Jørgensen vinder også en kamp, men desværre ikke nok.

I kampen mod Triton, Odense, hvor holdet var uden Holm-Hansen gik det helt galt og kampen blev tabt klart med 3-11.
Dette var sidste chance for at bevare holdet i 2. division. Der er godt nok 2 kampe tilbage at spille for holdet, men det er i den yderste teori at holdet fortsætter i 2. division.

Top 12 for ungdom 7. februar 2010

Årets ungdoms top 12, hvor hele den danske elite ungdom spillede alle mod alle. Turneringen blev spillet i Århus og vi havde Mads Jørgensen med som deltager i junior klassen.
Mads Jørgensen havde en god turnering med en god indstilling og vilje i alle kampe. Der blev spillet mange tætte kampe.

Første kamp gav en sejr på 3-2 over Kasper Pedersen, Brøndby. Herefter spillede Mads to meget tætte kampe mod Frederik Ryborg, Hillerød og Emil Madsen, SISU. Begge kampe gav desværre et nederlag på 2 bolde i afgørende sæt. Mod Emil Madsen havde Mads endda en 8-4 føring.

I 4. runde tabte Mads klart 0-3 til Asbjørn Reenberg, Hillerød. Men i 5. runde var det Mads tur til at vinde, det blev en klar 3-0 sejr over Peter Harslund, Hillerød. Lørdagens sidste kamp gav også en sejr, da Mads vinder 3-1 over Rasmus Brunbjerg, Århus.

Søndagens første kamp var meget nem, da Mads vandt på WO mod Sebastian Haack. Derefter blev det til to 0-3 nederlag til Jonathan Groth og Alexander Schou.
Mads kommer tilbage med en klar 3-0 sejr over Benjamin Søndergård. Sidste kamp er mod Nicky Marx, hvor Mads spiller godt, men kan ikke holde fokus hele vejen, så det bliver et nederlag.
Men et godt top 12, hvor Mads holder sin seedning og vinder 4 kampe.
Her kan man se slutstillingen

 

Veteran og drenge kampe 1. februar 2010

Vores gamle drenge i veteran DM rækken var i aktion i 2 holdkampe lørdag den 30/1. Vores veteran hold har det hårdt i denne sæson og det blev også til to nederlag på 0-6 til Brønshøj og 2-6 til Nyråd.

Drenge divisionen havde hjemmebane mod Ølstykke, men det var ingen fordel, for det blev også til et nederlag. 10-4 tabte holdet og de fire sejre fik Thjalfe Ulvenberg, Simon Rubæk og Lasse Schønherr med en singlesejr hver. En double blev også vundet.

Eneste succes havde vores hold i drenge østserien, der vandt med 6-4 over Frem Sakskøbing. Jeppe Christensen vinder 3 kampe, Jakob Madsen vinder 2 kampe, mens reserven Kasper Storch vinder en enkelt kamp.

 

God afslutning 1. februar.2010

 

Vores førstehold fik en rigtig god afslutning på sæsonen, da holdet hentede 1 point på udebane mod Vedbæk.
Vi kom bagud 2-0, da Andreas Engblom efter en brandkamp mod Martin Monrad tabte 2-3 og Jamie Lindqvist tabte 1-3 til Morten Knudsen.
Men Simon Arvidsson med sejr over Christian Kongsgård på 3-2 og Cyprian med en 3-0 sejr mod Kim Høgsberg fik os tilbage på 2-2.

Efter pausen tabte Engblom og Simon de to kampe på førstebordet til Monrad og Kongsgård. Men Jamie Lindqvist og Cyppe fik os tilbage på 4-4, efter to 3-0 sejre i 2. parkryds.

Simon og Jamie spillede den afgørende double mod Monrad og Kongsgård. De vandt første sæt, men kom bagud 1-2 i sæt og havde en føring på 9-5 i 4. sæt, men kunne ikke holde den, så nederlag på 1-3 i doublen og et samlet nederlag på 5-4.
Men en god præstation af hele holdet og vi fik den positve afslutning vi kom efter.

Sidste hjemmekamp gav nederlag 30. januar 2010

Vores førstehold fik desværre et nederlag i den sidste hjemmekamp. En ellers god start med føring til både Simon Arvidsson og Andreas Engblom i deres første kampe, kunne ikke holde. Kun Engblom vandt med 3-2 over Mathias Andersson, mens Simon tabte med 2-3 til en godt spillende Martin Bremer. 

Unge Mads Jørgensen tabte 0-3 til David Hindersson. Jamie Lindqvist havde det svært mod Gao Fan og tabte 0-3. Ved pausen var vi dermed bagud med 3-1 og herefter spillede Jamie mod Bremer og selvom Jamie spillede taktisk klogt var det svært og han måtte lide et nederlag på 1-3. Simon Arvidsson og kinesiske Gao Fan spillede en super kamp med dueller i verdensklasse niveau. Simon kunne ikke holde hele vejen, så det blev et nederlag på 3-1. Et samlet nederlag på 1-5 i holdkampen.

To sejre i 2. division 25. januar 2010

Vores andethold i 2. division spillede i weekenden den 23-24/1 to kampe og begge med en 9-5 sejr. Den flotteste sejr var lørdagens kamp mod topholdet fra Tølløse.
Her var det Mads Holm og Mads Jørgensen, der begge vandt 3 singler, samt deres double. Per Skat Jørgensen spiller ligeledes en brandkamp og vinder 2 singler.
Søndagens kamp i det Sønderjyske mod Haderslev, er det igen 2 x Mads der laver fuld hus med 7 sejre tilsammen. Per Skat Jørgensen og Michael Møller vinder hver en enkelt kamp.Storsejr i Nørreå 25. januar 2010

Vores førstehold i Stigadivisionen fik en sejr på 5-1 i det midtjyske mod Nørreå.
I holdkampen fik KVIK en god start, da Andreas Engblom vinder med 3-1 over Nørreås bedste mand Erik Åhman. Engblom spillede taktisk klogt, samt med stor sikkerhed i spillet. Sam Oddsheden spiller ligeledes en god kamp og med sikkert og roligt spil vinder Sam klart 3-0 mod Nørreås anden svensker Henrik Lundholm.

Vores 1. single, Simon Arvidsson startede med problemer mod Nørreås unge Niklas Middelhede. Bagud med 1-2 i sæt, kæmper Simon sig dog tilbage i kampen, men i det afgørende sæt er den unge Nørreå spiller helt på toppen og vinder klart og reducerer til 1-2 i holdkampen.
Cyprian Asamoah, der tidligere har spillet som vores 1. single, er de seneste kampe rykket ned på andetbordet og det har givet succes. I denne kamp vinder Asamoah med 3-0 over en ellers godtkæmpende Michael Jensen.

Ved pausen er stillingen dermed 3-1 til KVIK Næstved og herefter spilles de to kampe på førstebordet, hvor vi har Simon Arvidsson mod Erik Åhman, samt Andreas Engblom mod Niklas Middelhede. Begge kampe er fyldt med spænding og stor dramatik og spilles helt ud i 5. sæt.
Simon er nede 5-8 og laver servefejl til 5-9, men holder hovedet koldt og kommer tilbage i kampen. Med en helt vild afslutning vinder Simon med 14-12 i afgørende sæt. Åhmans reaktion efter kampen var et kastet bat i banden, som gav et rødt kort.
Andreas Engblom er også i problemer i 5. sæt, er bagud 4-6 og 7-9, men også her er KVIK spilleren iskold og vinder med 13-11.
Disse to gyserafslutninger gav sejre og dermed en samlet holdsejr på 5-1. Surt for Nørreå, der kæmpede godt, men som bundhold er det altid op af bakke.

Læs mere på DR/min sport.

ØM ungdom 18. januar 2010

untitled2

Ved de Østdanske mesterskaber for ungdom i Tåstrup Hallerne havde vi 9 spillere med.
Vi kunne ikke leve op til sidste års medaljehøst på 8 medaljer. Dette mesterskab indbragte flere flotte placeringer og gode præstationer af vores ungdoms-spillere, men medaljer fik vi desværre kun to af.

Simon Rubæk fik en sølvmedalje i U21 single. I sin egen række i drenge A tabte Simon i kvartfinalen.
I yngre drenge D double fik Jonas Bülow Olsen og Christian Jensen (foto) en meget flot bronzemedalje.

 

0-5 i Odense 14. januar 2010

Kampen mod OB, hvor vi stadig havde en chance for at nå slutspillet med en sejr gik helt galt. Lodtrækningen lå ellers godt til os, men vi havde intet held i de første kampe.

Simon Arvidsson spiller en god kamp mod Morten Hyrup og kampen går i 5. sæt. Her har Simon ikke heldet på de afgørende bolde, som han taber med 9-11.
Sam Oddsheden har muligheden mod Lars Hauth, men fokuserer ikke på de positive ting og taber 1-3.

Andreas Engblom spiller en god og tæt kamp mod Michael Mathiasson. Heller ikke her havde vi heldet i afgørende sæt. Engblom har 8-6, men taber de næste 5 bolde til nederlag 8-11.
Mads Holm-Hansen startede som lyn og torden mod Andy Perreia og vandt første sæt, men langsomt kom den cubanske spiller ind i kampen og vandt med 3-1.
Efter pausen spillede Mads mod Hyrup. Her var det svært, da Mads aldrig kom i gang og OB spilleren vandt klart 3-0 og dermed en OB holdsejr på 5-0.

KVIK Auktion 11. januar 2010

Til vores hjemmekamp i Stigadivisionen lørdag den 9/1 mod København, startede vi en Auktion på en sponsoreret “Hugo Boss Termo jakke” str. M til en værdi kr. 2899,00.
Det beløb vi får på auktionen går direkte i klubkassen.
Højeste bud der blev givet: Kr. 600,00.
Man kan løbende sende bud til formand, Jan Rasmussen og i forbindelse med en turneringssamling på Kalbyrisskolen den 23/1, vil den endelige auktion finde sted.

 

Tre medaljer ved ØM 11. januar 2010

Ved de østdanske mesterskaber for to-mands hold i Albertslund, fik vi 3 medaljer med hjem til klubben.
I drenge A fik Lasse Schønherr og Mikkel Frederiksen en sølvmedalje, efter et finale nederlag til Ølstykke.
To bronze medaljer fik vi i Junior B med Martin Kaltoft og Simon Rubæk, samt i Drenge B med Thjalfe Ulvenberg og Jeppe Christensen.

Sejr i Århus 10. januar 2010

Men knebent nederlag til København BTK
Søndagens kamp i Stigadivisionen mod Århus, havde vores hold som farvoritter. Men vi får en katastrofal start, hvor vi kommer bagud med 2-0. Sam taber til en godt kæmpende ungdomsspiller, mens Simon misser 2 matchbolde i 4. sæt mod Tobias Lau.
Cyprian og Andreas får os tilbage på sporet med to sikre 3-0 sejre. Simon får os i front med 3-2, efter klar sejr mod Flemming Sunn. Men Århus udligner til 3-3, da Andreas Engblom taber til Tobias Lau.
Cyprian vinder igen klart 3-0 og i den sidste kamp sætter Sam Oddsheden tingene på plads med sejr i sidste single over Simon Fischer til en samlet 5-3 holdsejr.

Læs mere om kampen på DR / min sport.

Lørdagskampen mod København BTK, startede vi flyvende med en 2-0 føring, efter en supersejr af Simon Arvidsson over Li Moding og en Sam Oddsheden sejr mod Jimmie Karlsson. København udlignede til 2-2 og kom foran 4-2, inden Sam bragte lidt håb tilbage med sejr til 3-4. Men i sidste kamp kunne Mads Jørgensen ikke gøre noget, så det blev nederlag på 5-3.

 

SFO på besøg 7. januar 2010

untitled3KVIK Næstved havde onsdag den 6/1 besøg af 13 glade og meget bordtennis interesseret børn fra Digtervejens SFO i Næstved Kommune.

Børnene har i jeres SFO en stor glæde ved at spille bordtennis, men har ikke så mange borde til rådighed, så det var en stor oplevelse for børnene at kunne spille og træne i KVIKs lokaler med førsteholds træner, Michael Jensen. Alle børn fik ligeledes plakat og autograf med Michael Maze.

 


Julelotteri 6. januar 2010

Salget af julelodder er slut og alle sælgere har afleveret deres solgte lodder. Mange ungdomsspillere deltog i salget og vi havde et godt salg.
Det endelige tal, hvor mange penge klubben har fået er ikke opgjort endnu, men beløbet er ca. 5.500,00 til ungdomsarbejdet.

I den interne salgskonkurrence blandt ungdomsspillerne om hvem der kunne sælge flest lodder er slutstillingen:

Christian Jensen 170 stk
Nikolaj Holm 138 stk
Jakob Juul Madsen 90 stk

Alle tre vinder et gavekort til BTEX.

 

Kval Top 12 4. januar 2010

Simon Rubæk har deltaget i kvalifikationskampene til Danmarks Ungdoms Top 12. Simon spillede i drenge-rækken, hvor der er udtaget 12 spillere – fra nr 9 i Danmark og nedefter. Der spilles en turnering over to dage, hvor alle spiller mod alle.
Simon var kommet med på den sidste plads, så han stod overfor en hård opgave. Niveauet blandt de bedste drenge i Danmark er meget tæt, men selvom Simon var i fin form efter sin semifinaleplads i Helsingborg spillede han flere jævne kampe – flere af disse blev desværre tabt. Da det endelige regnskab blev gjort op, havde Simon vundet 2 kampe og sluttede dermed på en samlet 11. plads.

Stævne i Helsingborg 30. december 2009

untitled4Otte spillere fra talenttruppen har deltaget i “Lilla Rekord Cupen” i Helsingborg. Vi havde 3 spillere med i årgang 98 (drenge 11 år). Sebastian Bentzen, Jonas Jakobsen og Christian Jensen. Alle 3 startede nervøst i første kamp. Men efter lidt snak med træneren, gik det meget bedre i anden kamp, hvor der er sejr til både Sebastian og Jonas. I sidste kamp, hvor det skulle afgøres om de gik videre fra puljen, tabte de desværre i afgørende sæt, men alle tre spillede deres bedste.

I drenge 12 år havde vi Christian Herløv og Kasper Storch med, begge i stærke puljer. Herløv var meget tæt på i første kamp, men tabte med 2 bolde i afgørende efter en god kamp. De to andre kampe blev også tabt.
Kasper spillede nogle tætte og gode kampe. God indstilling og vilje fra Kasper gav ham en sejr i hus i sin sidste puljekamp.

I drenge 15 år deltog Jakob Juul Madsen, Jeppe Christensen og Simon Rubæk. Alle tre kommer fint igang med sejr i deres første kamp. Jakob spiller lidt for defentivt, men stor sikkerhed gør at han vinder endnu en kamp og bliver toér i puljen. Simon taber en kamp, men går videre som nr 2.untitled5
Jeppe spiller utroligt flot og med en god forhånd vinder han sin pulje med 3 sejre.

Tre spillere i 1/8, det er flot. Desværre blev det endestation for Jakob og Jeppe. Sidstnævnte var tæt på, men tabte en jævnbyrdig kamp. Jakob tabte 3-0.
Simon Rubæk havde spillet sig varm og var kommet i et højere tempo. Han skulle spille mod den finaleseedet spiller fra Halmstad og var bagud 2-1 i sæt, vandt 16-14 i 4. sæt og i afgørende sæt, var Simon flyvende og vandt 11-2.

I kvartfinalen fik Simon god opbakning fra holdkammeraterne og det rygstød gav Simon en indsprøjtning, og han spillede en super kamp.
Igen var Simon godt spillende i afgørende sæt og vandt med 11-9 og kampen med 3-2.
untitled6
Opbakningen fortsatte i semifinalen, men Rubæk, havde det svært mod en god modstander. Simon tabte med 3-0, men flot at komme i semifinalen.

Turen var et bevis på, hvor gode vi er socialt.
Med et godt kammeratskab, alle hjalp hiananden.

 

 

 

 

Ungdomshold i kamp 20. december 2009

To af vores ungdomshold har været i kamp her i weekenden inden jul.

Yngre drenge A holdet spillede to kampe og det blev desværre til 2 nederlag. Begge kampe tabte de med 2-8 til Smørum og Gladsaxe.

Drenge Østserien tabte også sine 2 kampe. Mod Jernløse blev det 3-7 og mod Roskilde blev nederlaget på 8-2.
Jakob Juul Madsen blev klar topscore på drengeholdet med 5 singlesejre i 6 kampe.

To sejre til drengene 13. december 2009

mikkel%20actionVores hold i drenge divisionen fik i weekenden to holdsejre. Lørdagens hjemmekamp blev vundet med 8-6 over Brøndby. En stor præstation, da holdet måtte stille op med 3 spillere, da Thjalfe Ulvenbergs fodskade brød op igen kort før kampstart.
Synd for Thjalfe, der troede efter samråd med en kiropraktor han var klar til kamp.

Men de tre holdkammerater, Mikkel Frederiksen, Lasse Schønherr og Simon Rubæk, kæmpede fantastisk og det lykkedes at få 8 singlesejre i hus, så holdkampen kunne vindes med 8-6.

Søndagens udekamp i Albertslund var så med Jeppe Christensen på holdet. Jeppe havde det svært og tabte sine singlekampe, men ingen panik holdet vandt ganske klart med 10-4. Simon Rubæk og Mikkel Frederiksen (foto) vinder 3 kampe, Lasse Schønherr får 2 sejre og to doubler bliver også vundet.
Efter første halvdel af sæsonen er spillet ligger holdet nr. 4, men kun 2 point fra en slutspilsplads, så meget er åbent endnu.

KVIK – Køge 1-5 12. december 2009

For vores bedste hold i Stigadivisionen blev det desværre til et nederlag på 1-5 til vice mesterne fra Køge Bugt.
Der var på forhånd lagt op til en spændende kamp, men vi havde ikke heldet på de afgørende bolde i de tætte kampe.

Køge er stærk besat i førstesinglen med kinesiske Huang Hou og både Cyprian og Andreas Engblom tabte 3-0 til Huang. Det var mere i den anden kamp i 1. parkryds vi havde chancen. Engblom spillede en god kamp mod Jonathan Groth med mange gode dueller, men Andreas havde ikke det sidste fokus i afgørende sæt.
Cyprian Asamoah spiller godt mod Groth, er godt nok bagud 0-2, men får langsomt fat i sit spil, men det er desværre ikke nok og Cyppe taber 9-11 i afgørende sæt.

På andetbordet var der debut til Jamie Lindqvist og med en god indstilling og fight fik han en god debut i den svære kamp mod Fredrik Lundqvist. Vinder første sæt og er meget tæt på at tage 2. sæt, men Køge spilleren kæmper altid godt og gik hele vejen og vandt de tætte sæt.
Som mange gange før var Simon Arvidsson igen KVIKs bedste spiller. Simon kommer på 2-0 mod Køges Joachim Andersson, som dog udligner igen i nogle tætte sæt. Men i 5. sæt sætter Simon sin modstander på plads og vinder klart.

Læs også nyheden på DR/min sport.

Masser af medaljer 7. december 2009

Flere af vores ungdomsspillere hentede medaljer med hjem fra årets julestævne i Dalmose Hallen.
Vi havde spillere i 2 finaler, desværre begge med nederlag, men sølvmedalje til Kasper Storch i yngre drenge B og sølv til Sebastian Jørgensen i yngre drenge D single.
Jonas Bülow fik bronze i yngre drenge D og det samme gjorde Mikkel Kyhn i yngre drenge E.

I begge vores doubler i yngre drenge gjorde både Christian Herløv / Kasper Storch og Sebastian Bentzen / Jonas Jakobsen det rigtig fint og begge par fik medaljer.

Seniorkampe 30. nov. 2009

Weekenden, den 28-29/11 bød på flere KVIK kampe.
Ved lørdagens kampe, blev det til to sejre og to nederlag.
Vores andethold i 2. division havde det svært på udebane i Greve mod Vestegnen. Her blev det til et nederlag på 3-11. Per Skat Jørgensen fik to sejre.

Vi havde tre hjemmekampe på Kalbyrisskolen og her vandt serie 1 med 8-6 over Karlslunde. Serie 2 holdet tabte 6-8 og serie 3 vandt med 6-4.

Søndagens hjemmekamp mod HOGI, blev desværre også til et nederlag på 3-11. Kampen blev spillet med to reserver, men de gjorde det fint, da både Jan Rasmussen og Nick Olsen vinder en kamp hver.
Per Skat Jørgensen vinder den sidste kamp.

Old boys i aktion 23. november 2009

Vores gamle drenge har været i kamp i weekenden 21-22/11, det blev dog til 3 klare nederlag i DM rækken, som er den bedste række. Nederlagene blev til Tølløse, Amager og Randers.
Holdets 3. mand Jan Rasmussen kæmpede som sædvanelig godt men blev en samlet “hank” efter de tre kampe var færdigspillet.
Per Jørgensen og Michael Møller var de to andre på holdet, som begge vandt kampe. De to sidstnævnte brugte kampene som forberedelse til 2. divisions-kampene i næste weekend.

Sejr og nederlag til drengene 23. november 2009

Efter weekendens to hjemmekampe, blev det til en klar sejr i lørdagens kamp mod Albertslund på 10-4, mens søndagens kamp mod Virum gav et nederlag på 6-8.

I kampen mod Albertslund var der kontrol allerede fra kampens start, da vi vinder de første kampe og holder føringen hele igennem. Selv begge doubler bliver vundet og vi fører med 10-1.
Mikkel Frederiksen vinder 3 kampe, Rubæk og Thjalfe vinder 2 kampe, mens Jeppe får en enkelt sejr.

Til kampen mod Virum, havde vi Lasse Schønherr med igen. Vi startede med lidt panik inden kampstart da Thjalfe blev syg i hallen og en halv time før start måtte vi indkalde Jeppe, der har en halv times transporttid til hallen.
Holdkampen er meget tæt i starten og efter de 6 første singler er stillingen 3-3. De næste 3 kampe, blev ligeså tætte og alle tre gik desværre til Virum med 11-9 i afgørende sæt, surt. Vinder en double, men hænger efter med 2 sejre hele vejen. Til sidst er en godt kæmpende Jeppe, dog tæt på at vi får 7-7, men han taber desværre med 8-11 i 5. sæt.
Et surt nederlag. Tak til Jeppe for at komme til kampen

 

Tæt på mod Roskilde 21. november 2009

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det var desværre ikke nok at være tæt på. Vi havde alle mand klar til kamp i Stigadivisionen, dog var Sam ikke med da han plejer sin skade.

I første runde spiller Simon Arvidsson mod Allan Bentsen et møde mange havde set frem til med spænding, men den udeblev, da Bentsen på dagen var et skridt foran i hele kampen og vinder 3-1.
Mads Holm får en flyvende start mod Casper Gammel-mark med føring på 2-0 i sæt, men Gammelmark kommer tilbage på 2-2, men i afgørende sæt er Mads stærk og
vinder klart.

3. kamp er Cyprian Asamoah chanceløs mod Finn Tugwell, der vinder 3-0. Andreas Engblom (foto) er godt spillende i den 4. kamp og udklasser Roskildes kineser, He Ki Yi med 3-1. Efter de 4 singler er stillingen 2-2.
I pausen er der stor optimisme og førstebordet med Cyppe og Simon starter godt. Cyprian spiller en god kamp mod Allan Bentsen og presser ham godt, men fysikken kan ikke holde hele vejen, så nederlag på 1-3.
Simon har godt fat i Finn, men i de to første sæt er Tugwell bedst på de afgørende bolde. Simon kommer tilbage til 1-2 og i 4. sæt har Simon 8-4, men fokus forsvinder, så nederlag. Synd Simon, igen en god kamp.

På andetbordet er Andreas Engblom total overlegen mod den danske juniorspiller, Gammelmark. Den typiske danske ungdoms spillestil er guf for Engblom, der vinder 3-0.
Mads Holm får bare ikke noget kineserguf, da han ikke kan få gang i sit spil mod He Ki Yi i den 8. single. Mads kæmper rigtigt godt, men He Ki Yi er taktisk stærk og vinder kampen med 3-1.
Holdkampen tabes med 5-3


Fåborg 16. november 2009

Her følger referat fra klub turen til Fåborgs stævne. Vi var afsted med 16 ungdomsspillere og der var mange flotte resultater.
Om lørdagen havde vi mange spillere med i drenge B. Jeppe Christensen gik hele vejen til finalen, hvor han dog tabte. Thjalfe Ulvenberg tabte i semifinalen, mens Jakob Juul Madsen spillende sig i kvartfinalen.
I drenge B double blev Sebastian Bentzen og Jakob Juul Madsen nr 2. Sebastian spillede også double i yngre drenge C sammen med Christian Herløv og her blev det også til et finale nederlag.

Sebastian Bentzen gik også i finalen i yngre drenge C single, hvor det desværre blev til et nederlag til en tysk spiller. Men tre andenpladser på samme dag, det er flot. I samme række spillede Jonas Jakobsen sig i kvartfinalen.
Herre junior A single blev domineret af Mads Jørgensen, som gik hele vejen og vandt rækken. Det samme gjorde Mark Møller i Herre klasse 4.

Efter alle disse kampe, blev der lørdag aften tid til lidt hygge og pizza spisning og denne interne konkurrence blev igen i år også vundet af Mads Jørgensen, der indtog en tre personers pizza på få minutter.
Den årlige fodboldkamp, lørdag aften mellem Jylland og Sjælland sluttede uafgjort.
Sengetiden lørdag aften blev også lidt sen, da der i den gode stemning skulle fortælles mange røverhistorier.

Søndag morgen blev spillerne ikke vækket af et vækkeur, men derimod var nogle Slagelse og Bornholmske spillere i gang med morgen rengøringen, så vores spillere måtte tidligt op. Men KVIK spillerne er jo glad for bordtennis og når man også er morgen frisk går man i gang med at spille bordtennis allerede kl. 07.30 !!
Søndagens kampe gav ikke de store resultater, men der blev mange spændende kampe, som vores spillere var indblandet i.

Alle fik spillet mange kampe også hele søndagen, så den sidste bil var først tilbage i Næstved kl 21.30. Alle havde en super god weekend.
Her til sidst udtaler den ansvarlige leder, Michael Møller:

Tak til alle drengene for en dejlig lang weekend.
Lige et par gode råd til alle:

  • Når to klubkammerater spiller mod hinanden holder vi ikke med nogen af dem.
  • Når vi vinder en heldig bold klapper vi ikke eller hover overfor modstanderen, men siger undskyld!
  • Når du har tabt, er det i orden at være sur, men husk at tænke på at der må være en grund til at den anden vandt og det kan ikke kun være held. Altså hvad skal du hjem og træne i klubben?

Nederlag til Vestegnen 13. november 2009

Med et ambuteret førstehold, blev det til et nederlag mod Vestegnen. Det meste af førsteholdstruppen var ramt af sygdom og skader, så det var en meget svær opgave holdet var på i Greve Hallen.

Vi stillede op til kampen med Mads Holm-Hansen, som har fået influenza i kroppen og da han samtidig også spillede mod den defentive Martin Bremer, gjorde det ikke sagen bedre. Mads taber klart kampen 0-3.
Under de meget speciale omstændigheder, var vi nødsaget til at stille med en spiller fra de lavere rækker og her kom Mark Møller til stor hjælp. Mark gik fint til opgaven mod David Hinderson, men det var en svær opgave og Mark taber 0-3.

Cyprian Asamoah var tilbage på holdet igen og startede med at vinde de to første sæt mod Vestegnens kineser, Gao Feng. Men Gao kommer tilbage og får tempoet i kampen op til hans fordel og vinder de næste tre sæt til sejr 3-2.
I sin anden kamp kommer Cyppe for sent i gang mod Mattias Andersson. Cyppe er bagud 0-2, før han vågner, men i et godt spillende 3. sæt taber Cyprian 9-11.

Andreas Engblom var dagens bedste KVIK spiller og levede helt op til forventningerne og spillede en stor kamp mod Mattias Andersson, som han besejrede med 3-1. Andreas var knivskarp på de afgørende bolde.
Mod Gao Feng holdt Andreas niveauet, men kineseren var stærk og her havde Andreas ikke det held der skal til, så det blev til nederlag på 0-3.
Et samlet hold nederlag på 1-5.

 

KVIK succes i Norge 11. november 2009

untitled7Sejr i U21 og semifinaleplads i Herre Elite ved det store internationale stævne i Stavanger.

KVIK Næstved deltog med hele 9 spillere til det store internationale stævne i Stavanger. Turneringen var opdelt i mange forskellige klasser, men i eliterækkerne var nogle af de bedste spillere fra Norden med.

Vores bedste spiller, Simon Arvidsson spillede i U21, hvor han var finale seedet. Men op til turneringen havde Arvidsson haft feber i kroppen og havde ikke de bedste forberedelser, men havde alligevel så meget styrke at han levede op til forventningerne og gik hele vejen til finalen, hvor han mødte den Norske seniorlandsholdsspiller, Espen Rønneberg.
Simon var i finalen hele tiden et skridt foran sin norske modstander og kampen blev vundet med 3-1 i sæt og dermed sejr i U21.

I Herre Elite havde KVIK fem spillere med, men det var kun de to fra vores stigadivisionshold, Mads Holm-Hansen og Simon Arvidsson, der spillede sig i kvartfinalen. Her spillede Holm-Hansen mod Allan Bentsen, Roskilde. Bentsen førte 2-1 i sæt, men Holm-Hansen kæmpede sig ud i et 5. sæt, men her var det også slut, da Bentsen vandt klart dette sæt med 11-6.
Simon Arvidsson vandt sin kvartfinale og var dermed klar til at møde Allan Bentsen i semifinalen. Den kamp var utrolig velspillet og med masser af spænding. Begge spillere vandt to tætte sæt hver og skulle derfor afgøre kampen i 5. sæt. Her kommer Simon rigtig godt i gang og øger hele tiden sin føring og har 9-3, men Bentsen kommer tilbage i kampen og på 8-9, men Simon får matchbold ved 10-8. Endnu engang kommer Bentsen tilbage og udligner til 10-10. Herefter er begge spillere ude i stor dramatik og spiller nogle helt fantastiske dueller til stor nydelse for publikum. Simon misser desværre i alt 6 matchbolde og Allan Bentsen vinder til sidst med 20-18 i afgørende sæt.

I finalen har Allan Bentsen masser af opbakning fra KVIK Næstved spillerne og vinder over kineseren Wang Bing med 3-2 i sæt i en kamp hvor Bentsen havde kontrol i hele kampen.

Herre B klassen havde vi Anders Petersen i semifinalen, hvor han tabte til en fransk spiller. I kvartfinalen var der et indbyrdes KVIK opgør, hvor Anders vinder med 11-9 i femte sæt mod Nick Olsen.

Man kan også læse om turen på DR/min sport.

Klubture 4. november 2009

yngre%20teamWeekenden nærmer sig og mange af klubbens spillere er klar til et af højdepunkterne i sæsonen, nemlig vores klubture. Den 7-8/11 er vi klar til at indtage Fåborg og Stavanger.

Vores ungdomsspillere skal for 5. gang deltage i Fåborgs stævne og der er 16 spillere med fra KVIK til denne turnering.
Seniorspillerne skal deltage i det store internationale stævne “Siddistreffen” i Stavanger. Vi deltager med 9 spillere i Norge med Simon Arvidsson og Mads Holm-Hansen fra førsteholdet i spidsen.

Begge ture er meget kendt for at være gode sociale ture og alle spillere for spillet en masse kampe.
Efter weekenden vil der komme referater fra begge ture.

 

1-5 mod Vedbæk 1. november 2009

kvikroskildeDet blev desværre også til et nederlag i søndagens kamp mod Vedbæk. Alle vores spillere ydede det de kunne, men det var svært mod Vedbæks stærke hold.

Simon Arvidsson spiller igen nogle gode kampe, starter mod Martin Monrad i første kamp og havde chancen ved 1-1 i sæt og en føring på 9-5 i 3. sæt, men det blev tabt og det gjorde kampen også med 1-3.
Mod Christian Kongsgård bliver det også til et nederlag for Simon Arvidsson.
Sam Oddsheden spiller igen nogle gode kampe, med en god indstilling kæmper Sam rigtigt godt, men har det svært mod Kongsgård (1-3) og Monrad. Mod sidstenævnte var Sam i afgørende sæt og havde 8-8, men Monrad havde heldet og dygtigheden på de afgørende bolde.

Unge Mads Jørgensen havde det meget svært mod Orjakangas og tabte klart 0-3. Navnebror Mads Holm-Hansen spillede derimod en stor kamp mod Morten Knudsen. Kampen var meget tæt og kommer helt i afgørende sæt med noget af en gyserafslutning hvor Mads Holm-Hansen havde de bedste nerver med sejr 13-11 i 5. sæt.
Holdkampen slutter med sejr til Vedbæk på 5-1.

Til denne kamp var der TV fra Kanal Øst og her kan man se indslaget fra Kanal Øst

 

Nederlag til Roskilde 31. oktober 2009

Det var op af bakke i kampen mod topholdet Rosklilde. Kort før kampstart fik holdet sygdomsafbud fra Andreas Engblom. Det betød debut til 14 årige, Mads Jørgensen.

Holdkampen startede med vores stjerne, Simon Arvidsson mod EM helten, Finn Tugwell. Kampen var selvfølgelig på et meget højt niveau. Tugwell vinder klart første sæt, men Simon kommer godt i gang i andet sæt, som han vinder med 13-11. Simon fortsætter den gode stime i 3. sæt med klar sejr. Finn kommer tilbage, men i det afgørende sæt er Simon endnu engang cool og vinder klart med 11-4.

Mads Holm-Hansen spillede mod Roskildes kineser, He Ki Yi. God start af Mads, med sejr i første sæt. Men kineseren ændre lidt på taktikken og får låst Mads Holm, som har svært ved at komme i gang igen.  Det bliver desværre til nederlag på 1-3.

Sam Oddsheden spiller en publikumsvenlig kamp mod Allan Bentsen med sejr i første sæt på 11-9. Bentsen kommer stille og roligt tilbage i kampen og vinder klart de næste sæt til sejr på 3-1.
Mads Jørgensen spiller den 4. kamp mod Casper Gammelmark og normal vil en debutant være meget nervøs, men Mads tog udfordringen op og spillede en god kamp. Mads havde 9-9 i første men tabte. Kom tilbage og vandt andet sæt. Et tæt 3. sæt blev tabt og i 4. sæt lukkede Gammelmark kampen og vandt 3-1.

Ved pausen er stillingen 3-1 til Roskilde og herefter gjorde publikum klar til stormøde mellem Allan Bentsen og vores Simon Arvidsson. Bentsen kommer dog bedst i gang med klar sejr i første sæt. I andet sæt er kampen mere tæt med mange underholdende dueller. Bentsen har dog kontrol på Simons server og da Allan ikke laver mange fejl er det svært for Simon. Kampen tabes desværre 0-3.
Sam Oddsheden udfordre Finn Tugwell til kamp med en god positiv indstilling. Sam er fint med i store dele af kampen, men kan ikke holde hele vejen og taber 0-3.

Holdkampen vindes af Roskilde med 5-1 foran 95 tilskuer. Den ungdommelige del af tilskuerne fik efter kampen mulighed for at spille nogle bolde med spillerne.

 

To nederlag til 2. division 26. oktober 2009

madsj_nyAndetholdet spillede i weekenden to udekampe, hvor vi på forhånd vidste at det ville bliver svært, både fordi vi ikke havde Mads Holm med på holdet, men også fordi kampene, var mod de formåede tophold i rækken.

Kampen mod HOGI startede fint med 2-2, efter de første 4 singler, hvor det er yngste og ældste mand på holdet der vinder. “Gamle” Ole Rehn kæmper som altid, giver aldrig op og fik en sejr mod Kenneth Oppermann. “Unge” Mads Jørgensen (foto) spillede en god kamp mod Stefan Andreasen, hvor hans højt anlagte spil gav gevinst med sejr.

HOGI vinder de næste 3 singler, inden Per Skat med sejr over Oppermann får reduceret til 3-5. Men med nederlag på 0-3 i begge doubler ser det skidt ud og kun en storspillende Mads Jørgensen kan pynte lidt på resultatet med 3-0 sejr i sin sidste kamp og til slutresultatet på 4-10.
Holdleder Michael Møller udtaler efter kampen. “Mads bliver ved med at imponere, snart må der stå STIGA DIVISION på hans CV.”
Efter kampen var der hygge med de to hold, hvor der blev snakket gamle KVIK historier.

Kampen mod Tølløse i deres teatersal, blev svær. Vi havde Anders Petersen med istedet for Ole Rehn, Så to unge og to gamle på tur og igen var det Mads Jørgensen, der kunne holde gang i sejrene, med 2 vundne kampe, den ene over taktisk kloge, Lars Sørensen. Anders havde en god debut, med godt spil men desværre ikke nok til at kunne vinde kampene.
Per Skat og Michael Møller fik en doublesejr, men samlet var det ikke nok, da Tølløse vinder holdkampen med 11-3.

 

Drengene sejrede 25. oktober 2009

dr%20div%200910Vores mandskab i drenge divisionen vandt lørdag på udebane med 9-5 over Amager BTK. Holdet kom foran med 3-0 og holdt hele tiden afstand til Amager og da samtidig begge doubler blev vundet, var der ingen tvivl om sejren.

Simon Rubæk, Mikkel Frederiksen og Lasse Schøherr vandt 2 kampe, mens Thjalfe Ulvenberg fik en enkelt sejr.

Drenge østserien spillede 2 kampe 5-5 mod Hillerød og Vestegnen. Holdet bestod af Jeppe Christensen, Jakob Madsen og Oliver Mortensen.

Vores Yngre drenge A hold fik også en rigtigt flot start på sæsonen, da de på hjemmebane vandt en storsejr på 8-2 over HOGI. Kasper Storch gjorde rent bord med tre sejre, Christian Herløv og Sebastian Bentzen vandt to kampe.

 

Nederlag til København 24. oktober 2009

Efter den store succes vi havde i de seneste to kampe, kom vores førstehold lidt ned på jorden igen efter et 1-5 nederlag til København. Det var meget svært på en dag, hvor de Københavnske spillere var bedre.

Andreas Engblom starter rigtig godt mod Robert Eriksson med klar sejr i første sæt og føring på 7-2 i andet. Her går Engblom i stå og kampen bliver vendt på hovedet og Andreas taber 1-3.
Sam Oddsheden er nede 0-2 mod Jimmie Karlsson, men Sam kæmper super godt og kommer tilbage i kampen og i det afgørende sæt vinder Sam klart med 11-5.

Simon Arvidsson spiller mod Københavns stærke kineser, Li Moding. De to venstrehåndsspillere leverede en super flot kamp på et meget højt niveau med stor underholding. Li Moding var hele tiden et skridt foran og vandt kampen 3-0.
Mads Holm-Hansen mod Anders Holm, blev en meget anspændt og taktisk kamp, uden underholding. Mads kunne ikke få frigjort sit spil og kommer ikke rigtig igang og taber med 0-3.

Selvom vi er bagud med 1-3 ved pausen er humøret godt. Andreas Engblom spiller herefter en rigtig god kamp mod Li Moding. Andreas spiller taktisk godt, men Li Moding er kold på de afgørende bolde. Andreas taber 0-3, men har 9-9 i alle 3 sæt.
Simon skal vinde mod Robert Eriksson for at holde os inde i kampen, men Simon er ikke oppe i det gear, som i tidligere kampe. Eriksson er også meget stærkt spillende og vinder kampen med 3-0.

 

KVIK mod KVIK i 2. division 22. oktober 2009

Det er både lokalopgør og topkamp, når 8 nuværende og tidligere KVIK Næstved spillere tørner sammen i anden divisionskampen KVIK – HOGI, lørdag den 24/10.

KVIK Næstved er kommet rigtig godt i gang med sæsonen med 2 sikre sejre i de første kampe mod Haderslev og Svendborg. Hele HOGIs spillertrup med 5 spillere, har alle fået deres bordtennisopdragelse i KVIK Næstved, men har valgt at spille i HOGI, hvor de har fået en flot start med 2 sejre i de første kampe.

Der venter publikum et spændende lokalopgør. Kampen spilles i Toksværd Hallen, lørdag kl. 12.00.


KVIK leverede en super præstation
18. oktober 2009

simon-madsBagud 0-2, blev vendt til sejr på 5-2 mod Køge Bugt.
Vores førstehold har lavet en af de helt store overraskelser eller måske nærmere en sensation i årets Stigadivision, da holdet vandt på udebane mod sidste sæsons sølvvindere fra Køge Bugt.

Vi får ikke den bedste start, da både Sam Oddsheden og Andreas Engblom taber de to første singler klart. Engblom 0-3 til Køges stærke kineser, Huang Hou og Oddsheden 1-3 til Jonathan Groth.
Vores normale 4. single, Simon Arvidsson var rykket op i første parkryds og det skulle senere vise sig at være en god idé. Simon spiller mod Fredrik Lundqvist, som er meget sikker og laver få fejl. Simon har også svært ved at få åbnet spillet og Lundqvist fører også 2-1 i sæt, men så kommer Simon langsomt i gang og vinder 4. sæt 11-7 og i det afgørende sæt er der klasseforskel med en sejr på 11-5 vinder Simon Arvidsson kampen.

Mads Holm-Hansen, der havde fået sæsondebut i kampen mødte Køges Fredrik Nilsson, som med sin speciale spillestil er svær at spille mod. Mads starter godt med sejr i første sæt, men Fredrik kommer ligeså hurtig tilbage i andet sæt. Mads vinder et tæt 3. sæt og har så meget selvtillid og tro på sejr, at han vinder kampen med 3-1 og i holdkampen er stillingen 2-2 ved pausen.

Efter pausen er det vores første parkryds, med Andreas Engblom og Simon Arvidsson, der skulle spille. Simon Arvidsson taber klart første sæt til Huang Hou, men vinder et tæt andet sæt. Huang kommer foran 2-1 i sæt og fører med 8-5 i 4. sæt. Her tager KVIK en time-out og det skulle vise sig at være en god idé, for Simon kommer tilbage i sættet og vinder 12-10 og i afgørende sæt er Simon foran med 5-0 og 7-2, inden kampen lukkes med 11-5.

Andreas Engblom er ude i en meget jævnbyrdig kamp mod Fredrik Lundqvist. Der er mange underholdende og lange dueller i kampen, hvor begge spillere står langt fra bordet. Alle sæt er helt lige og kampen bliver først afgjort ved 9-9 i afgørende sæt, hvor Andreas har mental styrke og vinder de sidste bolde til sejr på 11-9 og bringer dermed KVIK foran 4-2.

Vores normale 5. single, Mads Holm-Hansen, som i sin første kamp var godt spillende, skulle nu møde den Danske landsholdsspiller, Jonathan Groth. I de to første sæt er der også styrkeforskel, da Groth vinder med 11-4 og 11-5. Men Mads har troen og kæmper godt i 3. sæt, som han vinder 11-8. Mads er kommet i gang med hans spil og kampen foregår i Mads Holm tempo, så Jonathan Groth har svært ved at holde sit høje tempo. Det 4. sæt går til Mads 11-8 og i 5. sæt er det Mads, der har det mentale overskud og viljen til sejr, som han får med 11-8 og dermed sikre KVIK en samlet holdsejr på 5-2.

SISU stævne 12. oktober 2009

KVIK havde 6 ungdomsspillere med til SISU/MBK, Århus store Grand Prix stævne, hvor hele den danske elite deltog.
I drenge B havde vi Oliver Elmeskov, Jakob Madsen og Jeppe Christensen med og det var sidstnævnte, der klarede sig bedst med en 9. plads.

Stine Miszczuk spillede i dame Junior B, hvor hun blev nr. 5 efter at have tabt kvartfinalen til den senere vinder af rækken.
Simon Rubæk og Jeppe Frausing Christensen spillede også i Drenge Elite, hvor Simon bliver nr. 13, efter nederlag i 1/8 finalen med 9-11 i afgørende sæt til Emil Olsson, Hillerød.
Men den bedste KVIK præstation i Århus havde Mads Jørgensen, der spillede med i fire rækker. I Junior Elite blev Mads nr. 9 efter at have tabt 1/8 finalen til den senere vinder Jonathan Groth, Køge Bugt. I U21 Elite blev Mads nr. 6 efter at have tabt kvartfinalen til Casper Gammelmark, Roskilde. Og i Herre Elite taber Mads 1-3 i 2. runde til Rasmus Klein-Døssing, OB. Alle disse tre spillere, som Mads tabte til spiller i Elite-divisionen.

Herre Klasse 1, havde Mads Jørgensen, den helt store succes, da han gik hele vejen og vandt rækken. Undervejs med sejre over flere gode spillere fra 1. og 2. division. Finalen blev vundet med 3-1 i sæt over Emil Madsen, SISU. Flot præstation.

 

Sejr og nederlag til drenge divisionen 4. oktober 2009
KVIKs hold i drenge divisionen har spillet de første kampe.
KVIK – København BTK
Sæsonens første kamp i drenge divisionen på hjemmebane mod København BTK, blev vundet klart med 12-2.
København kommer godt nok foran med 1-0, da Simon Rubæk, havde en nervøs start og taber 1-3, men ellers stod der KVIK på resten af kampen.

Kampen blev kørt sikkert hjem, dog tabte Thjalfe Ulvenberg, den sidste single, ellers var det Mikkel Frederiksen, der vinder 3 kampe, Lasse Schønherr får 3 sejre. Thjalfe og Simon vinder 2 kampe hver. De to doubler blev også kørt sikkert hjem.

KVIK – Greve
På forhånd viste vi at modstanden ville være noget bedre end mod København, da Greve har et af de gode hold i drenge divisionen.
Kampene var også meget tætte og begge hold følges til 4-4, hvor de meget vigtige doubler skal spilles. Her er Greve meget koncentreret, samtidig med at KVIKs spillere ikke har den samme gnist. Desværre taber vi begge doubler og er bagud med 4-6, inden de fire sidste singler.
De 2 double nederlag tager hårdt på spillerne, der ikke kommer i gang igen og de 3 singler tabes og bagud 4-9. Lasse Schønherr vil dog slutte positivt og med god indstilling vinder han den sidste match til slutresultat 9-5 til Greve. Lasse spillede en god holdkamp med 3 sejre, Thjalfe Ulvenberg og Mikkel Frederiksen vandt en kamp hver, mens Simon Rubæk ikke får sit spil til at kører på noget tidspunkt i holdkampen og har en total offday med 3 nederlag.
Men holdet har så meget godt at byde på, så vi kommer stærkt tilbage.

Vandt gyserkamp mod OB
3. oktober 2009

Bagud 2-4, blev vendt til sejr på 5-4, efter en dramatisk afslutning.
En meget vigtig sejr til førsteholdet i Stigadivisionen. Kampen bød på mange spændende kampe, hvor flere blev spillet helt ud i 5. sæt.
Holdet var undervejs i store problemer, men havde en mental styrke på de afgørende bolde og med høj moral, kom spillerne tilbage i holdkampen og vendte et truende nederlag til en sejr.
De helt store spillere i kampen var Simon Arvidsson og Andreas Engblom, der vinder begge deres to singlekampe.

I den første kamp spiller Cyprian Asamoah mod Morten Hyrup og vinder 1. sæt, men kan ikke holde den gode start og taber 1-3.
I 2. parkryds vinder Simon Arvidsson 1. sæt mod OBs Michael Mattiasson, men kommer bagud 1-2 i sæt og er nede med 1-5 i 4. sæt, men kommer tilbage og vinder sættet 13-11 og i afgørende sæt er Simon surværen og vinder 11-5.

Sam Oddsheden spiller mod OBs nye cubanske spiller Andy Pareira, men er chanceløs og taber klart 0-3. Andreas Engblom mod Rasmus Klein-Døssing i 2. parkryds, ligger til en OB sejr, da Klein-Døssing fører 2-0 i sæt og ved 8-8 i 3. sæt, hvor Andreas var i store problemer, er det OB, der overraskende tager time-out og det er til Andreas Engbloms fordel, der vinder sættet og får det mentale overskud i de næste sæt, som vindes klart.

Ved pausen er stillingen 2-2 i holdkampen og i de to kampe herefter er OB bedst, da Sam taber 1-3 til Morten Hyrup og Cyprian Asamoah taber en underholdende kamp til Andy Pareira.

Simon Arvidsson er bagud med 0-2 i sæt til Klein-Døssing, men Simon har styrke og kommer tilbage i kampen, med sikre sejre i de næste 3 sæt og sejr på 3-2. Andreas Engblom spiller mod Mattiasson i sidste single og ved de forgående indbyrdes kampe har OB spilleren vundet klart 3-0, men i denne kamp ville Engblom det anderledes og selvom han er bagud med 1-2 i sæt, kommer Andreas tilbage i kampen og i det afgørende sæt viser Engblom stor mental styrke og vinder 11-7.

4-4 er stillingen og holdkampen skal afgøres med en double.
OB stiller med Mattiasson og Hyrup mod KVIKs Cyprian Asamoah og Simon Arvidsson. OB kommer bedst i gang og vinder klart 11-4 i første sæt. KVIK kommer tilbage med 11-6 i andet sæt, men OB igen ovenpå med 11-4 i 3. sæt. I fjerde sæt fører OB med 9-7, men de mister deres fokus og KVIK vinder de næste 4 bolde til 11-9. Afgørende sæt er meget tæt hele vejen og OB har 2 matchbolde, men KVIK kommer tilbage og på første matchbold, laver Simon Arvidsson en returnering af verdensklasse og sikre en 13-11 sejr i det afgørende sæt og samlet holdsejr på 5-4.


Maze Europamester
21. september 2009

Så lykkedes det endelig for Maze at komme øverst på podiet i en af de store turneringer. Efter en fantastisk indsats med 16 single sejre i træk igennem hele EM turneringen, vandt Michael Maze europamesterskabet i single ved at besejre Werner Schlager, Østrig i finalen med 4-1 i sæt.

Semifinalen var også fuld af spænding, da Maze førte 3-0 i sæt mod Timo Boll og tyskeren kom tilbage til 3-3, men i 7. sæt, beviste Maze hvem der var bedst og vandt 11-5.

Det er en god fornemmelse for alle de KVIK ledere og spillere, der kender Michael og kan huske hans optræden for KVIK og tænke tilbage på dengang han som dreng løb rundt på loftet i vores klublokale og trænede for at nå det mål han har opnået ved at vinde EM.

EM sølv i holdturnering.
Danmark spillede sig helt frem til finalen efter sejre over Tjekkiet og Østrig i henholdsvis kvart og semifinale. I finalen mod Tyskland var det svært mod et stærkt hold og 7000 vilde tilskuere. Tyskland havde bare et bedre hold mod Danmarks en-mands hær, Michael Maze, der spillede i verdensklasse med sejre over Christian Süss og Timo Boll. Men Tyskland vandt finalen 3-2.

Maze modtaget som helt.
Det var den store heltemodtagelse Maze fik, da han vendte hjem til Danmark, som europamester. Masser af TV og flere kendte mennesker tog imod i luft-havnen og til den efterfølgende reception.

Fællestræning 19. september 2009

Som de seneste par sæsoner har vi afviklet fællestræning med stor succes. Vi vil samle områdets bedste ungdomsspillere til træning, såvidt det er muligt, hver tirsdag med en gruppe på 12 spillere.

Dette er et godt tilbud for at få god træning med gruppe gode spillere samlet. Der vil blive arbejdet med teknik i forskelige øvelser, samt masser af kinatræning.
Vi vil tilbyde denne træning til yngre drenge og drenge, men der kan også komme enkelte junior og dame junior spillere med engang imellem.
Tilgang og afgang af spillere kan forekomme.

Følgende spillere deltager:

Thjalfe Ulvenberg, Simon Rubæk, Mikkel Frederiksen, Lasse Schønherr, Jeppe Christensen, Jakob Juul Madsen, Henrik Belling, Kasper Storch, Emil Rasmussen, Mathias Nymark, Jonathan Hansen, Jeppe Spottog.

Sparring: Mads Jørgensen.

Træner: Michael Jensen
Spillende træner: Martin Kaltoft

Træningen er på tirsdage kl. 18.30 – 20.30, med start den 22/9-09.

Bemærk, at der ikke er fællestræning følgende dage: 13/10-09, 22/12-09, 29/12-09, 5/1-10, 26/1-10, 2/2-10, 9/2-10, 16/2-10, 23/2-10, 2/3-10 og 9/3-10.
Sted: Herlufsholm Hallen, 1.sal. Herlufsholm Alle 223, 4700 Næstved.

For de spillere, der ikke er medlem af KVIK Næstved koster deltagelsen kr. 500,00.


Copenhagen Veteran Open 14. september 2009
En beretning fra klubbens 2 bedste old boys spillere tur til det store internationale veteran stævne.
Per Skat og Michael Møller har deltaget i ovennævnte arrangement, fredag den 11. til søndag den 13. september.
Fredag var der holdturnering/landskamp hvor alle tomandshold var blevet inddelt i puljer med 4 hold eller mere. KVIK mødte i puljen to Norske hold og de “gamle” Slagelse drenge, Finn Nielsen og Erling Nielsen.
De to første kampe var mod vores Norske venner, men her stod det mere på friendship end bordtennis. KVIK spillede bare bolden tilbage for at få noget hygge ud af det. Det blev til to hurtige 3-0 sejre, hvor der i alt blev afgivet to sæt og det var i den sidste double hvor KVIK stort set var faldet i søvn.

I den afgørende holdkamp blev der spillet godt bordtennis med de to ældre herre fra Slagelse, der stadig kan spille bordtennis på højt niveau. Det blev dog til sejr for KVIK på 3-2 hvor Erling vinder i fem sæt over begge med 2 bolde i 5. sæt.

KVIK går videre til slutspil og møder herefter Brøndby med Preben og Bøje, dette bliver den sidste station for KVIK. Her viser det sig at doublen bliver den afgørende. KVIK tabte 3-1.
Lørdag var der indledende kampe i individuel og double rækkerne. Her er der ikke det store at fortælle om. Per bliver nr. 2 i sin pulje efter en finne og Michael bliver også toer i puljen efter den senere nr. 2 i hele rækken. Per slutter som nr. 5 og Michael som nr. 12.
I doublen mødte KVIK dem vi senere på året skal spille DM-række imod, Oscar og Hans fra Randers. Dette blev en tæt 5 sæts kampe som Randers vandt, men det viser at vi skal nok få vores chancer når der senere på sæsonen skal spille DM-række for oldboys.
KVIK spiller to kampe til i double puljen og disse bliver vundet 3-0.
Her var vores sjoveste oplevelse at der var nogen der ikke vil spille med slidte bolde, det var derfor de havde tabt tidligere, boldene blev bytte, vi fik dem så til at kontrollere om den nye bold så var rund, og så var vi ellers ved at dø af grin. I double bliver KVIK så nr. 5-8.
KVIK var til en fornøjelig weekend på Amager og vil anbefale alle andre KVIK veteranspillere at noter at anden weekend i September næste år spilles turneringen igen.
Skrevet af Michael Møller.

 

 

Simon Rubæk sejrede i startstævnet 13. september 2009

Ved ØBTUs startstævne, hvor de bedste ungdomsspillere fra Sjælland deltog havde KVIK stor succes. Der var 32 spillere med i turneringen og efter de indledende puljer var færdigspillet, blev Simon Rubæk, som vinder af sin pulje placeret i 1-16 slutspillet. Thjalfe Ulvenberg, blev 4 i puljen og kom til at spille om pladserne 17-32.

I slutspillet om pladserne 1-16, fortsatte Simon Rubæk sit gode spil fra puljen og vandt kamp efter kamp og sluttede turneringen af med at vinde finalen over Kasper Rasmussen, Amager. Simon var så godt spillende at han ikke afgav noget sæt i kvart- semi- og finalen og gik ubesejret igennem hele turneringen, super præstation.

I B-slutspillet om pladserne fra 17-32, gjorde Thjalfe Ulvenberg det samme som Simon og gik hele vejen og vandt turneringen.
Mikkel Frederiksen og Lasse Schønherr, der spiller på vores drenge divisionshold på en B-licens var også i A-sluspillet.

I yngre drenge, hvor Kasper Storch deltog som eneste KVIK spiller, blev Kasper slået i semifinalen i B-slutspillet.

 

Også sejr mod Århus BTK 6. september 2009
Lørdagens flotte sejr over Nørreå, blev søndag gentaget, dog “kun” med 5-4 mod Århus BTK.
Igen er vi i problemer i starten af kampen, hvor Cyprian taber en meget tæt kamp mod engelske, Liam Pitchford med 10-12 i 5. sæt. Simon vinder dog klart mod Alexander Jørgensen med 3-0. Sam er meget uheldig i starten af hans kamp, med at få store rygsmerter og må spille sin kamp færdig med en anden taktik og det holder ikke mod Simon Fischer, som vinder 3-1. Engblom spiller en god kamp mod Tobias Lau, men det rækker desværre ikke i 5. sæt, som han taber.
Efter 4 kampe, fører Århus 3-1.

Pausen bliver brugt til mental coaching og spillerne kommer tilbage til bordet med fornyet energi. Cyprian spiller fejlfrit og vinder klart 3-0, Sam har stadig problemer med ryggen, men kæmper fantastisk og selvom en god baghånd forsøger at styrer kampen, taber han 1-3 til Pitchford. Den store kamp i holdkampen mellem Tobias Lau og Simon Arvidsson, havde mange set frem til med spænding. Simon spillede bordtennis af meget høj klasse og der kom aldrig nogen spænding i kampen, da Simon, vandt klart med 3-0. Sidste single spiller Engblom sikkert hjem med en 3-1 sejr. Stillingen 4-4.

Den afgørende double spilles for KVIK med Simon Arvidsson og Cyprian Asamoah mod Liam Pitchford og Tobias Lau. Århus har fuld kontrol på 1. sæt, men KVIK kommer langsomt i gang i et tæt 2. sæt, som KVIK vinder. Simon har server og returer af stor klasse og spiller helt super på de afgørende bolde. Cyprian spiller gode bolde i de lange dueller og sammen vinder de doublen og dermed en holdsejr til KVIK på 5-4.
En super holdkamp af alle spillere med en god indstilling. Kampen blev spillet i en god kulisse med kanon opbakning fra begge klubbers supportere.

Sejr i første kamp 5. september 2009

Sæsonens første kamp i Stigadivisionen gav en hjemmesejr til KVIK med 5-3 mod oprykkerne fra Nørreå.
Der var lidt nervøst spil i starten af holdkampen fra begge mandskaber. KVIK startede med at have store problemer i 1. parkryds, hvor hverken Sam eller Cyprian fik gang i deres spil og taber. Men i 2. parkryds havde KVIK styrke og her får vi 2 sikre sejre ved Simon og Andreas, så stillingen var 2-2 efter de 4 første singler.Efter pausen, kom Cyprian til bordet med større koncentration i sit spil og vandt klart 3-0, men Sam havde problemer og tabte 3-0. Men ved stillingen 3-3 i kampen havde vi heldigvis dagens to bedste spillere. Simon og Andreas spillede super spil og vandt klart deres sidste kampe og sikrede en 5-3 holdsejr til KVIK.

Første kampe i den nye Stigadivision
. september 2009

Lørdag eftermiddag kl. 14.30 på vores hjemmebane i Kalbyris hallen spilles årets første kamp i Stigadivisionen, som er det nye sponsornavn for den tidligere elitedivision.Vores spillere er meget opsatte på at komme godt i gang i den første kamp, som er mod Nørreå, som vi vandt 5-1 mod i kval. spillet i maj måned. Men Nørreå har siden fået en forstærkning i svenske Henrik Lundholm, som bør gøre holdet lidt stærkere. Vores hold er uændret i forhold til den kamp og vi er favorit til at få point.
Søndag spilles den anden kamp også på hjemmebane mod sidste års vindere af 1. division vest, Århus BTK. Denne kamp, ser ud til at blive mere jævnbyrdig.

Men 2 meget spændende kampe at se frem til, både for spillerne, klubben og ikke mindst publikum. I løbet af ugen har der været fin omtale i diverse medier om kampene, så vi håber på god opbakning.
De ungdomsspillere blandt publikum, der medbringer et bat, vil efter kampen få mulighed for at spille med KVIKs spillere.

Mød op og støt dit lokale elitehold. Gratis adgang.

Sæsonstart mod oprykkerne 1. september 2009

Pressemeddelelse

Der skal point til i de første kampe, hvis målsætningen om en kvartfinaleplads skal opfyldes. For at komme til at spille play off kampe, skal man slutte, mindst som nr. 6 i grundspillet.

Dansk Bordtennis Union har desværre lavet en helt håbløs planlægning af turneringen med afslutningen af grundspillet, allerede den 30. januar 2010, hvor holdene der bliver fra 7-10 allerede allerede vil være færdige med sæsonen. Det betyder at klubbens målsætning skal være en 6. plads, så vi kan komme i slutspillet.
KVIK Næstved har den samme spillertrup som i sidste sæson, sluttede som nr. 7 i Elitedivisionen. Men holdet havde en rigtig god afslutning med sejre over b.la. Køge Bugt, Hillerød og Virum, derfor har vi valgt at satse på den samme trup, udtaler sportslig leder, Michael Jensen.
I sommeren har vi haft træningssamlinger, hvor vi har brugt alternative træningsmetoder, hvilket har styrket holdets moral og sammenholdet er blevet endnu stækere, så vi er godt rustet når ligaen starter. Holdets unge svensker, Simon Arvidsson, som også er med i den svenske landsholdstrup har været på et 3 ugers træningsophold i Kina.

Spillertruppen til de 2 kampe: Huang Zhe Jun, Cyprian Asamoah, Sam Oddsheden, Andreas Engblom, Simon Arvidsson og Mads Holm-Hansen. Sidstnævnte er dog ude med en skade og spiller ikke med i weekendens 2 kampe, hvor KVIK spiller mod Nørreå, lørdag den 5/9 og dagen efter mod Århus BTK.

Sponsoraftale 31. august 2009

KVIK Næstved har indgået en sponsoraftale med Næstved Gardiner og markiser. Aftalen omfatter økonomisk støtte til Elitedivisionsholdet og begge parter er meget glade for at aftalen er kommet i hus. Med aftalen indtræder Næstved Gardiner og markiser automatisk KVIKs businessclub. Man kan se meget mere til vores nye sponsor på www.gardinbussen.nu/


1. holds træning i Malmø
24. august 2009
Klubbens førstehold havde lørdag en træningssamling i Malmø. Hele truppen deltog i træningen, der var placeret i Malmøs superlokaler, da 3 af spillerne er bosat i byen.
Træningen var meget fokuseret på benarbejdet og serven. Der blev også snakket taktik for de kommende kampe. Der er trænet godt i sommeren, b.la. har Simon Arvidsson været 2 uger i Kina på træningslejr. I den interne turnering, der blev spillet sidst i træningen, viste Cyprian Asamoah meget fin form ved at vinde de interne kampe. Træner, Michael Jensen kan glæde sig over at spillerne er i fin form, inden de første kampe om 2 uger.


Spillermøde for seriehold
20. august 2009
Der afholdes spillermøde for alle de spillere, der ønsker at spille på et af vores serie hold i sæsonen. Mødet afholdes i klublokalet, mandag den 31/8-09, kl. 19.00. Det er vigtig man deltager i mødet, så turneringsledelse ved hvilke spillere der er tilrådighed.
Hvis man dog er forhindret i at komme, bedes man kontakte turneringsleder, Jan Rasmussen for at oplyse, om man vil spille med på et turneringshold.


Elitedivisionshold på træningslejr
19. august 2009

Klubben flagskib, elitedivisionsholdet har den 22 – 23/8 en trænings samling i Malmø. Spillerne har den sidste måned trænet, både i Sverige og på træningslejr i Kina. Men denne træningssamling er vigtig, for det er første gang efter sommerferien at alle spillerne fra holdet træner sammen.

I træningen vil der ud over det tekniske også blive arbejdet med det mentale og taktiske af træner Michael Jensen, så alle er optimalt forberedt inden den første kamp i Stigadivisionen den 5/9 på hjemmebane mod Nørreå.

Oprydning og rengøringsdag 16. august 2009

I forbindelse med vores fri træning, Lørdag den 15/8-09, havde vi også oprydnings- og rengøring i klublokalet. Alle bordene er efterset og diverse rep. er udført, så bordene er sikkerhedsmæssig forsvarlig.
Klublokalet er rengjort, så det er klar til den nye sæson. Derfor gælder det for alle medlemmer: HOLD ORDEN, både på klubbens ting, men også jeres egne.
Bestyrelsen takker alle der deltog i oprydningen af vores lokaler.

Træning for A-trup og drenge div. 13. august 2009

Træningen, onsdag og torsdag aften er med A-truppen og spillere fra drenge divisionen. Men da flere af A-trup spillerne (1. holdet) træner daglig i deres klubber i Sverige, giver dette plads til andre spillere. Derfor har trænerteamet besluttet at følgende spillere, kan deltage i træningen onsdag og torsdag aften, enkelte spillere træner kun med en af dagene:

Mads Holm-Hansen – Mads Jørgensen – Michael Møller – Per Skat Jørgensen – Anders Pedersen – Ole Rehn – Mark Møller – Nick Olsen – Karsten Kirsch – Martin Kaltoft (kun ons) – Thjalfe Ulvenberg – Simon Rubæk – Stefan Andreasen, HOGI, Kenneth Oppermann, HOGI      

Følgende spillere fra talent truppen, træner torsdag, kl. 18.30-20.30:

Kasper Storch, Jeppe Christensen, Jakob Juul Madsen, Oliver Elmeskov Mortensen, Sebastian Jørgensen, Christian Herløv, Jonas Jakobsen, Sebastian Bentzen.

Fri træning for alle børn 9. august 2009

Lørdag den 15/8-09, kl. 10.00 – 12.00 vil vi åbne vores klublokale for alle børn, der har lyst til at spille bordtennis. Ungdoms medlemmer er meget velkomne og man må gerne tage en ven eller en klassekammerat med til fri træning. Man kan låne bat af KVIK. Samtidig vil der være oprydning, rep. af borde og rengøring i klubhuset. Her er det vores håb, at der er nogle hjælpsomme forældre, der vil give en hånd med.
KVIK giver kaffe og vand til alle der deltager og der er mulighed for at tale med bestyrelsen og en træner.

KVIK spillere på sommerlejr
6. august 2009
Vi har ungdomsspillere med til Vedbæks sommercamp og Vestegnens sommerlejr i denne uge. Træningen er af fin kvalitet med dygtige trænere og derfor god for vores deltagende spillere og giver en god forberedelse, når de starter klubtræningen i næste uge.

Træningsstart sæson 2009 – 2010 6. august 2009

Træningen begynder igen efter sommerferien med normal træning fra mandag, den 17/8-09. Man starter på de træningshold, som man trænede på inden sommerferien. Hvis man er i tvivl, bedes man kontakte sin træner. Se i menuen til venstre under trænere.

Spillere i A og talenttruppen har mulighed for at træne allerede, onsdag, den 12/8-09, kl. 1830 – 2030.

 

Stormøde 12. juni 2009

Lørdag den 13. juni, fra kl. 11.30 – 18.00 afholder KVIK det årlige stormøde for bestyrelsen, trænere, holdledere og andre relevante personer, der har en interesse i klubben. På mødet vil der blive planlagt træning og hvem der skal være trænere, hvilke turneringshold vi skal have og ansvarlige holdledere til holdene. Der vil også blive diskuteret alle andre ting, visioner og nye tiltag der kan gavne klubben, både for bredden og eliten.
Som man kan læse herunder forsøger vi også at stable en støtte eller forældreforening på benene, der kan aflaste den meget pressede bestyrelse. Og endnu engang, hvis nogen forældre eller andre med interesse i klubben har en idé eller gerne vil hjælpe med et eller andet, så mail til Michael Jensen. Selv en lille detalje kan være en stor hjælp for KVIK.
Sommertræning 1. juni 2009
Sommertræningen starter, tirsdag den 2/6-09. Alle medlemmer, både ungdom og senior har mulighed for at træne og holde sig i form, hver tirsdag i hele juni måned. Der er 5 træningsdage i juni, hvor man kan træne og bestyrelsen har besluttet at seniormedlemmer betaler kr. 50,00 for perioden.
Træningen er i perioden kl. 17.30 – 21.30. I tidsrummet fra kl. 17.30 – 19.30 vil der være mulighed for at få træning med en af klubbens instruktør.
Følgende tirsdage træner vi:
Den 2/6-09, kl. 17.30 – 21.30
Den 9/6-09, kl. 17.30 – 21.30
Den 16/6-09, kl. 17.30 – 21.30
Den 23/6-09, kl. 17.30 – 21.30 aflyst
Den 30/6-09, kl. 17.30 – 21.30
Forældreforening 1. juni 2009
Der har i bestyrelsen længe været snakket om at oprette en forening, der kan hjælpe klubben med forskellige arrangementer og som kan være med til at skaffe penge til ungdomsarbejdet i KVIK. Den nuværende bestyrelse har mange ideér, men har ikke det nødvendige overskud til at arrangerer det. Derfor er det et håb at vi kan lave en forældreforening eller en venneforening, der kan stå for noget af det, bestyrelsen ikke kan.
En forældreforening / venneforening kan bestå af f.eks. 2-4 forældre, onkler, pensionistspillere og kunne f.eks. arrangere, bankospil, lotterispil til elitedivisionskampe, sælge kampaktier, tegne annoncer til kampprogram, passe kiosken og købe øl og vand.
Vi ved der er mange interesseret forældre i klubben og hvis nogle af jer vil deltage i bare lidt arbejde i klubben til fordel for jeres eget barn eller måske har en god idé, må i meget gerne henvende jer til Michael Jensen.

Interesseret forældre vil blive inviteret til klubbens stormøde, den 13/6-09.

 

Referat Generalforsamling 24. Maj 2009

Årets generalforsamling i KVIK, blev afholdt, tirsdag den 19/5-09 kl. 1900 i Herlufsholm Hallen kursuscenter.

Udover bestyrelsen var der deltagelse af spillere, træner og forældre.

Formanden aflagde sig beretning og fortalte om at det første år i elitedivisionen har givet meget arbejde til bestyrelsen. Et planlagt firmaarrangement til en elitedivisionskamp kunne ikke gennemføres pga. for få tilmeldte. Formanden fortsatte videre med at fortælle, det var en stor skuffelse at Team Næstved ikke ville støtte klubben økonomisk i den kommende sæson. Men det kræver hårdt arbejde af bestyrelsen, som skal arbejde hårdt for sponsorkronerne. Der er afholdt flere arrangementer på Kalbyrisskolen og alle har været en succes. Formanden takkede alle de frivillige, der har hjulpet igennem sæsonen.  Efter sin 15 min beretning, var der enkelte spørgsmål og tilføjelser fra salen, inden beretningen blev godkendt med klapsalver.

Derefter var det Michael Jensen, der aflagde sin sportslige beretning med alle de sportslige resultater igennem sæsonen. Man kan læse beretningen, ved at klikke her. Dette blev også godkendt af forsamlingen. Mumba fortalte i TUs beretning om resten af turneringsholdenes resultater. Denne fik også bifald.

Bjarne Jørgensen fremlagde regnskabet til godkendelse. Det er et løbende foreningsregnskab og ved årsafslutningen den 30/4, havde klubben et underskud. Bjarne fortalte at udgifterne var OK, men der mangler indtægter, speciel sponsorindtægter mangler. Forsamlingen havde spørgsmål til regnskabet, som Bjarne svarede på og herefter blev regnskabet godkendt.   

Mads Holm-Hansen, Bjarne Jørgensen og Michael Jensen var alle på valg til bestyrelsen og alle 3 sagde ja til yderligere 2 år i bestyrelsen. Ungdomrepræsentant, Anders Pedersen er blev for gammel til at sidde i bestyrelsen, så han bliver udskiftet med en ny, som bestyrelsen selv finder. Der er ligeledes 2 supplant pladser ledige og her finder bestyrelsen selv de  relevante personer.

Der var ikke kommet indkomne forslag til behandling. Inden evt. ville formanden overrække prisen som årets leder. Pokalen gik til Mads Holm-Hansen.

Under evt. fortalte formanden at der afholdes ledermøde i klubben den 2. lørdag i juni og blandt de fremmødte blev der uddelt invitationer. Michael Jensen fortalte at elite spillerne fra Sverige er meget glade for det sociale liv og den gode stemning, der er i klubben. Det er meget vigtig den fortsætter i den kommende sæson.

Efter 2 timer afsluttede vi en god generalforsamling med interesserede fremmødte. 

Årets leder 27. Maj 2009

 

På årets generalforsamling blev årets leder i KVIK Næstved kåret og i denne sæson gik prisen til Mads Holm-Hansen, der  er sekretær i bestyrelsen.

I begrundelsen for at Mads er årets leder, udtaler formand, Jan Rasmussen:

Mads er til daglig bosat i København og møder trofast til bestyrelsesmøderne, skriver referater og breve for formanden. Har været aktiv i sponsorarbejdet og den sportslige del af førsteholdet.
Mads er vellidt af alle og en god repræsentant for klubben.
KVIK i drengedivisionen 4. Maj 2009

Med en overbevisende sejr på 8-1 mod Hillerød, sikrede vores kommende drenge division spillere sig en plads i næste sæsons drenge division. Klubbens nye spiller, Lasse Schønherr (B-licens fra Roskilde) vandt 2 kampe. Det samme gjorde Thjalfe Ulvenberg og Simon Rubæk. Jeppe Christensen fik en enkelt sejr. Simon og Jeppe vandt en double. En flot holdkamp med et godt sammenhold, hvilket lover godt for næste sæson.

Vi var også i pulje med København, men den kamp udgik da de vandt ligeså overbevisende mod Hillerød. Et stort tillykke til holdet.