Østdanske mesterskaber

Ved de Østdanske mesterskaber for ungdom og veteraner, der blev spillet i Tåstrup hallerne i weekenden, havde KVIK ikke så mange spillere med som normalt. Men de få spillere, der deltog gjorde sig rigtig godt bemærket med store præstationer.

Bedst gik det for Oliver Jensen, der blev dobbelt Østdansk mester og i alt fik 3 medaljer.
Først spillede Oliver double i junior C sammen med Mark Christensen. Her spillede de nogle meget tætte kampe og da den store finalepulje var færdigspillet, var det helt lige og skulle afgøres på sætscore og her blev Oliver og Mark sorteper og måtte nøjes med en bronzemedalje.

Bedre gik det så i drenge C double, hvor de to styrede spillet fuldstændigt, med sejre i alle kampe og gik hele vejen til tops i denne række, og vandt GULD.

I drenge C single, var de begge med og her var det meget tæt på en medalje til Mark Christensen, men han tabte desværre med 12-10 i afgørende sæt i sin kvartfinale. Oliver Jensen spillede sig også frem til kvartfinalen, hvor han tabte. Men begge får en flot 5. plads i drenge C.

Oliver Jensen spillede også i Junior D single, og her fik en meget velspillende Oliver rigtig gang i spillet, og efter han kom videre fra gruppespillet, var han meget suveræn i slutspillet.

Oliver spillede meget topmotiveret og turde at spille sit eget spil i de afgørende kampe og det betød, en meget sikker 3-0 sejr i kvartfinalen.Semifinalen blev vundet med 3-1 og i finalen blev Olivers modstander fuldstændig kørt over med en 3-0 sejr.
Dermed GULD til Oliver Jensen i junior D single.

Udover ungdoms ØM, blev der også spillet østdanske mesterskaber for de gamle drenge, og her havde KVIK 3 veteran spillere med i 70 års klassen.
I denne double række spillede Mogens Sørensen og Preben Holst sig til en 5. plads.
Bedre gik det for Erik Jensen, der sammen med en makker fra Skensved fik en 2. plads og dermed en sølvmedalje i 70 år B rækken.

Erik Jensen spillede også i 70 B single, men kom ikke videre fra gruppespillet. Det gjorde Mogens Sørensen heller ikke i 70 C.
Men Preben Holst kom videre fra sin gruppe og frem til semifinalen.
Her blev det dog et nederlag til den senere vinder. Men Preben Holst får en flot bronzemedalje i 70 år C single.