Pressemeddelelser

På denne side vil vi igennem pressemeddelelser orienterer om hvilken erhvervsaftaler KVIK Næstved indgår med forskellige virksomheder, der vil støtte vores klub med et økonomisk tilskud.


4. februar 2018

I hele Januar måned 2018, har KVIK Næstved sammen med Møns Bank haft en bordtennisudstilling i vinduet hos Møns Bank.
Klubtrøjer, bat, bolde, foto og info om klubben har været i vinduet. Det har givet både banken og KVIK Næstved opmærksomhed og en del PR.

Mange er stoppet op, set og læst om klubben. Samtidig har et godt blikfang, i form af en konkurrence også fundet sted.
En stor kasse med bordtennisbolde var i vinduet, og konkurrencen gik i sin enkelthed ud på, at gætte antallet af bolde i kassen. Møns Bank har sponsoreret to biograf billetter til den heldige vindere.


30. december 2017

En af Bordtennisklubben KVIK Næstved’s trofaste støtter er Møns Bank, som vi er meget stolte og glade for at have som hovedsponsor.

I hele Januar 2018 vil man kunne se KVIK Næstved’s farver i Møn Banks udstillingsvindue på Vinhusgade i Næstved, hvor klubben vil opstille klubtrøjer, plakater og diverse informationer omkring klubben.

Møns Bank ønsker på den måde at tilkendegive støtte og opbakning til klubben, og derfor var KVIK Næstved taget på sponsorbesøg med 1. Divisions spiller Mads Jørgensen og Juniorspiller Jonas Storch til fotografering sammen med Fillialdirektør Lars Jørgensen.

Kig forbi Møns Bank og se udstillingen i løbet af Januar måned.
Der vil også komme et indlæg og billeder af udstillingen her på hjemmesiden.

Vidste du at du kan støtte klubben økonomisk ved at skifte bank?
Klik her, læs mere og få materiale tilsendt 

STØT MØNS BANK – DE STØTTER OS!

Lidt om Møns Bank:
En moderne lokalbank – stærk på relationer og værd at anbefale.

Møns Banks historie går helt tilbage til 1877, og dermed er Møns Bank en af landets ældste banker.

I dag har Møns Bank godt 90 dygtige og engagerede medarbejdere, som er parate til at servicere dig med alle typer bankforretninger både indenfor privat- og erhvervsområdet.
Gennem de seneste år har banken oplevet en stigende interesse fra nye kunder, der har hørt godt om banken og samtidig lægger vægt på bankens store soliditet og stabilitet. Banken har nu mere end 20.000 kunder, hvoraf 2/3 bor udenfor vores oprindelige markedsområde på Møn og Bogø. Vi har filialer i Næstved, Vordingborg, Præstø og Kongsted samt Møn Direkte, der servicerer kunder uden for disse områder.
Vi har korte beslutningsveje og fokus på kunderne. Derfor kan vi på forhånd love:
  • Nærvær, dialog og indlevelse.
  • Høj tilgængelighed.
  • Hurtig sagsbehandling.

Vi har færre kunder pr. rådgiver. Det giver mere tid til kunderne…


5. september 2017

Der er i starten af september 2017 indgået klubsponsorater med følgende to virksomheder:

Beierholm, revisionfirma med afdelinger i hele Danmark.

SIF gruppen, som er et installation- og servicevirksomhed

På samme tidspunkt er der lavet en forlængelse af aftalerne med Næstved Gardiner og Markiser, samt med Lars Bonnesen Invest ApS. Begge aftaler er forlænget med yderligere to år, så de løber til sommeren 2019.


I August 2017 er der indgået en aftale med det Norske Vikarbureau Go4. Firmaet er kendt for at have en stor interesse i bodtennissporten, og samtidig vil man gerne på det Danske marked, for der igennem at skaffe dansk arbejdskraft til Norske virksomheder.
Sponsoraftalen er en 3-årig aftale og er et hovedsponsorat.


KVIK Næstved har i September 2016 indgået en meget attraktiv økonomisk samarbejdsaftale med Møns Bank.
Møns Bank som er en forholdsvis ny bank i Næstved området, vil støtte klubben de næste 3 år med en økonomisk aftale der er så god at Møns Bank indgår som ny hovedsponsor for KVIK Næstved.
Aftalen kommer alle klubbens medlemmer til gode, men det har også en god effekt den modsatte vej, da KVIK Næstved medlemmer og familier kan få en god kundeaftale med Møns Bank.
Man skal henvende sig i den lokale Møns Bank i Vinhusgade eller en anden filial og her fortæller man, at man kommer fra KVIK Næstved, så vil man få tilbudt en speciel aftale.


Der er i August 2016 indgået en sponsoraftale med Tømmermester Brian Jensen fra Glumsø Tømmerfirma. Aftalen er et økonomisk tilskud til spillertrøjer og en økonomisk støtte primært til ungdomsspillerne og deres turneringshold.


Igennem lang tid har vi forsøgt at indgå et samarbejde med byggemarkedet, Bygma og i sommeren 2016 lykkedes det at lave en sponsoraftale med Bygma, der gør dem til klubsponsor i KVIK Næstved. Bygma er kendt for at lave gode aftaler med idrætsklubber og forbund i Danmark, så vi er meget glade for denne aftale.
Tidligere har vi haft en sponsoraftale med byggemarked Birksted, som nu er overtaget af netop Bygma.


2. juli 2016

Lars Bonnesen Invest APS har lavet en aftale med KVIK Næstved om at give spilletrøjer og shorts til alle klubbens seniorhold.
Lars Bonnesen har interesse i bordtennissporten og det havde stor betydning for ham og hans firma, at alle hold i KVIK Næstved spiller i ens tøj til turneringskampe. Vi er utrolig glade for denne støtte og opbakning til alle klubbens seniorhold.


25. juni 2016

Vi er utrolig stolte og glade over at vi kan forlænge vores aftale det Tyske firma Andro, som siden 2008 da vi rykkede op i Elitedivisionen har været en del af KVIK Næstved.
Andro er et af de største bordtennismærker i verden og leverer spilletøj og udstyr til vores spillere.
Andro har igennem tiden udviklet sig fra et mærke der kun var kendt i Tyskland til et verdenskendt mærke som mange bordtennisspillere benytter. Aftalen med Andro er gældende i 2 år og udløber i juni 2018.

Samtidig med Andro aftalen har vi lavet endnu en forlængelse af samarbejdsaftalen med BTEX, som i Danmark er kendt for bordtenniseksperterne og har været det i mange år.
Aftalen er god for alle klubbens medlemmer der giver dem 15 % rabat på al bordtennisudstyr der købes hos BTEX.


20. juni 2016

Det er med stor glæde at vi har Næstved Gardiner & Markiser tilbage i folden som sponsor i KVIK Næstved. Næstved Gardin & Markiser eller gardinbussen har været sponsor for KVIK siden vi startede med at spille i Elitedivisionen i 2008.
Firmaet har i tidligere sæsoner både været klubsponsor og haft spillersponsorater i klubben, men har i et enkelt år været væk fra klubben, men er nu tilbage. Dette nye sponsorat der er indgået er så økonomisk godt for KVIK Næstved at Næstved Gardin & Markiser bliver hovedsponsor i klubben.