Årets Kammerat

Steen får overrakt prisen af Hovedsponsor, Lars Jørgensen, Møns Bank

Steen Hadsbjerg er af medlemmerne og bestyrelsen i KVIK blevet kåret, som årets bedste kammerat i 2018 og modtog prisen, samt hæderen til klubmesterskaberne.

Steen spillede hele sin ungdom i KVIK og var også, så heldig at være i samme årgang og træningsgruppe, som de helt store stjerner, Maze og Allan Nielsen. Steen var ikke på samme spillemæssige niveau, men han var altid en glad dreng til træning og stævner.
Efter en lang bordtennispause, er Steen kommet tilbage til KVIK for nogle år siden. Efter sit comeback i klubben tilbød han straks sin hjælp og kom da også i bestyrelsen i en periode.

Steen har det godt blandt mennesker og sine klubkammerater. Han har i denne sæson været en god og hjælpsom holdleder for serie 2 holdet.

Steen er en fantastisk holdkammerat, der altid kommer med positive bemærkninger og støtter sine medspillere på holdet og i klubben. Steen har i denne sæson smurt rigtig mange sandwich og været meget hjælpsom til arrangementer, som klubben har afholdt.
Han gør også et stort arbejde i portvins udvalget.

Steen har også deltaget i stævner og ikke mindst var hans deltagelse i klubturen til Ribe, meget værdsat. Her kom han igen med sit smil og sine positive indput, var en stor støtte til flere af klubkammearterne og specielt ungdomsspillerne nød godt af hans støtte.

Man bliver altid glad, når man møder Steen. Han er et godt menneske og derfor er titlen som Årets kammerat  fuld fortjent og et stort tillykke med titlen.

Tidligere vindere af titlen “Årets Kammerat”

2017: Jan Mumba Rasmussen
2016: Benjamin Myhre
2015: Peter Løvbjerg
2014: Sevak Heidrabedian
2013: Jakob Larsen
2012: Christian Jensen
2011: Lotte Smedegaard
2010: Per Skat Jørgensen
2009: Michel Christensen
2008: Mark Møller
2007: Anders Pedersen
2006: Roy Høyland
2005: Michael Maze
2004: Bo Kaltoft
2003: Jan Nielsen
2002: Bo Spottog
2001: Emil Schjelde