Klubmesterskab 2023

En god og hyggelig dag, med mange spændende og underholdene kampe, da KVIK Næstved fik afviklet det årlige klubmesterskab, lørdag den 15. april.

Der blev igennem næsten 8 timer afviklet mange kampe før 12 klubmestre kunne hyldes.
For første gang i 25 år og siden 1998, var det ikke Michael Jensen der var en del af stævneledelsen. Opgaven var lagt i sikre hænder hos rutineret Steen “Bimme” Jensen, som styrede mesterskaberne perfekt.

Der blev spillet mange gode, spændende og til tider dramatiske kampe i alle rækker. Der blev også hygget og snakket, så alt var i den rigtige KVIK ånd.

Tre spillere blev dobbelt klubmestre. Søren Langhorn vinder både Veteran og klasse 4 rækken. Tim Hansen blev mester i klasse 2 og i double med Palle Jakobsen. Den sidste dobbelte klubmester blev Elias Thousing, der vandt Ungdom C og blev doublemester med Anton Bredsted.

Efter den sidste bold blev spillet, var klubben vært for et grill arrangement. Der blev grillet bøf, pølser og brød i skolegården. Det sociale samvær fortsatte i kantinen, hvor der blev hygget og fortalt røverhistorier fra dagen, inden alle gik trætte hjem.

Tak for hjælpen til alle de frivillige og Tak for en rigtig hyggelig dag sammen.

Man kan se billeder fra dagen her.

Alle resultater se her:

Resultatliste klubmesterskab 2023