Klubmesterskab 2020

Vi kan endelig byde velkommen til vores udsatte klubmesterskab fra April måned.
Covid-19 satte en stopper for afviklingen i foråret, derfor spiller vi mesterskaberne nu på lørdag, den 19. september.

Coronaen er stadigvæk i blandt os, og derfor spilles klubmesterskaberne i en begrænset udgave, hvor både deltagerantal og rækker, ikke er som normalt.

Vi skal tage stor hensyn til hinanden og lørdagens klubmesterskab, skal afvikles på en sundhedsforsvarlig måde. Der må opholde sig max. 100 personer samlet i hallen, samt forhal/café området.
Der skal holdes en meters afstand til hinanden og under kamp er det to meter. Der gælder en anden regel i double, som er tilladt at gennemføre.

Vi mødes i Kalbyris hallen, kl. 10.30 til bord og bandeopsætning, så vi i fællesskab, kan få opsat de rigtige rammer for dagen.
Kender man nogen, der vil sponsorer præmier eller andet, er man meget velkommen til at medbringe. Vi kan bruge alt, stort som småt.

Der er få enkelte pladser tilbage i Herre 2, 4 og 6. Tilmeld via hjemmesiden. Herre mester rækken og seniordouble er lukket med 6 deltagere/par. Som noget nyt, vil der være lodtrækning til seniordouble, allerede onsdag aften.

Lodtrækningen til seniordouble gav følgende sammesætning:

Jonathan Nielsen / Palle Jacobsen
Lars Bonnesen / Michel Leleu
Nick Olsen / Jesper Troy
Jesper Fromberg / Peter Løvbjerg
Bimme / Brian Jensen
Stefan Cortz / Lars Nedergaard.

Bonnesen / Leleu spiller mod Olsen / Troy, kl. 11.30. Vinderen møder Jonathan / Palle.
Fromberg / Løvbjerg spiller mod Bimme / Brian, kl. 11.30. Vinderen møder Stefan / Nedergaard.

Der er plads til flere ungdomsspillere, hvis der er nogen, der har lyst til at deltage, kan man tilmelde sig i sidste øjeblik eller på dagen, senest en halv time før.

Alle bedes læse program og tidsplan grundigt, her er også stævneregler:

Tidsplan klubmesterskab 2020