Klubmesterskab 2020

Endelig kunne vi få afviklet, det udsatte klubmesterskab, som skulle have været spillet i April måned.
En reduceret udgave af klubmesterskaberne, med færre deltagere, blev succesfuld gennemført i perfekte rammer og en helt fantastisk god og positiv stemning fra alle de deltagende spillere.

Vi skulle jo spille efter nye regler fra sundhedsmyndighederne, som på dagen havde sat et forsamlingsforbud på 50 personer.
Vi overholdt meget nemt dette forbud, og i det hele taget, var alle deltagere meget seriøse omkring coronaen.
Bordene og bolde blev rengjort og afsprittet og der blev holdt stor afstand mellem deltagerne, på de opsatte borde i hallen og i VIP området. Vi havde indført et finalebord, hvor de afgørende kampe blev spillet.

Selvom, der ikke blev spillet så mange rækker, som normalt, var det på det sportslige område en stor succes, med mange spændende kampe, med stor jævnbyrdighed. I både klasse 2 og mesterrækken, var 3 spillere helt lige, inden sidste runde, hvor mesterskabet, blev afgjort på indbyrdes opgør.

Tre spillere præsterede at blive dobbelt klubmester. Viktor Aamand Nielsen, vandt ungdomsdouble, sammen med Noah Troy. Desuden vinder Viktor, ungdom B single. Stefan Cortz vinder mesterrækken og bliver klubmester, sammen med Lars Nedergaard i seniordouble.
Lars Bonnesen bliver klubmester i Herre klasse 2 og 4 single.

To af klubbens helt store priser, blev overrakt på dagen. Titlen som årets kammerat, gik til Steen Nedergaard Jensen. Årets spiller blev Stefan Cortz.
Se billeder fra dagen her.

Her kan man se alle resultater fra dagen.