Klubmesterskaber 2017

Årets klubmesterskab er færdigspillet og det blev endnu engang en fantastisk dag for alle de deltagende spillere, forældre og ledere.
De fysiske rammer på Kalbyrisskolen var perfekte med 10 opsatte borde til de 16 spillede rækker der blev afviklet i løbet af dagen.

Der blev spillet rigtig mange kampe med start kl. 10.30 og til den sidste bold blev spillet kl. 19.10. Der var en stigning i deltagertallet hos seniorerne og to nye rækker (veteran 60 år og klasse 6) blev spillet. Sidste års succes med sandpapirsrækker blev også gentaget.

Som en tradition spilles der fodbold og spises der pizza efter sidste bold er færdig. Denne gang ingen undtagelse og en god dag sluttede kl. 22.00.

Af de 16 klubmester der blev kåret var der 6 spillere der blev dobbelt klubmester. Mads Jørgensen, Mads Klarskov, Jonas Storch, Preben Holst, Mark Møller og Jakob Ebbesen vandt alle to rækker.

Årets klubmestre.
Ungdomsdouble: Jonas Storch / Oliver Jensen
Senior double: Mark Møller / Mads Jørgensen
Puslinge: Simon Petersen
Yngre drenge: Mark Christensen
Drenge: Jonas Storch
Junior: Mads Klarskov
Forældre, Far: Bent Storch. Mor: Camilla Christensen
Klasse 6: Preben Holst
Klasse 4: Mark Møller
Klasse 2: Jakob Ebbesen
Elite: Jonathan Nielsen
Old Boys: Jakob Ebbesen
Veteran 60 år: Preben Holst
Sandpapir, ungdom: Mads Klarskov. Senior: Mads Jørgensen

Man kan se alle resultater her.

Udover at alle klubmestrene blev fundet fik klubben også kåret Årets spiller, som blev Lars Bonnesen og Årets kammerat som blev Mumba.
Der vil senere på hjemmesiden komme artikler med både årets spiller og årets kammerat.

Årets kammerat og tidligere formand Jan Mumba Rasmussen udtaler om dette års mesterskab:

“Først vil jeg sige stor tak, for den store ære at blive årets kammerat, den havde jeg ikke set komme. Af hele mit KVIK hjerte, der var mange om budet i år. TAK.
puha hvor er jeg træt og øm efter 12 kampe a 142 kg, der bliv flyttet mange tons rundt i hallen. Det var dejligt at se så mange senior spille og ungdoms spille.
Men husk lillebror fra Stavanger og slagteren fra Nakskov, samt resten mød nu op til næste år. Til sidst vil jeg sige tak til bestyrelsen og ikke mindst mafiosu Jensen og Benjamin ved dommerbordet vi ses lidt nærmere jul. Mumba”