DSC_0937Alle klubbens spillere kan tilmelde sig stævner under BordtennisDanmark, Østdanmarks Bordtennis Union (ØBTU) eller hos DGI.

Tilmelding til alle stævner kan man selv gøre og skal ske på bordtennisportalen.dk – Se nederst på denne side hvordan du opretter dig og tilmelder dig et stævne.
Vi kan opfordre alle vores medlemmer til at oprette sig som bruger på bordtennisportalen og selv tilmelde og betale de enkelte stævner.  Det kræver en licens for at deltage i stævner, den får du på ligeledes på bordtennisportalen.
Når du får en licens får du samtidig et ratingtal, som man kan se på ratinglisten.

Hvis man er ny og ikke har haft licens før, er det kun klubben der kan oprette dig, derfor skal man sende en mail til kasserer Bjarne Jørgensen på bjarne@kviknaestved.dk der kan løse en licens for en ny spiller.

Der findes stævner for alle, både for begyndere, øvede og elitespillere. Se enten i kalenderen eller stævneoversigt, hvilke stævner du kan deltage i.

Vi kan dog anbefale at hvis man er ungdomsspiller og begynder, der gerne vil spille kampe for første gang er det godt at starte med pointstævner.

Er man i tvivl om hvilken række man tilhører kan man se information om ratingtal.
Hvis man er lidt sent ude, kan man til de fleste stævner tilmelde sig en drive-in plads op til få timer før stævne start ved at henvende sig direkte til stævnearrangøren.
En drive-in plads koster et ekstra gebyr på ca. 25,00 kr.

Et godt råd
Snak med din træner om, hvilke stævner der er gode for dig.

Når du kommer til et stævne
1. Når man ankommer, gå direkte til dommerbordet og meld ankomst.
2. Afvent udkald til rækken og bord, typisk via højttaleranlæg.
3. Spil kamp, gå aldrig hjem hvis du ikke vinder gruppen, der er ofte A & B-slutspil – spørg altid dommerbordet inden du går hjem.

Resultater
Når man har spillet stævnet kan man finde sine egne resultater på bordtennisportalen. Man kan også læse og se mange andre resultater fra alle spillede kampe i Danmark.

Vejledning til bordtennisportalen.dk
Der er lavet denne vejledning til hvordan du opretter dig som bruger og tilmelder dig et stævne, i eksemplet er pointstævnefinalen 2018 brugt.
Tilmelding-til-Pointstævnefinalen-på-Bordtennisportalen-2018