Udstyr

Klubbens spilledragt er rød polotrøje og sorte shorts. Spilledragten skal altid benyttes når der spilles turneringskampe. Ved stævner er der frit trøjevalg.

KVIK har en god beklædningsaftale med BTEX, som er det største danske bordtennisfirma, der sælger alt indenfor bordtennis
Det betyder at medlemmer i KVIK Næstved får en rigtig god rabat på tøj og andet udstyr.

Det er muligt at købe den røde klubtrøje “Andro Leon” inkl. klublogo og navn på ryggen for kun Kr. 289,00 Man skal tillægge udgifter til fragt.

Bestilling kan man hos BTEX.dk direkte eller det kan foregå ved at sende en mail med størrelse, navn og postadresse til Brian Jensen på email brian@kviknaestved.dk som bestiller og trøjen bliver sendt direkte hjem i din postkasse.

Shorts og træningsdragt:
Det er også muligt at købe sorte shorts “Andro Oscar” til Kr. 220,00 og sort / rød træningsdragt “Andro Preston” til Kr. 629,00. Man kan ligeledes få klublogo og navn på dragten som er inkl. i prisen.

Andet bordtennisudstyr:
Klubben har en sponsoraftale med BTEX – her kan du købe alt bordtennisudstyr.
KVIK Næstveds medlemmer får 15% rabat på alt udstyr og det bestilles gennem BTEXs kontaktperson i KVIK.
Ønsker du derfor at købe bordtennisartikler, send blot en mail til Brian Jensen på brian@kviknaestved.dk og varene bliver sendt hjem til dig.
Man kan også selv oprette sig som kunde hos BTEX og selv bestille direkte.

Hvis du er ny i klubben og skal købe dit første bordtennisbat kan vi anbefale du snakker med din træner, så du får det rigtige.
Et godt bat er “Startbattet”, som købes hos BTEX for 469,00 kr.

Er du øvet og skal spille i længere tid er det en god idé at investerer i et battræ, som du kan have i mange år. Når man har et træ, køber man belægninger og limer på sit træ. Se her en video, hvordan man monterer sine belægninger.

Få gode råd fra din træner eller en erfaren spiller i klubben, om hvilke belægninger du skal bruge. Husk det er ikke altid de dyreste der er de bedste for dig. Tykkere belægninger er hurtige, tyndere belægninger er mere kontrolleret.