Udstyr

Klubbens spilledragt er rød polotrøje og sorte shorts. Spilledragten skal altid benyttes, når der spilles turneringskampe. Ved stævner er der frit trøjevalg.

Du kan se og bestille tøj i webshoppen.

Andet bordtennisudstyr:
Klubben har en sponsoraftale med BTEX, som er Danmarks største forhandler af bordtennisudstyr.
Her kan du selv oprette dig som kunde hos BTEX og bestille direkte, og opnå op til 15% rabat afhængigt af ordrestørrelsen.

Se mere på BTEX.

Hvis du er nyt ungdomsmedlem i klubben, vil du få et godt startbat af klubben, når du har betalt dit kontingent. Når du skal videre til dit næste bat, efter 1-2 år med et startbat, eller hvis du er ny seniorspiller, kan vi anbefale du snakker med din træner eller en erfaren spiller, så du får det rigtige.

Er du øvet og skal spille i længere tid er det en god idé at investerer i et battræ, som du kan have i mange år. Det skal være med et greb (håndtag), som du kan holde om og som du føler, er god til netop din hånd. Når man har et træ, køber man belægninger og limer på sit træ. Se her en video, hvordan man monterer sine belægninger.

Få gode råd fra din træner eller en erfaren spiller i klubben, om hvilke belægninger du skal bruge. Husk det er ikke altid de dyreste der er de bedste for dig. Tykkere belægninger er hurtige, tyndere belægninger er mere kontrolleret.

Har du spørgsmål til tøj, udstyr eller lign. så kontakt Brian Jensen