Bordtennisklubben KVIK Næstved

Stiftet 1. oktober 1952

KVIK Næstved er klubben, hvor man lære at spille bordtennis og træne seriøst. Men det er også klubben, hvor man hygger og har det sjovt sammen i et stærkt fællesskab.

KVIK Næstved er klubben for både elitespilleren, turneringsspilleren, motionisten, begynderen – kort sagt KVIK NÆSTVED ER FOR ALLE.


Klub og Træningslokaler
:
Herlufsholm Hallen, 1. sal
Herlufsholm Allé 233,  4700 Næstved

Her findes et dejligt klublokale med borde og stole, samt TV og sofa til afslapning. Lokalet er sat fint i stand med malet vægge og nyt loft i uge 7, 2023.
Træningslokalet har 7 borde, som vi har mulighed for at benytte hver dag.

Turnerings- og stævnelokale:
Ellebækskolen, afd Kalbyris
Sportshallen
Solsikkevej 14, 4700 Næstved.

I vores turneringshal har vi 10 borde og her spiller vi nogle af turneringskampene og stævner i weekenden. Vi afvikler også vores klubmesterskab og kan også afholde træningslejre i denne hal.

Klublove:
Her kan man se klubbens Klublove

Hvad koster det at spille:
Ungdom begyndere, betaler 1100,00 kr. for en sæson. Spillere i talenttrup og seniorspillere, betaler 1200,00 kr.
Du kan se kontingentsatser og blive medlem her.

Spiller licens:
Hvis man skal deltage i stævner og turneringer skal man have en licens hos Bordtennis Danmark, som indløses og betales en gang i sæsonen og altid inden man spiller sin første kamp ved sæsonstart.
Alle der spillede turneringer og stævner i sidste sæson har en licens i Bordtennis Danmark. Man skal blot genindløse licensen og betale på http://www.bordtennisportalen.dk/

Er man ny spiller i klubben og skal deltage i stævner eller turneringer skal man oprettes via klubben.
Du kan bestille en spillerlicens ved at markere dette på indmeldelsesblanketten online, eller skrive til klubbens kasserer bjarne@kviknaestved.dk når du skal bruge en.
læs mere om spillerlicenser her.

Klubtøj:
Man kan læse mere om klubtøjet i menuen udstyr.