Klubmesterskab 2024

Klubmesterskaberne 2024, blev en stor succes, ligesom de tidligere år.
Mesterskaberne blev afviklet, lørdag den 27. april og der blev spillet rigtig mange kampe på de 9 opstillede borde på Kalbyrisskolen.

En lille fremgang i deltager antallet i forhold til de seneste år, så det var dejligt.

Der blev kåret 12 klubmestre i ungdom, senior, forældre og veteraner. Der blev holdt taler og uddelt mange priser og medaljer.

En spiller blev dobbelt klubmester. Det var Benjamin Christophersen i ungdom D og ungdomsdouble.
Det lykkedes endda Hjalte Kapler at blive noget så sjældent som 3 dobbelt mester. Han vandt i ungdom A og B, samt i double. 

Til klubbens klubmesterskab, bliver årets spiller og årets kammerat også udnævnt og fejret. Dette år blev Mark Christensen kåret som årets spiller og Veteranen, Mogens Mørkeberg blev hyldet, som årets kammerat i KVIK. Der vil senere på hjemmesiden, komme en artikel med de to spillere. 

Efter de sidste bolde blev færdigspillet kl. 19.15, var der fællesspisning, for alle der havde tilmeldt sig dette arrangement. 
Der skal lyde en stor TAK til de deltagende spillere, hjælpere og trænere, der fik dagen til at blive rigtig god. Også en stor TAK til sponsorer, der havde givet præmier, samt en særlig TAK til Nyborg Fonden for de mange gavekort og den flotte præmieskammel. 

Det skal nævnes at klubbens aktive damespillere, ikke kunne deltage lørdag den 27. april, men de afviklede deres eget klubmesterskab, lørdag den 25. maj i klublokalet. Det blev en rigtig hyggelig dag, med masser af bordtennis og efterfølgende spisning. 
Klubmester hos damerne blev, Pernille Larsen. 
Nr. 2. Maria Bisgård
Nr. 3. Sandi Madsen
Nr. 4. Trine Hansen
Nr. 5. Christina Hegelund.

Mange kan se billeder fra dagen og damernes klubmesterskab i galleriet. 

Herunder kan man se resultatlisten fra mesterskaberne:

Resultatliste klubmesterskab 2024