Bliv Sponsor

Har du / I som virksomhed en interesse i Bordtennissporten og KVIK Næstved eller kunne I bare tænke Jer at støtte en sund og fornuftig idrætsklub med stærke værdier, så bør I henvende Jer til os.

Vi er en bordtennisklub med klubhus og træningslokale beliggende i Herlufsholm Hallen. Vi har et godt klubmiljø der tænker på alle medlemmer, lige fra de nye der starter i klubben, talenter, turneringsspillere, eliten og de ældre.

KVIK Næstved har en meget struktureret træning, hvor vi tilbyder trænere til alle træningshold. Vores spillere deltager i turneringer og stævner i hele Danmark og KVIK Næstved har et godt ry i den Danske bordtennisverden.

KVIK Næstved er kendt for at have opdraget Michael Maze, som selv har være en del af denne klub i 14 år. Vi har i 7 sæsoner spillet i den bedste Danske liga, hvor vi sportsligt var et “middelhold”, der dog som bedste resultat fik en bronzemedalje i 2012.
For at spille i den bedste række kræves der gode spillere og mange økonomiske midler, så derfor har nu valgt at tage nogle år i 1 og 2 division og få mere fokus på egne spillere og måske udvikle dem til at spille med i toppen af Dansk bordtennis.

Kunne I tænke Jer at være medspiller i dette spændende miljø og give klubben et økonomisk tilskud i form af et sponsorat, så kontakt undertegnede for at høre om mulighederne eller få tilsendt mere materiale.

Vi har på nuværende tidspunkt 3 forskellige sponsorpakker vi kan tilbyde:

– Hovedsponsorat
– Klubsponsor
– Spiller / holdsponsor

Sponsoransvarlig, Kim Rasmussen (Formand)
Email: kim@kviknaestved.dk
Telefon: 21 67 74 27

Se vores Sponsorfolder her:
sponsorfolder