Bliv Sponsor

Har du / I som virksomhed en interesse i Bordtennissporten og KVIK Næstved eller kunne I bare tænke Jer at støtte en sund og fornuftig idrætsklub med stærke værdier, så bør I henvende Jer til os.

Vi er en bordtennisklub med klubhus og træningslokale beliggende i Herlufsholm Hallen. Vi har et godt klubmiljø der tænker på alle medlemmer, lige fra de nye der starter i klubben, til talenter, turneringsspillere, eliten og de ældre.

KVIK Næstved har en meget struktureret træning, hvor vi tilbyder trænere til alle træningshold. Vores spillere deltager i turneringer og stævner i hele Danmark og KVIK Næstved har et godt ry i den Danske bordtennisverden.

KVIK Næstved er kendt for at have opdraget Michael Maze, som selv har være en del af denne klub i 14 år. Vi har udviklet mange dygtige spillere og har i 7 sæsoner spillet i den bedste Danske liga, hvor vi sportsligt var et “middelhold”, der dog som bedste resultat fik en bronzemedalje i 2012.
For at spille i den bedste række kræves der gode spillere og mange økonomiske midler: Det er hårdt arbejde, uden at få så meget igen.
Derfor har vi som klub, valgt at sadle om med en ny strategi, som giver mere fokus på egne spillere og deres udvikling sportsligt og menneskeligt.

Kunne I tænke Jer at være medspiller i dette spændende miljø og give klubben et økonomisk tilskud i form af et sponsorat, så kontakt undertegnede for at høre om mulighederne eller få tilsendt mere materiale.

Vi har på nuværende tidspunkt 3 forskellige sponsorpakker vi kan tilbyde:

– Bliv Hovedsponsor
– Klubsponsor
– Spiller / holdsponsor

Formand, Kim Rasmussen.
Mail: kim@kviknaestved.dk
Telefon: 21 67 74 27
Sponsoransvarlig, Brian Jensen.
Mail: brian@kviknaestved.dk
Telefon: 20 95 63 81

Se vores Sponsorfolder her:
sponsorfolder