Klubmesterskaber 2018

Endnu engang har KVIK fået afviklet det årlige klubmesterskab med stor succes. Dette års mesterskab slog endda rekord med antallet af spillende kampe.
De mange kampe var specielt i seniorrækkerne, hvor der også var deltagerrekord.

Der blev spillet fra kl. 10.00 og til den sidste bold blev spillet kl. 20.45. En lang og hård dag for alle spillere og medhjælpere, men også en stor dag for alle de deltagende KVIK medlemmer.

Man kunne rigtigt føle, den fantastiske stemning i hallen, med de mange mennesker og sponsorer, der i løbet af dagen, besøgte og så kampene. Samtidig varmer det rigtig meget, at se hele familien Høyland, rejse fra Stavanger, for at spille med i klubmesterskaberne.
Roy Høyland udtalte iøvrigt efter kampene: “Man må bare deltage i KVIKs klubmesterskab, det er større at deltage her, end til de Norske mesterskaber” Det fortæller bare alt om KVIKs klubmesterskab.

Niveauet på kampene var også højere end normalt og specielt i herreelite rækken, blev der spillet mange gode kampe med flotte og underholdende dueller.
Der var to spillere, der blev dobbelt klubmester. Simon Petersen i Junior og ungdomsdouble, samt Sebastian Haack i Elite og i seniordouble.

Til mesterskaberne, blev også Årets spiller og kammerat kåret. Disse to meget ærefulde titler, gik til Steen Hadsbjerg, som Årets kammerat og Tim Hansen, som Årets spiller. Der vil senere, blive skrevet et indlæg om disse to titler.

Med de mange spillede kampe, var der selvfølgelig også mange resultater og præmie overrækkelser. I den forbindelse vil vi gerne takke alle de virksomheder, der har sponsoreret præmier til stævnet.

TAK til alle for en stor dag.

Billeder kan ses i galleriet.

Her kan man se alle resultater:Resultatliste klubmesterskab 2018