Ungdomshold har færdigspillet sæsonen

Efter weekendens sidste kamp i juniorligaen, har alle KVIK Næstveds ungdomshold nu færdigspillet sæsonen. Det har været en god og tilfredsstillende sæson for klubbens ungdomshold.
Alle har spillet op til deres bedste og kæmpet godt.

Juniorliga holdet, der spiller i landets bedste række, spillede i søndagens kamp mod Virum, om 3. pladsen i denne række. Holdet tabte desværre med 8-2 i en ellers tæt spillet kamp.

Det betyder at holdet slutter på en 4. plads med 10 point, efter 5 holdsejre i sæsonen.
Det er primært Valdemar Buchwald, Mark Christensen og Nicolai Jensen, der har spillet kampene for holdet. Oliver Jensen har spillet to holdkampe, mens Victor Kousgaard, har spillet en enkelt holdkamp.

Valdemar Buchwald har vundet 18 singlesejre i sæsonen. Mark Christensen, har vundet 17 kampe, mens Nicolai Jensen har 16 sejre. Alle tre har igennem sæsonen spillet 27 kampe. De har ligeledes udviklet sig meget på det spillemæssige, som også har givet flere sejre i deres serie 1 kampe. Hvis de 3 spillere kunne holde sammen og spille på klubbens førstehold i de næste sæsoner, ville det se godt ud for fremtiden.

Klubbens hold i Ungdom A, har også haft en god og stabil sæson, med mange gode kampe.
Holdet slutter på en 5. plads med 10 point, efter 5 holdsejre i 12 kampe. 
Victor Kousgaard og Mathias Toftdal har været rygraden på holdet og de to har spillet samtlige 36 singlekampe. Flot og god indstilling af Mathias og Victor.
Asmus Sørensen og Jakob Bentzen har spillet 15 holdkampe hver.
Topscore på holdet blev Kousgaard med 24 sejre. Toftdal vandt 15 kampe. Asmus Sørensen fik 7 singlesejre, mens Jakob Bentzen, fik 4 sejre på holdet.

Det KVIK hold, der i sæsonen, har haft størst succes, er holdet i Ungdom D. Vi har tidligere, her på hjemmesiden skrevet om holdets succes. Vi gentager gerne, at holdet vandt rækken og blev mestre i D rækken.

Holdet med Leon Hansen, Elias Priess, Jakob Bentzen, Oscar Skovgaard og Mathias Westergaard, vandt med 19 point, efter 9 sejre og en uafgjort.

Alle hold takkes for en god sæson. Godt spillet drenge.