Invitation Klubmesterskab 2021

Lørdag, den 19. juni 2021

Alle medlemmer har været igennem en sæson, med corona restriktioner, hvor vi har været nødsaget til nedlukning. Vi har alle måtte undvære bordtennisbordet, bolden og sammenholdet i 4 måneder. Vi håber derfor, at vores medlemmer, kan mødes denne dag, og få spillet et godt mesterskab, og samtidig få sagt tak for denne sæson og ønske hinanden god sommer.

Det skal samtidig være et sundheds sikkert klubmesterskab for vores medlemmer og deltagere, hvor alle de gældende regler skal overholdes. Derfor bliver mesterskaberne 2021, afholdt i en reduceret udgave, der ligner udgaven i 2020, hvor vi ikke tilbyder så mange rækker, som normalt.

Vi følger udviklingen i samfundet og idrætsverden, samt myndighedernes anbefalinger.

Mesterskaberne starter kl. 11.30 og forventes færdigspillet, kl. 19.30. Spillestedet er Ellebækskolens hal (afd Kalbyris), Solsikkevej 14, Næstved.

Klubmesterskaberne er for alle medlemmer, uanset hvilke niveau man har som spiller. For mange medlemmer i KVIK, er det et af sæsonens store højdepunkter, hvor alle fra klubben uanset alder og niveau mødes og får spillet mange kampe, samtidig med at man for hygget sig.

Som en tradition afholdes der efter mesterskaberne spisning i kantine / hal området for de deltagere der har lyst. Tilmelding til dette arrangement sker på dagen, og det vil kun blive afviklet, hvis det er sikkert og sundhedsforsvarligt.

På denne dag vil Årets spiller og Årets kammerat også blive kåret og hyldet af publikum.

For at kunne deltage i klubmesterskaberne skal man være medlem af KVIK Næstved og have betalt sit kontingent for sæson 20-21. (dette gælder ikke særligt indbudte gæster af stævneledelsen) Spillere der har en B-licens i KVIK kan ikke deltage.

Der seedes efter Bordtennis Danmarks ratingliste, der er gældende i juni.  Spillere der ikke har et ratingtal indsættes efter vurdering af stævneledelsen.
Hver spiller kan deltage i 2 singler og 1 double. Ungdomsspillere må gerne stille op i en enkelt seniorrække (ikke klasse 6).

Der spilles i puljer og bedst á 5 sæt. Herre Mester spilles bedst á 7 sæt i play off kampene efter puljespillet.
Alle double kampe, spilles efter cup system. (man er ude når man har tabt).

Der indbydes i følgende rækker:

Herre single Mester, åben single række
Herre single klasse 2 max ratingtal 2099
Herre single klasse 4 max ratingtal 1699
Herre single klasse 6 max ratingtal 1299

Ungdom D (kun for nye spillere, uden ratingtal)
Ungdom C (max rating 899)
Ungdom B (max rating 1099)
Ungdom A, åben single række

Åben Seniordouble (max. 8 par)
Åben Ungdomsdouble (max 8 par)

Startgebyr:
Senior og veteran:  40,00 kr. Ungdom: 30,00 kr. Alle doubler: 60,00 kr.  (pr. par)
Der skal betales kontant (IKKE Mobilpay eller kort) ved stævneledelsen, når man ankommer til hallen. Ingen kan spille før der er betalt.

Tilmelding til klubmesterskaberne, er senest tirsdag, den 15. juni og kan ske på nedenstående formular.

Spørgsmål rettes til din træner eller Michael Jensen på jensen@kviknaestved.dk. Denne mail, kan også tage imod tilmeldinger.

Program og tidsplan kan man se her.

Rækkerne starter som følger:

Seniordouble, kl. 11.30, ungdomsdouble, kl. 12.00, Herre Mester, kl. 12.45, Ungdom B og C, samt Herre 4, starter kl. 13.00, Ungdom A, kl. 14.30, Herre 6, kl. 15.30 og Herre 2, kl. 16.00.

Lodtrækning til doublerne, vil blive foretaget i klublokalet, onsdag den 16/6-21, kl. 19.00 i klublokalet.

Klubmesterskaberne i KVIK Næstved, er medlemmernes mesterskab og derfor er alle også en del af dette stævne. Vi håber at man vil give sin hjælp på dagen med bord- og bande opstilling, samt med rengøring af borde og bander, imellem kampene og ved pauser.

Man kan ligeledes være behjælpelig i kiosken eller dommerbordet. Man kan også tage video eller foto, som man kan dele med andre.
Hvis man selv har et firma eller har gode kontakter til en virksomhed kan man måske fremskaffe præmier til mesterskaberne, f.eks. caps, T-shirt, håndklæder og lign. Alt kan bruges.

Vi starter dagen kl. 10.30 i hallen, for alle dem som vil være med til at sætte borde og bander op, samt gøre kiosken klar.

Tilmelding:

 

Deltagerliste:

[ninja-view form=12 exclude=email,fodselsdato sort=z style=wood/dark]