Årets leder

På generalforsamlingen blev årets leder i KVIK Næstved 2017 kåret og i denne sæson gik prisen meget fortjent til Jonathan Nielsen

I begrundelsen for kåringen af Jonathan Nielsen som årets leder udtaler Sportslig Leder, Michael Jensen, som overrakte prisen på generalforsamlingen:

Jonathan har siden yngre drenge tiden spillet i KVIK Næstved og blevet opdraget ind i KVIK med klubbens træningsfilosofi.
Jonathan valgte dog i 2004 at prøve kræfter med Elitedivisions bordtennis i Roskilde.
Men dette ophold stoppede efter et par sæsoner og derefter gik Jonathan trænervejen og har været træner og instruktør på mange træningslejre i både ind og udland. Specielt et bordtennisophold i USA har modnet Jonathan meget og givet stor leder- og trænererfaring.

DSC_0843Jonathan har også været væk fra sporten, da han har arbejdet i udlandet, men da han skulle flytte tilbage til Danmark, var der ingen tvivl om hvor han skulle bo og hvilken klub han skulle tilbage til. Derfor er det dejlig for KVIK Næstved at Jonathan er tilbage hvor det hele begyndte i 1992.

Da Jonathan vendte tilbage og sagde han ville give en hjælpende hånd, var der ingen tvivl på generalforsamlingen i 2016 om at Jonathan skulle i bestyrelsen og han blev da også hurtig valgt til næstformand.

Jonathan har i denne sæson gjort et kæmpe arbejde for klubben, både i det administrative bestyrelesarbejde, men også i træningslokalet, hvor han har givet seniortræningen et nyt liv og på rekordtid har fået rigtig mange senior og motionsspillere til at spille bordtennis. Jonathan har en stor personlighed og er meget populær blandt alle medlemmer som han er god til at tale med. Han i sæsonen også fungeret som holdleder for østserien og deltaget som coach ved stævner.

Et stort tillykke med prisen og Tak for en god arbejdsindsats.

Her kan man se tidligere vindere af prisen som Årets Leder.