Afgørende quiz

Den sidste afdeling af formandens billedequiz, kommer her. Det er nu man skal score de afgørende point, om det eftertragtede gavekort og titlen som quizmester.

Mange af de foto, der bliver vist i denne konkurrence, kan det være svært at gætte et årstal. Men hvis man bruger hjemmesiden rigtig, tænker lidt på vores klublokale, hvor der hænger flere foto, kan det hjælpe.
Hvis man samtidig ser godt efter på de enkelte billeder, er der flere ledetråde man kan bruge til at komme tæt på et årstal.

God fornøjelse med sidste etape.

Billede nr. 9, er taget på en af de sommerlejre, som KVIK afholdte 10 år i træk.

Billede nr. 10, er fra et af de mange fantastiske klubmesterskaber vi har haft, men hvilket år er dette foto taget ?

Billede nr. 11, er taget det år, vi som det første danske hold, vandt juniorturneringen i Flensborg, som på det tidspunkt  var stærkeste ungdomsturnering i Europa.

Billede nr. 12, er taget på Karlsbroen i Prag, og fra en klubtur til den Tjekkiske hovedstad, hvor vi spillede venskabskamp og deltog i den lokale træning. De 5 på billede, som stadig er aktive i KVIK, var udtaget til denne tur.

Nu er alle 12 foto blevet vist. Man skal nu igang med at gætte og finde de rigtige årstal.
Send dit svar på en mail til kim@kviknaestved.dk. Skriv billede nr. og årstal, samt dit navn, og send det til Kim inden søndag, den 10/5-20.