Blandet start

Klubbens divisionshold fik en blandet start på sæsonen, med både sejre og nederlag. Bedst gik det for 3. divisionsholdet, der på udebane i Amager, fik en kanonstart, med sejr i første holdkamp.

Kampen mod Amager, var på forhånd udråbt til en jævnbyrdig kamp.
Det skulle vise sig, at holde stik. Efter de to doubler var stillingen 1-1, og derefter var der sejre på skift til de to mandskaber, indtil KVIK, kom foran med 6-4. Amager svarede hurtigt igen og fik udlignet til 6-6, inden de to sidste singler.

Her var Mads Jørgensen og Ruben Jensen helt cool og vandt klart og dermed sikrede, KVIK Næstved en holdsejr på 8-6. Ruben Jensen gjorde rent bord med 3 singlesejre, Sam Oddsheden og Mads Jørgensen vandt to kampe, mens Stefan Cortz og Sam Oddsheden vandt en double.

Holdets anden kamp mod København BTK, blev vundet meget klart og uden problemer med 8-1. En perfekt start for holdet med to sejre.

KVIK Næstveds drenge divisionshold, med Oliver Jensen, Valdemar Buchwald, Simon og Jacob Petersen, fik en lidt uheldig start på sæsonen, med to nederlag.

Holdet er uden den store rutine med divisionskampe, så der var naturlige nerver på fra starten. I den første holdkamp, mod Hillerød, som er favoritter til en topplacering, gjorde drengene det fint og fik egentlig hurtig rystet nerverne væk, og spillede det bedste de kunne. Det rakte dog kun til en enkelt singlesejr, da Jacob Petersen vandt en kamp.

I den anden holdkamp, mod Hvidovre, havde KVIK drengene en bedre chance for point. Vi får dog en meget uheldig start på holdkampen, med to nederlag i doublerne. Begge nederlag var i 5. sæt og kunne med lidt held, have gået til KVIK drengene. Værre blev det, da vi tabte de næste to singler. Bagud 0-4, så det svært ud, men drengene kæmpede rigtig godt og fik med den gode indstilling og moral, begyndt, at æde sig ind på Hvidovre. Selvom drengene også var bagud med 2-5, fik vi udlignet til 5-5.

Desværre fik vi ikke de sidste sejre til point, så holdet tabte med 6-8. Efter et fantastisk comeback i holdkampen, var det synd, det ikke blev til point.
Simon Petersen gjorde rent bord, med 3 sejre, Valdemar Buchwald vinder to kampe og Jacob Petersen får en enkelt sejr.