DM i rating

Mark Christensen og Benjamin Petersen,

Klubben har haft en del spillere med til DM i rating, som er blevet spillet i Odense.
Turneringen spilles ligesom andre stævner, men her til dette stævne, spiller ungdom og senior i de samme rækker, og man er opdelt efter hvilket ratingtal man har.
Det giver rigtig mange forskellige rækker og flere muligheder for spillerne.

Der var mange flotte placeringer til DM i rating der blev spillet Søndag, og InterSport Cup der blev spillet Mandag.

DM i Rating: (Søndag)

Klubben hentede hele 3 guldmedaljer, og disse spillere kan kalde sig Danske Mestre i Rating:
U1400 Jacob Petersen
U1200 Mark Christensen
U1400 Double Mark Christensen

I Double (U1400), spillede Mark Christensen, sammen med Benjamin Petersen fra Esbjerg. Det gik rigtig godt med dette sammenbragte par, der aldrig havde spillet sammen før.
Mark og Benjamin spillede frisk til og med godt humør, gik de hele vejen til finalen, som de også vandt, og blev dermed vinder af DM i Rating Double U1400.

Mark Christensen Guld U1200

Mikkel Bertelsen spillede i U1000 og spillede også en rigtig god turnering.
Mikkel havde det gode spil med til Odense og fik 4 sejre og en samlet 2. plads i U1000.

I U1200 rækken, kom vi også til tops med en spiller, da Mark Christensen, endnu engang fik et flot resultat og vandt rækken.
I kvart og semifinalen, vandt Mark klart med 3-0, men i finalen var Mark mere presset, men med godt humør og stor hjælp fra Peter Løvbjerg, som i sin kvartfinale, netop havde tabt til finale modstanderen, lykkedes det Mark, at vende et truende nederlag til en finalesejr på 11-9 i afgørende sæt.

Sejr til Mark i U1200 og en 6. plads til Peter Løvbjerg.

Jacob Petersen Guld U1400

U1400, var også en række som KVIK Næstved dominerede. Simon og Jacob Petersen og Tim Hansen deltager i denne række.
Simon har lidt problemer i sin indledende pulje og taber et par tætte 5 sættere, men kommer i B slutspillet. I dette slutspil, får han gang i sit spil og slutter på en flot 3. plads.

Jacob Petersen der også spiller U1400, vinder sin pulje og får lige hævet en kvartfinale hjem med 11-8 i afgørende sæt i en meget tæt kamp. Men i semifinale og i finalen viser Jacob storspil og vinder klart hele rækken på rigtig flot spil og god indstilling.

Tim Hansen spiller også i U1400 rækken, men har problemer i sin pulje.
Tim kommer videre til B-slutspil og får en 5 plads i B-slutspillet.

Intersport Cup: (Mandag)
Jacob fortsatte den gode stime i B Ungdom rækken op til 1700 ratingpoint.
Her spillede han også stærkt og fik en flot sølvmedalje, og tabte kun en kamp til en spiller fra Team Nørreå med 1687 point der vandt rækken.

Simon Petersen havde i løbet af turneringen, stille og roligt fået gang i spillet, så i C Ungdom rækken 1150-1350 ratingpoint, kom han videre som 2’er fra gruppespillet.
I slutspillet kom Simon frem til semifinalen, hvor han tabte. Men en flot 3. plads til Simon.

I B ungdom double op til 1700 ratingpoint, lykkedes det Jacob og Simon Petersen, at spille sig helt frem til finalen.
De tabte desværre til et godt par fra Nørreå, men får en flot sølvmedalje i rækken.

Der blev taget lidt billeder undervejs, de kan ses her.
Alle De Danske Mestre i Rating kan ses på DBTU’S hjemmeside her.