Ungdomsturnering færdigspillet

Oliver Jensen

Begge klubbens ungdomshold, har fået færdigspillet alle deres turneringskampe. Den sidste kamp blev spillet i lørdags og her fik juniorholdet en flot afslutning på sæsonen, da de på hjemmebane vandt klart 9-1 over Slagelse.

Den sejr giver en 3. plads i grundspillet, og sikre dermed juniorholdet en plads i slutspillet om det østdanske mesterskab for Junior B hold.

Holdet med Jonas Storch, Mark Christensen, Oliver Jensen og Mads Klarskov, har igennem sæsonen spillet i alt 14 kampe med 7 holdsejre og 2 uafgjorte. Dermed slutter holdet på en sikker og stabil 3. plads med 16 point.

Topscore på holdet blev Jonas Storch med 25 sejre i 42 kampe. Han var stærkt forfulgt af Mark Christensen med 24 singlesejre i 36 kampe. Oliver Jensen fik 21 sejre i 36 kampe, mens Mads Klarskov spillede to holdkampe, uden at vinde en kamp.
Holdet skal i den første kamp i Final 4 slutspillet møde Roskilde, lørdag den 21/4-18, kl. 10.00 i Valby Hallen.

Klubbens andet ungdomshold, der spiller i Yngre drenge A, er jo for lang tid siden sikret en plads i slutspillet.
Holdet med Nicolai Dyg Jensen, Simon og Jacob Petersen, har dog først fået færdigspillet de sidste kampe nu, og efter de er spillet, slutter holdet med i alt 18 point.

Yngre drenge mandskabet har fået 9 holdsejre og slutter på en sikker 2. plads, efter det stærke tophold fra Virum, som også er det eneste hold, vores yngre drenge har haft problemer med.

Topscore på holdet er Jacob Petersen, med 26 singlesejre i 30 kampe. Simon Petersen fik 19 sejre i 30 kampe og Nicolai Dyg Jensen fik også 19 sejre, men i 36 kampe. Mark Christensen har spillet to holdkampe og her fik han 4 singlesejre i hus.

Yngre drenge holdet, skal i deres første “Final 4” kamp møde Frederiksberg, lørdag den 21/4-18, kl. 10.00 i Valby Hallen.