Landsmesterskaberne

To af klubbens spillere har brugt en dag i Jylland, til det årlige DGI landsmesterskab for seniorer, som blev spillet i Vejen. Det nye makkerpar, Lars Bonnesen og Tim Hansen stillede op i forskellige klasser og fik begge flotte placeringer med hjem.

De startede med at spille klasse 4 double, og fik her en god start med to sejre i gruppespillet. De sejre betød, at parret gik direkte til semifinalen.

Denne semifinalekamp var en lang hård dyst, men Tim og Lars, fik sejren i hus med 11-9 i afgørende sæt, og var dermed klar til finalen. Desværre var kræfterne brugt op på den hårde semifinale, så det blev til et 0-3 nederlag i finalen, til et stærkt par fra SISU/MBK i Århus.

I single rækkerne spillede Tim Hansen sig i kvartfinalen i klasse 5, og sluttede med en placering som nr. 5.
Bedre gik det for T. Hansen i den åbne klasse 2, hvor han på godt spil, vandt sin indledende gruppe, og var direkte i semifinalen. Her havde Tim ikke det samme fokus og tabte desværre, men slutter med en flot bronzemedalje.

I den åbne klasse 1, er Lars Bonnesen lidt efter i gruppen, men kommer videre til slutspillet på en 2. plads. Lars kommer også i semifinalen og her spiller han en storkamp, der er fuld af dramatik og spænding. En meget tæt kamp, vinder Lars med 13-11 i afgørende sæt og spiller sig i finalen. Lars taber desværre med 0-3 i finalen, men slutter med en flot sølvmedalje.