DM senior

Ved de Danske mesterskaber for senior, har KVIK Næstved, Mads Jørgensen og Oliver Petersen på plads i Hjørring.
Begge spillere skulle spille kvalifikations turnering i single, for at komme ind i hovedturneringen.

Oliver Petersen spillede i sin 3 mands pulje rigtig godt, selvom han startede lidt nervøst i sin første kamp, fik Oliver i det afgørende, 7. sæt, sat tingende på plads med en sikker 11-3 sejr.
I den anden kamp var Oliver helt klar og vandt sikkert med 4-1 i sæt.

Mads Jørgensen startede også nervøst og fik aldrig gang i sit spil og tabte med 4-2. I den afgørende kamp om at komme i hovedturneringen, vandt Mads Jørgensen til gengæld med 4-1.

Dermed var både Mads og Oliver klar til hovedturneringen og blandt de 32 bedste spillere. Mads Jørgensen spillede i sin 1/16 finale mod den tidligere landsholdsspiller, Finn Tugwell.
Mads kom med alt hvad han havde, men han tabte alligevel klart 4-0. Oliver Petersen spillede i 1/16 mod Andreas Dilling, og Oliver tabte desværre også med 4-0.
Men flot at, have to spillere blandt de sidste 32.

I herre double spillede Mads og Oliver ikke sammen, da Mads spillede sammen den tidligere KVIK spiller, Mathias Ringstrømm og Oliver spillede sammen med Anton Jensen fra Roskilde. Begge par startede direkte i hovedturneringen, og førstnævnte Mads og Mathias kom aldrig i gang med hverken spil eller samarbejde og tabte klart 3-0 til et par, de måske skulle have besejret.

Oliver og Anton, havde et fint samarbejde og fik en flot og sikker 3-0 sejr i hus, i den første kamp. Med den sejr stod parret nu i 1/8 finalen. Her var der desværre ikke den nødvendige fokus, og de tabte til et par fra Hillerød med 3-0. Men alligevel rigtig flot at spille sig i en 1/8 til et DM.