DM Ungdom

De Danske mesterskaber for ungdom, spilles i denne weekend i Odense.
KVIK Næstved har tre spillere med til mesterskaberne. Valdemar Buchwald, Mark Christensen og Nicolai Jensen er via deres ratingtal og et pointsystem fra andre stævneresultater i sæsonen, kvalificeret til DM i herre junior.

De har alle tre spillet et indledende gruppespil. De fik alle en drømmestart, med en sejr i første kamp. Da det var en tre mandspulje, skulle der en sejr i den anden kamp for at være sikker på slutspil. Valdemar Buchwald møder en meget stærk spiller i sin kamp og taber med 3-0. Det samme gør Nicolai Jensen i sin afgørende kamp. Mark Christensen kommer bagud i sin kamp med 0-2, men kommer tilbage i kampen og vinder med 11-9 i afgørende sæt. 
Dermed er Mark, den eneste der skal spille i det afgørende slutspil. Mark kommer ind i cupturneringen i 1/8 finalen, hvor han skal møde Sofus Andreasen fra Virum. I disse afgørende kampe, spilles der bedst á 7 sæt. Det er en stor opgave for Mark og selvom han kæmper, er det en svær kamp, som Mark desværre taber med 4-0 i sæt. 

Nicolai Jensen har igennem sæsonen samlet point nok sammen, så han også kan spille i U21 single. I denne række starter man direkte i 1/16 finalen, så det er knald eller fald fra starten. Nicolai møder en spiller fra Virum.
Det er en tæt kamp og Nicolai får en god start med en 2-1 føring. Men herefter mister Nicolai sit fokus og taber de næste tre sæt og kampen med 4-2. 

I juniordouble, spillede Mark og Nicolai sammen. Valdemar spillede sammen med Aslan Milberg fra Greve. Begge par startede direkte i 1/8 finalen. 
Mark og Nicolai møder et par fra Vestegnen og selvom KVIK får en god start, taber de et tæt første sæt med 12-10. Mark og Nicolai kommer desværre ikke rigtig tilbage i kampen, som bliver tabt med 3-0 i sæt.

Valdemar og Aslan har aldrig spillet sammen før og så skulle de op mod et stærkt par fra Virum/Brønshøj. Valdemar og Aslan gik frisk til opgaven og får en drømmestart med sejr i første sæt på 11-9.
Men deres stærke modstander kommer godt tilbage i kampen og vinder de vigtige point, samt den samlede sejr på 3-1 i sæt. 

Dejligt at se tre KVIK Næstved spillere repræsentere klubben til et nationalt mesterskab. Hvis man vil følge de afgørende kampe til DM, kan man se mere her.