Dramatiske kampe

Der var masser af spænding og drama for alle pengene i flere af ungdommens holdkampe, der blev spillet i weekenden. Klubbens bedste hold i drengeligaen, var igennem det største drama, da de skulle spille en meget vigtig holdkamp mod SISU/MBK fra Århus, i en samling, der blev spillet i Odense.

Inden kampen var vi på en 4. plads, mens SISU lå på en 3. plads. Det var på forhånd forventet, at holdkampen ville blive meget tæt. Vores hold til denne kamp, var Mathias Toftdal, Victor Kousgaard, Valdemar Buchwald og Nicolai Jensen.

Jævnbyrdigheden var der fra start af kampen. En double til hvert hold, og derefter skiftes holdene til at vinde kampe til 4-4. Her vandt SISU to singler til 6-4. Buchwald og Nicolai fik os tilbage i kampen til 6-6. De to sidste singler havde derfor stor betydning for kampens udfald. Mathias Toftdal spiller mod deres 2. single og Mathias har 9-9 i 5. sæt, men taber desværre 9-11 og vi er bagud 6-7. Victor Kousgaard spiller dog rigtig stærkt og med stor mental styrke vinder han den sidste single til stillingen 7-7.

Holdkampen skulle nu afgøres i et “Golden Set”. De to trænere skiftes til at strege på holdskemaet, en af de tidligere spillede kampe i holdkampen. Tilbage som sidste kamp, var Nicolai Jensen mod SISU/MBKs 1. single. Hele holdkampens afgørelse havde Nicolai Jensen i et enkelt sæt.
Nicolai var fuldstændig cool i dette sæt, som han spillede meget klogt. Nicolai vandt 11-7 og sikrede holdsejren til KVIK på 8-7.

I den anden holdkamp, skulle vi spille mod Silkeborg, som i deres første holdkamp, tabte på golden set til bundholdet fra Viby.

Til denne kamp, blev Noah Troy sat på holdkortet og Mathias Toftdal på bænken. Vores drenge var ovenpå sejren i første holdkamp, fuld af selvtillid. Silkeborg har et godt hold med en stærk 1. single. Men inden kampen mod os, bliver de ramt af en skade og bliver svækket meget.

Vores drenge har meget stor fokus i alle kampe og fra stillingen 2-2, kører meget sikkert igennem resten af holdkampen, da Silkeborg er uden moral og mentalt svækket. Vi ender med at vinde holdkampen meget sikkert med 10-4. Disse to holdsejre giver vores drengeliga en placering som nr. 3 i ligaen, efter første halvdel af sæsonen.

Klubbens to andre ungdomshold, spillede også spændende holdkampe i weekenden. Lørdag spillede C holdet, to kampe i en samling, som blev spillet i Slagelse.
Holdet med Gustav Bay Sørensen, Mathias Westergaard Larsen og Viktor Aamand Nielsen, startede med at møde Jægerspris.
Drengene var godt forberedte og med stor motivation, spillede de en rigtig god holdkamp. Modstanderen kom aldrig ind i kamp og vores drenge vandt meget sikkert med 9-1.

I den anden holdkamp, skulle de spille mod det ubesejrede tophold fra Slagelse. Vi får en rigtig god start, Gustav Bay og Viktor Aamand med sejr i doublen, bringer KVIK foran med 1-0. Slagelse var dog for gode i singlerne og de har godt styr på holdkampen. Det er kun Mathias W Larsen, der vinder en single, så det bliver desværre til et nederlag på 2-8.

Vores hold i ungdom E, spillede i en samling med 3 andre hold, som vi selv arrangerede på Kalbyrisskolen.
Holdet med Elias Priess, Silas Flak Børsting og Jakob Møller Bentzen, spillede i den første kamp mod Gladsaxe. KVIK drengene var på en svær opgave mod et stærkt modstanderhold. Vi tabte desværre denne første kamp med 7-3.

Drengene fik dog hurtigt humøret igen ovenpå nederlaget. De spillede i den anden holdkamp mod Amager og en modstander, hvor der var flere muligheder for et godt resultat.

En god start med sejr i doublen. Holdet kommer dog bagud med 1-2 og 2-3, inden de små KVIK drenge, får deres gode spil i gang. Vi får hurtigt udlignet til 3-3 og derefter står der kun KVIK Næstved på kampen, da drengene vinder resten af singlerne og sikre holdet en 7-3 sejr.

Rigtig gode kampe af alle ungdomsholdene i denne weekend.