Egedal stævne

Fem af KVIK Næstved spillerne, har været en tur i det Nordsjællandske, for at deltage i Team Egedals efterårsstævne. Alle de deltagende KVIK spillere, gjorde det godt og det var endda med to finalepladser.

I herre klasse 4 spillede Jan Jakobsen i en jævnbyrdig pulje med fem spillere. Selvom Jan spillede rigtig godt og fik to sejre i puljen, var det ikke nok til at komme videre. Jan Jakobsen spillede også i klasse 3 og her blev det til en enkelt sejr.

Morten Eriksen og Peter Løvbjerg spillede i klasse 6 og det var med fuld dramatik. De var begge med i nogle tætte og spændende puljer. De får begge to sejre i puljen, men kommer videre på bedre sæt og indbyrdes kampe.
Peter kommer endda direkte i semifinalen, mens Morten måtte en tur i kvartfinalen. Her fortsatte dramaet i en spændende kamp, som Morten vinder med 11-9 i afgørende. 
Det betød en ren KVIK semifinale mellem Morten og Peter. Her vinder Morten med 7-11, 12-10, 11-8, 11-6.
I finalen måtte Morten desværre give fortabt, da kræfterne var sluppet op. Han tabte 0-3, men får en flot 2. plads og Peter en 3-4 plads.

Hos ungdommen deltog Jakob Møller Bentzen og Elias Priess. De spillede også rigtig godt og leverede en fin indsats.
Jakob spillede i den bedste ungdomsrække. Han spillede med fuld fokus i den indledende gruppe og vandt alle sine kampe. Det gav en plads direkte i semifinalen.
I denne semifinale, spillede Jakob også godt, men det var en tæt kamp, hvor Jakob ikke havde det afgørende held til sidst. Men han får en flot 3. plads i stævnet.

Elias Priess spillede med i C rækken, hvor han desværre kun fik en singlesejr i gruppespillet. Men det gav en plads i B-slutspillet og her spillede Elias godt og koncentreret. Elias vandt både sin kvartfinale og semifinale sikkert og med godt spil.
I B- finalen, spillede Elias også godt, men han manglede lige det sidste i afgørende sæt, som blev tabt med 11-8. Men en god oprejsning og flot 2. plads.