Seniorkampe færdigspillet

Alle seniorkampe i serie rækkerne er færdigspillet for denne sæson. Hvis man ser på resultater og placeringer, har det ikke været den bedste sæson i KVIK Næstveds historie.
De 5 seniorhold, der har spillet turneringen, har haft meget svingende præstationer.

Serie 4 holdet, har gjort det godt med en rimelig sæson. Holdet sluttede på en 4. plads i rækken, med 16 point, efter 6 sejre og 4 uafgjorte holdkampe. Holdets topscore blev Palle Jakobsen, med 32 singlesejre i 48 kampe.

Serie 3 mandskabet, har ikke spillet op til forrige sæson. Holdet har været ramt af mange afbud. Men det har givet plads til unge Victor Kousgaard, som har gjort det rigtig godt. Han blev holdets topscore med 15 singlesejre. Lars Nedergaard vandt 14 sejre ud af 24 spillet kampe. Holdet fik 11 point og sluttede midt i rækken.

I serie 2 rækken, har klubben klaret sig bedst. Der var to hold med i denne række og de blev nr. 2 og nr. 3 i tabellen. Det bedste af de to hold fik 28 point og skal spille kredskampe om serie mesterskabet. Bedste KVIK spillere i serie 2 blev Bimme med 35 singlesejre i 42 kampe. Lars Bonnesen vandt 32 kampe og Simon Rubæk fik 29 singlesejre.

Klubbens hold i serie 1, har været den store skuffelse i sæsonen. Vi har ikke kunne stille med en optimal holdopstilling til en eneste kamp. Derfor har holdet fået en bundplacering. Det positive ved dette hold er, at de to unge spillere Mark Christensen og Nicolai Jensen har udviklet sig meget og fået en del rutine. Nicolai blev holdets topscore med 25 singlesejre i 42 kampe.

Inden holdturneringen er helt slut, skal serie 2 holdet have færdigspillet kredskampene.