Klar til serie 1

Et af klubbens serie 2 hold, har efter de sluttede grundspillet på en 2. plads, været igennem et langt forløb med kredskampe og oprykningskampe.

I alle de spillede kredskampe, har der været stor dramatik og spænding. Holdet har haft dygtighed og held på afgørende tidspunkter i holdkampene. De uafgjorte kampe, er gået til KVIKs fordel med en bedre sætscore og de tætte holdkampe, er også faldet ud til KVIK Næstveds fordel.

Holdet stod nu foran Karlslunde i den afgørende kamp om en plads i næste sæsons serie 1. Til denne vigtige kampe, havde teamchef Steen Nedergaard (Bimme) sat sig selv på holdet, sammen med Bent Larsen, Bo Nielsen og Søren Langhorn. Et meget rutinerede hold, der skulle kæmpe om en serie 1 plads.

Kampen mod Karlslunde, startede med to meget tætte doubler, der begge gik i 5 sæt og en sejr til hvert hold.

De første to singler fortsatte i samme spor med at spille helt ud i 5 sæt. Igen en sejr til hver. Derefter var der to 3-0 sejre til hvert hold, så efter 6 kampe, er stillingen 3-3.
Herefter fortsatte de spændende 5 sæts kampe, med to sejre til hvert hold. Efter 10 kampe, var stillingen nu 5-5.

KVIK taber desværre den vigtige 11. kamp og er nu bagud med 5-6. Nu er der pres på KVIK spillerne, inden de næste 3 singler. Men de bedste spillere, er altid bedst under pres, og det var KVIK Næstved, der på storspil, vinder de sidste 3 singler, endda meget sikkert.
Efter denne dramatiske holdkamp mod Karlslunde med 8 femsæts kampe, er det KVIK Næstved, der vinder med 8-6. 

Bo Nielsen var storspillende og vinder 3 singler og en double med Bent Larsen. Bimme vinder to singler. Søren Langhorn og Bent Larsen, vinder en single hver.

Stort tillykke med den gode sæson, sejren og oprykningen til Serie 1.