Konstruktiv generalforsamling

Årets generalforsamling er afviklet i god ro og orden. Aften startede med grillpølser og brød udenfor Herlufsholm Hallen, kl. 18.00. 
En rigtig god gang hyggesnak, er en god måde at starte et møde. 
I mødelokalet, var Formand Kim Rasmussen klar kl. 19.00 til at åbne generalforsamlingen. Mogens Mørkeberg blev valgt til dirigent og gjorde opmærksom på, at mødet var lovligt indkaldt.

Formanden aflagde sin beretning. Han fortalte om en god sæson og uden afbrydelser af holdturneringen. Mange seniormedlemmer er kommet til klubben. Mangler lidt ungdomsspillere i forhold til tidligere. Ros til bestyrelsen, holdlederne, de aktive forældre og trænerne for et godt arbejde.

Michael Jensen aflagde den sportslige beretning og fortalte om en god sæson hos ungdomsholdene. Junior liga holdet blev nr. 4, Ungdom A nr. 5 og endelig vandt Ungdom D, deres række.
I den sportslige beretning, kunne man også høre om en næsten stævneløs sæson og derfor var der ikke mange resultater, at berette om.

Steen Nedergård “Bimme” kunne berette om turneringen for senior. 
Her var den store succes i det ene serie 2 hold, der rykkede op i serie 1. Bimme kunne også berette om, at Veteran holdet vandt deres række.

De 17 deltagere på generalforsamlingen, var gode lyttere og meget spørgende til beretningerne.
Det gav en god debat og et konstruktivt møde, hvor der kom mange gode tiltag og idéer på bordet.

Økonomiansvarlig, Bjarne Jørgensen fremlagde regnskabet. Her kunne forsamlingen se at der var et pænt overskud på 30000 kr. 

Under punktet “valg til bestyrelsen” blev Formand, Kim Rasmussen genvalgt under stor jubel. Brian Jensen fik ligeledes mange klapsalver, da han blev genvalgt som medlem af bestyrelsen.

På generalforsamlingen, måtte KVIK også sige farvel til Næstformand, Jonathan Nielsen, der efter 6 år i bestyrelsen skal have en pause fra bestyrelsesarbejde.
Jonathan er stadigvæk med i klubben på forskellige opgaver, men trækker sig fra bestyrelsen.
Der skal lyde en stor TAK til Jonathan for hans store arbejde i bestyrelsen igennem 6 år. Jonathan fik fortjent klapsalver af forsamlingen.

Som nyvalgt i bestyrelsen, er kommet en meget rutinerede person. Søren Langhorn er tiltrådt i KVIKs bestyrelse for en periode på 2 år. Steen Hadsbjerg er ligeledes tiltrådt bestyrelsen, som supplant for 1 år.
Efter generalforsamlingen, ser KVIK Næstveds bestyrelse således ud:

Kim Rasmussen, Formand.
Bjarne Jørgensen, Økonomi
Brian Jensen
Michael Jensen
Michael Priess
Søren Langhorn
Steen Hadsbjerg, Supplant.

Efter valget var overstået, skulle årets leder i KVIK Næstved kåres.
Michael Jensen holdet en tale for årets leder, som har gjort et kæmpe arbejde i klubben igennem hele sæsonen. Brian Jensen fik et stort bifald af forsamlingen, da han blev hyldet som Årets Leder 2022.
Brian er med i sponsorarbejdet, han er træner for ungdommen og holdleder for serie 3. Han var medarrangør af klubturen til Odense. Stort tillykke til Brian Jensen.

Generalforsamlingen fortsatte herefter med god konstruktiv debat. Inden dirigenten afsluttede mødet. Tak til alle deltagere for en god aften.