Årets Kammerat 2022

Mark Christensen, er af medlemmerne og bestyrelsen i KVIK Næstved, blevet kåret, som årets bedste kammerat i sæsonen 2021-2022.
Mark modtog prisen, samt hæderen til klubmesterskaberne. Her var det sidste sæsons vinder, Søren Maler Berthelsen, der overrakte prisen.

Mark Christensen, har i sin tidlige ungdom spillet i KVIK. Men han har også været en tur væk fra klubben i 3 år. Men op til denne sæson, kom Mark tilbage i en ny og meget mere moden udgave.

Mark er en teknisk dygtig spiller, der kan rigtig meget med bolden. Han har i denne sæson spillet i juniorligaen og på serie 1 holdet. Han er altid til træning og bruger derfor meget tid i klubben. Mark har måske ikke altid det store fokus på den seriøse træning. Han har tit brug for en pause i træningen. Her kan han komme med positiv energi og hyggesnak med sine træningskammerater.
Han træner meget gerne med spillere, der er under hans niveau. Her har Mark en mulighed for at hjælpe og give gode råd. 

Mark har udviklet sig meget på det menneskelige plan og til trods for sin unge alder, har han et godt socialt netværk til alle i klubben, både senior og unge spillere.

Titlen, som Årets Kammerat er derfor fuld fortjent, gået til den glade Mark Christensen. 
Der ønskes et stort tillykke.

Man kan se de tidligere vindere her.