Endnu en oprykning

Vores serie 3 hold har med en god slutspurt og lidt held vundet deres række i holdturneringen og sikret sig en oprykning til serie 2. Det er dermed den anden oprykning i KVIK Næstved på en uge.
Serie 3 mandskabet startede sæsonen skidt med nederlag i den første kamp og efter 4 spillede holdkampe var der kun kommet 2 sejre på kontoen.

Men så tog holdet fat og fik gang i spillet og dermed kom mange sejre. Efter første halvdel af sæsonen lå holdet i toppen af tabellen og lignede længe en oprykker, indtil 4-6 nederlaget til Trelleborg på udebane.
Det nederlag betød en 2. plads i rækken, men kun 1 point efter Trelleborg. Inden sidste runde bliver spillet var vi stadigvæk bagud med et point og da Trelleborg i sidste runde taber 6-4 til Skensved, samtidig med at vi vinder 8-2 i Slagelse får vi førstepladsen tilbage i sidste øjeblik og sikre dermed oprykningen.
Holdet skal nu i gang med at spille kredskampe for at sikre sig titlen som Østdanmarks bedste serie 3 hold.

Topscore på holdet blev Bjørn Aaholm med 24 singlesejre i 27 kampe. Steen Hadsbjerg har også fået 24 sejre, men i 36 kampe. Kim Rasmussen fik 17 sejre i 24 kampe og Henrik Sørensen 7 sejre i 12 kampe.
Jesper Fromberg spillede en enkelt holdkamp som reserve og vandt 3 singler i 3 kampe. Tony Petersen og Juniorspilleren Benjamin Myhre fik hver 2 sejre i 9 kampe.

Fra klubbens side skal der lyde et stort tillykke til holdet og alle spillerne der har været en del af serie 3 teamet.