Fantastisk klubtur

Der var stor træthed på vej hjem fra Ribe stævnet. Det var et godt tegn på, at de 25 spillere, ledere, forældre og trænere har haft nogle fantastiske dage i Ribe.

Fredag eftermiddag, blev der pakket syv biler og i løbet af eftermiddagen, kørte de mod Ribe. Alle ankom til Ribe Ferieby, hvor klubben havde booket overnatning til alle KVIK deltagere.

Efter lidt forskellige ankomsttider og udpakning, var det tid til fælles aftensmad i en af lejlighederne. Familien Buchwald, som er dem der har størst erfaring med Ribe stævnet, havde ansvaret for aftensmaden. En god erfaring, giver også god mad, dejligt. 

Efter spisning, var der en kort briefing ved ansvarlig KVIK leder, Brian Jensen. Alle blev orienteret om spilletider og spillested. Derefter blev der hygget og snakket.
Der blev sagt godnat på forskellige tidspunkter, efter hvad tid man skulle spille lørdag.

Lørdag morgen, kl. 07.30 var de første KVIK spillere klar i hallen til opvarmning og de første kampe startede kl. 08.00. Så var det bare i gang med spillet.
Dem fra KVIK, der ikke spillede, forsøgte at følge en klubkammerat. Det var en stor opgave, for med 5 spillesteder og 75 borde, var der nok at holde øje med. Men alle der havde en forbindelse med KVIK, var rundt hele tiden og støtte eller coache en klubkammerat, det var stærkt. Selve stævnet, er Danmarks største bordtennisstævne.

Der var deltagelse af 720 spillere, heraf var der 300 spillere fra Tyskland, Estland, Island og Færøerne.
For alle KVIK Næstved spillerne, uanset om man er stævne rutineret eller det var første gang man var til stævne, var det fedt at spille mod så mange forskellige type spillere.
Bare det at møde en spiller, der taler et andet sprog og har en anden spillestil, er altid spændende. 

Buchwalds pasta blev serveret til frokost på forskellige tidspunkter, når man lige havde tid til lidt spiselig. Det samme blev gentaget til aftensmaden. Nogen kom hjem i ferielejligheden og fik spist, andre var først færdig med at spille, sent lørdag aften. Så her må man spise i hallen, eller få bragt en pizza og igen, selvfølgelig med hjælp fra en klubkammerat. 

Der var en naturlig træthed, lørdag aften. Søndag morgen, var det afgang til hallerne igen. De første KVIK spillere, var klar til at spille kl. 08.00.
Så var dag tre i gang. Den forløb helt på samme måde så lørdagen. Midt på eftermiddagen, var de fleste færdige og så var det retur til Næstved og meget trætte.

Når vi har haft, så mange spillere med i stævnet, er der også mange flotte resultater. Men ikke mindst mange godt spillede kampe fra KVIK spillerne. Alle leverede og præsterede godt og spillede det bedste man kunne. Bare det at få mange kampe i kroppen, er en god udvikling.
Der var mange rigtig dygtige spillere med til stævnet, så der var ikke nogen KVIK spiller, der kom helt til tops.

Men der var nogle gode resultater og her nævner vi nogen af dem. 
Den første KVIK spiller, der fik en medalje, var Michael Jørgensen, der i veteran B gik helt frem til semifinalen. Her blev det dog et nederlag, men han fik en flot 3. plads. I samme række fik Lars Nedergaard en 9. plads.

I Herre klasse 2, kom Oliver Jensen videre fra puljen og han spillede sig i 1/8, som også blev endestation. I Herre klasse 2 double, spillede Bimme og Mark Christensen sammen. De havde et godt makkerskab og spillede sig på godt spil i kvartfinalen, hvor de dog tabte. En flot 5. plads fik de.
Martin Kaltoft spillede rigtig godt i klasse 3, hvor han vandt puljen på godt spil, men senere blev slået ud i 1/8 finalen.

Bedre gik det i Dame klasse 3, hvor Pernille Larsen og Rebekka Mosgaard, kommer videre fra puljen og spiller sig helt frem til semifinalen. 
Juniorklasserne, havde også KVIK deltagelse. I junior D, spillede Hjalte Kapler sig første rigtig stævne og han havde en flot debut, med to sejre i gruppen, men desværre et nederlag i 1/8. Flot debut. 

De bedste juniorspillere i Danmark, var også tilstede og sammen med dygtige Tyske spillere, var denne række på et højt niveau. Vi havde Nicolai Jensen, Valdemar Buchwald og Mark Christensen med i den eliterække.
Alle tre spiller rigtig godt i den indledende gruppe, hver med 3 sejre.
I 1/32 vinder Mark klart med 3-0. I den efterfølgende kamp i 1/16, skulle Buchwald og Mark mødes. Det blev en 3-0 sejr til Mark. Nicolai Jensen fik en 3-2 sejr i sin 1/16 finale. Nicolai tabte derefter med 0-3 i 1/8. Mark vandt 3-0 og var klar til kvartfinalen. Her var kræfterne på en godt spillende Mark, desværre brugt op. Men en flot 5. plads til Mark i dette stærke felt. 

I drenge rækken, spillede Elias Priess. Han gik videre på godt spil i den indledende gruppe. I det afgørende slutspil, havde Elias ikke rigtig heldet og han tabte i 1/8. 

De store drenge i U21 Elite, var på en stor opgave i en meget stærk række. Valdemar Buchwald og Nicolai Jensen, går begge videre fra grundspillet på meget stærkt spil. I slutspillet, forsætter det gode spil, men modstanden er bare bedre. Nicolai taber i 1/8 og Buchwald i 1/16.

I U21C klassen, spillede Jakob Møller Bentzen rigtig godt. Meget imponerende, vandt han tre kampe i den indledende gruppe. I slutspillet, spillede Jakob godt og kom frem til kvartfinalen, som gav en flot 5. plads i et stærkt felt af gode spillere. 

De mindste aldersklasser i yngre drenge, havde Elias Thousing, som deltager. Elias spillede med både i C og D rækken. Han spillede godt i begge rækker og går videre, med flot spil og fornuftig spil i de indledende grupper. I C rækken, taber han med 0-3 i 1/8. Men i D rækken, vinder Elias sin 1/8 med 3-1 og var klar til kvartfinalen. Denne kamp tabte Elias desværre, men han får en flot 5. plads og en flot pokal med hjem, godt gået. 

Dette var et lille uddrag af de mange kampe og resultater. Der skal lyde en kæmpe TAK til alle de deltagende KVIK spillere, både for det gode spil ved bordene, men også den opbakning i giver jeres holdkammerater. Tak til de forældre og hjælpere, der var med på turen. I klare bare alle de praktiske opgaver, Tak.
Til sidst en stor Tak til Brian Jensen, som havde det store overblik med hele planlægningen og under stævnet. Vi ses i Ribe igen i 2025. 

Der er foto fra turen i galleriet.