Flere point

Fredag aftens store succes med den store pointhøst, blev der lørdag eftermiddag fulgt godt op på, da klubben var arrangør af en 3. divisionssamling, med i alt 6 hold og to kampe til hver.

KVIKs hold i 3. division, der er tophold, spillede i første kamp mod Hillerød, som lå nr. 2 i tabellen. I denne topkamp, var der sæsondebut til Nick Olsen, der måtte træde til som reserve, i stedet for en småskadet Mads Jørgensen.
Nick Olsen gjorde det godt, men havde det svært i det høje tempo og fik ingen sejre. Men på holdet var Sam Oddsheden og Ruben S Jensen, og de gjorde rent bord med i alt 5 sejre. Stefan Cortz vandt to singler og en double med Sam Oddsheden. Holdsejren i denne topkamp, blev 8-4.

I den anden holdkamp mod Virum, var vi nødsaget til en udskiftning, da Stefan Cortz fik en slem lårskade i Hillerød kampen og ikke kunne spille mere. En lidt mindre skadet Mads Jørgensen, måtte stille op til denne kamp.
Mads gjorde det fint, og sammen med Sam Oddsheden startede de med sejr i deres double. Ruben Jensen og Nick Olsen vandt også deres double. Efterfølgende tog vi tre singler til en 5-0 føring. Vi gik lidt ned i Virums tempo til sidst, så de fik pyntet på scoren. Men en kamp, vi havde kontrol på og vandt samlet 8-4.

Holdet er placeret på en sikker førsteplads med 20 point for 10 kampe, og 5 point ned til nr. 2, Hillerød.

Et af klubbens andre hold, var i kamp lørdag eftermiddag. Veteran holdet med Michel Leleu og Lars Bonnesen, spillede to holdkampe i Amager.
Begge kampe gik ud til KVIKs fordel. Først blev Jægerspris besejret klart med 5-0, og derefter blev hjemmeholdet fra Amager besejret i en lidt mere jævnbyrdig kamp, med 3-2.
I denne veteran række, ligger KVIK nr. 2 med 12 point og kun to point op til førerholdet Hvidovre.

Søndag formiddag, spillede klubbens bedste ungdomshold to kampe i drenge divisionen. Kampene blev spillet i Virum, og i begge opgør, spillede Valdemar Vejlgaard, Simon og Jacob Petersen, samt Valdemar Buchwald. Første holdkamp, var mod OB, som var en kamp drengene havde glædet sig til, men smilet stivnet lidt, da OB stillede op med en forstærket mandskab, og vores drenge blev desværre kørt over med 13-1.

Selvom vi fik en øretæve af OB, havde drengene godt humør og stor fokus, inden den svære kamp mod topholdet, Hillerød. Vi fik en god start med sejr i den ene double. Derefter lidt utur i de efterfølgende singler, som gav Hillerød en føring, som vi aldrig kunne indhente. Men drengene kæmpede rigtig godt, og alle 4 spillere fik hver en singlesejr. Men nederlaget blev på 5-9.