God afslutning

Klubbens ungdomshold har spillet den sidste bold i denne sæsons turnering. Det står klart, efter drenge divisionsholdet, i dag spillede, de sidste to holdkampe i en turneringssamling, der blev afviklet i Virum.
I den første, af de to kampe, skulle vi møde Gladsaxe, der er bundhold i rækken.

Vores drenge var meget klar og fokuseret til denne opgave. Holdet fra Gladsaxe havde ikke meget at byde på, så Oliver Jensen, Simon Petersen, Valdemar Vejlgaard og Valdemar Buchwald, der udgjorde holdet, havde det meget let og vandt meget klart med 14-0.

Den lette sejr, gav ingen sved på panden, så der var masser af kræfter tilbage, inden dagens næste opgør, som var mod Hvidovre, der er klart førerhold i rækken.

Inden kampen ændrede vi på holdopstillingen, så Jacob Petersen, kom på holdet, i stedet for Oliver Jensen. Kampen mod Hvidovre startede ikke så godt i de to doubler, hvor vi ikke spiller optimalt, men alligevel får to gange Valdemar en sejr i den ene double.
Herefter spiller Jacob en brandkamp, mod Hvidovres bedste mand, og vinder med 3-1. Det nederlag, ryster Hvidovre, og da samtidig Simon og Vejlgaard vinder, er vi foran med 4-1.

Hvidovre kommer tilbage i kampen, men hele vejen og i resten af holdkampen, holder vi med stort fokus, deres 3. og 4. single væk fra sejre, så vores drenge holder stand til sidste bold, og vinder en meget flot sejr på 8-6.
En rigtig flot holdindsats, hvor alle 4 spillere, vinder kampe.

Sejren var desværre ikke nok til at komme i slutspillet, men holdet og drengene får en flot placering som nr. 4 i tabellen, og samtidig en masse erfaring holdet kan tage med i næste sæson, hvor vi kan stille med samme hold.

U12 holdet.
For 2 uger siden, sluttede U12 mandskabet, deres turnering med to holdkampe i Valby Hallen.

Det blev desværre til to nederlag, men holdet med Noah Troy, Victor Kousgaard, Mathias Toftdal og Viktor Nielsen, har alligevel haft en god og lærerig sæson, med mange gode kampe, hvor drengene hver gang, spillede med højt humør og masser af fight.

Det er 4 glade drenge, der altid er positive og en fornøjelse at følge. Holdet fik 5 point for 2 sejre og en uafgjort, og sluttede som nr. 7 i rækken.

En god sæson for vores ungdomshold, og tak for støtten til alle forældre.