God Sommer

Den sidste bold er spillet i sæsonen 2018-19. En sommerferie venter alle KVIKs medlemmer, venner og familie. Nogen har måske allerede været på ferie, andre skal på rejse, mens nogen bare nyder sommeren hjemme.

Alle har mulighed for at slappe af, og lade batterierne op til en spændende sæson, som venter forude. Der er måske også enkelte medlemmer, der skal deltage i en af de mange bordtennis sommerlejre, der er forskellige steder i landet eller udlandet.

Klubbens ledelse arbejder hårdt for at forberede en ny sæson, og sammen med, trænere og andre interesserede, har de deltaget på klubbens sommer- og ledermøde, hvor der blev lavet mange gode tiltag for klubbens medlemmer.

Det er besluttet, at første træningsdag, efter sommerferien, er mandag den 12/8-19 i uge 33. Det skal bemærkes, at der er lavet lidt ændringer i ungdomstræningen, i forhold til tidligere. Man kan se den nye træningsplan og læse om træningen i menuen.
I samme uge, som træningen er gået igang, vil der også være seniorhold, der skal spille med i ØBTUs sommerturnering. En hård start venter efter ferien.

Vi kan iøvrigt, kun opfordre til, at man bruger hjemmesiden til at finde info om klubben og bordtennis. Brug også kalenderen, her på siden. Vi forsøger hele tiden, at opdatere den med diverse arrangementer.

I ønskes alle en god sommer.