God start på drengeligaen

Vores bedste drengehold fik en god start på ligaen, der gik i gang med to holdkampe i søndagens arrangement i Odense. Hele denne drengesamling blev dagen før, flyttet fra Århus til Odense, da den arrangerende klub i Århus, måtte melde afbud og samtidig fik lukket deres lokale af kommunen, da en spiller var testet positiv med covid-19.

OB i Odense var en god erstatning og lagde rammer til en god drengesamling. Vores 5 drenge til denne første opgave i drengeligaen, var Valdemar Buchwald, Nicolai Jensen, Victor Kousgaard, Mathias Toftdal og Noah Troy.
De rejste til denne drengesamling, med stor spænding, men alligevel også en vis afslapning hos spillerene, inden kampene.

Vi skulle møde Viby fra den sydlige del af Århus i den første holdkamp. Viby er måske den klub i Danmark, der lige nu har den bedste ungdomsafdeling.
Til denne kamp mod os, havde de udtaget et fremtidens hold, med unge spillere. Men alle Vibys spillere havde et noget højere rating, end vores 3 debutanter, Kousgaard, Toftdal og Troy, så vi forventede en lige holdkamp.

Vores drenge ville det anderledes, og med stor koncentration, fik de en drømmestart på kampen, med to doublesejre. Viby får reduceret til 1-2, men herfra spiller vores drenge helt fantastisk, og de to debutanter, Toftdal og Kousgaard, spiller fremragende og uden nerver. Nicolai Jensen og Buchwald, spiller med ro og rutine.

Vi kommer foran med 8-1 og her er kampen afgjort. Men drengene fortsætter med stor spille glæde og giver KVIK en slutsejr på 11-3.
Buchwald og Nicolai vinder en double sammen og 3 singler hver. Kousgaard og Toftdal vinder en double. Toftdal vinder en single, mens Kousgaard vinder to kampe.

Søndagens anden holdkamp var mod OB, der ser meget stærke ud, og er blandt favoritterne til DM titlen. Til denne holdkamp spiller Noah Troy, istedet for Toftdal.
Sammen med Kousgaard spiller Troy en god double, men desværre bliver det et nederlag. Da Nicolai Buchwald også taber deres double, er vi bagud 0-2.

Vores drenge har en god moral, støtter hinanden og kæmper for hver eneste bold, selvom det er en hård modstander. Vi gør alt hvad vi kan, men OB er en hård og god modstander. Vi taber kampen med 10-4. Kousgaard og Noah Troy kæmper godt og spiller alt hvad de kan, men de får 3 nederlag hver, men kommer meget lærerigt ud fra hver kamp.
Nicolai Jensen vinder en enkelt kamp, mens Buchwald er storspillende og vinder alle sine 3 singler. Valdemar Buchwald får en drømmestart på ligaen, med sejre i alle sine 6 singler i de to holdkampe.