God start uden nederlag

Alle klubbens turneringshold, har fået en rigtig god start på sæsonen. Det er faktisk ikke blevet til et eneste nederlag for nogle af holdene.
Tidligere har vi beskrevet at Juniorliga holdet, vandt deres første kamp med 10-4 over Roskilde.

Seniorholdene havde de første kampe i uge 40 og her var det serie 4 holdet, der var første hold i aktion. De vandt på udebane med 6-4 over Trelleborg. Det andet hold i serie 4, var helt ustyrlige og flyvende, da de vandt med 10-0 i deres første holdkamp på hjemmebane mod Midtlolland.

Serie 3 holdet vandt på udebane i Sorø en storsejr på 9-1. Serie 2 holdet startede mod lokalrivalerne fra Nyråd. Disse opgør er normalt meget tætte og jævnbyrdige. Men KVIK ville det anderledes, til denne sæsonåbning, da vi vandt en sikker sejr på 11-3.
De to hold i serie 1 har begge spillet uafgjort, 7-7 i deres første kampe og dermed taget et point mod Brøndby og Svalebæk.

I aften, kan det første nederlag komme, da de to serie 4 hold, mødes i en indbyrdes og helt sikkert spændende kamp på loftet.
Fredag aften bliver endnu mere spændende, da fire af klubbens seniorhold, spiller hjemmekampe på samme tid i en turneringssamling på Kalbyrisskolen, kl. 18.30.