Godt Nytår

Året 2019, er ved at løbe ud, og vi kan se tilbage på et år med glæde og succes. Vi har igen i år haft mange glade medlemmer i klubben, der elsker at spille på loftet og nyde det fantastiske sammenhold, der er i klubben. Det ser vi i den daglige træning og til turneringskampene.

Vi har også skabt et godt miljø og sammenhold, når vi har arrangementer på Kalbyrisskolen, som ses ved flere turneringskampe, stævner, samt ikke mindst til klubmesterskaberne, som igen i år, satte rekord med deltagere. 

Det stærke sociale miljø og gode ry, samt den gode og seriøse træning, der er i klubben spreder sig, og endnu engang, er der kommet mange nye bordtennis interesseret i vores klub i dette år.

Vi har haft gode resultater til klubben, da mange af vores spillere, har været meget aktiv til stævner i hele Danmark. Alle har gjort det godt og ydet det bedste man kunne, og samtidig gjort god reklame for KVIK.
Vi har turneringshold med i næsten alle seniorrækker, og ungdommen blomster rigtig meget, hvor vi har en stor stærk talenttrup og mange nye spillere i klubben.

KVIK har en god ledelse, mange frivillige hjælpere, holdledere til alle hold, interesserede og aktive forældre. Men ikke mindst dygtige trænere, der dag efter dag og hver uge står i klubben og tager imod de mange medlemmer, og får alle træningshold til at fungerer optimalt. Der skal lyde en stor TAK til alle trænere for en stor arbejdsindsats i hele året.

Alle medlemmer, trænere, hjælpere, ledere med familier, ønskes et GODT NYTÅR og TAK for den store indsats.
Vi ses i 2020.