Julestævne

Flere af klubbens spillere har i løbet af weekenden, deltaget i Vestegnens stævne, som blev spillet i Brøndby Hallen.
For en gangs skyld var der flere seniorer med, end ungdomsspillere fra klubben.

De to eneste ungdomsspillere til stævnet var Oliver Jensen og Nicolai Jensen. Begge spillere gjorde det rigtigt godt med en flot podieplads. Nicolai spillede i yngre drenge B, hvor man spillede alle mod alle i en jævnbyrdig pulje. Nicolai får en flot 3. plads.

Oliver Jensen spillede i drenge C, og får en god start med sejre i alle kampe i den indledende pulje, men Oliver taber desværre i semifinalen, så det bliver til en 3. plads.

I klasse 4 rækken, gik Lars Bonnesen videre til A-slutspillet og her kom han helt frem til semifinalen, hvor det dog blev til et nederlag. Men en flot 3. plads. Michael Jørgensen var lidt uheldig i sin indledende gruppe, og tage til takke med et B-slutspil. Men i dette slutspil, gjorde Jørgensen også rent bord og strøg helt til tops, som vinder.
Sammen spillede Lars og Michael i C-double, og her kom til også helt til tops med en sikker sejr i denne række.

I klasse 5 havde vi Morten Eslund og Tim Hansen med i B-sluspillet, og Tim kommer i semifinalen, mens Morten taber i kvartfinalen.
Herre klasse 6, havde også deltagelse af begge spillere, men også Peter Laursen deltog, og han fik en flot 5. plads i denne række. Tim Hansen blev nr. 6 og Morten Eslund, nr. 7.
Peter og Tim spillede i D-double sig helt frem til finalen, hvor det desværre blev et nederlag, men en flot 2.plads.