Klar til holdkampe

Klubbens hold i Danmarksturneringen er klar til de første kampe, som spilles i den kommende weekend. Holdet i 2. division, spiller første kamp, lørdag eftermiddag på udebane mod Roskilde.

Der skal kun spilles en enkelt holdkamp og spillende holdleder, Mads Jørgensen har udtaget et godt hold, der forhåbentlig kan give KVIK Næstved, en god start på turneringen i 2. division.

Søndag spiller klubbens bedste ungdomsspillere, i den nydøbte drengeliga (tidligere drengedivision) i en samling, der spilles i Virum hallen. Drengene spiller den første kamp mod Frederiksberg og derefter spiller holdet en kamp mod Hillerød.
Spillertruppen består af 6 spillere til dette hold, og de spillere der udgør holdet i kampene, kan forhåbentlig også, give klubben og ikke mindst drengene en god start på turneringen.

Der er til den nye sæson, lavet nogle regelændringer for divisionsholdene, som kan give mere spænding i kampene. Man får nu 3 point for en holdsejr, og hvis en kamp ender 7-7, er begge hold sikret et point, men holdkampen, skal afgøres i et “golden set”. Vinderen af det sæt, sikre to point til holdet.

Spillerne omkring divisionsholdene, har haft gode træninger og forberedelserne har været gode, så vi håber det bedste for begge mandskaber.