Klar til ny sæson

I dag åbner vi døren til en ny sæson i KVIK Næstved. I den forgangne uge har der dog været mulighed for at tyvstarte træningen lidt. Men den rigtige opstart er i denne uge, med første træning i dag.

Ledere og trænere i KVIK, glæder os rigtig meget til at komme i gang igen, selvom vi fortsat skal træne efter de gældende sundhedsfaglige regler fra Dansk Idræts Forbund og Herlufsholm Idrætcenter.

Der er 4 borde til rådighed i lokalet og på de træningshold, hvor der er fri træning, skal man booke sin egen træningstid på KVIK Booking.
Et godt system, som har fået meget ros fra vores medlemmer, og giver alle en god tryghed.

De træningshold, hvor der er en træner tilknyttet, vil få, eller har fået besked fra træneren, om hvordan træningen vil blive tilrettelagt på det enkelte træningshold.

Når man ankommer til hallen, må man gerne benytte hovedindgangen og omklædningsrum. Man må gerne komme direkte op på 1. sal nu, til den tid man skal træne eller har booket og ikke før. Ved ankomst til 1. sal, skal man benytte den håndsprit, der er opsat i lokalet.

Klubbens retningslinjer for træning under coronaen, kan man se i en opdateret udgave herunder. Ændringerne er tilføjet med rød skrift.

KVIK Naestved retningslinjer_for_genaabning_efter corona