Lørdag den 4/6-16 var hele bestyrelsen, trænere, ledere og enkelte forældre samlet til det årlige ledermøde.
Dagen startede med at den “nye” bestyrelse afholdt første møde efter generalforsamlingen og her blev ansvars områderne besat, så ny næstformand bliver Jonathan Nielsen og ny sekretær er Mads Jørgensen.

Som sportslig ansvarlig fortsætter Michael Jensen på 25. år med det ansvar. På mødet blev det også besluttet, at det er KVIK Næstved der gælder og vi vil satse og arbejde meget med de mange ungdomsspillere, samt satse på et dansk hold i 1. division med Mads Jørgensen som holdleder.

På selve ledermødet efter bestyrelsesmødet, blev det besluttet at Jan MUMBA Rasmussen er klubbens turneringsleder for ØBTU holdene. Et job som Mumba har meget stor erfaring med.
Der er ligeledes fordelt holdledere til serieholdene. En træningsplan er lavet og er næsten identisk med planen for denne sæson. Til planen er der også fundet trænere til alle træningshold.

Der skal laves en klubtur til Faaborg stævne og der skal deltages mere ved stævnerne og hvis vi har spillere til det, skal vi mere til Svenske stævner.
Det blev nedsat et stadionudvalg, der skal se på muligheden for at skaffe bedre forhold når klubben spiller kampe. Et arrangement udvalg skal arrangere aktiviteter for medlemmerne. Der blev også diskuteret flere muligheder for at skaffe flere penge til klubben.

En tradition til ledermøde er den årlige fodboldkamp mellem bestyrelsen og et udvalgt hold med trænere, forældre og ungdomsspillere. Bestyrelsen er ubesejret i flere år og selvom holdet var svækket til denne kamp, da Kim Rasmussen var skadet og holdets mest scorerene gennem tiden, Michael Jensen kun fik 5 min på banen. Alligevel gik holdet fint igennem kampen og vandt med 10-8 efter at være bagud med 5-7.
Dagen blev afsluttet med grill og middag, samt en tak for denne sæson.