Kære alle KVIK’ere og venner af klubben

Det er nu 4 måneder siden vi alle mistede vores tidligere formand, tætte ven, doublemakker, holdkammerat, læremester, træner, hank – kært barn har mange titler, men ingen var Mr. KVIK Næstved som Mumba. Nu hvor vi alle har fået lidt tid til at bearbejde tabet og sorgen, er tiden kommet til at mindes og glædes over hvad vi har haft.

 

  1. marts 2019 ville Mumba være blevet 60 år. KVIK Næstved afholder derfor d. 16.03.2019 kl. 15:00 på Kalbyrisskolen (Ellebækskolen afd. Kalbyris) en hyldestturnering for Mumba – Mumba Memorial.

Turneringen afholdes for KVIK Næstveds seniorer, og venner af klubben. Der spilles kun én enkelt række, til gengæld med særlige regler: For hver 100 ratingpoints forskel, tildeles lavest rangerede spiller 1 point fra start i alle sæt, op til 5 points. Dvs. møder en spiller med 1800 points en spiller med 1450 points, fører lavest rangerede spiller 3-0 i samtlige sæt. I tillæg hertil kommer reglen, at hver spiller har 1 lovlig “våd-serv” pr. kamp (efter Mumbas forbilledlige eksempel, gentaget ved adskillige lejligheder). Regler gentages og gennemgås på dagen.

Se en vådserv i dette klip, hvor Mumba tørrer hånden på panden inden serven hvilket resulterer i en bold der ikke kan returneres.

Man kan ikke vinde noget særligt, for det handlede for Mumba mere om klubånden og sammenholdet end om store præmier. Til gengæld er der udviklet en turneringstype, der giver minimum 5 kampe til alle deltagere, også hvis man skulle tabe alle kampe.

Deltagergebyr er kr. 50,- til halleje, som betales kontant på dagen.

Efter turneringen arrangeres fælles buffet med kylling, bøf, div. Salater og brød for de interesserede. Pris 60 kr.

Ydermere arbejder vi på, at få arrangeret portvinssmagning. Det er dog ikke fastlagt endnu, hvorfor prisen på dette heller ikke er kendt, men tag lidt kontanter med til det, hvis det har interesse.

Tilmelding foregår nederst på denne side.
Alle spørgsmål rettes ligeledes til bestyrelsesmedlem Stefan Cortz på stefan@kviknaestved.dk eller 26358391. Tilmelding senest 08.03.2019, men af hensyn til planlægningen hurtigst muligt.

Medbring kontanter til deltagergebyr, spisning og kolde øl, dine bedste røverhistorier om Mumba, og dit hjemmelavede truthorn.
Der skal stemning på, og der skal serves lange vådserver udover forhånden, og når den lykkes, så skal det fejres! For som vi alle ved – det er jo ikke nogen skakturnering!

Der er begrænset (ca. 48) antal pladser, og medlemmer af KVIK Næstved har fortrinsret til deltagelse såfremt alle pladser er optaget.

Tilmeldingsfristen er overskredet, ønsker du stadig at tilmelde dig eller høre om der er plads, så kontakt Stefan Cortz på stefan@kviknaestved.dk

Deltagerliste:

MUMBA Memorial

FornavnEfternavnDeltager i: