Nyhedsarkiv 2010-2011

Juli 2010 – Juni 2011


Team Næstved støtte  1. juni 2011

KVIK har fået tildelt økonomisk støtte fra Team Næstved. Den økonomiske indsprøjtning skal bruges på vores førstehold, som så kan fortsætte det seriøse arbejde i Stigadivisionen.
Dejligt at få støtte og at vi kan opfylde de Elitekrav som Team Næstved stiller til ansøgerne.
De 90.000 kr. vi fik var det 4. største beløb der blev uddelt ved sammenkomsten på Næstved Gymnasium. Endnu engang var det Næstved Basket og Næstved Boldklub der var topscorer, da checken skulle uddeles.

KVIK takker mange gange Team Næstved for støtten.


Flotte placeringer ved Greve stævnet
29. maj 2011

KVIK havde 3 ungdomsspillere med til Greve stævnet, der blev spillet i weekenden. Jonas Jakobsen, der normalt er Yngre drenge A spiller, stillede op i Junior C rækken og det var med stor succes.
Jonas gik helt frem til finalen, hvor det dog blev til et nederlag, men flot med en sølvmedalje i denne række.

Yngre drenge B havde vi Christian Jensen og Mathias Ringstrømm med. Christian bliver nr. 2 i sin gruppe og går til A-sluspillet, hvor han taber i 1/8 finalen.
Mathias Ringstrømm bliver nr. 3 i puljen og spiller i B-slutspillet. Her spiller Mathias helt fantastisk og vinder B-finalen, efter han var bagud 9-7 i 5. sæt.
Michel Christensen var eneste deltager i seniorrækken og i klasse 4 gik han videre fra indledende gruppe, men tabte i kvartfinalen.


Referat fra Generalforsamling
18. maj 2011

Årets generalforsamling er afholdt uden den store dramatik. Udover bestyrelsen var der opbakning fra forældre til mødet.

Formand, Jan Rasmussen aflagde beretning og kom med mange positive ting der er sket i sæsonen. Han snakkede om de mange ungdomsmedlemmer der er i klubben og desværre et lille fald i antal af seniorer.
Der er god opbakning fra mange forældre, der har påtaget sig forskellige opgaver i klubben. Desværre har KVIK for anden gang haft indbrud i klublokalet og igen i år havde alle en god dag til klubmesterskaberne.

Under udvalgsberetninger snakkede Michael Jensen under spilleudvalgets beretning om en god sæson med flere gode resultater.
Mumba fortalte i TUs beretning, hvordan det er gået med alle turneringsholdene i sæsonen.

Kassereren fremlagde et meget flot regnskab, hvor de sidste par sæsoners underskud er rettet til et meget pænt overskud.

Til generalforsamlingen var der kommet to foreslag:
Det blev besluttet af søge om optagelse i HG. Det andet foreslag om en social tur i opstarten vil blive drøftet på stormødet.

Valg til bestyrelsen: Bjarne Jørgensen og Michael Jensen fortsætter i 2 år, mens Jane Stark udtræder. Et nyt medlem bliver indsat i bestyrelsen til stormødet.

Årets Lederpokal blev overrakt: Bjarne Jørgensen fik pokalen for sit flotte arbejde med økonomien.

Under Evt. var der fra bestyrelsen et ønske om at oprette en forældreforening.


Klubmesterskaber
1. maj 2011

Årets klubmesterskaber er færdigspillet og igen i år blev det en stor succes med mange deltagere i løbet af dagen.
Der blev spillet i 17 forskellige rækker og Per Skat Jørgensen, Martin Kaltoft og Maria Jørgensen blev alle dobbelte klubmester.

Efter alle bordtenniskampe var færdige, blev hallen ryddet og den større bold kom frem til en gang fodbold. Til aften var der social samvær og spisning med 65 deltagere.
Alle deltagere, forældre, trænere havde en super dag lige en den rette KVIK ånd.


Ungdomsturnering afsluttet
19. april 2011

Alle klubbens ungdomshold har nu færdigspillet deres turnering. De sidste kampe for de to sidste hold er færdige. Klubbens stærke drenge østseriehold, som allerede inden de to sidste kampe havde sikret sig førstepladsen var i kamp i Ballerup.

Drengene store styrke blev fuldendt med to klare sejre på 10-0 mod Brønshøj og 7-3 over Hillerød.
En meget klar førsteplads til holdet, som kun taber en kamp i løbet af sæsonen. 12 sejre og 2 uafgjorte og hele 7 point ned til nr. 2 i rækken, Allerød. Jakob Juul Madsen bliver nr. 2 på topscorelisten med 35 sejre i 45 kampe.

Yngre drenge østserien sluttede også, men desværre med to knebne nederlag på 6-4 til Virum 1 og Virum 2. Holdet sluttede på en 7. plads med 3 sejre i rækken med de bedste yngre drenge spillere. Holdet har spillet rigtig godt og har lært en del, samt spillerne har udviklet sig meget. Jonas Jakobsen blev topscore på holdet med 22 sejre i 33 kampe.

Yngre drenge B holdet har haft en hård sæson med en del nederlag, men humøret har hele tiden været højt og holdet sluttede da også flot med en sejr i sidste kamp. Udover denne sejr spillede holdet også en kamp uafgjort. Topscore på yngre drenge B holdet blev Nikolaj Holm med 7 sejre i 30 kampe.

Junior / drenge B har haft en rigtig god sæson, hvor holdet slutter på en 4. plads med 16 point og 8 sejre. Christian Herløv blev topscore på holdet med 25 sejre i 30 kampe.


Næstved Storcenter donerer bolde
 15. april 2011

Næstved Storcenter udførte i starten af 2011 en kundetilfredshedsundersøgelse. Resultatet af denne undersøgelse blev offentliggjort vha. bordtennisbolde puttet i et kæmpe rør, der symboliserede et servicebarometer.

Da Bent Storch så dette rør stå og pryde ved Storcentrets information, så han straks sit snit til at spørge om de bolde kunne doneres til KVIK Næstved – og sørme jo… Næstved Storcenter indvilligede straks i at give samtlige bolde til klubben.

Vi takker Næstved Storcenter for godt 1.600 stk. 3-stjernede Joola-bolde som helt sikkert vil gøre stor gavn i træningslokalet.


Åstorp stævne
10. april 2011

Klubbens 4 bedste yngre drenge spillere har deltaget i den internationale Vårspelen i den svenske by Åstorp. Det var sæsonen største stævne i Skåne mht antal deltagere.
KVIKs yngre drenge stillede op i drenge 12 år sammen med 66 andre spillere. Udover klubber, var der også deltagelse af unionshold, så vores spillere havde en hård opgave med mange svære kampe.

Alle gjorde en meget flot indsats med en god indstilling i kampene og ydede det bedste de kunne, men ingen gik videre fra det indledende gruppespil. Sebastian Bentzen vandt en enkelt kamp, det samme gjorde Mathias Ringstrømm, der også var tæt på at vinde to kampe. Christian Jensen og Jonas Jakobsen tabte jeres kampe. Efter stævnet var der KVIK hygge i Hälsingborg med pizza og kulturelle oplevelser.


Drenge vindere
2. april 2011

Vores bedste drengehold, der spiller i østserien i den bedste ungdomsrække under ØBTU, vandt den vigtige og afgørende topkamp mod Allerød med 6-4.
Kampen var meget tæt og stillingen var 4-4, men da det gjalt var KVIK drengene bedst og vandt de to sidste singler til holdsejr 6-4.
Det betyder at holdet er 7 point foran, inden de to sidste kampe og kan dermed ikke hentes.

Kasper Storch, Emil Rasmussen og Jakob Juul som spiller på holdet, samt teamleder Bent Storch kan herefter kalde sig østdanske mestre i drenge.

Flere holdresultater
Udover drenge østserie holdet, spillede klubbens bedste yngre drenge spillere to kampe i yngre drenge østserien. Den første gik ikke så godt og blev et stort nederlag til Hillerød, men i den anden kamp kæmpede holdet fantastisk, da de bagud 2-4 vendte det til sejr på 6-4 over Ølstykke.

Junior / drenge B holdet spillede på hjemmebane og fik to flotte sejre i hus. Det blev endda to klare sejre på 10-0 over Frem Sakskøbing og 8-2 over Maribo.


Brøndby stævne
28. marts 2011

Vi havde 6 spillere med til Brøndby stævnet og deltog både i ungdoms- og seniorrækkerne. Stævnet som er et af de stærkeste i Danmark med de bedste spillere, som deltagere var en hård opgave for vores spillere.
Men alligevel gjorde vi det godt og havde nogle flotte placeringer. De bedste fik vi i yngre pige B, hvor Maria Jørgensen spillede godt og var i semifinalen, hvor hun desværre tabte.

I Pige B spillede Maria sig flot frem til kvartfinalen, som blev endestationen.
Jonas Jakobsen og Christian Jensen spillede yngre drenge B og de begge går videre fra indledende gruppe. Christian taber første kamp efter puljen, mens Jonas spiller sig helt frem til kvartfinalen.


Ungdomsturneringen
23. marts 2011

KVIK ungdommen har stadig holdene med i ØBTU turneringen, men det nærmer sig afslutningen.
Holdet i Yngre drenge B har sluttet deres kampe med en uheldig sæson, hvor flere tætte kampe er tabt, men alligevel en fin sidste kamp, hvor det blev sejr over Roskilde. Holdet slutter dog sidst i rækken.

Junior / drenge B holdet har to kampe tilbage og indtil videre haft en god sæson og vil slutte i toppen af tabellen.

Yngre drenge Østserien har fire kampe tilbage og klare sig fint i den svære række. Holdet har fået et par sejre og kan med en god afslutning få flere sejre.
Den store succes er vores bedste drenge hold, der ser ud til at rydde al modstand i østserien. Holdet ligger nr. 1 med tre kampe tilbage og kan med sejr i næste kamp den 2/4 mod nr. 2 Allerød sikre sig førstepladsen inden de sidste kampe.


Senior turnering afsluttet
22. marts 2011

Klubbens hold i ØBTUs holdturnering har færdigspillet deres kampe med delte oplevelser. Vores 2. hold i Danmarksserien har haft en meget skidt sæson, hvor ikke meget har fungeret. Holdet fik to sejre i løbet af turneringen og sluttede på en sidsteplads og undgår ikke nedrykningen til serie 1.

3. holdet i serie 2 sluttede som nr. 5 med 13 point. En fin sæson af det unge hold, der fik tre sejre og spillede to uafgjorte. Vores hold i serie 3 havde også en fin sæson og sluttede som nr. 4 med 16 point og 8 sejre.

Oprykning til serie 1

Klubbens 4. hold der spiller i serie 2, har til gengæld haft stor succes og sikret sig oprykning til serie 1. Holdet tabte ikke en kamp og sluttede på 26 point med 12 sejre og to uafgjorte. Flot af de gamle drenge.
Holdet skal nu spille slutspil om at blive det bedste serie 2 hold under ØBTU. Mumba blev også topscore i serie 2 med 40 sejre i 48 kampe.


Grand prix stævne i Næstved
14. marts 2011

Ved DGI grand prix stævne, som blev afholdt i samarbejde med KVIK Næstved og blev spillet på vores hjemmebane i Kalbyrisskolen.
Vi havde mange spillere med til dette stævne og specielt fik flere af vores ungdomsspillere stor sportslig succes med flotte resultater.

Yngre drenge B blev domineret af KVIK talenter, da vi besatte de tre første pladser.
Vinder: Jonas Jakobsen, nr. 2 Sebastian Bentzen og en 3. plads til Mathias Ringstrømm.
I yngre drenge D var Mikkel Kyhn i finalen, men tabte desværre. Ulrik Jørgensen fik en 3. plads og Rasmus Muusmann blev nr. 5.


Pointstævne
13. marts 2011

I drenge B fik Kasper Storch en 3. plads. Drenge C blev Mathias Ringstrømm nr. 2 og Sebastian Bentzen fik en 3. plads.

Drenge D var også styret af KVIK med Mikkel Kyhn som en flot vinder og Ulrik Jørgensen på en 3. plads.
Vi havde også lidt seniorspillere med og i klasse 2 fik Brian Schyberg en andenplads og i klasse 3 blev Michel Christensen nr. 5

Stævnet var rigtig godt besat med mange spillere fra hele Sjælland. Mange ledere og forældre var ligeledes på plads, så hallen var fuld af aktivitet hele dagen.

KVIK Næstved havde hele lørdagen, ligeledes på Kalbyrisskolen et stort ØBTU pointstævne med 75 deltagere. Imponerende antal spillere og fra KVIK deltog selvfølgelig også spillere.

Bedste placering fik Erik Schyberg i puslingerækken, hvor han fik en flot andenplads.

 

Nationale mesterskaber 6. marts 2011

Klubbens udenlandske spillere stillede også op i deres nationale mesterskaber. I Norge spillede Eric Berner en god turnering og fik bronze. I semifinalen tabte han 4-0 til Istvan Moldovan. I kvartfinalen var Eric bagud 3-1 i sæt og 8-4 i 5. sæt, men kom tilbage og vandt i afgørende sæt.
I de norske mesterskaber for Hold vandt Laksevåg og på holdet var Anders Hovden, som spillede en enkelt kamp.

I Sverige tabte KVIK spillerne i de indledende runder i single. Men i mixed double, må man sige at KVIK var med fremme i kampen om medaljerne.
Der var endda et internt KVIK opgør i semifinalen, hvor Anthony Tran med sin makker Daniela Moskovits vandt et tæt opgør over Simon Arvidsson og Marie Olsson.
Tran gik hele vejen og vandt Guld sammen med Moskovits. Svensk mesterskab til Tran i mixed double og bronze til Simon Arvidsson.


DM Senior
5. marts 2011

Mads Holm-Hansen var eneste KVIK deltager ved de Danske senior mesterskaber, som blev spillet i Odense.
Det er kun de 8 bedste spillere på den danske ratingliste der er direkte i hovedturneringen, resten skal igennem et kval spil.

I dette kval spil havde Mads en god lodtrækning og vinder da også første kamp klart 4-0 i sæt mod Victor Nielsen, Århus. I den anden kamp møder Mads, veteranen Mogens Sonnichen, der tidligere har spillet i Tyskland og på landsholdet.

Mads får en kanonstart med en 3-0 føring i sæt. Sonnichen udligner dog til 3-3 og i det 7. sæt har Mads 3 matchbolde, men desværre går det ikke Mads vej og han taber 14-12.

Surt for Mads, der havde rigtig gode chancer ved dette DM, men kunne ikke tage dem.


Ingen slutspilsplads
20. februar 2011

Det lykkedes desværre ikke for klubbens stigadivisionshold at få en plads i sæsonens slutspil. Holdet havde ellers gode muligheder inden de sidste tre kampe, som blev spillet tre dage i træk. Vores nærmste konkurent, Vestegnen tabte nemlig 0-5 til Nørreå, så det krævede to sejre.

Første mulighed for sejr var fredagens kamp mod OB i Odense. En på forhånd svær opgave, selvom vi tog point fra fynboerne i opgøret i Næstved. OB har siden fået tilgang af den engelsk landsholdsspiler Daniel Ried, som i denne kamp vandt en storsejr mod Mads Hansen. Andreas Engblom og Anthony Tran fik heller ingen sejre. Kun Eric Berner fik en sejr, da han vandt 3-0 over Morten Hyrup. Kampen endte 5-1 til OB.

Søhøjlandet-KVIK
Holdet havde kniven på struben og kampen var meget tæt. Efter de første 4 singler var stillingen 2-2 efter sejre til Engblom og Tran. Efter pausen fortsætter det tætte opgør og ved stillingen 3-4 har vi gode chancer for 4-4, men Andreas Engblom misser desværre fem matchbolde og taber, så holdkampen bliver desværre et nederlag på 5-3.

Nørreå- KVIK
Den sidste kamp i grundspillet var efter lørdagens nederlag i Silkeborg uden betydning. Vi har aldrig tabt til Nørreå før, men i dette opgør var vi uden chance, da vi fik en stor lussing på 5-0 i det midtjyske.
Da Vestegnen samtidig vinder 5-1 i Silkeborg, slutter vi på 7. pladsen i grundspillet.


KIWI aftale med KVIK
8. februar 2011

KVIK Næstved har indgået en sponsoraftale med den Norske købmandskæde, KIWI minipris.
KIWI minipris er nyåbnet i Næstved og beliggende på Fodbygårdsvej. Da klubben har stærke norske relationer var det naturligt for KIWI at lave en sponsoraftale med os.

På billedet ses souchef i KIWI, Kristina Møller Hansen og vores norske landsholdsspiller, Eric Berner.


Guld, sølv og bronze 5. februar 2011

Ved landsdelsmeterskaberne i Hårlev Hallen havde vi tre spillere med og alle kom hjem med medaljer.
En godt spillende Christoffer Holst fik en meget flot bronze i yngre drenge C single.
Mathias Ringstrømm og Christian Jensen spillede i yng. drenge B og her fik Mathias en sølvmedalje og Christian en 4. plads. Men sammen var de suveræne i double, hvor de ryddede alt modstand til side ved at vinde alle kampe med 3-0 i sæt og dermed vandt en flot Guld medalje.

Roskilde stævne:
Vi havde ligeledes en del spillere med til Roskilde stævnet i samme weekend og her var de bedste resultater at Maria Jørgensen fik en 3. plads i Yngre pige B og Jonas Jakobsen spillede sig i kvartfinalen i yngre drenge B single.
Brian Schyberg blev en flot vinder af Herre klasse 3.


Klart nederlag til Roskilde 30. januar 2011

Det blev et klart nederlag på 5-0 til topholdet Roskilde. Vi havde Anthony Tran og Eric Berner i 1. parkryds, men de fik ikke meget at gøre mod Allan Bentsen og Finn Tugwell. Begge KVIK spillere vandt dog et enkelt sæt mod Bentsen, hvor der blev spillet mange underholdende dueller. På foto ses Berner serve mod Bentsen.

På andet bordet havde vi gode muligheder med Andreas Engblom mod Henrik Vendelbo. Engblom vinder første sæt, men kommer bagud 1-2, men kæmper godt tilbage til 2-2. I afgørende sæt spiller Engblom godt, men laver også et par fejl på uheldige tidspunkter, så Vendelbo vinder med 11-9.

Vladimir Dragic vandt første sæt mod Casper Gammelmark og spillede fint de næste sæt, men Roskilde spilleren kunne sætte tempoet op og vandt de afgørende bolde og kampen 3-1. Holdkampen blev kun set af 28 tilskuer, hvilket er utroligt skuffende, især når man tænker hvor meget kampen er markedsført i medierne.
Vi har 5 point op til Vestegnen med 3 kampe tilbage. Det ser svært ud, men det er heller ikke umuligt.


Ni medaljer
25. januar 2011

Ved grandprix stævnet i Dalmose, søndag den 23/1 var der endnu engang mange medaljer til den stærke KVIK ungdom.
Vi havde kun 4 spillere med i stævnet, men alligevel tager de 9 medaljer med hjem.

I yngre drenge B single var det et rent klubopgør, da vi besætter de 3 første pladser: Guld til Jonas Jakobsen, sølv til Mathias Ringstrømm og bronze til Christian Jensen.
Drenge A rækken blev også domineret med sølv til Jonas Jakobsen og bronze til Mathias Ringstrømm. Sidstnævnte vinder guld i drenge C, hvor Christian Jensen får en bronzemedalje.

Christoffer Holst fik sølvmedalje i yngre drenge E og bronzemedalje i drenge D. Flot indsats af alle 4 spillere, der i løbet af dagen fik spillet mange kampe.

Skrevet af Jørn Ringstrømm


Nøglekamp tabt
23. januar 2011

Den meget vigtige kamp mod Vestegnen, blev desværre tabt. Kampen som blev spillet i Greve Hallen havde masser af intentitet med spændende opgør.

KVIK får en drømmestart med sejr til Tran over Sebastian Haack og Eric Berner vinder over den defentive Gustav Ericsson. Både Tran og Berner havde det store spil fremme i disse kampe.

2-0 føringen blev reduceret af Vestegnens Fan Gao, der vinder klart over Engblom. Mads Holm havde chancen for at bringe KVIK foran, men Mads taber til Nicky Marx.

2-2 ved pausen og herefter taber Tran klart til Fan Gao.

Engblom har det gode spil fremme mod Sebastian Haack, men midt i 5. sæt mister Andreas lidt fokus og kommer bagud med 5-10, men Andreas kommer helt vildt tilbage til 10-10 og tilkæmper til en matchbold til 11-10.
Sebastian kommer endnu engang tilbage og vinder kampen 13-11 og 4-2 til Vestegnen.
Mads Holm spiller stærk i første sæt, som han vinder stort mod Ericsson, men svenskere kommer stille og roligt tilbage i kampen, som Ericsson vinder 3-1 og dermed holdsejr til Vestegnen, som vinder med 5-2.


Nederlag til København
22. januar 2011

Hjemmekampen mod København var en hård opgave for vores bedste spillere. Traditionen er, at vi har svært ved at spille mod holdet fra hovedstaden.
Vi har aldrig været i nærheden af en sejr og det var også tilfældet i denne kamp.

Vores spillere havde god indstilling og gjorde alt hvad de skulle, men København var bare bedre på alle pladser og vandt klart holdkampen med 5-0.
Det eneste positive, var at 68 tilskuer overværede holdkampen.


ØM ungdom
16. jan. 2011

Ved de Østdanske mesterskaber for ungdom i Tåstrup Hallen fik KVIK tre medaljer med hjem. Der udover fik vi mange andre flotte placeringer.
U21 B single vandt junior spilleren, Simon Rubæk en sølvmedalje. I U21 C fik Michel Christensen en 6. plads.

Maria Jørgensen stillede op i yngre pige B og spillede en god indledende gruppe med kun et nederlag, som gav en plads i semifinalen. Her blev det desværre et nederlag, men en flot bronzemedalje til Maria.
I yngre drenge B går Mathias Ringstrømm ikke videre fra indledende gruppe. Jonas Jakobsen går videre som nr 1 i sin gruppe og spiller sig frem til kvartfinalen, hvor han taber.

Christian Jensen spillede i yngre drenge C og gik videre som vinder af sin gruppe. I slutspilskampene spillede Christian med stor koncentration og kom helt frem til finalen. Her blev det desværre til et 0-3 nederlag, men en sølvmedalje til Jensen.
I yngre drenge D havde Christoffer Holst meget utur i puljen. Han spillede utrolig godt, men da puljeregnskabet skulle gøres op var tre spillere lige og Christoffer gik ikke videre på indbyrdes kamp.

I junior rækkerne tabte Simon Rubæk sine kampe i A rækkens gruppespil. I Junior C tabte Jonas Jakobsen i puljen, mens Kasper vandt sin pulje, men tabte i 1/8 finalen.

Den eneste double vi havde med var Christian Jensen og Mathias Ringstrømm i yngre drenge B. De blev nr 2 i indledende pulje, vandt 1/8, men efter en ellers flot kvartfinale blev det desværre et nederlag.


Slut med julelotteri
11. jan. 2011

Salget af julelotteriet i samarbejde med børnehjælpsdagen er slut. Alle sælgere har afleveret penge og resterende lodder. Det endelige regnskab er ikke talt op endnu, men der er desværre ikke solgt så mange lodder som sidste sæson, så derfor vil overskudet og beløbet til klubbens ungdomsarbejde kun være ca. 4000 kr.

Men flere medlemmer har været meget aktive i salget og i den interne salgskonkurrence er det følgende sælgere der har klarede sig bedst.

Christian Jensen: 133 lodder
Mikkel Kyhn: 133 lodder
Christoffer Holst: 108 lodder

Alle tre er belønnet med et gavekort fra BTEX, som Tak for deres flotte indsats.


ØM guld
9. januar 2011

Ved de Østdanske mesterskaber for to-mands hold, havde KVIK 5 deltagende hold med  og det var en succes.
I drenge D spillede Jonas Bulow-Olsen og Sebastian Jørgensen sammen og de gik videre fra indledende gruppespil som en klar vinder med alle kampe vundet 3-0.Den flotte stime fortsatte i play off kampene og holdet spillede sig frem til finalen, hvor modstanderen var Furesø. Kampen var meget spændende og blev først afgjort i den sidste single og her vandt KVIK og finalen med 3-2. GULD og et stort tillykke til Bulow og Sebastian.

Samme kunststykke gjorde vores hold i Herre klasse 4. Her spillede Michel Christensen og Brian Schyberg sig ligeledes frem til finalen. Her besejrede de Amager med 3-1 og fik dermed en guldmedalje. Også et tillykke til Michel og Brian.
Holdet i klasse 3 med Pauli Seerup og Mark Møller tabte i indledende runde.

I yngre drenge B havde vi to hold, KVIK 1 med Jonas Jakobsen og Sebastian Bentzen går videre som toer i gruppen. KVIK 2 med Mathias Ringstrømm og Christian Jensen gik også videre fra indledende gruppe som toer.
Christian og Mathias vinder 1/8, men taber kvartfinalen 1-3 til Virum. Jonas og Sebastian spiller sig frem til semifinalen, hvor det desværre bliver nederlag til Ølstykke, men drengene får en flot bronzemedalje, flot.


Rekord cupen, Hälsingborg
30. dec 2010

Vi havde 9 spillere på plads til vores lille klubtur i Sverige. Som en fast tradition spilles stævnet under fine forhold i den store hal i Idrottens Hus i Hälsingborg. Stævnerne i Sverige har et højere niveau end i Danmark med mange bedre spillere, derfor skal man være glad for hver en sejr man vinder.Maria Jørgensen spillede med i pige 12 år. Hun klarede det fint og kæmpede godt men den svenske modstand var for hård ved Maria, som tabte sine kampe i puljen.

I drenge 12 år havde vi 4 spillere med. Mathias Ringstrømm tabte sine kampe i puljen, mens Christian Jensen og Sebastian Bentzen fik en sejr og havde gode muligheder for at gå videre, men tabte den afgørende kamp. Jonas Jakobsen gik derimod videre fra det indledede gruppespil og spillede sig frem til kvartfinalen. Her tabte Jonas til den senere vinder, så en flot 5. plads blev det til.

Simon Rubæk spillede i drenge 15 år og vandt en enkelt kamp, som desværre ikke var nok til at gå videre.
Nikolaj Holm som havde debut i Sverige, gik frisk til opgaven i drenge 11 år og vandt to kampe i gruppen, som gav en billet til 1/8 finalen.
Her tabte Nikolaj dog 0-3, men alligevel en stor præstation af Nikolaj.

Thjalfe Ulvenberg og Kasper Storch spillede i drenge 14 år og begge går videre fra indledede gruppe med to sejre hver. Kasper taber i 1/8 klart 0-3 til den senere vinder. Thjalfe havde en rigtig god dag, hvor hans flotte spil kørte godt for ham. Vinder rimeligt sikkert sin 1/8, men i kvarten var Thjalfe bagud 0-2 i sæt, men kæmper sig godt tilbage og vinder kampen med 11-5 i afgørende sæt.
Semifinalen blev dog endestation med et 3-0 nederlag, men en flot præstation af Thjalfe, der endelig fik sit højt anlagte spil til at fungerer.

Tak for en god tur til spillerne. Også tak til Jack, Jørn og Bjarne, der som forældre hjalp godt til hele dagen.


Godt Nytår
28. dec 2010

Alle vores medlemmer, forældre, sponsorer og andre samarbejdspartnere og venner af KVIK Næstved ønskes et godt nytår.
Sæsonen 10/11 er kun nået halvvejen, men der er allerede meget positiv at berette.
Vi har hver dag mange glade medlemmer i klublokalet og vi har aldrig været flere end netop nu, dejligt.
Sportsligt har vores førstehold i Stigadivisionen gjort det godt og har gode chancer for at komme i slutspillet. Holdets hjemmekampe er blevet set at flere tilskuer end tidligere.Der er også fra sponsorerne kommet en større interesse for klubben og holdet. Mange af vores ungdomsspillere deltager ligeledes i flere stævner end før og ungdoms-træningen foregår godt og struktureret.
Flere forældre er flinke til at give en hjælpende hånd, hvilket lederne i klubben er meget taknemmelige for.
Vi ser frem til et spændende 2011 med mange opgaver, stævner og kampe for klubbens spillere.
Pokalhøst i Odense
6. dec. 2010

Ved weekendens OB stævne i Odense Idrætshal havde KVIK 4 ungdomsspillere med. Alle spillere leverede gode kampe i deres rækker.
Kasper Storch spillede i Herre junior C og her blev det nederlag i kvartfinalen efter en tæt kamp. I drenge B tabte Kasper i indledende runde. Maria Jørgensen spillede rigtig flot i Yngre drenge D, hvor hun gik videre fra puljen og derefter tabte i kvartfinalen.

I yngre drenge C spillede Christian Jensen og Mathias Ringstrømm. Begge gik videre fra indledende gruppespil, Christian tabte i 1/8, mens Ringstrømm fandt sit gode spil frem og spillede sig meget flot helt frem til finalen.
Den afgørende kamp i finalen blev tæt, men desværre med et nederlag til Mathias.

Begge spillere var også deltagere i drenge D og her var det næsten de samme modstandere, som i yng. dr. C der deltog. Både Christian og Mathias gik videre som vindere af puljen. Mathias spillede sig i kvartfinalen og her var kræfterne brugt op, så det blev endestation.
Christian gik meget flot og med stort fokus frem til finalen. Her havde han en 2-0 føring og matchbolde i 3. sæt. Men modstanderen kom tilbage og vandt kampen med 11-9 i 5. sæt.
Igen en god KVIK præstation, at deltage med 4 spillere og komme i to finaler.

Træningsdag 23. nov. 2010

Lørdag den 20/11 havde klubben arrangeret åben træning, så KVIKs ungdomsmedlemmer kunne få mulighed for at træne med klubbens førsteholdsspillere fra Elite divisionen. Når ungdommen kommer og bakker op omkring elitediv. holdet hjemmekampe, giver spillere igen ved at træne med ungdomsspillerne.

Træningen gav ungdommen flere gode oplevelser og mange fik nye tricks og ideér til deres eget spil. På foto kan man se et lille udsnit af de mange glade børn. Træningen var kombineret med pebernødder og varme popcorn, så KVIK hyggen var også med.


Sejr over Vedbæk
21. nov. 2010

Vores førstehold i Stigadivisionen vandt fredag den 19/11 en flot sejr på 5-3 mod Vedbæk.
Holdet ramte en dag, hvor alt fungerede optimalt og alle fire KVIK spillere kommer på tavlen med sejre i holdkampen. Hver spiller fik vist sig selv og klubben, at vi har et superhold, som kan spille lige op med de bedste hold i ligaen.

I første parkryds vinder både Eric Berner og Anthony Tran over Martin Monrad, begge med 3-1 i sæt.
Begge taber dog klart til Christian Kongsgård, der vidste god landsholdsform.

I andet parkryds vinder en stærkt spillende Andreas Engblom to kampe. 3-0 mod Morten Knudsen og 3-1 mod Kim Høgsberg.
Mads Holm-Hansen vinder med 3-1 i sæt mod Høgsberg og sikre holdet en 5-3 sejr.
En super indsats af hele holdet.


Nederlag til Søhøjlandet

Søndagens kamp hjemme mod Søhøjlandet fra Silkeborg, gav desværre et knebent nederlag på 5-3. Holdet fra Jylland, kom med 4 svenskere direkte fra deres klubber i Sverige, uden leder eller coach fra Silkeborg !!
Men de meget rutinerede svenskere gjorde det fint.

Vi kommer bagud med 0-2, da Tran taber 1-3 til Wang Feng og Andreas Engblom taber ligeledes 1-3 til Peter Greczula. Eric Berner vinder mod Joacim Andersson, mens Mads Holm-Hansen taber 1-3 til Arvid Sunesson.

Efter pausen vinder Tran 3-2 over Andersson og Berner har muligheden mod Wang, men efter føring på 5-2 i afgørende sæt, taber han desværre. Engblom vinder klart over Sunesson, men i den sidste kamp kan Mads ikke stille noget op mod Greczula og taber 1-3. Holdkampen er dermed tabt med 5-3.

Dette var de sidste opgør inden julepausen og holdet ligger på en 6. plads med 7 point.


Fåborg turen
14. nov 2010

Beretninger fra klubturen.
Vi var 16 spillere + forældre, der i weekenden tog til Fåborg stævnet på den årlige klubtur. Vi tog afsted tidligt lørdag morgen fra Næstved og ankom til Fåborg i god tid inden stævnet startede.

Allerede fra morgenstunden blev der spillet en masse god bordtennis og flere af “KVIK” spillerne kom langt og fik medaljer i deres respektive rækker. Der var dog lige en enkelt spiller, der skulle vende sig til nyt mateiale. Han havde glemt sit bat derhjemme og måtte låne sig frem hele weekenden.
Dagen skred hurtigt frem, og om aftenen skulle vi ud i byen og finde et spisested. Det blev det populære pizzahouse. Alle var sultne, enkelte var så sultne, at de ikke kunne spise noget!! Det var ikke et problem, for der var andre, som ikke kunne nøjes med en hel familiepizza.
Vi skulle sove i et stort rum, hvor der var en kraftig udsugning, der larmede hele natten. Efter lidt snak og grin faldt vi dog i søvn til sidst.
Søndagen gik også godt, både med bordtennis og hygge. Igen i dag var der nogle gode sejre til spillerne. Dagen gik hurtigt og pludselig var stævnet overstået.
Da mørket var faldet på, ankom vi trætte og sultne til Næstved. Konklusionen på weekenden må være, at årets Fåborg stævne endnu engang var en stor succes.
Klubbens medaljehøst i stævnet:
Yngre Dr. B herre double : 3. plads Jonas Jakobsen/Sebastian Bentzen
Yngre Dr, C herre double : 1. plads Christian Jensen/Mathias Ringstrømm
Yngre Dr. C herre single : 1. plads Mathias Ringstrømm
Drenge A herre single : 3. plads Thjalfe Ulvenberg
Drenge B herre single : 2. plads Jacob Juul Madsen
Drenge C herre double : 1. plads Sebastian Bentzen/Christian Herløv
2. plads Mathias Ringstrømm/Christian Jensen
3. plads Jonas Jakobsen/Jonas Bülow-Olsen
3. plads Christoffer Holst/Casper Jørgensen
Junior B herre double : 2. plads Jeppe Frausing Christensen/Kasper Storch
Junior C herre double : 3. plads Jonas Bülow-Olsen/Sebastian Jørgensen
3. plads Oliver Elmeskov Mortensen/Jacob Juul Madsen
Junior C herre single : 1. plads Jacob Juul Madsen
3. plads Sebastian Bentzen
U21 C herre double : 1. plads Kasper Storch/Rasmus Lennart, Rosklide
Senior Kl. 5 herre single : 1. plads Michel Christensen

Skrevet af Torben Ulvenberg

Vi havde alle 16 en god tur til Fåborg, hvor vi hyggede og der blev ikke spist meget sundt mad. KVIK havde også en meget succesrig tur med mange medaljer og en del af guld. Vi sov i den lille hal og vi havde den for os selv, men den var dårligt isoleret så der var pissekoldt næste morgen.

Men det var nu nok meget godt at den var kold for så kom vi alle da op om morgen.
Der var også mindre gode ting ved turen som at Thjalfe glemte sit bat og Bentzen fik stjålet sit. Men alt i alt var det en god tur.
Skrevet af Kasper Storch


Succes i Stavanger
10 nov.2010

For 3. gang i træk deltog vi i Siddistreffen i Stavanger. Hvert år bliver stævnet bedre og bedre. Med deltagelse af flere nationer havde det et internationalt snit i en superhal med 36 borde.
Specielt Herre Elite rækken havde meget højt niveau og endnu engang var det vores ven Allan Bentsen der vandt rækken.

Vi havde 9 spillere med i turneringen og vi gjorde os godt bemærket både på det sportslige, men også på det sociale, hvor vi i løbet af weekenden fik mange nye venner.

Vi vandt tre klasser, en semifinale og tre i kvartfinaler. Herre D havde vi tre spillere med, men det var Bo Kaltoft der blev den største, da han fik en flot guldmedalje.

Simon Arvidsson gentog sidste sæsons sejr i U21, men denne gang skulle der kæmpes mod 3 polakker fra kvartfinale til finale og alle tre blev besejret i afgørende sæt.
I Herre elite havde vi et rent KVIK opgør i 1/8 og her vandt Simon 3-2 over Eric Berner, men i kvartfinalen havde Simon ikke flere kræfter efter alle sine 5 sæts kampe, så det blev 0-3 til Allan Bentsen. Roy Høyland var ligeledes i 1/8 og taber 0-3 til Roger Andersson.

Herre B havde vi Nick Olsen og Bo Kaltoft i kvartfinalen.  Roy Høyland spillede rigtigt godt i Herre A og kom frem til semifinalen, men her var kræfterne sluppet op.
Det kan man ikke sige om Nick Olsen, der søndag formiddag imponerede hele KVIK lejren med godt og klogt spil i Herre C, at han gik hele vejen og vandt rækken.

Søndag sidst på eftermiddag var en meget træt KVIK delegation på vej til lufthavnen i Stavanger og hjemme i Næstved om aften.
Alle har haft rigtig god tur og glæder sig allerede til næste års Siddistreffen.


Kamp mod København
8. nov. 2010

Mens det meste af klubben har været på klubture, har vores førstehold i Stigadivisionen spillet på udebane mod København.
Eric Berner var ikke på holdet, da han deltog i Stavanger stævnet, så vi havde Vladimir Dragic og Anthony Tran på førstebordet, samt Andreas Engblom og Mads Holm i 2. parkryds.
København med et meget stærkt mandskab var en stor opgave og en ellers godt spillende Tran, tabte begge sine single 0-3 til Kasper Sternberg og Li Moding. Dragic havde det også svært og taber også begge sine kampe til samme spillere. På andetbordet vinder Engblom en klar sejr på 3-0 mod Kbh. 4. single Asbjørn Reenberg. Mads Holm spiller tre tætte sæt mod den tidligere landsholdsspiller Christoffer Petersen, men det bliver et 0-3 nederlag.

Samlet bliver holdkampen tabt med 5-1.


4 medaljer til 3 spillere 1. nov. 2010

Ved DGI grand prix stævne i Ringsted havde vi tre spillere med i ungdomsrækkerne.
Christian Jensen, Mathias Ringstrømm og Jonas Jakobsen spillede alle i yngre drenge B og her var det Jonas der gik helt til tops og vandt guld med en klar finalesejr på 3-0.
I drenge D havde vi Christian og Mathias i semifinalen. Her vandt Christian det interne opgør, men han tabte desværre i finalen. Bronze til Mathias og Christian fik sølv. I drenge B fik Jonas ligeledes en bronzemedalje.


To klare nederlag
31. okt 2010

I weekendens to kampe mod topholdene Roskilde og Vedbæk blev det til to klare nederlag. I lørdagens kamp blev det 0-5 på udebane til de danske mestre fra Roskilde.
Mads Holm og reserven Michael Møller spillede de første to kampe og begge med 0-3 nederlag til Finn Tugwell og Casper Gammelmark. Eric Berner spillede i den 3. kamp godt mod Allan Bentsen, men lige lidt hjalp det. 0-3 i 3 tætte sæt.
Vladimir Dragic havde en føring på 2-1 i sæt mod Emil Sass, men det bliver til et nederlag på 2-3.
I den sidste single var Eric Berner nede med 0-2 mod Tugwell, men vinder 3. sæt. I det 4. sæt er det meget tæt, men med en sejr til Tugwell på 12-10.

Alle 5 singler blev tabt, så et nederlag på 5-0 til Roskilde.

Søndagens kamp i Holte Hallen mod Vedbæk var også en svær opgave. Vi kommer bagud med 0-3, da Mads Holm-Hansen taber 1-3 til Christian Kongsgård, Michael Møller 0-3 til Monrad og Eric Berner også 0-3 til Jonathan Groth.
Vladimir Dragic spillede en god kamp mod Morten Knudsen og vinder med 3-2 og 11-4 i 5. sæt.
Stillingen var 3-1 til Vedbæk ved pausen og derefter spillede vi de to kampe på førstebordet med Mads Holm 0-3 til Groth og Eric Berner ligeledes 0-3 til Christian Kongsgård.
Et samlet nederlag på 5-1 til Vedbæk.


Mange hold i aktion 30. okt 2010

Mange af klubbens hold var i aktion i holdkampe. På hjemmebanen på Kalbyrisskolen var der et internt opgør mellem klubbens to serie 2 hold. Den kamp var helt lige og endte
7-7. Serie 3 holdet tabte hjemme 2-8 til Birket. Vores bedste drenge hold i østserien fik en bedre start med en sejr på 8-2 over Vedbæk og et uafgjort resultat mod Ballerup.

Vores yngre drenge A hold tabte 9-1 til Roskilde, men yngre drenge B holdet tabte 0-10 i Slagelse. Junior B holdet fik også et nederlag på 4-6 i Svalebæk.
Ikke den bedste start på ungdoms turneringen, men der må bare arbejdes videre i træningslokalet, så det bliver bedre.


Nederlag til Vestegnen
17. okt 2010

Selvom vi på papiret havde et bedre hold end Vestegnen, blev det alligevel til et nederlag på 5-2.
Der var til kampen sæsondebut til Andreas Engblom, der pga en skade sad over i de første kampe. Men Engblom var langt fra normal styrke og tabte begge sine singler i kampen. Det blev til nederlag 1-3 mod Sebastian Haack og 1-3 til Gustav Ericsson.

Vi får ellers en god start, da Anthony Tran vinder 3-0 mod Nicky Marx, men vi taber de næste 4 singler, b.la. et klart nederlag til Vladimir Dragic mod defentive, Gustav Ericsson. Eric Berner bringer lidt håb tilbage med en 3-1 sejr og reducerer til 2-4.

Men i den 7. single taber Engblom, så det samlede nederlag bliver på 2-5. Det skal også nævnes at Vestegnens stærke kineser, Fao Gan vinder klart 2 x 3-0 mod Berner og Tran.
Der var en rigtig god opbakning fra de 52 tilskuer, men desværre hjalp det ikke noget.

Sejr over Nørreå 3. okt 2010

I sæsonens anden kamp mod Nørreå, blev det til en flot sejr. Holdkampen udviklede sig som en kopi af lørdagens kamp mod OB. Først da Anthony Tran vinder en kanon sejr over den kinesiske storspiller, Huang Hou med 3-2. Eric Berner vinder en gyserkamp med 12-10 i afgørende sæt mod Erik Åhmann.
Dragic vinder sikkert mod Niklas Middelhede, mens Mads Holm-Hansen taber ligeså sikkert til Tobias Lau.

3-1 ved pausen og herefter vinder Tran sikkert mod Åhmann og Berner taber 0-3 til Huang. Vladimir Dragic har det svært mod en godt spillende Tobias Lau og taber 1-3.
Mads Holm-Hansen (foto) havde nu mulighed for at afgøre holdkampen i den sidste single.
I en meget nervøs kamp havde Mads de bedste nerver og vinder 3-1 og dermed sikre KVIK en holdsejr på 5-3.

Point i første kamp 2.okt 2010

Klubbens førstehold fik et enkelt point i hjemmekampen mod OB. Trods en føring på 3-0 og 4-1 blev det kun til et point, da OB kom på 4-4 og også vandt den afgørende double til sejr på 5-4.

Vi fik en drømmestart da Anthony Tran vinder 3-2 mod den danske landsholdsspiller Morten Hyrup med 3-2 i sæt. Vladimir Dragic vinder klart 3-0 over Mads Nielsen og Eric Berner får ligeledes en drømmedebut for KVIK med en 3-1 sejr over Rasmus Klein Døssing.
Mads Holm-Hansen taber 1-3 til junior landsholdsspiller, Ruben Jensen.

Efter pausen vinder Tran med 3-0 over Klein Døssing til føring 4-1. Berner taber 0-3 til Morten Hyrup.
Inden de to sidste singler i andet parkryds så det fint ud, men Mads Holm-Hansen taber 2-3 til Mads Nielsen og da Dragic ligeledes taber 2-3 til Ruben Jensen er stillingen 4-4 og der skal spilles en afgørende double.

Eric Berner og Anthony Tran spiller for første gang sammen mod en sammenspillet par fra OB med Hyrup og Døssing og OB parret vinder klart 3-0 og holdkampen med 5-4.

Internationalt hold klar til sæsonstart 30. sep. 2010

Et førstehold med spillere fra 4 forskellige nationer er klar til kamp og der skal point til i de to første kampe i Stigadivisionen, som spilles den kommende weekend mod OB og Nørreå, hvis målsætningen om en kvartfinaleplads skal opfyldes. For at komme til at spille play off kampe skal man slutte, mindst som nr. 6 i grundspillet.
Stigadivisionen består i denne sæson af 8 hold mod normalt 10 hold. Da to hold allerede inden sæsonstartet har trukket sig fra ligaen betyder det at der ikke er nogen nedrykkere til 1. division.
Der er 3-4 stærke hold i rækken og de resterende hold med b.la. KVIK vil komme til at kæmpe om de pladser der giver adgang til kvartfinalerne. To af disse hold er weekendens modstandere fra OB og Nørreå.

KVIK Næstved har til denne sæson lavet nogle ændringer i truppen. Sidste års førstesingle, Simon Arvidsson er udskiftet på holdet, fordi han har fået en kontrakt med den svenske storklub Rekord Hälsingborg.

Den nye førstesingle i KVIK er den Norske landsholdsspiller, Eric Berner. To andre nye spillere i truppen er den 18-årige Anthony Tran fra Sverige og den rutinerede Vladimir Dragic fra Kroatien.

Med tilgangen af de nye spillere er konkurrencen om pladserne på holdet blevet hårdere.
I sommeren har vi haft nogle træningssamlinger med spillerne, både i Næstved og Malmø. Eric Berner og Anthony Tran har deltaget i en del internationale turneringer, så vi er godt rustet når ligaen starter.

Spillertruppen til de 2 kampe: Eric Berner, Anthony Tran, Andreas Engblom, Vlademir Dragic og Mads Holm-Hansen.
Der spilles i Kalbyris hallen, lørdag kl. 14.30 mod OB og søndag kl. 13.00 mod Nørreå.
Albertslund stævne 20. sep 2010

Vi deltog med 7 spillere i dette stævne og det var med flotte resultater. Stævnet har samme opbygning som Greves stævne i foråret, hvor de to bedste i en pulje går til A-slutspillet og nr 3 og 4 i puljerne spiller i B-slutspillet.

I Yngre drenge D spillede Christoffer Holst Petersen sig i A-slutspillet og her kom han helt frem til semifinalen.
I yngre drenge C var Sebastian Bentzen også i A-slutspil, men blev slået ud i kvartfinalen. I denne række var Christian Jensen i kvartfinalen i B-slutspillet og Mathias Ringstrømm gik helt til tops, da han vandt B spillet.
Michel Christensen gik også til tops, da han vandt B-slutspillet i U21 C rækken.


Copenhagen Veteran Open
13. sep 2010

For andet år i træk stiller KVIK med to spillere til dette internationale stævne.
Det er Pers og min måde at begynde sæsonen 2010.
Fredag spilles to-mands hold og lørdag indledende kampe i single double samt mix-double.

Fredagens tomands holds turnering er ikke med det mest ophidsende kampe. Men vi bruger dagen på hygge med modstandere og venner fra andre klubber.

Vi vinder vores pulje klart, vi afgiver dog sæt i single. Det er dog efter vores egen overbevisning kun fordi vi ikke koncentere os om at spille seriøst. På den måde får vi gang i vores spil og er dermed klar til lørdagens individuelle kampe. Efter vores pulje skal vi spille imod Tølløse med Lars Sørensen og Lasse Kesler. Vi taber denne kamp 3-0, de er bare for gode. Men de har spillet mindst en gang om ugen siden de har været til VM i Kina.

Lørdag begynder med vores puljekampe.
Per bliver nummer to i sin pulje, eneste nederlag bliver til Lars Sørensen fra Tølløse. Per skal derefter spille 1/8-finale mod en Nordmand. Ham kan vi ikke finde, det viser sig da han endelig kommer, at han er blevet informeret om at han skal spille på et bestemt tidspunkt. Han var lige taget hen på hotellet for at få en lur. Men der skulle han nok have blevet. For efter lidt opvarmning blev han renset af Per i første sæt. det betød at Per miste fokus og dermed lukkede han nordmanden ind i kampen, men dette kun for det ene sæt. tredje og fjerde sæt vinder Per igen let. Dermed er Per videre til 1/4-final som spilles søndag.
For mit eget vedkommende er der ikke så meget at skrive om jeg tabte alt hvad jeg kunne tabe. Men hvis jeg skal sige lidt positivt, så må det være at mit spil var rigtigt godt lige indtil jeg fik muligheden for at afgøre bolden. Jeg havde masser af muligheder, men smashede i net eller ud af bordet og dermed point til min modstander. Jeg blev dermed sidst i puljen og fik dermed adgang til consolation (taberrækken) og denne række skulle afvikles søndag.

Herefter bliver det tid til doubleturneringen. Her går det meget bedre vi vinder vores pulje, dog ikke uden modstand. Vi vinder tre kampe, en i tre sæt en i fire sæt og den sidst og afgørende kamp om førstepladsen i puljen vinder vi i femte sæt med 11-9. Dermed har vi sikret os 1/4-finale som også spilles søndag.

Søndag er ikke den dag hvor de fleste er friske. Lørdag aften er der nemlig fest for deltagerne. Per og jeg deltager ikke da jeg skal hjem til en privat fest. Dermed må vi køre hjemmefra søndag morgen kl. 8.30. Da vi ankommer til Amager er der ikke mange der er i gang med opvarmningen til første kamp kl. 10.00. Vi finder et bord og kommer i gang.
Per skal for andet år i træk møde hans gamle holdkammerat Jan fra Amager. Desværre for Per har Jan ikke deltaget vildt meget i lørdagens fest, men han vinder dog et sæt. Jan træner kun tre gange om uge lige nu og skal spille 1. division for Amager i denne sæson, altså spiller der ved hvad spillet går ud på.
Så bliver det tid til vores første double, den vinder vi. Men til vores modstanders forsvar skal jeg lige sige at de ikke kunne stille hold. Den ene var ikke helt frisk til at møde til tiden. Dermed var vi sikret en plads i semifinalen. Vores modstander blev Oscar og Jan fra Randers, de spiller 1. division og DM-rækken i oldboys. Vi bliver ikke blæst af banen og vinder faktisk andet sæt ganske stort, men så er der vidst ikke mere at sige om den kamp. Men dermed bliver vi nummer tre i double.

Jeg selv slutter som nummer tre i taberrækken, men får da på vej til semifinalen slået vinderen af consolation fra de sidste to år og får dermed sat en stopper for vores verdensmester Brian Ganzhorn.

Skrevet af Michael Møller


Trænings- og forældredag
10. sep 2010

Vi har afholdt en træningsdag for vores ungdomsspillere. Søndag den 5/9 havde vi 20 glade ungdomsspillere til træning med de to førsteholdsspillere, Sam Oddsheden og Mads Holm-Hansen. Det var en stor oplevelse for mange af spillerne.
Samtidigt med træningen havde vi inviteret forældrene til informationsmøde om sæsonen. På mødet deltog der 12 forældre og der kom rigtig mange gode ideér frem og flere forældre meldte sig til at give en hjælpende hånd til forskellige opgaver i klubben.

Efter mødet var der træning med forældrene. Træner, Michael Jensen fortalte om træningen og hvad der blev arbejdet med i den daglige træning og hvad man som forældre skal se på når man er med til stævner og kampe. Alle forældre fik også prøvet kinatræning.
Efter træningen var der frit spil, så forældre og børn kunne spille sammen. En rigtig god dag, som helt sikkert skal gentage sig.


Junior division
5. sep 2010

Vores hold i Herre Junior divisionen indledte sæsonen, lørdag, den 4/9 med to hjemmekampe. Det blev desværre også en for stor mundfuld for holdet der tabte begge kampe klart.
Første kamp mod Amager blev til et nederlag på 1-8 og eneste singlesejr fik Simon Rubæk.
I den anden kamp mod Vestegnen 2 blev nederlaget på 2-8 og her var det Mads Beske og igen Simon Rubæk der fik singlesejre i hus.
De to andre spillere på holdet, Jeppe Christensen og Thjalfe Ulvenberg spillede godt, men manglede det sidste på de afgørende bolde til at få en sejr.

Øresundsspelen 21. august 2010

Årets detagelse i Kvarnby AKs stævne i Malmø havde KVIK 3 spillere med. Jonas Jakobsen, Christian Jensen og Mathias Ringstrømm stillede op i drenge 12 år klassen.
Stævnet var meget stækt besat med de bedste spillere fra Skåne, samt enkelte fra Stockholm og Tyskland. Ingen af vores spillere gik videre fra puljespillet, men alle havde en meget lærerig tur og fik meget med hjem, som der kan arbejdes videre på i træningslokalet.

Efter stævnet blev tiden i Malmø brugt på hygge med tur til det nye stadion og Arena, samt koncert med Sveriges svar på Lady Gaga.


Svensk talent på plads i KVIK
14. juli 2010

KVIK Næstved har lavet en aftale med den 17-årige svenske ungdomslandsholdsspiller, Anthony Tran, der af mange er regnet for at være en af de kommende store spillere i Sverige. Træner Michael Jensen så Tran for første gang for 3 år siden, da han som 14-årig havde debut på det svenske senior-landshold i den traditionsrige turnering SOC i Stockholm.
Siden den gang har KVIK fulgt Anthony Tran med interesse og nu er det lykkes KVIK Næstved at lave en aftale for den kommende sæson.

Tran går ind i spillertruppen som 2.-3. single, hvor han kan udvikle sit talent via kampe i både 1. og 2. parkryds.
Anthony Tran er meget glad for aftalen, han er sikker på at KVIK Næstveds store erfaring med at udvikle talenter til store spillere, gør KVIK til den rigtige klub for ham.


Velkommen til Vlady
9. juli 2010

KVIK har lavet en aftale for den kommende sæson med den tidligere kroatiske landsholdsspiller Vladimir Dragic.
Han er 35 år og har bl.a. spillet sammen med den tidligere verdensmester Zoran Primorac.

Sportschef Mads Holm-Hansen, som har stået for aftalen, udtaler: “Vlady har stor rutine og passer perfekt ind i klubben med sin personlighed”
Han skal spille 4. single på førsteholdet og kender den danske liga, idet han for 4 år siden spillede et enkelt år i København, siden har han spillet for Malmø i den svenske 1. division.


Landsholdsspiller til KVIK
3. juli 2010

Klubben har lavet en aftale med den 22-årige norske landsholdsspiller Eric Berner, der skifter fra den norske klub B-72 i Oslo.
Eric, som i sidste sæson var ubesejret i den norske liga, har søgt udfordringer i den danske liga, der efterhånden er blevet meget attraktiv for mange spillere.
Eric har tidligere spillet en sæson i Düsseldorf og spiller førstesingle på det norske landshold, der netop har været til VM i Moskva.
Sportschef Mads Holm-Hansen udtaler: “Eric er meget seriøs og udvikler sig hele tiden, så det er en god spiller vi har lavet aftale med”

Farvel til Simon

Samtidig med Eric Berner-aftalen har KVIK måtte sige farvel til klubbens første single Simon Arvidsson, der har fået kontrakt med den svenske storklub Rekord Hälsingborg.
Simon kom til Næstved som 18-årig i sommeren 2008 og startede som 4. single. Hurtigt stod det klart at Simon havde mulighed for udvikling, og i det sidste halve år har han spillet førstesingle og udviklet sig utroligt meget. Det er også derfor Simon har fået en aftale med Rekord. Simon er fortsat medlem af KVIK og stiller op for klubben ved stævner, men han kan ikke spille for vores førstehold.

Vi siger tak til Simon for mange store øjeblikke i KVIK-trøjen og ønsker held og lykke i Hälsingborg.


Nye ansigter i bestyrelsen
1. juli 2010

På generalforsamlingen i maj fik KVIK 2 nye medlemmer af bestyrelsen. På det efterfølgende bestyrelsesmøde fik klubben fordelt ansvarsområdet til de to nye ansigter, der er i fuld gang med deres arbejde i KVIK.

Jane Stark
er i hvert fald et nyt bekendtskab. Jane er forældre og har tidligere siddet i forskellige bestyrelser i andre foreninger.
Jane er klubbens nye sekretær og forældrerep. Hun vil være i klubben hver mandag. Jane tager også imod henvendelser fra medlemmer og andre i dagtimerne.

Nick Olsen er også nyt medlem i bestyrelsen, men ikke ny i KVIK-regi, da han gennem sin ungdom har optrådt på flere KVIK-hold – han var med på det hold, der vandt DM for juniorer i 2001.
Nick har været væk fra bordtennissporten i 2 år, men kun for at samle ny energi til at lave et stort arbejde for KVIK. Han har tidligere siddet i bestyrelsen og er opdraget i KVIKs træningsmiljø. Han har derfor stor erfaring med dette samt rutine i bordtennissporten generelt.
Nick skal være klubbens kontaktperson til BTEX samt stævnekoordinator, så vi kan få flere spillere med til stævner.


Ny sportschef
30. juni 2010

KVIK har forfremmet førsteholdsspiller Mads Holm-Hansen til ny sportschef på førsteholdet. Mads får det sportslige ansvar for holdet i Stigadivisionen og skal stå for udtagelserne til holdet i den kommende sæsons kampe.

Mads skal også fungerer som spillende teamleder – han glæder sig til opgaven og er i disse dage i fuld gang med de afsluttende forhandlinger af nye spillere til truppen.

Der vil ske et par enkelte udskiftninger af spillere i første-holdstruppen udtaler Mads Holm-Hansen og her på siden kan du i de nærmeste dage få mere info herom.