Nyhedsarkiv 2011-2012

Juni 2011 – Juni 2012

Greve stævnet 29. maj 2012

Der var 4 KVIK spillere til start. Tre spillere i ungdomsrækken og Jørn Ringstrømm i klasse 2 og 3.
Jørn spillede sig frem til kvartfinalen i herre klasse 3 og blev slået ud i puljen i klasse 2.

Jonas Jakobsen og Mathias Ringstrømm spillede i drenge B rækken. Begge gik nemt videre fra puljen og i slutspillet tabte Jonas i 1/8, mens Mathias havde en af de gode dage og spillede sig helt frem til finalen, som han vandt 3-0. Flot spil af Mathias, der kun afgav et sæt undervejs.

Christian Jensen spillede godt i Junior C, hvor han også går videre til A-slutspillet og spiller sig helt frem til semifinalen, hvor det dog bliver nederlag. Men en flot præstation.

Christian spillede også godt i U21C, hvor han vandt over den topseedet og spillede sig i kvartfinalen.

Jonas havde også det gode spil fremme i U21 og spillede sig i semifinalen.

Mathias prøvede kræfter med herre klasse 2, hvor han tabte i puljen, men i Junior B spillede han godt, selvom Mathias ikke gik videre til A-slutspillet, kom han i B-spillet og her gik han helt til tops og vandt B-slutspillet.

Flotte præstationer af klubbens spillere på dette tidspunkt af sæsonen.


Generalforsamling
18. maj 2012

Klubbens årlige generalforsamling er afholdet. Denne gang var det HGs fritidsklub som lagde lokaler til. De nye rammer betød ikke at der kom flere end normalt. Men dem der kom fik et godt møde, hvor der blev snakket om flere ting i klubben.

Jesper Jørgensen blev valgt til dirigent og som første punkt skulle formanden aflægge beretning.

Jan Mumba Rasmussen havde en god og lang beretning, hvor der blev snakket om alle de gode ting i klubben, som vi har haft i denne sæson.
Men der blev også nævnt nogle negative, som vi skal arbejde med. Forsamlingen havde ingen kommentarer, så beretningen blev godkendt.Udvalgene havde også beretninger, hvor Mumba fortalte om alle turneringsholdene og Michael Jensen fortalte om stigadivisionen og alle de flotte stævne resultater vi har fået i sæsonen. Heller ikke her havde forsamlingen kommentarer.
beretning-spilleudvalget-11-12

Bjarne Jørgensen gennemgik regnskabet, som kom ud med et lille underskud i forhold til budgettet. Det var ikke mindst slutspillet i stigadivisionen der har kostet.

Under punktet valg til bestyrelsen, blev Formand Jan Rasmussen genvalgt til en ny periode på 2 år og det samme gjorde medlemmerne, Kim Rasmussen og Nick Olsen.
Der blev snakket om en ungdomsrepræsentant i bestyrelsen og Mumba kontakter mulige emner.

Bestyrelsen består herefter af følgende:

Jan Rasmussen (valgt i lige år)
Kim Rasmussen (valgt i lige år)
Nick Olsen (valgt i lige år)
Michael Jensen (valgt i ulige år)
Bjarne Jørgensen (valgt i ulige år)
Der er mulighed for at have 6 personer i bestyrelsen og det blev besluttet at bestyrelsen til møderne inviterer relevante personer, som kan bidrage med noget konstruktivt.

Revisor Michael Elgård har trukket sig og ny revisor i klubben blev valgt Marlene Larsen.

Årets leder i KVIK blev kåret og denne gang var der to personer der fik den eftertragtet pokal. Marlene Larsen og Jørn Ringstrømm blev kåret som årets leder.

Det blev besluttet at leder-/stormødet bliver afholdt lørdag den 9. juni 2012.

Dirigent og formand takkede de fremmødte for en god generalforsamling.


Østdanske mestre
6. maj 2012

Udover klubbens førstehold i Stigadivisionen har KVIKs bedste drengehold haft stor succes i denne sæson.
Holdet har spillet i drenge østserien og med et godt sammenhold og super godt spil er det lykkedes drengene at vinde denne række.Drengene fik 27 point og havde kun et nederlag og en uafgjort.
Kasper Storch 29 sejre, Jonas Jakobsen 28 sejre, Mathias Ringstrømm, 28 og Christian Jensen med 10 singlesejre spillede på holdet igennem hele sæsonen.

Der skal lyde en stor tak til de aktive forældre omkring holdet.
Det er iøvrigt andet år i træk at KVIK vinder denne række og tre af spillerne er kun 1. årsdrenge og kan derfor spille i drenge division til næste sæson.


Klubmesterskaber
28. april 2012

Årets klubmesterskab er endnu engang afviklet med stor succes, hvor alle i klubben havde en god dag. Der blev spillet i alt 14 klasser, lige fra mikropuslinge til veteranrækken. Som en fast tradition blev dagen afsluttet med fodbold og pizza for spillere og familie.Der har igennem hele dagen været stor hjælp fra ledere og forældre. KVIK takker mange gange for den store hjælp.

resultatliste-klubmesterskab-2012


Bronze til KVIK
27. april 2012

Selvom vi ikke har spillet en bronzekamp mod Roskilde, har vi alligevel fået medaljerne, da det fra DBTU side er besluttet ekstraordinært at tildele både Roskilde og KVIK Næstved bronze i Stigadivisionen.
Årsagen til dette er at forbundet har lavet fejl med datoerne og da det ikke er muligt for begge klubber at finde en anden spilledato inden for kort tid tildeles begge klubber bronze.
En lidt mærkelig måde at vinde bronze, men alligevel er alle spillere og leder i klubben meget lykkelige over klubbens første sæt DM medaljer.


Åstorp stævne
22. april 2012

Vi har deltaget i det svenske stævne Stag spelen, som blev spillet i byen Åstorp.
Christian Jensen, Jonas Jakobsen og Mathias Ringstrømm deltog i P13, mens vi havde Victor Stennicke med i P11.

Alle 3 spillere i P13 var i pulje med en stærk seedet spiller, så gruppen var stærk besat, men vores spillere gik fint til opgaven. Christian Jensen vinder en sejr i sin 3-mands pulje og det var nok til at gå videre til slutspillet.
Mathias Ringstrømm er i en god pulje og kan ikke få sit spil til at fungerer og må gå fra bordet uden en eneste sejr.

Jonas Jakobsen spillede rigtigt godt med stor koncentration og 3 sejre i gruppen, blev han en sikker vinder, men i puljefinalen var Jonas dog bagud med 3-8 i 5. sæt, som han vendte til sejr 11-9.
Lodtrækningen i sluspillet gjorde at Christian og Jonas skulle mødes i 1/8, som faldt ud med sejr til Jonas på 3-0.
I kvartfinalen tabte Jonas 0-3 til den senere vinder af stævnet, så Jonas Walther får en flot 5. plads.
Victor Stennicke i P11 gik meget uimponeret til sin opgave i gruppen og med god koncentration lykkedes det Victor at vinde to kampe og dermed gå videre til slutspillet, hvor Victor dog tabte klart i 1/8 med 0-3.
Se alle resultater fra stævnet.

Også nederlag i anden semifinale 21. april 2012

KVIK led også et nederlag i den anden semifinale. KVIK tabte 5-2. men spillerne ydede en god kamp og gjorde alt hvad de kunne, men København har bare et bedre mandskab.KVIK spillerne viste større vilje end i den første semifinale og specielt Simon Arvidsson og Anthony Tran gik forrest vandt begge over Mårten Stenberg. Simon med 3-1 i sæt og Tran med 13-11 i 5. sæt og sikrede dermed KVIK de to singlesejre.

Andreas Engblom og Mads Holm-Hansen spillede ligeledes stærkt, men kunne ikke besejre henholdsvis Kasper Sternberg og Christoffer Petersen. Engblom tabte 3 tætte sæt til Sternberg og Mads Holm tabte 1-3 til Christoffer Petersen.

Med sejre i de to semifinaler er København dermed klar til DM finalen og vores KVIK drenge kan se frem til en enkelt kamp om bronzemedaljerne mod enten OB eller Roskilde.


Første semifinale
18. april 2012

Vi må erkende at første semifinale langt fra gik som klubben kunne have håbet på. KVIK har spillet så godt igennem hele sæsonen og har lavet en fantastisk præstation ved at spille sig i semifinalen.

Men her var holdet bare oppe mod en total overmagt, da vi blev fuldstændig udspillet på hjemmebanen i første semifinale.
KVIK havde desværre fået afbud fra Niklas Rönningborn kort før kampen og det betød at Mads Holm-Hansen måtte trække i KVIK trøjen.

Men optimisme og god stemning fra starten, da Simon Arvidsson lagde ud i første kamp mod Gou Kai og spillede en god kamp med gode server og godt spil i duellerne, men tabte 1-3. Anthony Tran spillede mod Kasper Sternberg, der spillede i 2. parkryds. Tran starter nervøst i første sæt, men kommer ind i kampen og har sætbold i 2. sæt, men kan ikke udnytte den og kampen taber 3-0.

Sam Oddsheden spiller mod Mårten Stenberg og gør hvad han kan, men Stenberg er godtspillende og vinder klart 3-0.
Mads Holm-Hansen spiller en god kamp mod Christoffer Petersen.
Mads har god fokus, men mangler lige skarphed på de afgørende bold og taber kampen.

Så vi var bagud 0-4 ved pausen.
Herefter er det op af bakke og Simon taber da også til en på dagen meget stærktspillende Mårten Stenberg, så det samlede nederlaget blev 5-0.

Vi må bare erkende at København BTK har et meget stærkt hold, som vi ingen chance havde mod på dagen, men der er en ny kamp igen lørdag, hvor vi forhåbentlig har flere muligheder.
Kampen i Herlufsholm Hallen var godt besøgt med 105 tilskuer, der fik set god bordtennis, selvom KVIK tabte klart.


Brøndby stævne
15. april 2012

Ved det store Grand Prix stævne i Brøndby Hallen havde KVIK deres bedste drengespillere med. Kasper Storch, Mathias Ringstrømm og Jonas Jakobsen stillede op i det stærke drenge B felt.

Alle tre går videre fra det indledende puljespil efter sikkert og godt spil.

Mathias Ringstrømm taber som den første af drengene i 1/8. Kasper og Jonas spiller sig videre herfra og vinder også kvartfinalen og er begge fremme i semifinalen, hvor Kasper taber.
Men en meget stærkt spillende Jonas Walther vinder sin semi og er i finalen, hvor han møder den gode svensker Albin Karlsson.

Jonas spiller en god finalekamp, men kan desværre ikke vinde. Men en meget flot præstation af Walther og spille sig i finalen i et så stærkt besat stævne.


Lund spelen
26. marts 2012

Vi har haft tre ungdomsspillere med til det Svenske stævne “Lundaspelen” i weekenden.
Vi skulle have været 4 deltagere, men Nikolaj Holm måtte desværre melde sygdomsafbud kort før afgang. Christian Jensen, Jonas Jakobsen og Mathias Ringstrømm deltog i P14, som er en alderklasse over deres normale, så alle tre var på en udfordring.

Men de spiller sig alle videre fra de indledende grupper, hvor Christian vinder to kampe, Mathias og Jonas vinder en hver.

I slutspillet spiller de alle tre sig frem til 1/8, hvor de spiller en god kamp, men er oppe mod en bedre modstander, så nederlag.

Men alle ydede en god præstation og havde en fin dag, hvor der også var tid til at besøge Lund Domkirke sammen med leder på turen, Pernille Jakobsen.


Sejr i den afgørende kvartfinale
18. marts 2012

Den 3. og afgørende kvartfinale mod Nørreå blev et 3 timers sand drama med super kampe og masser af nerve. Men da det virkeligt gjalt var det KVIK der var bedst og fik holdsejren i hus på 5-3.
Allerede inden kampen var spillerne meget opsatte på at gøre det bedre end i den skuffende anden kvartfinale. Så det var ikke svært at finde motivation hos spillerne.

I de andre kampe har Simon startet, men i denne kamp var det Niklas der lagde ud mod Nørreås førstesingle, Huang Hou. Niklas spillede med god variation i spillet og stressede Huang. Niklas vinder med 3-1.
Tran er lidt for overgearet og for stresset i sin første kamp mod Wang Wenjie og taber med 1-3. Simon Arvidsson skulle bare have hævn mod Erik Åhman og vandt med 3-0.

Andreas Engblom spiller mod Middelhede og er bagud 1-2 i sæt. I et tæt 4. sæt får Middelhede en matchbold til Nørreå, men Engblom spiller med stor fokus på de afgørende bolde og vinder sættet 12-10 og i 5. sæt vinder Engblom med 11-2 og sikre KVIK en føring på 3-1 ved pausen.

Herefter spiller Niklas mod Åhman i en tæt kamp, men det er Åhman der har heldet til sidst og vinder med 3-1.
Simon spiller mod Huang med en enorm fokus og et stort fighterhjerte. Er bagud flere gange, men kommer hele tiden tilbage. Simon fører 2-1 i sæt og har 10-8 i 4. sæt. To fejl fra Simon og Huang er tilbage i kampen med sejr i 4. sæt. Huang spiller godt i starten af 5. sæt og kommer foran med 7-1, men så tager Simon fat og vinder de næste 9 bolde til 10-7 føring og på sin 2. matchbolde i dette sæt sikre han sig sejren på 11-8.

4-2 til KVIK inden de to sidste singler. Engblom spiller en god kamp mod Wang, men Andreas er oppe mod en god modstander og kan ikke vinde.
Tran derimod har gode chancer mod Niklas Middelhede og fører 2-0 i sæt og 10-5 i 3. sæt, da han taber fokus og Middelhede kommer tilbage og vinder med 12-10. Men Tran er en bedre spiller end Middelhede og kommer tilbage i 4. sæt som han vinder og sikre KVIK en holdsejr og plads i semifinalen.


Nederlag i anden Kvartfinale
17. marts 2012

Efter den flotte 5-2 sejr på udebane i første kvartfinale, blev det desværre til et nederlag i returkampen på Kalbyrisskolen med 1-5.

Efter de to første singler er stillingen 1-1. Tran vinder med 3-1 i sæt over Middelhede og Simon taber 1-3 til Huang Hou efter Simon havde fået en god start med sejr i 1. sæt.
Derefter taber Engblom til Wang Wenjie. Engblom havde det svært i starten af kampen med at læse Wangs server. Engblom vinder 3. sæt, men kampen bliver tabt 1-3.
Niklas vandt i første kvartfinale 3-0 mod Åhman, men i denne kamp taber Niklas, så stillingen er 1-3 ved pausen.

Herefter taber Niklas 0-3 til stærkt spillende Huang. Simon har gode chancer mod Åhman og har føring på 2-1 i sæt og 9-5 føring i afgørende sæt. Men en godtspillende Erik Åhman giver aldrig op og vinder med 12-10 i 5. sæt og sikre dermed Nørreå holdsejren.

Der var god stemning til kampen med 76 forventningsfulde tilskuer. Spillerne kunne desværre ikke klare dette pres og spillede med nervøsitet på afgørende tidspunkter.


Sejr i første Kvartfinale
14. marts 2012

KVIKs ligamandskab vandt det første opgør i kvartfinalen mod Nørreå. I Bjerringbro Hallen vandt KVIK med 5-2.
KVIK havde Simon Arvidsson og Niklas Rönningborn i 1. parkryds og Anthony Tran og Andreas Engblom på andetbordet.

Simon lagde ud mod Nørreås førstesingle, Huang Hou, som Simon tidligere har presset og vundet over. Kampen blev også tæt, men det var Huang der vandt de afgørende bolde i 5. sæt og fra 5-5 trak Huang fra og vandt 11-5.

Engblom spillede første kamp mod Tobias Lau og selvom Lau havde rygproblemer spillede Andreas meget koncentreret og med meget variation i spillet vandt han kampen 3-0.

Niklas Rönningborn spillede med stor fokus mod Erik Åhman og vandt uden de store problemer med 3-1. Da Anthony Tran samtidig vandt 3-0 over Nikolaj Middelhede var KVIK foran 3-1 ved pausen.

Niklas taber til Huang med 3-0. Simon spiller en god kamp mod Åhman, som han før har haft problemer med. Selvom Åhman vinder første sæt, er det Simon der er bedst til sidst da han tager de næste 3 sæt og vinder kampen med 3-1.

Ved stillingen 4-2 skal Tran spille mod Tobias Lau. Men Lau har problemer med ryggen og vælger at trække sig, så Tran vinder på WO og dermed er sejren på 5-2 i hus.

En stor del af æren for at spillerne var så motiveret var den super opbakning holdet fik fra KVIK suporterne, som havde taget turen til det Midtjyske.


DGI Grand prix i Næstved
12. marts 2012

Ved vores eget grand prix stævne som vi afholdt i samarbejde med DGI på Kalbyrisskolen havde vi mange flotte resultater til klubbens spillere.

I yngre drenge B havde Victor Stennicke en god dag, da han gik videre fra puljen og nåede frem til semifinalen, hvor det blev nederlag, men en bronzemedalje.

Rasmus Mussmann fik en meget flot sølvmedalje i yngre drenge D efter nederlag i en tæt finale.

Yngre drenge E rækken havde en pulje og her vandt Silas Hyldested alle sine 5 kampe og fik en meget flot Guldmedalje.
Det samme gjorde Mathias Foss i drenge D, i en spillet pulje vandt han alle sine kampe og fik Guld. I denne række fik Lærke Rasmussen en bronzemedalje.

I drenge B var Mathias Ringstrømm storspillende og fik en førsteplads foran Jonas Walther der fik sølvmedalje.

I senior Herre klasse 2 havde KVIK, Nick Olsen med i finalen, hvor han desværre tabte en velspillet kamp. Men der var mere dramatik i Nicks semifinale, hvor han var nede med 0-2 og 7-10 i 3. sæt. Nick kom tilbage i kampen og vandt.
Bent Storch blev nr. 3 i Herre Klasse 5.


DM i rating
4. marts 2012

Samtidig med DM, blev der ligeledes i Odense afholdt DM i rating, hvor alle spillere, uanset børn som voksne stiller op i den klasse man tilhører efter ens ratingtal.

Stævnet blev spillet i Arena Fyn og havde niveau som et DGI stævne med forsinkelse og dårlig stævneledelse. Vi havde tre deltagere med som trods alt havde en god og sjov dag med hygge og godt spil i et anderledes stævne.
Mathias Ringstrømm spillede i gruppen rating 1200-1400. Christian Jensen og Jørn Ringstrømm spillede i gruppen, rating 1000-1200.
Alle tre gik videre fra indledende puljer og i det efterfølgende cupspil tabte Christian i 1/8 finalen. Mathias spillede sig í kvartfinalen, hvor han tabte. Jørn Ringstrømm gik helt frem til semifinalen, hvor det desværre blev til et nederlag. Men en bronzemedalje var hjemme, selvom nederlaget var til en 10-årig dreng fra Frederiksværk.

DM Senior 3. marts 2012

Ved de Danske senior mesterskaber i Odense havde KVIK, Mads Holm-Hansen med som eneste deltager.
Mads spillede kval. spil og han vinder sin første kamp, hvor det blev til en 4-2 sejr mod Michael Rigmond fra Hvidovre.
I den afgørende puljekamp om at komme i play-off vandt Mads Holm 4-1 over en anden spiller med KVIK-blod i årene, nemlig Mads Jørgensen.
I den endelige play off kamp for at komme i hoved-turneringen tabte Mads Holm sent fredag aften 2-4 i sæt til Patrick Stobberup fra Århus BTK. Det var 3. år i træk at Mads taber den afgørende play off kamp om at komme ind i
hovedturneringen.

Herre doublen spillede Mads sammen med Martin Christensen fra Brønshøj. De fik en god lodtrækning, så de kunne starte direkte i 1/8. Men det blev også endestation, da de tabte 3-0 til Rasmus Klein-Døssing og Poul Sørensen fra OB.


ØM succes og trænerfarvel
22. feb. 2012

Ved de østdanske mesterskaber for Senior deltog Jørn Ringstrømm og Michel Christensen i klasse 4. Begge går videre fra de indledende grupper.
Jørn spiller sig frem til kvartfinalen, som også blev endestationen. Michel har en stor dag og hans spil fungerer godt og han spiller sig helt frem til finalen, hvor det dog bliver til et nederlag. Men en meget flot og fortjent sølvmedalje til Michel Christensen.

Samtidig med denne sportslige succes for Michel, er det desværre også et farvel til Michel som træner i klubben. Michel er flyttet til Skjern og havde sidst træning torsdag den 9. februar, hvor spillerne holdt afslutning for den populære træner.

Michel var meget flittig og passede altid sin trænergerning med stor seriøs indstilling.

Klubben ønsker Michel held og lykke i det Jyske, men han vi stadigvæk stille op for KVIK ved stævner og vil deltage ved klubmesterskaberne.


Grundspillet færdigspillet
19. Feb. 2012

Elitedivisionsholdet har i løbet af uge 7 spillet de sidste kampe i grundspillet og det gav et udbytte på 4 point.
Kampen mod København blev en god kamp, hvor vi hentede 1 point mod det suværene tophold.

Simon Aridsson, Niklas Ronningborn, Sam Oddsheden og Andreas Engblom vandt hver en single, så vi havde 4-4 inden den afgørende double.
Men her havde Simon og Niklas ingen chance mod Gou Kai og Mårten Stenberg. Men at få et point på udebane mod København er en stor præstation.

Udekampen mod Vestegnen var lidt speciel, da både KVIK og Vestegnen var ramt af flere afbud, men så havde vi mulighed for at prøve nye spillere og det bød på comeback til Roy Høyland, der trak i KVIK førsteholdstrøjen for første gang i 3 år. Roy fik et godt come-back med en sejr.
Niklas Rönningborn vandt også en single, men det var desværre også det eneste vi fik. Mads Holm vinder sin sidste kamp på andetbordet, men den bliver ikke registreret, da Anders Petersen taber sin.
I sin første single havde Mads Holm store muligheder for at vinde, men han tabte, selvom han havde en 2-1 føring og 8-4 i 4. sæt.

Sidste kamp var mod det absolute bundhold fra Thy / Mors, som blev spillet søndag kl 11.00. Et helt tåbeligt tidspunkt at spille på og dårlig planlægning af DBTU. Holdet med Roy Høyland, Sam Oddsheden, Andreas Engblom og Mads Holm-Hansen spillede kampen i Thisted og efter en time var den vundet med 5-0. Engblom taber et sæt, ellers kører vi rent igennem og vinder alle kampe klart.


Stævneresultater
8. feb. 2012

Vi har deltaget med mange spillere til de to stævner, Nordea Cup i Roskilde og til Landsdelsmesterskaberne i Dalmose. Begge stævner blev spillet i weekenden den 4-5/2.
I Roskilde havde vi 10 spillere med og de bedste resultater var at i klasse 4 spillede Michel Christensen sig i en semifinale og Jørn Ringstrømm i kvartfinalen.

Mathias Ringstrømm nåede til 1/8 i drenge B. Christian Jensen var igen stabil i drenge C, hvor han i samtlige stævner i sæsonen har været med i toppen, denne gang blev han nr. 3. Jonas Walther spillede rigtig godt i U21C, hvor han var meget tæt på at komme i finalen, men tabte med 12-10 i 5. sæt i semifinalen.

Ved Landsdelsmesterskaberne i Dalmose havde vi 5 spillere med. Alle spillede gode kampe, men der var desværre ingen der fik medalje med hjem.


Nederlag til Tophold
29. januar 2012

Det blev til et nederlag på 5-2 til ligaens tophold fra København. Holdet fra hovedstaden er meget stærke i 1. parkryds med Guo Kai og Kasper Sternberg. Skulle vi have en chance mod København, skulle have en sejr på førstebordet. Kai vandt klart sine to kampe over Niklas Rönningborn og Simon Arvidsson. Niklas taber også 3-0 til Sternberg. Selvom Simon Arvidsson havde forkølelse i kroppen spillede han en superkamp og vandt en flot sejr på hele 3-0 i sæt over Sternberg.
I 2. parkryds ligger Anthony Tran sikkert ud med en sejr over Ruben S. Jensen. Andreas Engblom spiller en god kamp mod Mårten Stenberg, men taber desværre. Efter 6 singler er stillingen derfor 4-2 til København. Inden de to sidste singler har vi faktisk gode chancer for 4-4.
Hidtil ubesejret Anthony Tran starter godt mod Mårten Stenberg, men går kold og Stenberg kommer ind i kampen og vinder med 3-1. Derfor bliver det til en samlet holdsejr på 5-2 til København, men vi fandt ud af, at vi kan presse førerholdet og vi kan spille med i topkampene. Kampen blev overværet af 50 tilskuer.

Tæt kamp mod Roskilde 23. januar 2012

Vi havde i lang tid set frem til denne hjemmekamp mod Roskilde, hvor vi kunne stille med det stærkeste hold mod Roskildes danske mestre.
Træner Michael Jensen har hele tiden sagt at med dette KVIK hold kan vi presse Roskilde og måske endda vinde.

Holdkampen blev meget tæt og jævnbyrdig hele vejen. Vi får en god start med klar 3-0 sejr til Tran over Sass Egebo.
Simon Arvidsson er i problemer mod Bentsen og bagud 0-2 i sæt og 4-6 i 3. sæt.
Her tager Simon time-out og får løst nogle mentale ting, der vender sættet til sejr 11-7. 4. sæt vinder Simon 11-9 og i det afgørende har Simon den mentale styrke til sidst og vinder sættet 11-9 og kampen 3-2. Endelig lykkedes det for Simon at slå Allan Bentsen i 6. forsøg.

Roskilde kommer tilbage i kampen med to klare 3-0 sejre til Finn Tugwell over Rönningborn og Gao Fan over Engblom.

Ved pausen er stillingen 2-2 og herefter er en godtspillende Niklas Rönningborn tæt på mod Allan Bentsen. Men i afgørende sæt er Bentsen bedst og vinder med 11-7.
Simon Arvidsson som spillede storspil i sin første kamp, har ikke samme fokus og taber klart 3-0 til en iøvrigt meget stærkt spillende Finn Tugwell.

Roskilde foran 4-2, men så kom ubesejret Antony Tran til bordet og fuldstændigt udspillede Fan Gao med en sikker 3-0 sejr. Da Andreas Engblom ligeledes gjorde meget kort proces mod Sass Egebo med en endnu mere overbevisende sejr på 3-0, var stillingen nu 4-4 og det hele skulle afgøres i en double.

For Roskilde spillede Finn Tugwell og Allan Bentsen. KVIK stillede med Tran og Arvidsson.
Tugwell og Bentsen kommer foran 1-0 i sæt, men Tran og Simon kommer tilbage og også foran med 2-1 i sæt. Roskilde udligner og det skal afgøres i 5. sæt. Her følges begge par hele vejen, men til sidst er det Tugwell og Bentsen der har heldet og vinder med 12-10 og hele holdkampen med 5-4.

Men KVIK havde stor ære af kampen, da drengene leverede en super præstation. 40 tilskuer så denne superkamp.


Kneben sejr i det midtjyske 
23. januar 2012

Der var på forhånd lagt op til spænding, da KVIK som ligger nr 4 skulle møde ligaens nr. 5, Nørreå.
Vi får ikke den bedste start, da vi i holdkampen kommer bagud med 0-2. Simon taber til Huang og Engblom taber til Tobias Lau.
Men Niklas Rönningborn og Tran er godtspillende og udligner til 2-2 efter sejre over henholdsvis Niklas Middelhede og Erik Åhman.Efter pausen taber Rönningborn i 5 sæt til Huang Hou. Simon Arvidsson er ude i stor dramatik i kampen mod Åhman. Simon bringer sig foran 2-0 i sæt, men Åhman kommer på 2-2 og i 5. sæt fører Simon 9-7 og har egen serv.
Lang serv i forhånden og en bold fra nabobordet kommer ind, men dommeren giver point til Simon, selvom begge spillere vil have ombold. 10-7 til Simon og servefejl, hvilket indbringer en advarsel til Simon !!
Åhman udligner til 10-10 og kommer foran 11-10 og har matchbold, men heldigvis får Simon kontrol på nerverne og vinder sættet med 13-11 og kampen 3-2.

Ved stillingen 3-3 spiller Anthony Tran mod Tobias Lau i en underholdende kamp med gode dueller. I 5. sæt er Tran bedst på de afgørende bolde og vinder 11-8.
Engblom spiller sidste kamp mod Niklas Middelhede og nede med 0-2 i sæt, vinder 3. sæt, men i 4. sæt igen bagud med 2-6.
Men her vågner Engblom og får gang i forhånden og kommer tilbage og vinder sættet 11-9. I afgørende sæt følges spillerne, men Engblom har hele tiden roen og sikkerheden. Middelhede spiller godt og har en matchbold ved 11-10, men en cool Engblom vinder sættet 13-11 og kampen 3-2.
Dermed en samlet sejr i holdkampen på 5-3. Vi vinder fire fem-sæts kampe og to af dem med 13-11.


KVIK havde succes ved pointstævne i Benløse
21. januar 2012

Lørdag den 21. januar havde KVIK 6 spillere til pointstævne i Benløse. Det blev en hyggelig eftermiddag, hvor spillerne fik spillet en masse kampe. To af spillerne – Stephan (række a) og Jonas Storch (række d) vandt alle deres kampe og gik hjem med en førsteplads i hver deres række.


Tak for en god aften!
21. januar 2012

Forældreforeningen bringer en stor tak til alle de ungdomsspillere og deres familier samt trænere og elitespillere, der var med til at gøre vores arrangement “Mød, og bliv trænet af, klubbens elitespillere” til en succes.
Vi havde en god aften og de unge spillere fik trænet en masse bordtennis, samt fik mulighed for at træne og snakke med elitedivisionsspillerne. Vi sluttede af med spisning, hyggeligt samvær og en svedig omgang indendørs fodbold.
Vi håber at kunne gentage succesen en anden gang, for det gjorde tydeligvis indtryk at blive trænet og inspireret af klubbens allerbedste.

Stor interesse for arrangementet
Mød, og bliv trænet af, klubbens elitespillere” 16. januar 2012

Forældreforeningens arrangement fredag den 20. januar, hvor KVIKs elitedivisions-spillere kommer i klublokalet og giver træning til alle de ungdomsspillere der har tilmeldt sig, ser ud til at blive en succes.

12 ungdomsspillere og deres familier samt en håndfuld trænere og ledere bakker op om arrangementet. Faktisk bliver vi hele 42 til spisning – dejligt!

Alt imens de unge bliver inspireret og motiveret i klublokalet, kan alle vi andre hygge i forhallen, hvor der kan købes øl, vin, sodavand og knas.

Når klokken slår 20 er der lækker buffet i Skovens Restaurant – også her sælges øl, vin og sodavand til fordelagtige priser.

Vi i forældreforeningen glæder os til at hilse på jer og ser frem til en dejlig aften.


ØM ungdom
16. januar 2012

Til de Østdanske mesterskaber for ungdom som blev afviklet i Tåstrup Hallerne havde KVIK spillere med og det var med blandede resultater.

Vi får mange fine placeringer, men det kun til to medaljer og dem får Maria Jørgensen.

I Junior Mixed double vinder Maria en bronzemedalje sammen med storebror, Mads.
Maria Jørgensen får sin anden bronze medalje i Dame Junior double.

Victor Stennicke gjorde det godt i Yngre drenge B, hvor han går videre fra indledende pulje, men taber i 1/8.

Det samme gjorde Jonas Jakobsen i drenge B, hvor han vandt klart gruppen og blev slået i 1/8. Mathias Ringstrømm havde det svært i en dynamitpulje og gik ikke videre.

Kasper Storch spillede sig frem til kvartfinalen, hvor det blev nederlag 2-3 efter en tæt kamp til den senere vinder af rækken.

Christian Jensen vandt alle kampe i gruppen og klart 3-0 i 1/8, men blev stoppet i kvartfinalen.

I drenge double blev det også til en kvartfinale til Kasper Storch og Jonas Jakobsen.

Alle spillere leverede gode indsatser og vi får 2 medaljer og med lidt mere held havde vi fået flere, da vi havde 3 kvartfinaler.

Igen sejr over Vedbæk 8. januar 2012

For anden gang i denne sæson lykkedes det vores mandskab at vinde over Vedbæk. Kampen som blev spillet i Dalmose Hallen havde samlet lidt vestsjællandsk opbakning, så vores spillere var meget motiveret og allerede fra starten viste KVIK spillerne de var klar, da vi kom foran med 3-0.

Klare sejre 3-0 til Simon over Kongsgård og Niklas mod Monrad, samt Tran over Høgsberg. Andreas Engblom spiller en god kamp mod Morten Knudsen, men Knudsen var bedre på dagen og reducerer til 1-3.

Efter pausen taber Simon med 3-1 til Monrad, men Niklas vinder 3-2 over Kongsgård, dog efter lidt problemer, da han var bagud 1-2 i sæt. Men efter en vigtig timeout ved 7-8 i 4. sæt fandt Niklas rytmen og spillede på højt niveau. Ved 4-2 til KVIK, spillede Anthony Tran med stor koncentration og vandt klart over Morten Knudsen. Tran blev dermed matchvinder og sikrede KVIK en holdsejr på 5-2.
Med 12 spillede holdkampe ligger vi nu på en 4. plads med 24 point.


Vellykket event
6. Januar 2012

Der var set frem til klubbens dobbelt arrangement med stor spænding og man må sige det var meget vellykket.
Vi startede med kamp i Stigadivisionen mod Brønshøj.
KVIK stillede i stærkeste opstilling mod Brønshøj, der i de seneste kampe har spillet godt med en stærkt spillende førstesingle, Martin Lovèn.Med 200 tilskuere i ryggen var KVIK holdet meget motiveret og med en stor koncentration kom vi hurtigt foran 2-0 med 3-0 sejr til Anthony Tran over Kasper Schubler og Simon Arvidssons 3-1 sejr over Jesper Hedlund.

Niklas Rönningborn havde det svært mod Martin Loven og tabte med 2-3. Men en stærkt-spillende Andreas Engblom bragte KVIK på 3-1 med en klar sejr over Claus Rasmussen.

Efter pausen holdt Simon Arvidsson og Niklas Rönningborn fokus og vandt begge 3-1 på førstebordet over Lovèn og Hedlund og sikrede KVIK en holdsejr på 5-1 til stor jubel for publikum.

Efter kampen og en lille pause havde alle øjnene rettet mod scenen og til optræden af bordtennisspilleren fra Brønshøj og X-Factor vinderen Thomas Ring der sammen med sit band sang otte numre.
Der var fra alle sider stor tilfredshed med denne aften som viste at man sagtens kan lave et andet arrangement samtidig med en bordtenniskamp. Mange tilskuer havde ikke set en bordtenniskamp før, men ville gerne komme igen fordi det er god underholding.
Inden havde vi sagt det var bordtennis på topplan og musik i verdensklasse og det holdt stik hele aften.

Der skal ligeledes være en meget stor TAK til alle de frivillige hjælpere fra klubben der hjalp før, under og efter kampen.


Elitedivisionskamp og Thomas Ring Koncert
3. januar 2012

I forbindelse med KVIK Næstveds kamp i Stigadivisionen, fredag den 6/1-12 mod Brønshøj vil klubben præsentere et dobbelt arrangement bestående af elitebordtennis og koncert på samme sted.Holdkampen spilles kl. 19.00 og når den er færdigspillet afholder vi koncert med X-Factor vinderen fra 2010, Thomas Ring der spiller live med sit band.
Bordtenniskamp og koncert bliver afviklet på vores normale hjemmebane i Kalbyrishallen, som vil blive omdannet til en arena med plads til 500 gæster.

Billetter til denne event koster 50,00 kr og kan købes på www.sj-billetten.dk. Der er dog mulighed for at købe billetter i klubben hos Kim Rasmussen, onsdag den 21/12, kl. 17-19. Men vil du sikre dig en plads skal du bestille via sj-billetten. Alle medlemmer af jubilæums-fonden har gratis adgang og de ungdomsmedlemmer i KVIK, der kommer før kl. 19.00 har også gratis adgang.


Helsingborg stævne
30. dec. 2011

Som en fast tradition har vi den 29. dec. deltaget i Lilla Rekord Cupen med 6 af vores spillere fra talentholdet. Alle spillere gjorde en god indsats og repræsenteret KVIK flot i det svenske.

Vi havde Victor Stennicke med i drenge 11 år og det var Victors første stævne i Sverige, men han gjorde det rigtigt flot, da han vandt kampe i gruppespillet og gik videre til slutspillet, hvor han tabte den første kamp.
Nikolaj Holm spillede med i drenge 12 år og var kommet i en svær gruppe. Der var mange tætte kampe, men det lykkedes ikke Nikolaj at vinde nogen.

I drenge 14 år havde vi 4 spillere med. Jonas Jakobsen havde fået en uheldig lodtrækning og var kommet i pulje med de to senere finalister. Men Jonas kæmpede alt hvad han kunne, men manglede lige den sidste skarphed med forhånden og tabte desværre nogle tætte kampe.
Christian Jensen startede som lyn og torden, da han vandt første sæt mod den seedet spiller i gruppen. Men han tabte kampen, men ydede en god indsats i gruppen og vandt en kamp med 3-0, men det var ikke nok til at gå i slutspillet.
Mathias Ringstrømm og Kasper Storch starter rigtigt godt i puljen og med stor koncentration vinder de begge deres to første kampe, endda sikkert 3-0. De taber begge deres sidste kampe i puljen, men det er nok til en andenplads og videre til 1/8.

Kasper fortsætter med stor koncentration og vinder sin 1/8 med 3-1. Mathias er lidt mere svingende og spillet fylder ikke rigtigt og taber desværre med 0-3.
I kvartfinalen spiller Kasper en god kamp, der er meget tæt hvor små marginaler kan blive afgørende. Kasper vinder 1. sæt og har 10-10 i 2. sæt, men taber. 3. sæt går til svenskeren med 11-9. Kasper taber også 4. sæt og kampen, men kan være godt tilfredes med sin indsats.

Michel Christensen var med i herre klasse 4. Han var oversidder i 1. runde og gik dermed direkte til 2. runde, hvor Michel spillede noget af det bedste nogensinde og vandt meget flot med 3-1 i sæt.
I 1/8 spillede Michel igen en god kamp mod en meget svær modstander med en speciel spillestil. Kampen var tæt, men det var desværre svenskeren der vandt til sidst, men en god indsats af Michel.

Stævneledelsen tildelte et wildcard til Jørn Ringstrømm i klasse 4.
Jørn gik meget fokuseret til opgaven, men havde det teknisk svært med kampen, som blev tabt med 3-0.
Efter stævnet var færdigspillet kørte de deltagende forældre, trænere og spillere en tur i det store Väla marked, med dobbelt så mange butikker som i Næstved storcenter. Her blev der spist pizza, som blev sponsoreret af JWJ entreprise. Alle fik også mulighed for at gå rundt i centret inden vi kørte tilbage til færgen. Vi var hjemme i Næstved kl. 20.00 meget trætte, men alle havde en god oplevelse.


Julemesterskaber
23. dec. 2011

Den sidste uge op til jul har træningen været fokuseret på turnering og hygge. Der har været tid til at spille om julemesterskaberne på de enkelte træningshold.Talent holdet har spillet individuel turnering og på talenthold 1 blev Jonas Walter Jakobsen, julemester og Christian Jensen nr. 2.
På hold to blev Stephan Andersen en sikker julemester med 7 sejre og uden sættab. Andenpladsen gik til Nikolaj Holm.
Double turneringen, hvor de enkelte par blev sat sammen ved lodtrækining, blev vundet af Jonas Jakobsen og Rasmus Jannerup foran Mathias Foss og Mathias Ringstrømm.

B-Holdene har ikke haft turnering, men en del hygge.
Hos seniorene havde Michael Møller sponsoreret rødvin og her blev Kim Rasmussen et par flasker rigere, da han vandt juleturneringen. I B-slutspillet blev Jørn Ringstrømm julemester.

KVIK Næstved ønsker alle medlemmer, ledere, trænere og forældre en god Jul.


Sejr mod Søhøjlandet 11. dec. 2011

Der var stor koncentration hos KVIK holdet i kampen mod Søhøjlandet.

Simon Arvidsson spiller første kamp mod den stærke kineser, Li Moding og Simon viser stor vilje og fokus igennem hele kampen. Der er mange underholdende dueller, men det er Simon der er bedst til sidst og vinder med 11-6 i afgørende sæt.

Andreas Engblom vinder sikkert med 3-1 mod Søhøjlandets 4. single, Nikolas Brinch. Rönningborn bringer med en 3-1 sejr over Arvid Sunesson KVIK på 3-0. Herefter spiller Sam Oddsheden en god kamp mod Emil Madsen, men har ikke heldet på de afgørende tidspunkter, så stillingen er 3-1 ved pausen.

Efter pausen spiller Niklas og Simon på førstebordet og begge taber første sæt, men herefter havde Simon fuld kontrol og vinder de næste tre sæt klart over Sunesson.
Niklas Rönningborn spiller en god kamp mod Li Moding men kan ikke holde hele vejen og taber med 7-11 i 5. sæt. Ved stillingen 4-2 til KVIK spiller en suværen Andreas Engblom, som godt nok taber første sæt, men derefter vinder han de næste tre sæt stort og sikre KVIK en samlet sejr på 5-2.


1-5 mod OB

Lørdagens kamp mod OB blev et nederlag på 5-1. Det store nederlag lyder som en ydmygelse, men de enkelte kampe var tætte og tre af dem, alle i 1. parkryds blev spillet i 5. sæt, men her var OB bare bedst på de afgørende bolde.
Simon Arvidsson taber to af kampene i 5. sæt. Niklas Rönningborn taber sin kamp mod Engelske Daniel Reed i det afgørende sæt.
Mads Holm-Hansen taber 0-3 til Morten Hyrup og det samme gør Niklas til Andy Perreia.
Kun en stærk spillende Andreas Engblom bringer KVIK på tavlen med en 3-0 sejr over Rasmus Klein.


Maze vinder Super Cup
7. dec. 2011

Michael Maze har fået et fantastisk comeback ved at vinde Super cup, hvor hele den europæske elite var samlet og spillede om 50.000 $. Maze havde en god opbakning da turneringen blev spillet på hans hjemmebane i Ekaterinburg. I finalen besejre han Ovtcharov fra Tyskland med 4-3.


OB og julestævne
5. dec. 2011

Ved begge stævner har vi deltaget med flere spillere. Julestævnet i Dalmose spillede Christian Jensen og Mathias Ringstrømm i drenge B single og double.

Begge spillere havde ikke den bedste dag, men alligevel viser de, at på selv en dårlig dag er resultaterne gode. Mathias vinder drenge B og Christian bliver nr. 5. Sammen vinder de klart doublen, endda uden sættab.

I herre klasse 4 bliver Michel Christensen en flot nr. 3.

I Odense havde vi om søndagen 7 spillere med og alle fik spillet mange kampe og med gode resultater. Klubbens 4 bedste drenge spillere deltog i drenge B, som havde 64 deltagere med. Christian Jensen og Mathias Ringstrømm tabte i indledende gruppe. Kasper Storch blev slået ud i 1/16, mens Jonas Jakobsen spillede sig i 1/8.

I junior C spillede Mathias Ringstrømm og Jonas Jakobsen sig frem til semifinalen. Jonas efter dramatik i kvartfinalen, hvor han henter 5-9 i afgørende sæt til sejr på 12-10. Mathias og Jonas bliver nr. 3 og 4. I U21C bliver Kasper Storch nr. 6. Maria Jørgensen spiller i pige klassen og får en meget flot 3. plads.

Bent Storch og Jørn Ringstrømm deltog i herre klasse 5. Bent når til semifinalen, mens Jørn når helt frem til finalen, hvor det dog bliver til et nederlag.


Point- og DGI stævne
27. nov. 2011

Klubben har haft spillere med til Pointstævnet i Slagelse og DGI stævnet i Alsted Fjenneslev, den 27/11. Familien Storch deltog ved DGI stævnet, hvor Jonas stillede op i Puslinge og blev nummer 4.
Kasper spillede både drenge B og herre klasse 4. Han vandt begge rækker, og gav tabte kun én enkelt kamp. Far Bent deltog i herre klasse 5, hvor han blev nummer 3.

Ved pointstævnet havde vi fem spillere med og endnu engang var Stefan Andersen med fremme og i dette poitstævne kom han helt til tops og vandt. Klubbens øvrige deltagere klarede sig ligeledes godt med flotte placeringer.


City Night
26. nov. 2011

KVIKs forældreforening deltog i Næstveds citynight med en stand, hvor der var salg af vafler, hyldeblomstsaft og hvid gløgg.
Der var lavet en aftale med butikken Only Sport / Box´n, som sponsorede trøjer til de deltagende ungdomsspillere og der kunne være salg foran butikken.
Der var ligeledes økonomisk støtte fra Næstved Gardin & Markiser.

Gennem hele aften var der fuld gang i vaflerne og samtidig spillede KVIKs ungdomsspillerne på liv og løs med de forbipasserende der havde lyst til at prøve kræfter med bordtennis.
Der var to miniborde med spil hele aften og mange skulle prøve at spille.

Selvom det var koldt og blæsende og ikke ligefrem bordtennisvejr var det en kæmpe succes, da der kom mange i boden og købte de dejlige vafler.

Stor ros for et godt arrangement og tak til sponsorene.
Storsejr mod Thy / Mors 20. nov. 2011

Det blev til en ventet storsejr i hjemmekampen mod Thy / Mors.
Holdet fra Jylland stillede op med 3 spillere og det betød at Mads Holm-Hansen vandt uden at komme til bordet.
Simon Arvidsson, Niklas Rönningborn og Sam Oddsheden vinder alle deres kampe med 3-0 og holdkampen er færdig på under en time.
Dagen inden havde Thy spillerne vundet nogle sæt mod Roskilde, men i KVIK havde de ingen chance og var ikke i nærheden af at vinde bare et enkelte sæt.
Så det var en meget nem kamp for vores spillere. Kampen blev set af 43 tilskuer og efter kampen fik ungdomsspillerne mulighed for at spille med KVIK spillerne.


KVIK til VM 16. nov. 2011

Årets spiller i KVIK Næstved, Anthony Tran har ikke spillet de tre seneste kampe for KVIK. Årsagen er, at Anthony har været udtaget til VM for junior, som spilles i Bahrain.
Der er ingen spillere fra Danmark til VM, så Anthony er den eneste deltager, der spiller i den danske liga og han stiller op for det svenske landshold og spiller i hold, double og single.

Pointstævne 15. nov. 2011

Ved sæsonens første pointstævne under Østdanmarks Bordtennis Union havde KVIK 6 spillere med i de forskellige klasser. Stævnet foregik i Sørby Hallen og havde deltagelse af ca. 50 spillere.
Alle KVIK spillerne havde en god dag og fik gode kampe og flotte resultater med hjem.

Næste pointstævne er i Slagelse den 27/11 og her kan de samme spillere deltage igen, samt endnu flere fra klubben, bare tilmeld jer.


Vigtig sejr
13. nov. 2011

KVIK hentede en vigtig sejr i land i det midtjyske, da Søhøjlandet fra Silkeborg blev besejret 5-1.

Efter nederlag i de seneste to kampe var KVIK drengene tilbage på sporet igen og endda med en overbevisende sejr.
I den første singlekamp taber Simon Arvidsson dog til Li Moding, men Andreas Engblom vinder 3-1 over Emil Madsen og da Niklas Rönningborn og Sam Oddsheden (11-9 i 5. sæt) vinder de næste to singler er vi foran 3-1 ved pausen.

Herefter vinder en meget stærkt spillende Niklas med 3-0 over Li Moding og så er Silkeborg knækket. Simon vinder den afgørende single over Claus Larsen med 3-2 og sikre holdet en 5-1 sejr.
Med denne sejr er KVIK mandskabet nr 5 i ligaen med 12 point.Se kampens enkeltresultater.

Nederlag i Odense

Det blev desværre til et nederlag på 5-2 i lørdagens udekamp mod OB. Det stærke hold fra Odense var en for stor mundfuld for KVIK.
Da både Niklas Rönningborn og Simon Arvidsson taber deres første kampe, var det svært. Vi kommer bagud 3-0, inden en godt spillende Andreas Engblom vinder. Niklas reducerer til 2-3, men OB vinder de to næste singler klart og sikre fynboerne en sejr. Kampens enkeltresultater.

Fåborg 9. nov. 2011

Spillerberetninger fra klubturen til Fåborg:

Vi startede turen lørdag morgen klokken 06:17 fra Herlufsholm hallen med kørsel i 4 biler.
Bil 1: Bent, Jonas S, Jonas W og Kasper.
Bil 2: Dorthe, Maria og Nikolaj.
Bil 3: Michel og Nick (bagagebilen)
Bil 4: Jørn, Victor, Mathias og Christian.

Da vi kom til Faaborg, begyndte vi at opvarme og lave indspil. Alle spillede kampe lørdag undtagen Nick. Efter vi havde spillet gjorde vi klar i aneksen hvor vi skulle sove med Slagelse og Frederiksværk.
Lørdag aften gik vi på pizzeria da alle var klar og da vi kom tilbage spillede vi fodbold.
Hele søndagen spillede alle bordtennis! Vi var hjemme i Næstved igen kl. 15.52.

Skrevet af Christian Jensen

Vi starter tidlig lørdag morgen med et kuld trætte børn
hvor turen så går til Faaborg. Vi kører 4 biler så for første gang sidder vi ikke klemt helt sammen. Da vi ankommer, er der ca. 1 time til de første skal spille. De fleste spillere skulle spille kl. 9, men de gamle måtte dog vente med at komme i gang.Vi starter med en god medaljehøst i første blok blandt andet med 2 ud af 4 kvik spillere på podiet i junior C. Der skulle spilles doubler igen kl. 2 hvor vi igen har 2 kvik-par i finalen i junior C, men alle doubler spillede godt. Vi skulle lige have de sidste spillere færdige så vi kunne spille lidt bold og gå en tur i Lidl inden vi skulle spise.

Om aftenen tog vi ud og spiste pizza. Da vi kom tilbage fik vi hygget lidt med noget fodbold og ellers bare hyggesnak. Da vi nåede lidt ud på aftenen hvor Slagelse og Frederiksværk ikke gad høre på os længere måtte vi jo nok indse at vi skulle i seng. De voksne lå og snorkede, mens vi unge blev ved at ligge og snakke lidt.

Søndagen bød også på gode resultater hvor vi igen havde Victor øverst på podiet, men også vores doubler og andre spillere gjorde det godt. vi sluttede turen af med lidt guf og så gik turen altså igen hjemad, men nok det år med mest succes til kvik i den tid jeg har været med.

Skrevet af Kasper Storch


Stavanger
7. nov. 2011

Seniorturen til det internationale Siddistreffen i Stavanger var endnu engang en stor succes. Måske ikke så meget på det sportslige, men så beviste KVIK da at vi er stærke på det sociale område.
Vi havde tilmeldt tre spillere udefra, hvor de to, Mads Jørgensen og Allan Bentsen havde stort kendskab til KVIK, mens Carsten Jensen, B75 fik lært KVIK at kende ret hurtigt. Turen til Stavanger foregik i en alm. bil og så Bjarnes minibus og gik via Hirtshals-Kristiansand færgen. Med normal kørsel i bil tager turen fra Næstved til Hirtshals 4 timer (minibussen 5 timer) færgen 3 timer og så næsten 4 timers kørsel i Norge gjorde at spillere og ledere blev rystet godt sammen.
Stævnet havde et godt set-up med live sending via internettet fra finalebordet og alle 36 borde i hallen havde min. 7 x 14 meter i spilleareal. Ingen stævner i Danmark er på dette niveau. I A rækken havde vi 4 spillere med i gruppespillet og Allan Bentsen direkte i play off.
Anders Pedersen vandt en enkelt kamp i puljen og gik ikke videre. Mads Jørgensen vandt i sin første kamp over Lars Rønneberg, som er nr 2 i U21 på den norske rangliste. Mads gik videre som vinder af gruppen, men tabte i 1/16 til Norge 5. bedste juniorspiller.

Carsten Jensen blev nr. 2 i gruppen og tabte ligeledes i 1/16. Mads Holm-Hansen tabte sin første kamp 1-3 til Røy Høyland, men blev alligevel nr 2 i sin pulje og vandt derefter sin 1/16 med 3-0, men tabte derefter et tæt opgør i 1/8 til den polske mestre i U17.

Allan Bentsen vandt sin 1/8 og kvartfinale uden sættab, men blev presset i semifinalen af en 17 årige kineser. Bentsen spillede med stor rutine på de afgørende bolde og vandt kampen 4-2. I finalen havde Allan lettere spil mod den norske landsholdspiller Esben Rønneberg og havde kontrol på kampen. Bentsen vandt klart og blev for 3. gang vinder af Siddistreffen.

Jan Rasmussen og Bjarne Jørgensen tabte i første runde i henholdsvis B og D rækken. Michael Jensen tabte i 1/8 i D rækken og det samme gjorde Kim Rasmussen i B klassen.

Flotte stævneresultater 31. okt. 2011

Ved HOGIs stævne havde KVIK spillerne endnu engang succes. Vores ungdomsspillere klarede sig fint, men for engangs skyld var det en af de gamle drenge der kom øverst på skamlen, da Pauli Seerup vandt herre klasse 3 og var i kvartfinalen i herre klasse 2.

I drenge B havde KVIK 3 spillere i kvartfinalerne, hvilket også bliver endestation for Mathias Ringstrømm. Jonas Jakobsen og Kasper Storch mødes i et drama i semifinalen, hvor Kasper vinder med 15-13 i 5. sæt.

Kasper taber desværre finalen, men godt at have vores spillere med helt fremme.

I junior C er det Mathias Ringstrømm der spiller sig i semifinalen, efter en 3-0 sejr over Jonas Jakobsen i kvartfinalen. Kasper Storch når ligeledes til kvarten.

Mathias taber sin semifinale, men igen viser vi dominans.


Nederlag til Roskilde
30. okt. 2011

Det blev som ventet en meget opgave i udekampen mod Roskilde. Kort før kampstart var der sygdomsafbud fra Andreas Engblom og Vladimir Dragic.
Derfor blev reserverne Anders Pedersen og Michael Møller indkaldt. Sammen med Mads Holm-Hansen og Sam Oddsheden blev de kastet for løverne.

I den første kamp spiller Mads Holm mod Allan Bentsen og de to spillede, som de har gjort mange gange før en underholdende kamp, men hvor Bentsen vinder 3-1.

Anders P debut var mod Finn Tugwell og Anders startede som lyn og torden og kom foran 2-0 i første sæt, men så kom Tugwell i gang og vandt kampen klart med 3-0.

Sam Oddsheden havde det svært mod Fan Gao og tabte med 3-0 og det samme gjorde Michael Møller til Casper Gammelmark, men Møller ydede alt hvad han kunne.

Efter pausen spillede Sam en god og underholdende kamp mod Bentsen, med mange lange dueller, hvor Bentsen stod langt fra bordet og havde forsvarsspil i verdensklasse. Sam vinder et sæt, men Bentsen vinder kampen 3-1 og samlet vinder Roskilde med 5-0.


Penge fra fonde
13. okt. 2011

KVIK har været heldige at modtage støtte og penge fra fonde til køb af nye materialer.
Den landsdækkende Tuborg fonden har givet penge til køb af et nyt bord.

De lokale fonde “Lokalrådet” fra Sparlolland og “Trelleborgfonden” fra Sydbank har givet økonomisk støtte til køb af nye bander både til træningslokalet, samt i kamphallen på Kalbyrisskolen.

På foto ses formand Jan Rasmussen modtage en check af Sydbanks filialchef i Næstved, Peter Vincensen i forbindelse med KVIKs elitedivisionskamp mod Vestegnen.


Træningsdag
6. okt. 2011

Klubben har afholdet en trænings- og forældredag for alle interesserede medlemmer.
Vi havde booket Kalbyrisskolens hal til formålet og samtidig havde fået en af klubbens stigadivisionsspiller, Andreas Engblom til at være træner på lejren.

Der blev trænet et træningspas på næsten 3 timer og alle deltagende ungdomsspillere fik mulighed for at få grundig instruktion af Andreas og samtidig fik alle lov at udfordre Engblom i et sæt og træningsøvelser. En sjov og lærerig dag for de deltagende.

Forældrene der deltog på sidelinien fik chancen for at snakke en del sammen og det betød faktisk at der blev samlet en gruppe forældre, der vil starte et forældreråd op i klubben.
Så det har været en meget positiv dag for alle.


Medaljehøst i Valby
25. sep. 2011

KVIK spillerne hentede flotte placeringer med hjem til klubben ved det store grand prix stævne, som København og Brønshøj arrangerede i Valby Hallen.

Ved lørdagens kampe i Junior C stod der KVIK Næstved på det meste, da Kasper Storch spillede meget suværent og kom helt til tops med en guldmedalje. I semifinalen vandt han det interne klubopgør over en godt spillende Mathias Ringstrømm, som også havde vundet et rent KVIK opgør i kvartfinalen over Jonas Jakobsen.

I søndagens kampe var der også pokaler til KVIK spillerne. I drenge C spillede Christian Jensen sig helt frem til kvartfinalen. Det samme gjorde Maria Jørgensen i drenge D.
Herre klasse 4 blev en god række for Michel Christensen, der fik en flot andenplads.


Nederlag til Nørreå
17. sep. 2011

Efter den flotte åbningssejr i fredagens kamp i Brønshøj, blev andendagens kamp lidt af en skuffelse. KVIK kunne ikke stille med det stærke hold som spillede fredag.
Kun Andreas Engblom var med i kampen mod Nørreå og han leverede en god kamp. Dog tabte Engblom sin første single til en godt spillende Tobias Lau. Men i sin anden kamp spillede Engblom meget koncentreret og vandt over Erik Åhmann med 3-1.

Sam Oddsheden havde come-back i KVIK trøje, men havde det svært mod Lau og Åhman, som han rabte til. Vladimir Dragic spillede en god kamp, men manglede det sidste til sejr over Niklas Middelhede. Mads Holm-Hansen skuffede i sin kamp mod drengespilleren Jakob Hansen der gik frisk til opgaven og vandt 3-0.

Et samlet nederlag på 5-1. KVIK er kommet OK ud af de første to kampe med sejr og nederlag.


Sejr i åbningskamp
16. sep. 2011

Det blev til en sejr i sæsonens første kamp for KVIK i åbningskampen mod oprykkerne fra Brønshøj. Det holdt hårdt, men alligevel havde vi kontrol over kampen som blev vundet med 5-3.

Klubbens nye 1. single, Niklas Rönningborn spillede nervøst i sin første single og tabte til Brønshøj 1. single, men Niklas kom fint tilbage og vandt sin anden kamp klart. Andreas Engblom spillede OK, men havde problemer i de afgørende sæt og taber begge sine singler i 5 sæt.

Simon Arvidsson fik et super come-back i KVIK trøjen og med en god vinder indstilling vandt Simon to singler i første parkryds. Det samme gjorde en ligeså godt spillende Anthony Tran, som vandt 2 singler på andetbordet. På godt spil af både Simon og Tran var de med til at sikre KVIK sejren i den vigtige første kamp.


To klare sejre
2. okt. 2011

Weekendens to kampe i Stigadivisionen mod Vedbæk og Vestegnen gav maximal udyttelse af klubbens førstehold, da holdet vandt to meget suværene sejre.
Simon Arvidsson, Andreas Engblom, Niklas Rönningborn og Anthony Tran spillede begge kampe.

Søndagens hjemmekamp mod Vestegnen blev vundet 5-0 og sejren var endda så suværen at de fem singelsejre var uden sættab.
Selvom vi var meget overbevisende i spillet, var der alligevel rigtig god underholding for det fremmødte publikum. Specielt kampene mod Vestegnens defentive spiller, Gustav Ericsson var fyldt med gode dueller.

 

Storsejr i Vedbæk

KVIKs elitedivisionshold leverede en super præstation, da de sent fredag aften vandt 5-1 på udebane mod Vedbæk.
Simon Arvidsson blev den store spiller, da han vandt to kampe i 1. parkryds med sejre mod Martin Monrad og Christian Kongsgård.Niklas Rönningborn vandt 3-0 over Monrad, mens Andreas Engblom og Anthony Tran vandt sikkert mod henholdsvis Morten Knudsen og Kim Høgsberg i 2.parkryds.

Se kampens enkeltresultater.


Nyt KVIK hold klar til start 14. sep. 2011

Tiden nærmer sig sæsonstarten i Stigadivisionen. Fredag aften den 16/9 spilles ligaens første kamp og det er vores mandskab der ligger ud på udebane mod oprykkerne fra Brønshøj. Kl. 19.00 spilles kampen i Grøndalscenteret.
Den første kamp i en turnering er altid svær uanset hvem modstanderen er, men vores hold er godt forberedte, da alle spillere er i fin form og føler sig meget klar til denne kamp.

Lørdag spiller vi på hjemmebane i Kalbyrisskolens Hal mod sidste sæsons kvartfinalister fra Nørreå, som vi også mødte i første hjemmekamp sidste sæson og her endte med en KVIK sejr på 5-3, lad os håbe dette gentager sig.
Vi opfordre alle medlemmer og andre interesseret i at komme og støtte omegnens ligahold og se GRATIS topbordtennis.


God stævnestart
11. sep. 2011

Tre af klubbens ungdomsspillere har deltaget i sæsonens to første stævner. For alle 3 spilleres vedkomne har de fået en god start med flotte resultater og masser af kampe i kroppen.
Jonas Jakobsen, Christian Jensen og Mathias Ringstrømm har deltaget både i AIF stævnet den 10/9 og Amager stævnet.
I AIF spillede Christian Jensen sig i A-slutspillet og kom frem til kvartfinalen i Herre junior C, det samme gjorde Mathias Ringstrømm i drenge B. I samme række var Jonas Jakobsen i B-slutspillets kvartfinale. Mathias og Jonas prøvede kræfter med U21 rækken og spillede sig begge flot til A-spillet og frem til kvartfinalen.

Christian Jensen vandt klart sin pulje i drenge C og kom til A-slutspillet. 1/8 og kvartfinale blev vundet sikkert, men i semifinalen var der problemer, med klare nederlag på i de to første sæt og bagud 3-7 i 3. sæt. Men her vendte Jensen et truende nederlag til en sejr med 11-6 i afgørende sæt. I finalen vandt Christian klart med 3-0 og sikrede sig en guldmedalje.


Amager Stævne

Til sæsonens første stævne i Amager den 27-28/8 fik vores tre deltagende ungdomsspillere en god start på sæsonen.
Jonas Jakobsen spillede rigtig godt og kom frem til kvartfinalen i drenge B. Mathias Ringstrømm fik ligeledes en flot start, hvor spillet fungerede og kom helt frem til finalen i drenge C, hvor det dog blev til et nederlag. Christian Jensen tabte i indledende runde.

Veteran:
Klubbens bedste veteranspiller, Michael Møller har deltaget i det internationale stævne Copenhagen Veteran Open. Møller spillede i veteran 40 år og fik en flot 4. plads.


Træningsdag
21. august 2011

Vi har afholdet en meget vellykket træningsdag for klubbens talentspillere.
Der blev trænet 2 pas på 2,5 time og til træningen arbejdede vi meget med spillernes teknik og alle fik optaget deres spil på en DVD, så man selv og sammen med træneren kan videreudvikle spillet.

Alle var også en tur på løbebanen og selvfølgelig var der også hygge og masser af kagespisning.
Tak til alle spillere og forældre for en god dag.


Sommerlejre
18. august 2011

I løbet af sommerferien har flere af klubbens spillere været på en eller anden form for bordtennislejr. Vi har haft 2 spillere (Jonas Walther og Mathias Ringstrømm) på Roskildes lejr i en uge. Mathias har også deltaget i B75 internationale lejr i Sindal i 5 dage.
Sebastian Bentzen har deltaget i NOVO Nordisk sport camp i Farum, hvor flere forskellige idrætsgrene og mange børn er samlet i en uge. Vores 1. holdsspiller, Simon Arvidsson har været på en 3 ugers lang træningslejr i den kinesiske by Shijiazhuang.


KVIK byder velkommen til Niklas
20. juli 2011

KVIK har lavet en aftale med den svenske spiller, Niklas Rönningborn som i den kommende sæson skal spille på vores hold i Elitedivisionen.
Niklas spillede i sidste sæson for Halmstad i den svenske eliteserie og har i flere sæsoner spillet i den bedste svenske liga.
Niklas har endda også erfaring fra den spanske liga, hvor han i en sæson spillede i klubben Murcia.
Sportschef, Mads Holm-Hansen udtaler:
Med tilgang af Niklas Rönningborn har vi fået en stærk 1. single, som vi har manglet de sidste sæsoner.I forbindelse med tilgangen af Niklas har vi lavet et interview:

Hvorfor vil du spille i KVIK Næstved i den kommende sæson ?

Mads Holm-Hansen henvendte sig til mig om jag va intresserad av att spela i KVIK Naestved och jag var intresserad. Där efter snakkede jag lite med Sam Oddsheden och fick massa goda ord om klubben. Det är också passande för mig att spela i Danmark då de flesta matcher ska spelas om helgerna.

Hvad forventer du af KVIK Næstved i næste sæson ?

Jag förväntar mig inget sådär. Synes mest det ska bli sjovt med nya människor. Möta nya spelare. Hoppas på en god säsong helt enkelt.
Hvad er din egen målsætning med holdet og din personlige målsætning ?
Eftersom jag aldrig spelat danska pingisligan så är det svårt med att ha ett mål. Jag vill såklart utvecklas själv som spelare samt vinna så många matcher som möjligt.
Hvad er din største oplevelse med bordtennis ?
Som hold är mina tre största upplevelser var när Malmö FF vann Elitserien i Sverige 2004. Eller när vi tog silver med Halmstad 2008. Var också med om att ta brons på UEM i hold och dubbel 2004-2005. Största upplevlese i singel var när jag vann portugisiska mästerskapen 2004.
Ud over at spille bordtennis i Næstved, hvad laver du så ?
Beror lite på årstiderna. Sommaren blir det mycket tennis, golf och stranden. Men under hösten har jag kanske fått jobb som servitör och jag har dessutom kommit in på komvux där jag ska läsa upp 2 ämnen. Jag gillar dessutom att laga mat.


Også velkommen hjem til Sam
17. juli 2011

KVIK har også lavet en aftale med Sam Oddsheden og kan ligeledes give Sam comeback i KVIK trøjen når den nye sæson starter.
Sam har haft licens i KVIK siden 2009, men i sidste sæson spillede han ikke for KVIK, men i den svenske eliteserie for Kävlinge.

Web redaktionen har lavet interview med Sam Oddsheden.

Hvorfor vil du spille for KVIK Næstved i den kommende sæson ?
KVIK Nästved är en kanon klub att spela i då det är många trevliga personer i klubben som alltid är glada och trevliga i både med och motvind. Det är väldigt roligt att spela kamp då man alltid har klubbens support i ryggen. Jag känner mig också alltid välkommen till Nästved så det är väldigt enkelt att göra sitt bästa i kamperna.

Hvad er din målsætning med holdet, samt din personlige ?
Jag förväntar mig inte så mycket mer än dem andra åren som jag har spillat i Nästved och det är vi alltid har roligt och stöttar varandra både i kamperna och på fritiden.

Hvad er din målsætning med holdet, samt din personlige ?
Jag hoppas vi kan komma till slutspill men först och främst får målet vara att hålla sig kvar i elitdivisionen. För min egen del så gör jag alltid mitt bästa och hoppas vinna så mange kamper som mojligt.

Hvad er din største oplevelse med bordtennis ?
Det är att alltid få spilla bordtennis. Det är en förnöjelse varje gang. Men det största målet jag har haft sen jag startade med bordtennis då jag var 7 år gammal var att få vinna en kamp i den svenska elitdivisionen. Det målet lyckades jag nu med säsongen 2010-2011 och det är jag väldigt tillfreds med=).

Udover at spille bordtennis i Næstved, hvad laver du så ?
Jag har egen köttbutik i Malmö. Har en son vid navn Dennis born 2011-01-02 som det är en hel del arbete med=). Jag gillar att grilla mycket på sommaren och då kan det även bli några Tuborg. Spillar även i min moderlubb IFK Lund kommande säsong i Sverige Div1.

Velkommen tilbage, Simon 14. juli 2011

Det er med stor glæde at vi kan præsenterer Simon Arvidsson på KVIKs førstehold igen efter et års fravær. Simon har i forrige sæson spillet i den svenske eliteserie for Rekord Helsingborg.
Simon savnede KVIK og ville gerne tilbage til den klub hvor han havde stor succes. Simon har dog hele sidste sæson haft sin licens i KVIK og stillede op for klubben ved Stavanger Open, hvor han vandt U21.

I forbindelse med Simon tilbagevendelse til holdet har web redaktionen lavede et interview som kan læses herunder med svar på svensk !

Hvorfor vil du spille for KVIK Næstved i den kommende sæson ?

För att det är en härlig klubb där det nästan alltid är bra stämning. De två säsongerna jag spelat för Kvik Naestved 08-09 och 09-10 var både roliga och utvecklande, jag lärde mig bland annat att alltid ha med ett eget pingisrack!
Det passar mig även bra att kunna spela både superettan i Sverige och stigadivisionen i Danmark.

Hvad forventer du dig af KVIK Næstved i næste sæson ?
Jag hoppas att alla gör sitt allra bästa för att vi ska nå fram till slutspel den här säsongen eftersom vi har kommit precis utanför de föregående åren. “Yes we can” =)

Hvad er din målsætning med holdet, samt din personlige ?
Jag hoppas att laget ska kunna ta sig till slutspel denna säsong. Personligen vill jag ta ytterligare steg i utvecklingen till att bli en bättre pingisspelare. Jag hoppas kunna utmana om att så småningom vara med i seniorlandslaget.

Hvad er din største oplevelse med bordtennis ?
Den största upplevelsen var när vi i Sverige vann mot England i kvartsfinalen i lag i Junior-EM då vi sedan blev tvåa, det var en otroligt upplevelse. Det var även fantastiskt att få vinna ungdoms-SM för P-15.

Udover at spille bordtennis i Næstved, hvad laver du så ?
Jag ska även spela för BTK Rekord i superettan så jag kommer att bo och träna i Helsingborg. Hittills har jag läst ekonomi på 50 % i två år så jag kanske fortsätter med detta eller så läser jag en bibelkurs istället. Men skolan kommer vara vid sidan om pingisen, jag kommer att satsa fullt ut på bordtennis och träna så mycket som det går.
Jag ser verkligen fram att komma tillbaka och spela för Kvik Naestved!

Forberedelse til Stigadivisionen 12. juli 2011

KVIK er i fuld gang med at planlægge næste sæsons elitedivisionen og i gennem sommeren er der blevet lavet aftaler med spillerne der skal udgøre holdet til sæsonen 2011-12.

Det bliver Mads Holm-Hansen (foto) der skal være spillende sportschef og have ansvaret for træningen med spillerne og at sammensætte holdet, der skal give klubben succes.

Mads har de sidste par måneder lavet et seriøst arbejde med at skaffe nye spillere og forlænge aftaler med gamle spillere. Fra sidste sæson fortsætter Andreas Engblom, Anthony Tran og Mads Holm-Hansen.

Her på hjemmesiden vil vi den kommende periode præsenterer tre nye spillere til truppen for den nye sæson.


Stormøde
21. juni 2011

Klubben har afholdt det årlige stormøde for bestyrelsen, trænere, holdledere og forældre, der har en interesse i klubben.
Mødet var inddelt i to afsnit, hvor der først blev planlagt træning med tider og navne på trænerne for den kommende sæson. Vi fik også planlagt hvilke turneringshold der skulle satses på i næste sæson, samt hvem der er holdledere.

Efter denne del af mødet blev der spillet en fodboldkamp mellem bestyrelsen og spillere fra talentholdet. da bestyrelsen igennem en årrække har været ubesejret, fik ungdommen lov til at forstærke sig med et par kompakte forældre.
Den forstærkning var en god idé, da bestyrelsen tabte med 5-7. Godt gået af drengene.

I andet afsnit af mødet var der inviteret og tilmeldt forældre, der på mødet kom med mange gode ideér og det blev besluttet at oprette et forældreråd med Marlene Larsen som formand og Pernille Jakobsen og Lotte Smedegård som medlemmer.
Forældrerådet skal aflaste bestyrelsen med diverse tiltag som bliver besluttet på rådet første møde i august.

På stormødet fik vi også planlagt den kommende sæsons kampe i elitedivisionen og der kom mange andre gode forslag som vil blive informeret om via hjemmesiden.
Til aften var der inviteret til klubfest for de mange hjælpere klubben har haft i løbet af sæsonen.

Team Næstved støtte
1. juni 2011

KVIK har fået tildelt økonomisk støtte fra Team Næstved. Den økonomiske indsprøjtning skal bruges på vores førstehold, som så kan fortsætte det seriøse arbejde i Stigadivisionen.
Dejligt at få støtte og at vi kan opfylde de Elitekrav som Team Næstved stiller til ansøgerne.
De 90.000 kr vi fik var det 4. største beløb der blev uddelt ved sammenkomsten på Næstved Gymnasium. Endnu engang var det Næstved Basket og Næstved Boldklub der var topscorer, da checken skulle uddeles.

KVIK takker mange gange Team Næstved for støtten.