Nyhedsarkiv 2012-2013

Nyhedsarkiv Juni 2012 – Maj 2013

DM Guld 27. maj 2013

Ved de Danske mesterskaber i Hillerød fik Mathias Ringstrømm en GULD medalje i drenge double, hvor han sammen med Jeppe Spottog kom helt til tops.
Det er den anden DM guldmedalje til Mathias på en måned, da han tidligere vandt guld i drenge hold.

En utrolig flot præstation af Mathias der kun har spillet bordtennis i 3 år, men det viser hvis man træner hårdt og seriøst kan man komme langt.

I singlerækken gik Mathias videre fra indledende gruppe, men tabte i 1/16.
KVIK havde også Kasper Storch med i Junior single, men det var en for stor mundfuld for Kasper der tabte 0-3 til den tidligere KVIK spiller Mikkel Frederiksen.


Generalforsamling
24. maj 2013

Årets generalforsamling foregik denne gang i Herlufsholm Hallens kursuscenter uden den store dramatik.
Nick Olsen blev valgt til dirigent og i formand Jan Rasmussens fravær, var det Næstformand Kim Rasmussen der aflagde beretning om sæsonen.

Kim havde en positiv beretning og fortalte om en god sæson med mange medlemmer og specielt mange nye børn er indmeldt i klubben.
Mange af de nye har også deltaget i pointstævner og der har været god opbakning fra forældre. Kim fortalte om den succes vi har haft med Næstved Kommune og “Mærk Næstved” træningen på skolerne.

Udvalgsberetningerne aflagde Kim Rasmussen for turneringen, som har været rigtigt god for alle vores serie hold har ligget i toppen og to af dem er oprykket til en højere række. Michael Jensen aflagde den sportslige beretning og hele beretningen kan læses beretning-spilleudvalget-12-13

Bjarne Jørgensen fremlagde et flot regnskab med et pænt overskud.

Der var valg til bestyrelsen. Kasserer Bjarne Jørgensen modtog valg for de næste 2 år og det samme gjorde medlem Michael Jensen også for 2 år.
Da Formand Jan Rasmussen er langtidssygemeldt og ønskede at stoppe på denne post, besluttede forsamlingen at Kim Rasmussen fortsætter som formand for 1 år.

Jesper Jørgensen blev valgt til Årets Leder i KVIK og modtog lederpokalen på generalforsamlingen. Det blev også besluttet at årets leder- trænermøde bliver afholdt den 1/6-13.


Bronze til drengene
23. april 2013

KVIK´s drenge B hold som blev nr. 2 i sydkredsens grundspil, har deltaget i slutspillet om det østdanske mesterskab for drengehold.
Holdet med Jakob Larsen, Mathias Foss og Rasmus Jannerup spillede sig i semifinalen, hvor det desværre blev til et 2-6 nederlag til B77 fra Rødovre.
Men holdet har haft en god sæson og slutter af med at få en bronzemedalje.
Mathias Foss modtog også en bronzemedalje, da han sluttede på en 3. plads i sæsonens topscoreliste.


Klubmesterskab 2013
22. april 2013

Klubmesterskaberne er afviklet lørdag den 20/4 og endnu engang havde alle deltagere og deres familier en god dag med en masse godt spil og spisning for 50 gæster til aften.

Der blev spillet i alt 14 klasser lige fra mikropuslinge til old boys og for første gang i flere år, kunne vi gennemføre en pigerække med 4 deltagere. Som noget nyt spillede Herre Elite bedst á 7 sæt.

Klubmestre 2013:

Ungdom double: Kasper Storch og Jonas Storch
Minipuslinge: Lasse Nørgård
Puslinge: Jonas Storch
Yngre drenge: Silas Hyllested
Drenge: Christian Jensen
Junior: Kasper Storch
Pige: Maria Jørgensen

Senior double: Lars Pedersen og Mark Møller
Far: Henrik Hansen
Mor: Gitte Hansen
Old Boys: Michael Møller
Klasse 4: Nikolaj Muusmann
Klasse 2: Anders Pedersen
Elite: Mads Jørgensen

Vi takker alle hjælpere og deltagere for en god dag.


DM Guld
21. april 2013

KVIKs bedste drengespiller, Mathias Ringstrømm der har en B-licens i HOGI, har sammen med sit hold vundet DM guld i drenge divisionen. Holdet som kun blev nr. 3 i grundspillet, havde heldet og dygtigheden i slutspillet, da de efter klare sejre i kvart- og semifinalen kom i finalen mod Virum. Den kamp endte 7-7, men holdet vandt DM på en bedre sætscore.
Samtidig blev Mathias nr. 2 på topscorelisten i drengedivisionen. Flot af Mathias og tillykke.


Pointstævner
4. april 2013

Vi har igennem hele sæsonen med vores ungdomsspillere i B-truppen deltaget i ØBTUs pointstævner. Stævnerne har været fordelt på 6 runder og afviklet meget lokalt.

Tidligere sæsoner har vi ikke deltaget med mange spillere, men i denne sæson har der været stor opbakning fra forældre og spillere. Vi har haft op til 14 spillere med i de enkelte runder.

Pointstævnerne er et super godt koncept for de nyeste spillere i klubben og alletiders mulighed for at spille kampe. mange af vores nuværende talent og elitespillere har selv deltaget i et pointstævne, da de startede med bordtennis.

KVIK har selv afviklet en afdeling og fremover vil vi gerne arrangerer flere pointstævner, da det er med til at udvikle og give vores ungdomsspillere positive oplevelser.

Finalen:
For alle der igennem sæsonen har deltaget i pointstævnerne blev der afviklet finale i Bellahøj hallen den 13-14/4-13. Her deltog alle spillere, der har deltaget i alle ØBTU pointstævner. KVIK havde 5 spillere med i finalenrunden og de bedste placeringer fik Magnus Lund Larsen i C-klassen med en 9. plads, samt Lasse Bøtteren med en flot 3. plads i E rækken.


Ude af DM slutspillet
 30. marts 2013

KVIKs ligamandskab er desværre ude i kampen om DM medaljer. Det er kendsgerningen efter nederlag i den 3. og afgørende kvartfinale, som blev spillet skærtorsdag.

Vi havde ikke mulighed for at stille med stærkeste hold, så vores hold bestod af Andreas Engblom og Viktor Görman i første parkryds.
De spillede begge rigtigt godt og Engblom fik endda en fint gevinst ved at besejre Christian Kongsgård i den første kamp.

Flot af Engblom, der havde tabt to singler i den 2. kvartfinale. Viktor kunne ikke vinde over Kongsgård og Monrad, så derfor var det svært.
På andetbordet gjorde Michael Møller og Mads Jørgensen alt hvad de kunne, men det blev til to 0-3 nederlag til begge. Møller mod Claus Rasmussen og Mads mod Morten Knudsen.

Det er desværre en lidt tynd afslutning på slutspillet, at vi taber denne kvartfinale, da vi føler vi er et bedre hold end Vedbæk. Vi havde ikke mulighed for at stille med optimal holdopstilling i slutspillet, da Idowu skulle til Afrika og Simon skulle til Asien i påsken.

Hvis DBTU havde holdt sig til den terminsplan der var klar fra starten af sæsonen ville dette ikke havde været sket og vi kunne stille med stærkeste hold og havde med stor sansynlighed været i semifinalen. DBTU har ændret datoerne for at Kanal Sport kunne vise den 2. kvartfinale en mandag aften.

DBTU ville ikke flytte kvartfinalens 3. kamp, som ved en fejl var placeret skærtorsdag. Både Vedbæk og KVIK var enige om at flytte kampen, men desværre har DBTU ikke lyttet og ville indrømme sin fejl. Men omvendt havde vi også muligheden for at afgøre det i to kampe. Vi må accepterer vi er ude af slutspillet, men vi kommer stærkt tilbage i næste sæson.

2. kvartfinale.

Den anden kvartfinale, som blev spillet i Vedbæk var en ren nedtur for KVIK mandskabet i forhold til den første kamp. Vores spillere havde en god forberedelse, humør og koncentration var i top inden kampen.
Simon Arvidsson spiller første single mod Christian Kongsgård og alt går efter planen, da Simon vinder kampen over 5 sæt. Simon har kontrol på Kongsgård og har aldrig tabt til ham.
Mads Jørgensen spiller en rigtig god kamp mod Morten Knudsen og kommer foran 1-0 i sæt, men Morten spiller godt og kommer roligt tilbage og får kontrol på kampen og vinder 3-1 i sæt.
1-1 efter de to første singler. I den 3. kamp spiller Viktor Görman mod Martin Monrad. Viktor er godt spillende og vinder 1. sæt. Monrad er også meget velspillende og kampen er på højt niveau med mange gode dueller, men med Monrad som den stærkeste på de afgørende tidspunkter og Viktor taber kampen 1-3.

Andreas Engblom får en god start mod Mie Skov med klar sejr i første sæt. Mie kommer stærkt tilbage i 2. sæt og i et meget jævnbyrdigt 3. sæt vinder Mie 20-18, efter at Engblom har haft 10 sætbolde, men kunne bare ikke få den sidste bold på bordet. Det havde desværre stor betydning for resten af kampen for Engblom kommer aldrig tilbage med samme fokus og taber 3-1.
Ved pausen er vi bagud 1-3, men vi er fortsat med og specielt da Viktor endnu engang spiller en stor kamp og besejre Christian Kongsgård med 3-2 i sæt, er vi tilbage i kampen.
Simon havde muligheden for at udligne i holdkampen, men Monrad vidste han var dagens bedste Vedbæk spiller, da han i en underholdende kamp med flotte dueller vinder over Simon med 3-1 sæt. Synd for Simon, der gjorde alt hvad han kunne, men Monrad var bare bedre i denne kamp.

For at få 4-4 i holdkampen krævede det sejr til Engblom og Mads Jørgensen i de to sidste kampe. Hvad der gik så let i den første kvartfinale for Engblom gik modsat i denne kamp mod Morten Knudsen. Engblom spiller godt og med stor sikkerhed, men Morten får alt tilbage og spiller en god kamp og vinder for første gang i meget lang tid over Engblom med 3-1 og sikre dermed Vedbæk sejren på 5-2.


Sejr i første kvartfinale
 22. marts 2013

Det blev til sejr i den første DM kvartfinale med 5-2 over Vedbæk. KVIK spillerne var utrolig koncentreret fra starten og sad på kampen med det samme.
Simon Arvidsson og Andreas Engblom starter med at vinde 3-0 i deres singler over Christian Kongsgård og Claus Rasmussen.

Viktor Görman spiller en tæt kamp mod Martin Monrad og har 2-1 føring og 10-10 i 4. sæt, men Viktor taber desværre i 5. sæt. Mads Jørgensen spiller en god kamp mod Morten Knudsen, men Morten har ro og sikkerhed og vinder kampen og dermed er stillingen 2-2 ved pausen.

Simon Arvidsson skal spille mod Martin Monrad og kommer foran 2-0 i sæt, men Monrad spiller godt og kommer tilbage med sejr i 3. sæt. Men i et tæt 4. sæt vinder Simon 13-11 og bringer KVIK på 3-2.
Viktor Görman spiller en god kamp mod Kongsgård og kommer foran 2-0 i sæt, men Christian Kongsgård for kontrol på sit spil og kommer tilbage til 2-2 og kampen skal afgøres i 5. sæt. Her får Viktor en god start med føring 4-1 og det forspring holder han hele vejen til sejr på 11-8 og dermed 4-2 til KVIK.

For at få den endelige holdsejr krævede det sejr til enten Mads Jørgensen mod Claus Rasmussen eller Engblom mod Morten Knudsen. Det tog heller ikke Andreas Engblom lang tid at besejre Morten Knudsen med 3-0 og dermed sikre en samlet sejr på 5-2.


Seniorturnering afsluttet
20. marts 2013

Klubbens seniorhold i serie rækkerne har også færdigspillet deres turnering under ØBTU. Man må sige at alle vores hold har haft stor sportslig succes med flotte placeringer i de forskellige rækker. Hvis vi starter i den tunge ende, så har Serie 4 holdet spillet 15 kampe og vundet de 6, hvilket giver en placering som nr. 4. Topscore for holdet og iøvrigt i hele serie 4, blev Jesper Jørgensen med 31 sejre i 39 kampe.

Serie 3 holdet har været så godt spillende at de med 13 sejre i 15 kampe, blev en sikker vinder af serie 3 og dermed sikker på oprykning til serie 2. Topscore for holdet blev Martin Kaltoft med 31 sejre i 36 kampe. Det var også nok til at blive samlet topscore i hele serie 3.

Serie 2 holdet er også sluttet helt i toppen, da de med 9 sejre i 14 kampe, foreløbig er sluttet som nr 3. Holdet har dog fået frataget 2 point i løbet af sæsonen. KVIK er i gang med en sag mod ØBTU, hvor vi kæmper for at få de tabte point igen. Hvis det lykkedes ender holdet som vinder af serie 2 og dermed sikre sig oprykning til serie 1.
Topscore for holdet blev Kasper Storch med 24 sejre i 33 kampe. Skarpt forfulgt af Anders Petersen, som med kun et nederlag havde en score på 23 sejre i 24 kampe.

Serie 1 mandskabet har vi tidligere skrevet om og de havde allerede 3 runder før sikrede sig oprykningen til Danmarksserien. Holdet havde indtil sidste kamp vundet alt, men lige den sidste udekamp i Skensved blev tabt 5-9. Men alligevel en supersæson for holdet med 17 sejre i 18 kampe. Topscore for holdet og hele serie 1, blev Michael Møller med 49 sejre i 54 kampe.


 
Ungdomsholdene afsluttet turneringen 18. marts 2013

Klubbens to drenge hold har afsluttet deres turnering i ØBTU. Begge hold har spillet med i drenge B og gjort det rigtigt flot. Drenge 1 har spillet med Jakob Larsen, Rasmus Jannerup og Mathias Foss. Holdet har vundet 8 kampe, spillet to uafgjorte og kun tabt 2 kampe.

Jakob vandt igennem sæsonen 24 kampe ud af 30. Rasmus vandt 19 kampe, mens Mathias Foss 28 kampe ud af 36 mulige.

Det lykkedes drengene i sæsonens sidste kamp at vinde med 6-4 over det ellers suværene tophold fra B77. En meget flot afslutning af holdet, som betød at drenge 1 fik 2. pladsen.
Drenge 2 har spillet med Rasmus Muusmann, Silas Hyllested, Victor Stennicke og Nikolaj Holm. Holdet har vundet 4, spillet 3 uafgjorte og tabt 5 kampe. Men det var nok til at få en flot 3. plads i rækken. Topscore for drenge 2 blev Victor med 18 sejre i 27 kampe. Silas har 8 sejre i 27 kampe. Nikolaj Holm har 6 sejre i 15 kampe og Rasmus har også 6 sejre men i 33 kampe.

 

Nederlag i sidste kamp 12. marts 2013

Til den sidste kamp i grundspillet havde den sportslige ledelse valgt at teste nogen af de spillere, der ikke så tit får chancen.
Kun Mads Jørgensen fra det “normale” hold var med som førstesingle. Han gjorde det rigtigt godt i sine kampe mod Martin Monrad og Christian Kongsgård. Han pressede dem helt ud og vandt et enkelt sæt mod Kongsgård.
Nick Olsen vandt også et sæt mod Monrad.
Anders Petersen og Klaus Okholm gjorde alt hvad de kunne mod henholdsvis Claus Rasmussen og Morten Knudsen, men de var oppe mod overmagten, så samlet blev det til nederlag på 5-0.


DM Senior
 2. marts 2013

Mads Jørgensen spillede i den indledende kvalifikation pulje mod Thomas Sørensen, Søhøjlandet, som han besejrede i sin første kamp 4-1.
I den afgørende kamp om at komme i hovedturneringen skulle Mads spille mod Dennis Rasmussen, Hillerød. Kampen blev meget spændende og blev først afgjort i 7. sæt, men det var desværre Mads som tabte og dermed ikke kom i hovedturneringen.

Det gjorde han til gengæld i double, sammen med Sebastian Haack, vandt de 1/16 med 3-1 over Brunbjerg og Jakobsen, Århus.
I 1/8 spiller de mod KVIKs sportschef, Mads Holm-Hansen, som spiller sammen med Jakob Asmudssen, der til dagligt spiller i 2. bundesliga. Mads og Sebastian taber kampen 3-1, men leverer en god indsats.

Mads Holm-Hansen fortsætter sit gode spil sammen med Jakob Asmudsen, da de klart vinder 3-0 i kvartfinalen over Hindersson / Vendelboe. I semifinalen spiller de mod Morten Hyrup og Christian Kongsgård. Kampen er tæt og Mads / Jakob vinder da også 2. sæt, men de taber desværre kampen med 1-3. Men den flotte præstation af Mads udløser en flot DM bronzemedalje.

I single vinder Mads Holm-Hansen de to første kampe i indledende gruppe, men for andet år i træk taber Mads til Rasmus Brunbjerg i den afgørende kamp om at komme i hovedturneringen.
Sejr i Topkamp, sikrede oprykning 28. februar 2013

Serie 1 mandskabet vandt topkampen mod Roskilde og sikrede sig dermed direkte oprykning til Danmarksserien. Holdet mangler endnu to kampe, men efter sejren i Roskilde har holdet et forspring på 5 point.
Kampen i Roskilde var ikke helt nem og udviklede sig til endnu en gyser. Lidt overraskende vandt Nick Olsen og Mads Jørgensen kun to singler tilsammen.

Men med to sejre i doublerne og en storspillende Michael Møller med 3 sejre, fik vi kæmpet os til føring på 7-6. Bent Larsen skulle spille den afgørende kamp og efter stor dramatik vandt Bent med 11-9 i 5. sæt og sikrede KVIK sejren på 8-6.

Igen en super moral af et KVIK hold, der aldrig giver op. En rigtigt flot holdpræstation og et stort tillykke.

 

Sejr i gyserkamp mod Nørreå 26. februar 2013

KVIK drengene spillede mandag aften, den 25/2-13 TV kamp i Bjerringbro mod Nørreå og det endte med at blive en rigtig gyser, der først blev afgjort i den afgørende double, hvor vi sikrede sejren på 5-4.
Vi var flere gange i problemer, men spillerne havde stor moral og fightede sig til sejre.

Som så mange før spillede Simon Arvidsson en stor rolle, da han med to sejre over Huang og Carsten Egeholt, begge i 5 sæt, samt sejr i doublen med Viktor sikrede holdet 3 sejre.
De to sidste sejre fik Idowu Saheed, da han besejrede Middelhede og Åhman.
Mod Niklas Middelhede var Idowu bagud 7-10 i afgørende, men kæmpede sig flot tilbage og vandt 12-10.

Viktor havde ikke en af de bedste dage og tabte begge sine kampe. Mikael Mathiasson fik en skade i kampen mod Egeholt og havde 10 min. pause. Mathiasson kæmpede vildt, men kunne ikke vinde. Selvom vi havde disse problemer i holdkampen, fightede spillere og gav aldrig op.
Da stillingen var 4-4 skulle det afgøres i doublen og endnu engang vidste Viktor og Simon stor styrke, da de besejrede Huang og Åhman i 5 sæt. Viktor og Simon er fortsat ubesejret i ligaen.
Serie 1 styrer mod Danmarksserien 20. februar 2013

Med endnu en sejr, senest mod Slagelse, ligner KVIKs serie 1 hold mere og mere et kommende Danmarksserie mandskab.
Serie 1 har indtil videre vundet alle kampe i grundspillet og med 3 kampe tilbage har holdet et forspring på 7 point.

Michael Møller, Nick Olsen, Bent Larsen, Mads Jørgensen og Bo Nielsen har udgjort stammen på holdet i de fleste kampe. Unge Mathias Ringstrømm, der er inde i en god udvikling har også spillet en kamp og gjort det godt.

Nederlag i Topkamp 10. februar 2013

Vi havde set frem til kampen mod København med spænding, da vi inden kampen lå nr. 3 og København nr. 2. Vi havde en chance for at presse københavnerne, men inden kampstart måtte Simon Arvidsson melde fra med sygdom, så Andreas Engblom blev hasteindkaldt.

Engblom fik muligheden i første kamp, men tabte 3-1 til Tobias Lau. Saheed spillede på førstebordet og har før vundet over Koshiba og Assar, men i denne kamp taber Saheed klart 0-3 til begge.
Viktor Görman spillede også i første parkryds og gjorde endnu engang god figur, da han pressede Omar Assar i 5. sæt og senere vandt 3-2 over Koshiba. Mads Jørgensen spillede også godt og var tæt på en sejr, men tabte i 5. sæt til Ruben Jensen.


Sejr mod Vestegnen
30. januar 2013

Selvom vi i TV kampen får en meget dårlig start med overraskende nederlag på førstebordet til Simon Arvidsson mod Viktor Frederiksson og Saheed mod Gustav Ericsson, så viser vores 2. parkryds stor styrke da Viktor Görman vinder 3-2 og med 11-9 i afgørende mod Simon Nilsson og Andreas Engblom vinder klart mod Jesper Dahl, at vi har 2-2 ved pausen.

Efter en seriøs snak i pausen, var det nogle KVIK spillere med en anden indstilling der kom til bordet til de afgørende kampe.
Saheed spiller godt mod Viktor Frederiksson og vinder 3-2. Simon vinder meget klart over defentive Ericsson med 3-0 til stillingen 4-2.
Dagens bedste KVIK spiller, Viktor Görman skulle herefter spille mod Jesper Dahl og uden at få sved på panden, men med stor koncentration vinder Viktor klart 3-0 og sikre dermed KVIK en holdsejr på 5-2.

 

Kanon indsats gav sejr mod OB  20. januar 2013

På en fantastisk holdmoral vandt KVIK søndag eftermiddag den meget svære udekamp mod OB i sæsonens bedste kamp og måske en af de mest spændende kampe i den Danske liga i denne sæson.

Efter vi i lørdagens kamp mod Søhøjlandet var tvunget til at spille med 3 spillere, var vi til kampen i Odense fuld besat, da Mikael Mathiasson stillede op til kampen. Netop Mathiasson og Simon Arvidsson spillede i første parkryds. På andetbordet havde vi Idowu Saheed og Viktor Görman.

Simon startede som lyn og torden mod Andy Perreia og spillede en super og sikrede sig en flot 3-0 sejr. Viktor havde det svært mod Morten Hyrup og tabte 3-1. Idowu vinder let 3-0 mod Rasmus Klein. Mathiasson spiller en god kamp mod Anders Holm. I det afgørende sæt har Mathiasson 10-8 og 2 matchbolde, men Anders Holm kommer tilbage og vinder sættet med 13-11 og OB udligner til 2-2 ved pausen.

Herefter havde Mikael Mathiasson det svært mod Perreia. Han gør det godt, men Perreia er bedre og vinder også med 3-1. Simon spiller nervøst mod Anders Holm, taber første sæt, vinder knebent anden sæt. Anders Holm spiller godt og presser Simon, men da det skal afgøres i 5. sæt er Simon bare bedre og viser sin styrke og vinder sættet 11-6 til 3-3 i holdkampen.

Idowu kommer bagud 2-0 i sæt mod Hyrup, men kæmper sig flot tilbage og kampen skal afgøres i 5. sæt og her følges spillere til 8-8, men desværre er det Hyrup der har det afgørende held og dygtighed til at vinde kampen til 4-3 til OB. Det betød at Viktor skulle vinde sin kamp mod Klein-Døssing for at få uafgjort. I en nervøs og tæt kamp har Viktor det svært og først i 5. sæt for Viktor løsnet op. Han er godt nok bagud 2-5, men efter en time-out spiller Viktor sig foran 10-6 og på sin anden matchbold sikre han sig sejren og stillingen er 4-4 og kampen skal afgøres i en double.

Viktor og Simon fortsatte den gode stimme fra lørdagens kamp og spillede en super double mod Perreia og Hyrup. OB vinder første sæt 14-12, men Viktor og Simon spiller med stor fokus og med sejr på 11-9 i både 2. og 3. sæt ser det godt ud. I det 4. sæt får KVIK en kanonstart med føring helt op på 7-2 uden at OB tog time-out, kunne det ikke gå galt. Simon og Viktor vinder også sættet med 11-4 og sikre KVIK en 5-4 sejr.

Med denne sejr kan vi nyde placeringen som nr. 3 i ligaen. Det skal nævnes at kampen i OB blev spillet i nogle super rammer og med en fantastisk stemning hos tilskuerene. Det var noget andre klubber kunne lære noget af. Godt gået OB.


Dårlig optakt gav sejr
19. januar 2013

Vi fik en meget uheldig forberedelse til den svære udekamp mod Søhøjlandet. På rejsen til Silkeborg mister Andreas Engblom al sin baggage i toget, da det bliver stjålet.
Imens politiet er på sagen, må resten af holdet og trænerstaben rejse videre uden Engblom. Det var ikke muligt at indkalde en ekstra spiller, så kampen mod Søhøjlandet måtte spilles med 3 spillere.
En helt uhørt situation, men alle 3 spillere var klar til at kæmpe helt vildt for holdet, klubben og Engblom.

Første kamp var Simon Arvidsson mod Li Moding og Simon starter godt med at vinde de to første sæt klart, men Moding kommer igang med sit spil og udligner til 2-2. I afgørende sæt er det 8-8 og Simon taber en lang duel. Simon har heller ikke den sidste tur i de afgørende bolde og taber kampen 2-3.

Viktor Görman spiller en god kamp mod Sebastian Loso og vinder 3-1.
Idowu Saheed vinder klart 3-0 over Arvid Suneson og dermed er der udlignet til 2-2. Efter pausen vinder Simon 3-1 mod Suneson.
Saheed spiller en god kamp mod Li Moding, med sejr i første sæt. I 3. sæt har Saheed 12-12, men her har Li Moding heldet på de sidste bolde og vinder dette sæt. Idowu kan ikke komme tilbage i kampen og taber.
Stillingen er 3-3 og da vi ikke kan spille den sidste single, må Viktor vinde mod Emil Madsen for at vi kan komme på 4-4. Viktor spiller med stor koncentration og vinder let kampen.
Holdkampen skal dermed afgøres i en double og her er Simon og Viktor stærke og de vinder også med 3-0 over Li Moding og Arvid Suneson.
En imponerende holdindsats af 3 spillere med god moral gav sejr på 5-4.


ØM for ungdom
14. januar 2013

Ved de Østdanske mesterskaber som i weekenden blev spillet i Tåstrup Hallerne, havde vi 6 deltagere med i forskellige rækker.
Jakob Larsen og Victor Stennicke spillede i henholdsvis drenge og junior D. Begge blev slået ud i indledende gruppe. Mathias Ringstrømm deltog om lørdagen i drenge A single og her blev han også slået ud i puljen.Bedre gik det for Mathias om søndagen, da han i Herre Junior B, spillede sig i slutspillet og endda kom helt frem til semifinalen. Mathias fik dermed en bronzemedalje.
Christian Jensen gik også i slutspillet i Junior C, men tabte i 1/8 finalen.

Stephan Andersen spillede i Junior D og efter at have vundet alle kampe i indledende gruppe var Stephan i slutspillet. I 1/8 finalen havde Stephan lidt besvær, men fik en sejr i 5. sæt og herfra gik det så nemmere, da han i både kvart, semi og i finalen vandt sine kampe 3-0, blev han dermed Østdansk mester i Herre Junior D.

I puslinge D gjorde Jonas Storch det rigtigt godt. Jonas taber godt nok en kamp i puljen, men herfra var der succes, da han igennem hele slutspillet vinder sine kampe frem til finalen. I guldkampen spiller Jonas en tæt og god kamp, men desværre bliver finalen tabt, men Jonas vinder en flot Sølvmedalje.

Status på holdturneringen 8. januar 2013

Allerede her i starten af det nye år starter holdturneringen anden halvdel med alle klubbens turneringshold. Her vil vi komme med en status efter efterårets kampe og første halvdel er færdig.

Serie 4 holdet har spillet 8 kampe med 4 sejre og 4 nederlag og ligger nr. 3 i tabellen.
Serie 3 ligger på en sikker førsteplads i rækken. Holdet har spillet 7 kampe, vundet de 6 og spillet en uafgjort. Holdet har gode muligheder for at rykke i serie 2.

Det nuværende Serie 2 hold er også med helt i toppen og efter de 7 kampe, har holdet kun to nederlag. Flot af serie 2, da flere af spillerne er unge og som er seniorlærlinge.
Serie 1 er meget suværene og har vundet alle kampe og styrer mod Danmarksserien.

Spillerne har præsteret godt med Mads Jørgensen i spidsen, men selv uden ham vinder holdet topkampen mod Skensved med 8-6, så det viser stor bredde på holdet. Hvis spillerne kan holde samme fokus i anden halvdel, ser det godt ud.

På ungdomssiden har vi to drenge B hold og de spiller i den samme kreds og har vundet kampe, samt har hold 1 en placering som nr. 2. Hold 2 ligger nr 4 i rækken.

Spændende at følge alle hold i resten af sæsonen.

 

Ribe stævne 7. januar 2013

Vi havde to ungdomsspillere med til Kvickly Cup i Ribe. Kasper Storch og Mathias Ringstrømm deltog i stævnet, der var pænt besat og havde en del spillere med fra bla. Tyskland.
Det skal nævnes at Jørn Ringstrømm også deltog i veteran klassen og fik en plads i 1/8.

Mathias spillede i drenge A og her havde Mathias fundet storspillet frem, da han meget flot spillede sig helt frem til finalen. I finalen blev det nederlag til Rasmus Mikkelsen fra Århus på 3-1.

Kasper Storch var også godt spillende i Ribe og meget flot kommer helt frem til slutspillet Herre Junior B. Semifinalen blev vundet i 5 sæt over en Tysk spiller og i finalen var Kasper iskold og sejrede sikkert med 3-0. I Junior A gjorde Kasper det også flot, da han nåede videre fra indledende gruppe, men tabte i 1/8.

Desværre var der en meget dårlig planlægning i stævnet, så finalen i drenge A først blev spillet kl. 23.00 lørdag aften. Det er nok ikke lige det stævne vi deltager i igen.


Let sejr i Vestegnen
6. januar 2013

I udekampen mod Vestegnen blev det en forholdsvis let sejr på de klare cifre 5-0. Vi havde god modstand, men vores spillere var bare bedre på dagen.
Vestegnen er gode i første parkryds, men Simon Arvidsson er meget stærkt spillende og vinder sin kamp mod defentive Gustav Ericsson med 3-0.

Idowu Saheed starter mod Viktor Frederiksson, som han har tabt til i den svenske turnering, men i denne kamp var Saheed meget fokuseret og spillede en rigtigt god kamp og vandt med 3-1. I 4. sæt var han bagud 6-10, men vandt sættet 13-11.I kampen mod Ericsson, der har en speciel spillestil, gjorde Saheed det også flot. Normalt har han det svært mod defentive spillere, men Saheed stressede ikke og spillede taktisk godt og fik en sejr på 3-1.

På andetbordet havde Viktor Görman let spil mod Ricky Krog og vandt 3-0 uden at spille igennem. Andreas Engblom havde også kontrol mod Jesper Dahl, der dog kæmper godt og får kampen i 5 sæt, men her skruer Engblom op for tempoet og vinder klart.

Helsingborg stævne 29. dec. 2012

Den årlige jule og nytårstur til Lille Rekord spelen i Helsingborg er forløbet med stor succes. Vi fik måske ikke de bedste resultater med hjem, men alle spillere ydede deres max. i alle kampe og det gav da også nogle sejre i de indledende runder.

Det var kun Mathias Foss der havde så godt spil, at han med to sejre i sin gruppe, begge iøvrigt med 2 bolde i afgørende sæt, havde mulighed for at spille med i slutspillet. Mathias havde det dog svært i 1/8 mod den topseedet spiller og tabte klart 3-0, men en flot indsats af Foss.Victor Stennicke og Rasmus Muusmann gjorde alt hvad de kunne i drenge 12 år, men modstanden var for stor og de tabte deres kampe.
Silas Hyllested spillede godt i drenge 11 år og var meget tæt på i sin 2. kamp, men det blev et tæt nederlag.Nikolaj Holm, Jakob Larsen og Christian Jensen spillede godt i drenge 14. Nikolaj dog med nederlag i sine kampe. Jakob tabte sine to første kampe, men kom rigtigt stærkt igen og fik en fortjent sejr i sin sidste kamp.

Christian Jensen startede med en sejr og havde gode muligheder i sin 2. kamp, da han vendte 4-8 i 5. sæt til 10-8 og to matchbolde, men desværre tabte han den vigtige kamp.

Efter stævnet var færdig havde vi tid til en hyggetur i storcenteret Väla. Men efter en time med mange mennesker gik turen til Helsingborg centrum, hvor vi alle kunne nyde en pizza, inden turen gik retur til Næstved.


Mærk Næstved
25. dec. 2012

KVIK Næstved har lavet en partnerskabsaftale med Næstved Kommune og Mærk Næstved. Det betyder at KVIK i samarbejde med udvalgte skoler skal igang sætte projekter, der kan tiltrække børn og unge til idræt og bordtennissporten.

Der er på forhånd udvalgt 4 skoler som KVIK i starten af 2013 skal indlede et samarbejde med. Bordtennis projekterne på skolerne kan være turnering, træning, undervisning i bordtennis til elever og lærerere.

I aftalen skal Mærk Næstved have logo på spilletrøjer, samt bandereklame ved kampe og stævner. På Mærk Næstved hjemmeside kan man læse mere.
International News 16. dec. 2012

Vores spillere førsteholdet har i december deltaget i internationale arrangementer med meget flotte resultater.

Idowu har været i Afrika og spille mesterskaber for hele det Afrikanske kontinent.
I holdturneringen var han med Congo i finalen, hvor det blev nederlag til Egypten. Idowu spillede sig frem til kvartfinalen i den individuelle turnering.

Simon Arvidsson har deltaget i semi pro-touren Finlandia Open og her bevidste Simon endnu engang, at han er i god form, da han spillede sig helt frem til semifinalen og undervejs vinder over flere spillere der er bedre placeret på verdensranglisten.
I semifinalen taber han til den senere vinder, men en stor præstation af Simon.

Det samme var det, da Viktor Görman gik helt til tops ved Top 12 for junior i Sverige og dermed fik Viktor slået fast, at han pt er den bedste juniorspiller i Sverige.

 

Mandags sejr i Virum 11. dec. 2012

Elitedivisionsholdet som i weekenden havde spillet to kampe, skulle igen mandag aften spille mod Virum, som var en udsat kamp fra den 19/11.
Netop Virum havde vi vundet let mod om lørdagen, så der var store forventninger inden kampen. Virum havde til mandags kampen lavede en enkelt ændring, da de havde Istvan Moldovan på førstebordet.Vi havde også en anderledes opstilling, da vi havde flyttet Viktor Görman i 1. parkryds og en meget stærkt spillende Görman, vandt sammen med Simon Arvidsson de 4 singler mod Virums førstebord med Henrik Vendelbo og Istvan Moldovan.

I 2. parkryds havde Mads Jørgensen og Idowu Saheed det svært mod Jannik Larsen og David Hindersson, men alligevel vandt Idowu den afgørende single, da han ved stillingen 4-3, vandt 3-1 over Jannik Larsen.
Dermed en samlet holdsejr på 5-3 og holdet kan holde jul på en 5. plads i ligaen.Sejr og nederlag
8. dec. 2012

I hjemmekampen mod Virum, blev det til en meget sikker sejr på 5-0. Simon Arvidsson gik forrest for holdet og vandt to singler, først mod Jannik Larsen med 3-0 og senere mod Henrik Vendelbo med 3-2.

Viktor Görman vandt sikkert sin kamp 3-0 mod David Hindersson og det samme gjorde Idowu Saheed mod Vendelbo.
Mads Jørgensen vandt sin første sejr i Stigadivisionen, da han besejrede Steffen Ågesen med 3-2.

Elitedivisionsholdet tabte søndag eftermiddag til ligaens stærke førerhold fra Roskilde med 5-2.
Vi gjorde alt hvad vi kunne, men Roskilde er utrolig godt spillende i denne sæson. Kun Simon Arvidsson kunne presse på og vandt begge sine singler med 3-1 over Allan Bentsen og 3-2 mod Jesus Cantero. Simon spillede stærkt i disse to kampe og har øget sit niveau meget i de seneste kampe.

I de andre singler, tabte Mads Jørgensen meget klart til Finn Tugwell med 0-3. Idowu havde det også svært og tabte 0-3 til Jesus. Viktor kæmpede godt med tabte også klart til Gao Fan.
Julestævnet og OB 1. dec. 2012

Vi havde 5 spillere med til Julestævnet i Dalmose Hallen og kom hjem med 4 medaljer.
Victor Stennicke og Christian Jensen spillede i drenge B, hvor Viktor fik en 5. plads, mens Christian gik helt til tops med finalesejr over en spiller fra København BTK.Mathias Foss fik også en guldmedalje, da han med kun et sættab vandt drenge D.
Silas Hyllested var også tæt på i yngre drenge D finalen, men han tabte i 5. sæt til en spiller fra Slagelse, men en flot sølvmedalje til Silas.Dagens KVIK spiller blev dog 9-årige Nikolaj Madsen, der i sit første stævne spillede sig i finalen i Puslinge D. Nikolaj tabte finalen, men utroligt flot at få en sølvmedalje, når man kun har spillet bordtennis i 3 måneder.

OB stævne
Samtidig med julestævnet var der det store OB stævne i Odense Hallerne. Det er et af Danmarks største stævner, hvor de bedste elitespillere deltager og her havde vi også spillere med.
På ungdomssiden havde vi ikke de store resultater, idet både Mathias Ringstrømm i drenge elite og Mads Jørgensen i Herre elite blev slået ud i de indledende runder og nåede dermed ikke det afgørende slutspil.
Men en af klubbens gamle drenge havde derimod stor succes i Odense, da Jørn Ringstrømm i veteran 40 år, vandt C rækken og var i finalen i B klassen.

Stavanger 25. nov 2012

Den årlige klubtur for seniorerne var denne gang udvidet, da der også var deltagelse af to ungdomsspillere.
I alt var vi 12 deltagere og turen til Stavanger foregik med bus med afgang fra Næstved fredag morgen og via Hirtshals-Kristiansand færgen ankom vi til Stavanger fredag aften.
Straks efter ankomsten var der træning i hallen. Herefter blev vores spillere fordelt i to lejligheder for de næste to dage.

Lørdag morgen var alle KVIK spillere klar til kamp. De to ungdomsspillere, Jakob Larsen og Christian Jensen var med i drenge 14. Begge gik videre fra puljen og Christian spillede sig frem til kvartfinalen, dog med et nederlag, men en flot 5. plads.

I herre B spillede Anders Pedersen og Nick Olsen sig også videre fra puljerne. Anders tabte i kvartfinalen, mens Nick gik helt til finalen, hvor han tabte.

Kim Rasmussen spillede i Veteran klassen, hvor han tabte til den tidligere KVIK spiller, Bent Hovden.

I Herre Elite der var meget stærkt besat med de bedste fra den Norske liga, samt Polske og Kinesiske spillere. Mads Jørgensen var i en god pulje, hvor det ikke lykkedes ham at gå videre, da Mads bla. taber til Roy Høyland. Det lykkedes heller ikke for Allan Bentsen at vinde Elite rækken for 4. gang, da han tabte finalen til Kineseren Hong med 1-4.

I Junior Elite spillede Mads Jørgensen meget bedre og fik sit spil igang og kom helt frem til finalen, hvor han tabte til en meget stærk Kineser, der vandt alle sine kampe 3-0 og var også i semifinalen i Herre Elite.

I drenge 13 år gik Jakob Larsen frem til 1/8. Herre klasse D var den række hvor vi havde flest deltagere. Bjarne Jørgensen, Henrik Svinø og Peter Klipfisk nåede ikke videre fra puljen, da alle 3 tabte sine kampe.

Andre Henriksen og Michael Jensen gik videre fra indledende gruppespil, men tabte i 1/8. Claus Okholm spillede storspil i D rækken og kom frem til finalen, hvor han tabte til en meget stærkere modstander.

Efter alle havde færdigspillet, var Stavanger Bordtennisklub værter for spisning med KVIK spillerne, inkl. Allan Bentsen, samt spillere fra Polen.

En hyggelig aften for alle. Søndag eftermiddag var der afgang med bussen og alle var sikkert hjemme i Næstved igen, sen søndag aften efter en super tur, hvor vi var i 3 finaler og var stærke i det sociale arbejde.
 

Sejr i Vedbæk 20. nov. 2012

Endnu engang blev det til en sejr over Vedbæk. Vi har de seneste år haft godt fat i Vedbæk og denne kamp var ingen undtagelse. Kampen der blev spillet i Holte Hallen og direkte på Kanal Sport blev vundet med 5-2.

Simon Arvidsson spiller første kamp på TV bordet mod Christian Larsen. Simon har god kontrol på sin kamp og vinder sikkert med 3-1.
Andreas Engblom har endnu mere kontrol mod Claus Rasmussen. Engblom spiller med stor ro og koncentration og vinder 3-0.

Mikael Mathiasson spiller mod Morten Knudsen på TV bordet i en kamp der bølger frem og tilbage. Ved stillingen 1-1 i sæt, vinder Morten et tæt 3. sæt, men Mikael kommer tilbage og vinder 4. sæt. I det afgørende får Morten en god start på 4-0 og det afgøre kampen til Vedbæks fordel.

Viktor Görman spiller mod Kim Høgsberg. Viktor kommer ikke med fra start og er bagud med 3-9 i 1. sæt, men får sat tempo på kampen og vinder flot 12-10. Det giver et knæk i Høgsbergs spil, da Viktor vinder let de næste to sæt og dermed kampen 3-0.
Mathiasson spiller en god kamp mod Christian Larsen. Kampen skal afgøres i 5. sæt og selvom Mathiasson kommer foran 4-0, går der ikke panik i Christian, der vinder sættet med 11-7 og dermed kampen 3-2.Simon fortsatte herefter på TV bordet i kamp mod Morten Knudsen, hvor Simon var storfavorit, men Morten kæmpede godt og fik meget klogt tempoet ned. Kampen gik i 5. sæt, men her fik Simon gang i sit spil og fik sat godt trumf på med 11-6 og kampen 3-2.
Viktor kunne hermed afgøre holdkampen med en sejr. Viktor levede flot op til forventningen og fik kontrol på sit spil og vandt 3-0 over Claus Rasmussen og blev dermed matchvinder til KVIK sejr på 5-2.
Ingen revanche mod København 28. oktober 2012
 

Det blev desværre ikke til nogen revanche for sidste sæsons semifinale nederlag til København. Kampen mod hovedstadsklubben var en for stor mundfuld for KVIK.

Starten er ellers god, da Simon kommer godt igang mod Koshiba og er tæt på en 2-0 føring, men Simon taber et tæt 2. og 3. sæt og desværre også kampen 1-3.
Andreas Engblom vinder forholdsvis let mod Ruben Jensen. Engblom spiller boldene sikkert på bordet uden nogen fejl og vinder kampen 3-1.

KVIK havde til denne kamp to debutanter, Lubomir Kralev fra Bulgarien som i hele ugen op til kampen har boet og trænet i Næstved, samt Idowu Saheed fra Congo, der er skiftet til KVIK Næstved fra Fransk bordtennis.

Saheed spiller meget nervøst i sin første kamp mod Omar Assar, som iøvrigt var en gentagelse af finalen om det afrikanske mesterskab. Saheed taber 0-3.

Lubomir spiller en god kamp mod Tobias Lau, hvor han vinder første sæt. Lau vinder 2. sæt og Lubomir har en føring på 7-4 i 3. sæt, men kan desværre en holde denne føring og herfra øger Lau tempoet og vinder kampen 3-1.

Efter pausen bliver der spillet to underholdende kampe i 1. parkryds med dueller på højt niveau. Simon spiller igen en god kamp, men mangler desværre lige det sidste held på de afgørende bolde mod Assar og taber kampen med 1-3.

Saheed har til sin kamp mod Koshiba glemt alt om nerver og spiller en god kamp, med sejr i første sæt. Koshiba vinder et tæt 2. sæt og et endnu mere jævnbyrdig 3. sæt med 18-16. Koshiba lukker kampen med 11-8 i 4. sæt, men en god debut af Saheed.

Et samlet nederlag på 5-1 i holdkampen, hvor KVIK trods det store nederlag kan være tilfredse med spillet.

 

Fint resultat i Århus 15. okt. 2012

Ved SISU/MBK grand prix stævne i Århus gjorde Mathias Ringstrømm en god figur, da han i Herre Junior B spillede sig helt frem til finalen. Han vandt over flere gode spillere på vejen, men i finalen måtte han se sig besejret af Oliver Petersen, Ølstykke.

Ringstrømm den ældre, prøvede kræfter med Klasse 4, hvor han tabte i kvartfinalen.
2-5 mod OB 8. okt. 2012

Vores liga mandskab spillede mandag aften en meget tæt hjemmekamp mod OB, der undervejs havde spændende kampe. Men til sidst var det OB der var bedst, da de var skarpe på de afgørende bolde.
Kampen blev netop spillet en mandag, da KVIK-OB var blevet udvalgt som rundens TV kamp på kanal sport. Både TV seerene og tilskuerne der var mødt frem til kampen fik også mange underholdende og som forventet tætte kampe.

OB var bare de bedste denne aften og specielt unge Jesper Hedlund, der vandt to kampe i det normalt stærke 2 parkryds for KVIK, gjorde en forskel.Andreas Engblom vandt dog en kamp på andetbordet, da´han klart besejrede Rasmus Klein. Vores førstesingle, Simon Arvidsson spillede som sædvaneligt en super holdkamp og vandt da også 3-1 mod Morten Hyrup, men i sin anden kamp mod Andy Perreia tabte han i 5. sæt.

Sam Oddsheden var uden chance i sine to kampe i 1. parkryds. Viktor Görman gjorde det godt, men tabte til en på dagen bedre spiller.
Kampen blev overværet af 50 tilskuer, der også havde mulighed for at følge kampen på storskærm og i pausen kunne se højdepunkter fra de første 4 singler, samt kommentarene fra TV studiet.


 
Nederlag i topkamp 30. sep. 2012

Det blev desværre til et nederlag i den lille topkamp mod Roskilde. Inden kampen, lå Roskilde nr. 2 og KVIK nr. 3, så der var lagt op til en spændende kamp.
Vi får også en drømmestart da en stærk Simon Arvidsson vinder 3-1 over Roskildes spanske spiller, Jesus Canterro. Simon spillede med stor koncentration mod den dygtige spanier.

Der var debut til Mads Jørgensen hos KVIK og Mads startede med en svær kamp mod kineseren Fan Gao og tabte 0-3. Mads havde dog chancen i 2. sæt men missede 3 sætbolde.Viktor Görman kommer hurtigt bagud 0-2 mod Finn Tugwell, men på en super indstilling kommer han tilbage i kampen og det skal afgøres i 5. sæt, som Tugwell vinder med 11-8.
Andreas Engblom havde gode muligheder mod Claus Nielsen, men den unge dansker kæmpede godt og havde stor sikkerhed i sit spil, som stressede Engblom, der tabte med 1-3 og dermed var KVIK bagud 3-1 ved pausen.Herefter spillede Simon igen en god kamp, denne gang mod Finn Tugwell og vandt første sæt og med 3 sætbolde i andet sæt, var der gode muligheder, men Finn kom godt tilbage og vandt dette sæt. Simon tabte lidt fokus de næste to sæt og kampen blev tabt 3-1.

Viktor Görman kæmpede igen godt, men havde det svært mod Canterro og tabte kampen med 3-0. Dermed blev det et nederlag på 5-1 i holdkampen.


Brønshøj-København stævne
26. sep. 2012

Vi havde spillere med til det første danske grand prix stævne i sæsonen.
Hele den danske elite var samlet i Brønshøj. Men der var også stor bredde i stævnet og her havde vi gode resultater. Brødrene Storch var i to finaler, da Kasper spillede sig i finalen i U21 C single og lillebror Jonas, rigtigt flot kom helt frem til finalen i puslinge D single.
Mathias Ringstrømm var på en svær mission i drenge elite og røg hurtigt ud.
Bedre gik det i Junior B, hvor Mathias kom frem til kvartfinalen og fik en 6. plads.

Jørn Ringstrømm var ligeledes i kvartfinalen, men i Herre klasse 4, hvor Jørn blev nr. 5.


Godt fra start
17. sep. 2012

Det blev også til en sejr i sæsonens anden kamp. KVIK drengene besejrede på hjemmebane Søhøjlandet med 5-4 i en kamp der bølgede frem og tilbage.

Vi kom foran 2-0 med klare sejre til Simon på 3-0 over Sebastian Loso og Andreas Engblom 3-0 mod Arvid Suneson.

Søhøjlandet kom tilbage på 2-2, da Sam Oddsheden tabte 0-3 til Li Moding og en nervøs Viktor Görman tabte 2-3 til Emil Madsen.

Efter pausen taber Simon i en underholdende kamp til Li Moding med 7-11 i afgørende sæt. Sam taber til Loso med 3-0 og vi er bagud med 4-2.
Men en meget stærk spillende Andreas Engblom vinder klart mod Emil Madsen og ligeså sikkert vinder Viktor Görman mod Arvid Suneson.

Stillingen var dermed 4-4 og holdkampen skulle afgøres i doublen og her havde vi Simon Arvidsson og Viktor Görman som et sikkert trumfkort, da de med en klar 3-0 sejr over Li Moding og Suneson sikrede KVIK holdsejren på 5-4.

Vi har dermed fået en perfekt sæsonstart med to ligasejre til klubben. Alle spillere var oppe på et højt niveau og leverede gode præstationer. En meget stærkt spillende Andreas Engblom vinder 4 singler i weekendens to kampe og kun med 2 sættab, super.

 

Sejr i åbningskamp 16. sep. 2012

Det blev til sejr i den svære åbningskamp mod Nørreå. Første kamp er altid svær og netop Nørreå havde vi nogle drabelige opgør med i sidste sæson.
Samtidig var der debut til to KVIK spillere, da både Mikael Mathiasson og Viktor Görman spillede deres første kamp i KVIK trøjen.

Simon Arvidsson spiller første single mod Huang Hou og Simon får en svær start og har svært ved at finde fokus og taber kampen 0-3.
Andreas Engblom spiller mod Carsten Egeholt, der efter nogle år i den Hollandske liga, er tilbage i Elitedivisionen. Engblom spiller med stor koncentration og sikkerhed. Engblom vinder kampen 3-0.Mikael skulle spille mod Erik Åhman i en jævnbyrdig kamp, der skulle afgøres i 5. sæt.
Her vandt Mikael med 11-6. Viktor skulle møde Niklas Middelhede i sin første kamp for KVIK. Uden nerver gik Viktor til bordet og spillede en super kamp med god indstilling og vandt med 3-0.
Stillingen var dermed 3-1 ved pausen.

Herefter spillede Mikael en god kamp mod Huang, men Nørreå kineseren er bare bedre og vandt med 3-1. Simon kom ind til sin kamp mod Åhman med et stor fokus og en meget offentiv indstilling, som gav en flot 3-0 sejr.
Så var det op til Engblom at afgører holdkampen. Han spillede mod Middelhede, som han aldrig har tabt til og denne gang vandt Andreas Engblom endnu engang sikkert og sikrede KVIK Næstved holdsejren med 5-2.


Ligastart
11. september 2012

Stigadivisionen har sæsonstart i den kommende weekend og ligaens første opgør spilles på lørdag i Næstved mellem KVIK og Nørreå.

Allerede i den første kamp er der lagt op til spænding, da det netop var Nørreå, KVIK Næstved havde nogle drabelige kvartfinalekampe med i forrige sæson.

Begge mandskaber har dog mistet en spiller til denne sæson, da Nørreå er uden Tobias Lau, der er skiftet til København BTK og KVIK har mistet Anthony Tran, der nu spiller i den Svenske Eliteserie.

Men KVIK har også fået tilgang af nogle nye spillere, bla. 17 årige Victor Görman, som spiller på det Svenske ungdomslandshold og den erfarne Mikael Mathiasson, der tidligere har spillet i OB, samt Mads Jørgensen der er tilbage i KVIK trøjen igen efter 2 år på fremmed græs i 1. division.

Sammen med de tre erfarne KVIK spillere, Simon Arvidsson, Andreas Engblom og Sam Oddsheden ser klubben frem til en spændende sæson.
Der er derfor lagt op til en jævnbyrdig kamp mod Nørreå på lørdag den 15/9, kl. 14.00 i Kalbyrisskolens Hal.

Søndag spilles ligeledes en hjemmekamp og det er Søhøjlandet fra Silkeborg der gæster Næstved. Søhøjlandet har samme trup som KVIK besejrerede to gange i sidste sæson. Kampen på søndag spilles også i Kalbyrisskolens Hal, men kl. 13.00.KVIK Næstveds bruttotrup til de to kampe er på 6 følgende spillere: Simon Arvidsson, Andreas Engblom, Victor Görman, Sam Oddsheden, Mikael Mathiasson og Mads Jørgensen.


Amager stævne 2. sep. 2012

To KVIK spillere deltog i Amager stævnet, som er sæsonens første med deltagelse af mange ungdomsspillere fra hele Sjælland og København.

Christian Jensen havde valgt at stille op i Junior C rækken.
Han fik en god indledende runde, hvor han vandt alle sine kampe i gruppe spillet. Men i 1/8 manglende han lidt skarphed på de afgørende bolde og tabte.

Mathias Ringstrømm prøvede kræfter med den svære Drenge A række og efter nogle tætte opgær i puljen gik Mathias videre som nr. 1. Han vandt også sin kvartfinale og var fremme i semifinalen, hvor det efter en tæt kamp desværre blev til et nederlag. Men en flot præstation af Mathias.
Tilbage i KVIK trøjen 26. aug. 2012

Efter to sæsoner i 1. division er Mads Jørgensen tilbage i den røde KVIK trøje.
I sommeren har Mads besluttet han vil forsøge at få kampe på stigadivisionsholdet, samt spille på klubbens 2. hold.
Mads har prøvet at spille for KVIK Næstved i elitedivisionen for 3 år siden, men da var det for stor en mundfuld, så derfor har Mads spillet to sæsoner i 1. division, som har givet den rigtige udvikning.
Han vil derfor være mere klar til at spille i den bedste liga.Den sportslige ledelse i KVIK er meget glade for at Mads igen er på plads i KVIK Næstved hvor han har fået hele sin bordtennis opdragelse. Udover at spille med på klubbens to bedste hold, skal Mads være med i træningen af de bedste ungdomsspillere.


Viktor Görman klar til KVIK Næstved
18. juli 2012

Den Svenske juniorlandsholdsspiller, Victor Görman er klar for KVIK Næstved. Victor spiller her i sommeren ungdoms EM for Sverige og er dermed endnu en af de talentfulde svenske spillere der skal spille i KVIK.Vi har efterhånden en tradition for at hente unge svenske spillere til klubben, hvor de får en god udvikling med kampe på klubbens bedste liga mandskab.
Victor vil gå ind på elite divisionsholdet som 3. single.


Farvel til Tran
18. juli 2012

En af KVIKs store profiler igennem de sidste par sæsoner, Anthony Tran siger stop i KVIK, da han har fået en kontrakt med den svenske eliteserie klub Spårvägen.

Tran spillede i to sæsoner for KVIK i Elitedivisionen og allerede i sin første sæson blev han kåret som årets spiller. I sin anden sæson havde Tran en stor andel i at KVIK fik bronzemedaljer og havde i grundspillet kun et nederlag i 2. parkryds.Vi vil gerne sige Tran tak for mange gode oplevelser i KVIK trøjen og lykke til fremover.


Årsmødet
19. juni 2012

Til det årlige leder- årsmøde fik klubben planlagt den kommende sæson. Der er lavet en ny træningsplan, trænerne både nye og gamle er klar.
Spillere til turneringsholdene blev gennemgået.
Der blev snakket om en del nye nye tiltag og en masse ideér. Forældreforeningen fortsætter i sin nuværende form og der kommer også nye tiltag fra den side.Da mødet tager 6 timer, er det vigtigt med en pause og her spilles den årlige fodboldkamp mellem ungdommen og bestyrelsen.
Ungdommen havde denne gang et stærkt hold og havde også en føring på 9-5, men de gamle giver aldrig op og vandt 10-9.Tilbage til mødet havde vi en god debat og senere på dagen havde vi klubfest og kunne sige tak til de mange hjælpere, der har givet en hånd i sæsonen.


Ungdommen i bestyrelsen

Efter sommerens årsmøde er KVIKs bestyrelse udvidet med en ungdoms repræsentant.
Jakob Larsen er blevet valgt til ungdommens tillidsmand i bestyrelsen.

Hvis ungdomsmedlemmerne har nogle ideér eller tiltag kan man kontakte Jakob, som vil fremlægge det på bestyrelsesmøderne. Jakob har ikke stemmeret på møderne.