Nyhedsarkiv August 2013 – Dec. 2014

For få point 16. dec 2014

Vores ligamandskab fik kun et ringe udbytte efter søndag og mandags kampene.
Begge kampe blev spillet på hjemmebane, mod modstandere der skulle have givet os flere point.

I søndagens kamp mod Amager kom vi godt fra start, da Henrik Johansson vinder 3-2 mod Tobias Rasmussen og Jesper Hedlund vinder 3-1 over Mats Sandell.
I den 3. single havde Martin Cederlöf gode chancer mod Kasper Rasmussen, men taber desværre det afgørende sæt med 11-8 og kampen 2-3.

Henrik Johansson havde ikke det nødvendige fokus i sin 2. kamp mod Sandell og taber 2-3.
I den sidste single taber Jesper Hedlund med 0-3 til Tobias Rasmussen og vi må skuffende nøjes med 2 point i en kamp hvor vi havde mulighed for flere.

KVIK-Brønshøj
I mandagskampen, som i øvrigt blev spillet i Digterhallen fik vi også en god start da Henrik Johansson vinder 3-1 over Christian Kongsgård. Jesper Hedlund taber til Martin Monrad med samme cifre.

Martin Cederlöf spiller 3. single og har tidligere i sæsonen vundet denne vigtige kamp, men i disse to holdkampe taber han og her mod Brønshøj taber Martin med 0-3 til Jakob Asmussen.

Vores spillere kæmpe hele tiden for point og selvom Henrik spiller en god kamp mod Monrad taber han 1-3.
I den sidste single mellem Hedlund og Kongsgård bliver det afgjort i 5. sæt og desværre til Brønshøj fordel.
Så vi slutter holdkampen med kun 1 point og ligger nu nr. 7 i tabellen.

KVIK spillere til tops 7. dec. 2014

Ved pointstævnet, lørdag den 6/12 i Kalbyrishallen var KVIK Næstveds drenge rigtig godt spillende og kom fra stævnet med to førstepladser.
Benjamin Myhre fik en flot 1. plads i A-rækken da han gik ubesejret igennem hele turneringen.

Det samme gjorde Marcus Løvbjerg i B rækken, hvor han også fik en flot 1. plads ved at vinde alle sine kampe.
I ØBTUs pointjagt, der også blev spillet i Kalbyrishallen, fik Sebastian Møller en 3. plads og Mads Klarskov en 4. plads i A rækken.

Intet udbytte 9. nov. 2014

I en underholdende hjemmekamp mod det suveræne tophold fra Roskilde, havde vi mange gode chancer for at få point, men ligesom i udekampen missede mange muligheder og fik således intet udbytte af kampen.

I den første kamp havde Henrik Johansson ikke helt fokus og tabte i 3 tætte sæt til Claus Skov. Jesper Hedlund spillede en stor kamp mod Finn Tugwell og havde en 2-0 føring og i 4. sæt 4 matchbolde, men Tugwell havde roen og vandt sættet og det afgørende med 11-7.

I den 3. single spillede Andreas Engblom på det maximale, men havde alligevel ingen chance mod Allan Bentsen, som vandt 3-0.

Henrik Johansson havde i den 4. single mod Finn Tugwell end i sin første kamp og havde føring på 2-1 og 9-9 i 4. sæt, men igen vandt Tugwell sættet og det afgørende med 11-7.

Den 5. single gik også til Roskilde, da en godt kæmpende Claus Skov vandt over Jesper Hedlund. Jesper havde igen store muligheder for sejr, men kunne ikke vinde de afgørende bolde og tabte med 9-11 i 5. sæt.
Selvom der var 0 point, ydede spillerne en god indsats bare synd de ikke fik nogle point.

Kun 1 point 28. okt. 2014

Det blev desværre kun til et enkelt point i udekampen mod de suveræne Danske mestre fra Roskilde.
KVIK spillerne ydede en maximal præstation, men havde ikke det sidste held på de afgørende bolde.
Således blev 3 af kampene afgjort i 5. sæt og alle til Roskildes fordel.

I den første kamp taber Jesper Hedlund til Allan Bentsen med 3-2. Anden single taber Henrik Johansson til Finn Tugwell med 1-3.
I 3. single havde vi sæsondebut til Niklas Rönningborn og han spillede en god kamp mod Claus Skov, men måtte se sig slået i 5. sæt med to bolde og missede endda en matchbold.

Den 4. singlekamp gik til KVIK, da en storspillende Henrik Johansson vandt med 3-1 over Allan Bentsen. I den 5. single spillede Jesper Hedlund ligeledes godt, men tabte med 9-11 i det afgørende sæt.

I den næste ligakamp spiller vi må Roskilde igen og denne gang på hjemmebane og forhåbentlig kan KVIK få heldet på vores side i den kamp.

Trænermøde 20. okt. 2014

Hele 7 af klubbens trænere var samlet til det årlige trænermøde, hvor trænerne fik lagt en plan for klubbens træning.
Det er meget flot at en klub kan samle så mange af deres egne trænere. Ikke mange bordtennisklubber i Danmark kan gøre noget lignende.

KVIK Næstved har jo den samme træningsfilosofi som har været brugt i mange år og udviklet mange dygtige spillere.
Samme filosofi er også med til at gøre det sjovt at spille bordtennis, så den også passer til de spillere der bare vil have det sjovt med at dyrke jeres sport.
Alle trænerne fik gennemgået denne tekniske filosofi, godt hjulpet af de to ungdomsspillere, Silas og Nikolaj som flot viste deres tekniske færdigheder.

Der er findes træningsprotokol i klublokalet, så alle spillere kan blive krydset af, når de har deltaget i en træning. så har ledelsen også kontrol på antallet af spillere der er i de enkelte træningsgrupper.

5 points udbytte 5. oktober 2014

Efter weekendens to ligakampe i Elitedivisionen var vores udbytte 5 point.
I lørdagens kamp mod Vestegnen fik vi nok ikke det vi havde forventet. Vi havde sat næsen op efter flere point, men vores spillere ramte ikke rigtig formen til denne kamp.

Andreas Engblom var tilbage i KVIK trøjen efter sin skade, men han havde det svært mod en godt spillende Sebastian Haack, som vandt kampen 3-1. Både Jesper Hedlund og Henrik Johansson tabte klart til Gao Fan, mens de begge vandt ligeså klart over Jesper Dahl.

Kampen blev i øvrigt spillet i specielle omgivelser på 2. sal i Greve Hallen, hvor der ikke burde spilles andet end serie og ungdomskampe. Utroligt at Dansk Bordtennis Union har accepteret disse forhold til en Elitedivisionskamp.

I søndagens hjemmekamp mod OB fik vi så mere end vi havde forventet, da vi scorede 3 point til tabellen. Selvom vi de sidste holdkampe har vundet mod OB, er de på papiret stadigvæk højere placeret end vores spillere. Men en meget stærk spillende Henrik Johansson, der med to sejre på 3-1 over Morten Hyryp og Andy Perreia satte en streg under at vi kan spille med mod de store.

Andreas Engblom vandt også sin kamp i 3. single 3-2. Han burde have vundet med 3-0, men missede 5 matchbolde i 3. sæt og 3 i 4. sæt, så det var først i afgørende sæt at Engblom satte Rasmus Klein-Døssing på plads.
Jesper Hedlund havde ikke tur i sit spil og måtte gå fra holdkampen uden at vinde en kamp. Med disse dejlige 5 point ligger vi nu på 2. pladsen i ligaen.
Belgien Open 20. sep. 2014

En kæmpe præstation har Simon Arvidsson leveret ved de åbne Belgiske mesterskaber.
Med deltagelse af de meste af den Europæiske bordtennis elite, spillede Simon sig helt frem til finalen.

Men allerede i 1. runde var Simon ved at tabe, men han vandt kampen med 11-9 i 7. sæt og da den kamp var overstået gik det stille og roligt frem til semifinalen, hvor Simon flere gange var nede mod sin Italienske modstander, men hver gang kom Simon tilbage og selvom Simon var bagud 7-9 i afgørende sæt, vandt han 11-9 og var dermed klar til finalen mod verdensklasse spilleren, Vladimir Samsonov fra Hvideruslund.

I finalen startede Simon med at vinde 1. sæt 11-8, men langsomt kom Samsonov i gang og vandt finalen med 4-1 i sæt. Men en stor præstation af KVIK spilleren og vi skal helt tilbage til Maze tiden, siden en lignende international senior præstation.

 

8 point i 3 kampe 15. sep. 2014

Efter den noget uheldige start med 1-4 nederlaget i Amager, kom KVIK spillere i gang og fik 8 dejlige point i weekendens 3 kampe.

Fredag aften spillede vi den udsatte kamp mod Virum, som på holdet har stærke Mikkel Hindersson. Han er en spiller som KVIK har det svært med og denne kamp ingen undtagelse, da Henrik Johansson og debutanten Jesper Hedlund taber til Hindersson.
Vores 3. single Martin Cederlöf vinder sin kamp 3-0 og da Jesper Hedlund vinder sin anden single får vi 2 point i hus.

Lørdagens kamp skulle vi møde DM finalisterne fra København, som også har en stærk 1. single i Kasper Sternberg. Igen taber både Henrik og Jesper i 1. single, men begge vinder 3-0 over Københavns 2. single, Victor Frederiksson og da Martin Cederlöf også vinder klart i sin 3. single har vi 3 point hjemme.

I søndagens svære udekamp mod Brønshøj, som stiller med det gamle Vedbæk hold havde vi det overraskende nemt og fik måske lidt uventet 3 point. Vores spillere leverede en super indsats og der var kun nederlag i kampene mod Martin Monrad. Martin Cederlöf vandt 3-0 i 3. single mod Christian Kongsgaard og da Henrik og Jesper vinder ligeså nemt mod Jakob Asmudssen i 2. single fik vi 3 point med hjem.

3 gode holdkampe hvor vi viser at vi har 3 spillere, der alle vinder kampe. Henrik og Jesper vinder kampene i 2. single og Martin vinder alle sine kampe i 3. single og taber faktisk kun 1 sæt gør at holdet er stærkt.

 

Uheldig sæsonstart 31. August 2014

Den nye sæsons første kamp i Elitedivisionen gik ikke som vi havde forventet, da vi måske lidt overraskende kun fik 1 point med hjem fra Amager.

Vi havde en lidt uheldig optakt, da Andreas Engblom bliver skadet i lysken og vi må indkalde Sam Oddsheden som reserve.
Det betød også lidt justeringer i opstillingen. Martin Cederlöf spiller første kamp mod Mats Sandell og Martin spiller godt men Sandell er sikker og laver ikke mange fejl og han bringer Amager på 1-0.

Henrik Johansson spiller mod Tobias Rasmussen som han normalt ikke har problemer med, men Tobias er blevet bedre og Henrik havde det svært i serv/retur spillet og taber kampen med 1-3 og dermed Amager på 2-0.
Sam Oddsheden spiller 3. single mod Kasper Rasmussen og Sam gør hvad han kan, men unge Kasper vinder kampen med 3-0.

Henrik Johansson får KVIK på sporet med en klar 3-0 sejr over Sandell. Flot af Henrik, at komme tilbage efter en dårlig første kamp.
Martin Cederlöf spiller også godt i den 5. single og er i 5 sæt med Tobias Rasmussen, men Martin taber knebent i det afgørende, så desværre kun 1 point i holdkampen.

 

Farvel og goddag 14. Aug. 2014

Forberedelserne til sæsonstart for Elitedivisionsholdet er i fuld gang og her vil vi 2 uger før første kamp komme med en opdatering af spillerne.

To af sidste sæsons spillere Daniel Gonzales og Viktor Görman spiller ikke på holdet i denne sæson, da de begge har fået gode aftaler med andre klubber.

Daniel Gonzales skal spille i den bedste Spanske liga og Viktor har fået en aftale med en klub i den bedste Svenske række. Men begge er fortsat medlemmer af KVIK, så de kan benyttes til stævner.

Velkommen
Ny spiller i KVIK Næstved er Jesper Hedlund, som skifter fra Brønshøj. Jesper har også tidligere spillet i OB og længe har sportschef, Michael Jensen været på udkig efter Jesper Hedlund og nu er det endelig lykkedes at få Jesper til KVIK Næstved.

Jesper er 20 år og træner i KVIKs træningscenter i Helsingborg sammen med de øvrige spillere i truppen.
Klubben glæder sig også over at Andreas Engblom er klar til at spille i KVIK trøjen igen, efter at have siddet udenfor hele sidste sæson.

Henrik Johansson og Martin Cederlöf er ligeledes klar i truppen og alle spillere har i den seneste periode trænet stenhårdt og venter kun på at komme i gang med kampene.
Første kamp spilles på udebane mod oprykkerne fra Amager, lørdag den 30/8.

 

Ledermøde 23. juni 2014

Årets ledermøde er blevet afviklet før sommerferien og her havde trænere, bestyrelse, ledere og nogle få forældre mulighed for at planlægge den kommende sæson i detaljer, så alle er godt forberedte.

Mange idéer kom på bordet og diskuteret. Der er blevet søsat nogle nye tiltag. Turneringsholdene blev planlagt og hvem der skulle være holdledere.
Træningsplanen er også kommet på plads og hvem der er trænere på de forskellige træningshold.

En fast tradition til ledermødet er en fodboldkamp mellem ungdommen og bestyrelsen.
Bestyrelsen havde en stærk forsvarsopstilling, hvor de kompakte spillere stod godt på banen og gjorde det svært for ungdommen.
De unge spillere førte med 4-1, men kom bagud 5-4 inden pausen og i 2. halvleg blev ungdommen udspillet og bestyrelsen vandt kampen 9-5.

Efter kampen var vi alle tilbage ved mødebordet og fortsatte det seriøse arbejde. Mødedagen blev afsluttet med spisning.


Generalforsamling
23. maj 2014

Årets generalforsamling blev afholdt i Herlufsholm Hallens nye mødelokale på 1. sal. Her var en forsamling af KVIK medlemmer samlet for at høre hvordan sæsonen er gået.

Formand, Kim Rasmussen bød velkommen og Nick Olsen blev valgt til dirigent.

Derefter aflagde formanden sin beretning, hvor han kunne konstaterer at sæsonen har været på det jævne med hensyn til resultater. Men mange positive ting blev også nævnt.
Vi har f.eks. haft et godt samarbejde med DGI og ZBC, hvor mange unge mennesker har været i aktivitet med bordtennissporten. Vores samarbejde med Næstved Kommune og Mærk Næstved er også godt, hvor træningen på skolerne er en succes.
Vi får hele tiden nye medlemmer i klubben og mange er glade for at spille i KVIK Næstved.

Der var et par enkelte spørgsmål fra forsamlingen til formanden, ellers blev beretningen godkendt.

De forskellige udvalg aflagde beretning og turneringsudvalget kunne konstaterer at turnerings holdene ikke har været tilfredsstillende med resultater, men alle har gjort hvad de kunne.
Der skal være en stor ros til de holdledere der har hjulpet på alle serie holdene, samt de forældre der har kørt til ungdomsholdenes kampe.
Spilleudvalget fortalte om præstationerne i elitedivisionen og om talentarbejdet.
Man kan læse hele beretning-spilleudvalget-13-14.
Alle udvalgsberetninger fik ros fra forsamlingen.

Bjarne Jørgensen aflagde regnskabet og for 2. år i træk kom vi med et flot regnskab med et pænt overskud. Derfor var der også fortjente klapslaver til Bjarne.

Valg til bestyrelse var næste punkt og her var Formand Kim Rasmussen og Sekretær, Nick Olsen på valg og begge modtog genvalg for de næste 2 år.
Til den ledige plads i bestyrelse, blev Steen Hadsbjerg valgt for de næste to år.
Stort tillykke til de genvalgte og til Steen.
Ungdomsmedlem Jakob Larsen fortsætter ligeledes i bestyrelsen som ungdoms-repræsentant.
Som ny revisor blev Bo Nielsen valgt. Han afløser Marlene Larsen, som stoppede efter to år på denne post.

Som det sidste punkt på dagsorden skulle Årets leder kåres. Normalt er det formanden der overrækker denne pris, men denne gang var det medlem, Michael Jensen der skulle overrække pokalen til netop formand, Kim Rasmussen, der under stor jubel fortjent fik den hædre pga. sit store arbejde i denne sæson.

Årets ledermøde og planlægning til den kommende sæson er den 14/6-14.

KVIK Sverige succes 27. april 2014

Tre af klubbens svenske medlemmer er kommet hjem fra international succes i Luxemburg. I den store internationale turnering der igennem mange år er afviklet i det lille fyrstedømme stillede Viktor Görman, Henrik Johansson og Simon Arvidsson for det Svenske landshold.
De 3 KVIK drenge havde succes i holdturneringen med en samlet 5. plads. Efter at have vundet over Spanien, England, samt Rusland i 1/8, tabte de til de senere vindere fra Tjekkiet i kvartfinalen.
I den individuelle turnering blev Simon den bedst placeret med en 6. plads. Henrik og Viktor fik 9-16 placeringer.

Klubmesterskaberne 2014 8. april 2014

Årets mesterskaber er afviklet og endnu engang med stor succes.
Mange deltagere spillede flere kampe hele dagen og der blev spillet i 16 rækker. Specielt i yngre drenge, hvor der blev sat rekord med 16 deltagere var der succes.

Silas Hyllested og Anders Pedersen blev dobbeltmester. For 2. gang i historien vandt en spiller 3 mesterskaber. Christian Jensen vandt begge doublerækker og juniorsingle.
Efter at alle var færdige med bordtennis blev der spillet fodbold og hygget med pizza i forhallen. Til spisning om aften deltog 50 personer.

Tidligere formand, Jan Rasmussen udtaler efter klubmesterskaberne:
“Tak for en hyggelig dag til et stævne der blev styret perfekt. Flot at se så mange forældre der både spillede men også bakkede jeres børn op. Også tak for en god aften med hyggelig snak med de voksne, imens børnene spillede fodbold”

Alle klubmestre 2014:

Ungdomsdouble: Christian Jensen og Mads Klarskov
Mikro puslinge: Marcus Boysen
Mini puslinge: Sylvester Hyllested
Puslinge: Emil Jensen
Yngre drenge B: Marcus Spangsby
Yngre drenge A: Silas Hyllested
Drenge: Silas Hyllested
Junior: Christian Jensen
Pige: Sarah Mørkeberg

Senior double: Lars Pedersen og Christian Jensen
Herre 4: Steen Hadsbjerg
Herre 2: Anders Pedersen
Herre Elite: Anders Pedersen
Old Boys: Bent Larsen
Far: Carsten Sørensen
Mor: Gitte Hansen

Alle resultater kan ses på resultatliste-klubmesterskab-2014

Vi takker alle hjælpere og deltagere for en god dag.

KVIK fortsætter i Elitedivisionen 23. marts 2014

I den afgørende kvalifikationsrunde om at spille i næste sæsons Elitedivision, havde KVIK Næstved en fremragende weekend kun med sejre på kontoen.

Selve turneringen bestod af 6 hold, der var opdelt i to puljer. KVIK Næstved var i pulje med Amager, som havde vundet 1. division øst, samt B75 der var blevet nr. 2 i vestkredsen.
Vi starter mod Amager, der har bygget sit hold op med brødrene Rasmussen, samt Svenske Mats Sandell. Vi vinder klart vores kampe mod Rasmussen og det eneste nederlag vi får, er Martin Cederlöf, der taber med 10-12 i 5. sæt mod Sandell. En sikker sejr på 4-1 mod Amager.

Næste kamp er mod B75. Holdet fra Nordjylland havde det svært og ingen chance mod Daniel Gonzales og Henrik Johansson. Kun en godt kæmpende Martin Lund fra B75 vandt lidt overraskende over Martin Cederlöf i 3. single.
Dermed var endnu en 4-1 sejr i hus og en sikker førsteplads i puljen. Vi skulle nu spille mod Nr. 2 fra den anden pulje, som var meget jævnbyrdig.

Nørreå lagde godt ud med en 4-1 sejr over Søhøjlandet, men de tabte 2-3 til Vestegnen og da Vestegnen senere vandt 4-1 mod Søhøjlandet var det dem der vandt puljen og Nørreå blev nr. 2, som blev KVIKs modstander.

I den ene kval. finale spillede vi mod Nørreå, som vi kender godt fra mange tidligere kampe. Henrik Johansson startede mod Erik Åhman.
Henrik spiller godt, men Åhman har en god dag med et stærkt forsvar, som Henrik aldrig kommer igennem og taber kampen 0-3.

Ikke den bedste start, men der var ingen panik på holdet. Daniel Gonzales går til bordet i 2. single mod Tobias Lau med stor fight og spiller en flot kamp og vinder 3-0.
Martin Cederlöf spiller 3. single mod Niklas Middelhede. Martin spiller taktisk helt rigtig og med stor koncentration vinder han 3-0.

Henrik kan afgøre holdkampen med en sejr over Tobias Lau. Begge spiller en god kamp, men Henrik er stærkest på de afgørende bolde og vinder kampen 3-1 og dermed sikre KVIK Næstved en holdsejr på 3-1.

I den anden Kval finale vinder Vestegnen med 3-1 over Amager og dermed er Vestegnen også sikret en plads i Elitedivisionen. Kampen om 3. pladsen vandt Amager med 3-1 over Nørreå og er dermed førstereserve i Elitedivisionen.

Turnering afsluttet 20. marts 2014

Alle turneringshold har nu afsluttet deres kampe og denne sæson har været på det jævne. Inden de sidste runder havde vi stadig mulighed for at redde Danmarksserien, men vi må konstaterer vi ikke var gode nok og holdet er rykket i serie 1.
Det ene af vores to serie 2 hold sluttede med 3 sejre og fik en god placering som nr. 5, mens det andet hold i serie 2 sluttede sidst og rykkede i serie 3.
Serie 4 holdet havde en god sæson og sluttede fint i den bedre halvdel af tabellen.

Juniorholdet kom stærkt mod slutningen af turneringen og fik en 3. plads, med samme point antal som nr. 2 og var kun en enkelt singlekamp fra at gå i slutspillet.
Drengeholdet har igennem hele sæsonen gjort det rigtigt godt og fik en god placering som nr. 5.

Stævneweekend  10. marts 2014

KVIK Næstved har i weekenden været medarrangør af to stævner, som begge blev afholdt på Kalbyrisskolen.
I samarbejde med ØBTU afholdt vi en afdeling af pointstævnerne om lørdagen.
Stævnet er kun for ungdomsspillere og som har spillet bordtennis i et eller to år.

Vi havde selv 5 deltagere med til stævnet og alle spillede en god turnering med flotte resultater.
I A-rækken havde Nicolai Sørensen og Noah Koesgaard stævnedebut og det var en super debut, da de begge fik 5 sejre. I deres indbyrdes opgør vandt Nicolai og dermed blev han nr. 2, mens Noah fik en flot 3. plads.

I B-rækken var der hele 3 KVIK Næstved debutanter, der fik flotte placeringer. Bedst gik det for Lasse Gensbøl, der vandt alle sine kampe og dermed fik en meget flot 1. plads. Marcus Sørensen fik en 3. plads og Tobias Worm sluttede på 7. pladsen.

DGI Stævne
Søndagen var der fuld aktivitet i hallen til det årlige DGI stævne og i modsætning til lørdagens pointstævne, er DGI stævnet for både ungdom og seniorer.

Der var mange deltagere med og klart det DGI stævne i Storstrømmen der havde flest deltagere. Selv spillere fra Fåborg, København, Slangerup, Roskilde og Polen deltog i stævnet. KVIK havde mange spillere med og vi havde mange gode placeringer.

I yngre drenge havde vi 3 deltagere med og spillere var med helt fremme. Emil Jensen spillede sig frem til finalen, hvor han blev nr. 2. Nikolaj Juul Madsen fik en flot 4. plads, mens Conrad Koudal fik en 7. plads.
Drenge rækken havde ikke KVIK dominans, men Jonas Mikkelsen, Sebastian Møller, Marcus Kubiak og Noah Koesgaard spillede gode kampe, men gik ikke videre fra de indledende runder.

Jonas, Noah og Sebastian spillede også i Junior rækken for at få noget kamptræning i de indledende grupper.
I herre klasse 3 havde vi 4 spillere med som var med i toppen, dog kunne ingen vinde over Polske Sylvester Krzysztof, der vandt rækken klart. Kim Rasmussen blev nr. 2, Sevak Hairabedian, nr. 3, Christian Jensen, nr. 4 og Jakob Larsen nr. 5.
I klasse 4 fik Tony Petersen en 4. plads.

Turnerings status 25. feb. 2014

Alle klubbens turneringshold er ved at nærme sig afslutningen på holdturneringen. Derfor går holdene også ind i en afgørende fase.
Vi må konstaterer at klubbens 2. hold i Danmarksserien har det svært og skal være meget heldige hvis ikke de rykker en række ned. Rent teoretisk kan holdet nå det endnu.

Begge Serie 2 hold ligger også i den tunge ende i tabellen, men begge hold har gode chancer for at overleve. Da vi har to hold i serie 2 har vi derfor to skud i bøssen og bare et af holdene klare frisag er det godkendt.

Serie 4 holdet klare sig fint og ligger sikkert og trygt midt i tabellen.
Ungdomsholdene klare sig noget bedre end de voksne og både drenge- og juniorholdet ligger fint til i den bedre halvdel inden de sidste 3 kampe.

Ramt af Uheld 15. feb. 2014

På meget stort uheld og vilde resultater i sidste runde af grundspillet i Elitedivisionen, lykkedes det ikke for KVIK at komme i slutspillet.
Allerede inden weekendens to sidste kampe var vi ramt af uheld, da vores normale startkæde ikke kunne spille.

Kun Daniel Gonzales var tilrådighed, mens Henrik Johansson og Martin Cederlöf var tvunget til at spille i Sverige. Vi har en stor spillertrup, men kort op til kampene bliver reservespillerne meget uheldigt ramt af skader.

Derfor må vi til lørdagens kamp i Vedbæk stille med Nick Olsen og Anders Petersen, der normalt spiller Danmarksserien.
Til denne kamp stiller Vedbæk med stærkeste opstilling, men alligevel får vi 2 point med hjem, da en storspillende Daniel Gonzaels vinder 3-1 over Martin Monrad og 3-2 over Christian Kongsgård. Nick Olsen og Anders Petersen taber deres kampe med 0-3, men gør alt hvad de kan, men der er for stor forskel på Danmarksserien og Elitedivisionen.

Inden den sidste runde mod Brønshøj har vi 25 point, mens Vedbæk og Nørreå har 21 point, så meget skulle gå galt hvis ikke vi kunne holde forspringet.
Til søndagens kamp i Brønshøj havde vi fået Niklas Rönningborn med i startopstillingen og sammen med Daniel Gonzales og Nick Olsen var der stor optimisme inden kampen, som kun krævede måske 1 point.

Nick Olsen havde det igen svært og tabte begge sine kampe. Niklas Rönningborn taber sin første kamp til Jakob Asmudssen med 3-1. I sin anden kamp mod Jesper Hedlund har Niklas gode chancer og kampen går i 5 sæt, hvor Niklas har en 9-8 føring, men kan ikke holde og taber 9-11.

Daniel Gonzales som i lørdags vandt to singler, spillede 3. single mod 16-årig Anders Lind. Daniel kunne slet ikke få sit spil i gang og taber noget skuffende denne kamp med 3-0. Dermed et holdnederlag på 5-0. Samtidig vinder Vedbæk højst overraskende med hele 5-0 på udebane i Nørreå og får dermed en singlesejr mere end KVIK på hele sæsonen og det er nok til at komme i slutspil.

Pointjagten 31. Januar 2014

KVIK har afholdt en afdeling af det nye stævnekoncept, pointjagten. Østdanmarks Bordtennis Union administrerer stævnet, mens udvalgte klubber på Sjælland afvikler selve stævnet.

Den 26/1 havde vi en afdeling, som vi spillet på Kalbyrisskolen. Pointjagten er for ungdomsspillere, der er i gang med sin første eller anden sæson og har tidligere spillet pointstævner.
Man kan også have spillet i flere sæsoner, bare man ikke har mere end 1049 ratingpoint

Stævnet blev opdelt i en A, B og C række og KVIK Næstved havde 4 spillere med til start. 3 spillere, Nikolaj Juul Madsen, Lasse Bøttern og Jannik Hansen spillede i B rækken og blev nr. 4, 5 og 6.
I C rækken spillede Jeppe Steen Hansen sig frem til en 5. plads.
Flotte præstationer af KVIK drengene, der fik spillet en masse kampe og havde godt humør.

5 point i 3 kampe 28. januar 2014

Efter de 3 vigtige kampe vi spillede på 4 dage fik vi et udbytte på 5 point. Et tilfredsstillende resultat, da to af kampene var mod de to tophold.
Første kamp spillede vi fredag aften mod Roskilde, der havde kinesiske Zhai som 1. single. Finn Tugwell spillede 2. single og Allan Bentsen den 3. single.

Mod dette hold havde vi det meget svært og var stort set chanceløs. Henrik Johansson og Daniel Gonzales havde ingen chance mod Zhai og tabte begge med 3-0. Mod Finn Tugwell gik det bedre og disse kampe var mere tætte, men Tugwell havde et gear mere på de afgørende bolde.

Martin Cederlöf spillede en god kamp mod Bentsen og vandt første sæt, men så var der heller ikke mere, da Bentsen vinder de næste 3 sæt.
Nederlaget til Roskilde bliver på 0-5.

KVIK-Nørreå
Lørdagens kamp mod bundholdet var klart den vigtigste af de tre kampe og spillerne var meget koncentreret netop på denne kamp.
Nørreå havde Erik Åmann, Tobias Lau og Niklas Middelhede i startopstillingen.

I den første kamp spiller Daniel Gonzales mod Erik Åmann i en tæt kamp, der kommer i 5. sæt, hvor Daniel er bagud med 7-9. Men på forrygende fight og stor fokus kommer Daniel tilbage i kampen og vender det til sejr på 11-9.

Henrik Johansson spiller mod Tobias Lau i en meget koncentreret kamp, hvor Henrik sidder på kampen fra start og Lau kommer aldrig i gang. Henrik vinder 3-0. Det samme vinder Martin Cederlöf over Niklas Middelhede. Martin havde ellers tabt til Middelhede i et tidligere opgør, men denne gang vandt Martin klart og dermed 3-0 til KVIK.

Den meget koncentreret indstilling fortsatte hos KVIK spillerne, da Daniel vinder 3-0 over Tobias Lau og Henrik fortsætter med ligeså klart 3-0 over Åmann. En 5-0 sejr og 5 vigtige point på kontoen.

Ned mod København
Mandagens kamp mod København blev også en svær opgave, da København havde Huang Hou, Kosiba og Ruben Jensen i opstillingen.
Daniel startede mod Huang og Daniel kom godt i gang med sejr i første sæt, men Huang satte tempo og vandt de næste 3 sæt. Martin Cederlöf spillede 2. single mod Ungarske Kosiba.

Martin spillede en stor kamp og i 5. sæt havde Martin en føring på 8-4 og 9-6, men Kosiba spillede stærkt på de sidste bolde og vandt 11-9. Synd for Martin, der havde fortjent en sejr.
Henrik spillede 3. single mod Ruben Jensen og kom sikkert fra start med en 2-1 føring i sæt og 6-1 i 4. sæt så det godt ud.
Men Ruben kom i gang og da Henrik gik helt i stå var det Ruben der fik et stort comeback og vandt kampen med 11-5 i afgørende sæt.

Daniel tabte derefter klart 0-3 til Kosiba. I den sidste kamp spillede Martin endnu engang en flot kamp og pressede Huang Hou i 5 sæt, men igen var Huang bedst på de afgørende bolde. Martin havde fortjent en sejr i denne holdkamp, da han spillede godt. Men det ender desværre med en lidt for stor sejr på 5-0 til København.

Kampen skulle i øvrigt være sendt i Kanal sport, men få timer inden kampen meldte de afbud, da vejrforholdene i Jylland ikke gjorde det muligt at komme til Næstved.
Vi havde vores første kamp i den nye Digterhal på Karrebækvej og det var en positiv oplevelse og ikke sidste gang vi spiller bordtennis i den hal.

6 vigtige point 20. januar 2014

Det er 6 gode og meget vigtige point der kom ind på kontoen efter weekendens to kampe i Elitedivisionen.
Lørdagens hjemmekamp mod Virum gik som forventet, da vi vandt kampen 3-2.

Vores spillere har det meget svært mod Mikkel Hindersson, nøjagtig som i det første opgør i Virum. Både Henrik Johansson og Daniel Gonzales taber til Hindersson, men begge spillere vinder over Viktor Frederiksson, som også skete i udekampen.

Til denne kamp er KVIK dog langt bedre i 3. singlen, da Martin Cederlöf (foto), som iøvrigt havde hjemmebane debut vinder klart mod Henrik Vendelboe.
Dermed bliver sejren på 3-2 og KVIK får 3 point.

“Henrik den Store”
Tre point ville vi inden den svære udekamp mod OB være meget glade for. Men alligevel har vi de sidste mange opgør mod OB spillede meget tæt og vundet til sidst.
Det skete også i søndagens kamp, hvor vi stiller med samme hold, som i lørdagens kamp.

Henrik Johansson starter med at besejre landsholdsspilleren Morten Hyrup med 3-1. Det er anden gang i denne sæson Henrik besejre Hyrup.
Martin Cederlöf spiller derefter en god og tæt kamp mod Andy Perreia, hvor Martin vinder første sæt, men taber de næste 3 sæt med to bolde i hver sæt.

Daniel Gonzales får KVIK på sejrskurs igen efter en klar 3-1 sejr i 3. singlen over Rasmus Klein-Døssing.
I den 4. kamp spiller Martin mod Hyrup og den kamp oplever Martin aldrig, da han klart taber 0-3 og dermed 2-2 i holdkampen.
Den 5. kamp spiller en meget fokuserede Henrik Johansson sæsons bedste kamp i KVIK trøjen, da han med storspil fuldstændig udspiller OBs 1. single, Andy Perreia med 3-0. Henrik var bare bedst i alt hvad der skete ved bordet i den kamp.
Dermed vinder KVIK Næstved kampen med 3-2 og samtidig får vi 3 point.

Jagten på point 14. januar 2014

På lørdag den 18/1 starter vores elitedivisionshold på 2. halvdel af sæsonen. I de spillede kampe i første halvdel er det gået over al forventning, hvor vi fik 19 point i de 7 spillede kampe.
Men desværre har vi haft den dumme sag med Viktor Görman to ulovlige kampe og derfor har vi i retten og på skrivebordet mistet 7 point og står nu med 12 point.

Selvom vi ikke kan benytte Viktor mere i denne sæson er vores trup stærk og vi skal nok vinde det tabte tilbage, da vores spillere er meget opsatte på at vinde kampe og point til klubben, så vi kan opfylde målsætningen om en plads i slutspillet.

Den første kamp i 2. halvdel spilles på hjemmebane i Kalbyrisskolens Hal på lørdag den 18/1, kl. 14.00 mod Virum. Både spillere og klubben håber på en god opbakning fra tilskuerne og man kan forvente en god og tæt kamp.
Søndag den 19/1 spiller vi på udebane i Odense mod OB, kl. 15.00.

ØM Ungdom 13. januar 2014

Til de Østdanske mesterskaber for ungdom havde vi 3 spillere med i Junior rækken.
Christian Jensen, Mathias Foss og Jakob Larsen var på en svær mission i Tåstrup Hallerne. Mathias tabte sine kampe i indledende runde.

Christian Jensen og Jakob Larsen vandt de to første kampe, men da de afgørende kampe om pladserne til play off kampene skulle spilles tabte de desværre, så der var til dette ØM ingen medaljer til KVIK Næstved.

Status på turneringen 9. januar 2014

Alle klubbens turneringshold under Østdanmarks Bordtennis Union har færdigspillet første halvdel af sæsonen.
Alle hold, både ungdom og senior er kommet igennem efteråret med OK resultater og placeringer midt i tabellen eller den nedre halvdel.
Serie 4 holdet har klaret sig bedst og ligger med en 3. plads til i toppen.

Her i den 2. uge af det nye år har seniorholdene startet på anden halvdel af sæsonen og vi er kommet godt i gang, idet der har været sejre til både 2. holdet i Danmarksserien (8-6 mod Hvidovre) og 3. holdet der besejrede Fårevejle med 9-5.
Ungdomsholdene starter først igen sidste weekend i januar.
Helsingborg stævne 3. januar 2014

Vores årlige klubtur til Helsingborg i juleferien blev i år afviklet den 30/12, som var en senere dato end de tidligere år.
Det gjorde at der ikke var så mange deltagere end normalt. Vi havde også fået afbud, men de 4 spillere der deltog havde en super god dag.

Mathias Foss og Christian Jensen havde det meget svært i drenge 15 år og kom ikke videre fra puljen.
Rasmus Muusmann tabte sine kampe i drenge 14 år i det indledende gruppespil.
Silas Hyllested spillede i drenge 12 år og var dagens bedste KVIK spiller, da han vandt sin første kamp og spillede en flot 2. runde kamp, men det blev et nederlag her, men Silas spillede godt og var tæt på.
Efter spillet i hallen var der oplevelser i Helsingborg by og besøg på pizzeria.

Dommen afsagt 21. dec. 2013

Dansk Idræts forbund højeste retsinstans har afsagt deres dom i sagen om brug af Viktor Görman.
DIF har haft 3 jurister på sagen og har gennemgået alle bilag som både KVIK Næstved og DBTU havde i sagen.

Dansk Idræts Forbund har givet DBTU medhold og mener de har handlet rigtigt. KVIK havde gode argumenter og afgørelse var meget tæt, men faldt desværre ud til DBTUs fordel og det betyder at vi ikke får de 7 mistede point tilbage i Elitedivisionen.
Samtidig kan vi heller ikke benytte Viktor Görman mere i denne sæson.

To point i Virum 27. nov. 2013

Det blev til to point i udekampen mod Virum mandag den 25/11. Kampen var rundens TV kamp og TV seerne fik en kamp på det jævne.
Kort før kampstart havde vi desværre fået afbud fra en arm skadet Martin Cederlöf. Sammen med Gonzales og Henrik Johansson skulle de have spillet kampen.
Vi fik dog med kort varsel fat i Sam Oddsheden, som ikke er i den bedste form for tiden. Sam spillede som 3. single mod Henrik Vendelboe og gjorde hvad han kunne, men tabte desværre denne kamp.
Virum har Mikkel Hindersson som er en af ligaens bedste spillere og han spillede en god holdkamp og vandt over Henrik Johansson med 3-1 og Daniel Gonzales med 3-2.
Henrik og Daniel spillede en god kamp, men Mikkel er bare bedre på de afgørende bolde. Men Daniel og Henrik kom stærkt tilbage og vandt begge nemt og sikkert mod Virums 2. single Viktor Frederiksson og med de to sejre fik holdet to point med hjem fra Virum.

 

Klagesagen 12. nov. 2013

DBTUs Appeludvalg har behandlet sagen om vores brug af Viktor Görman og Appeludvalget har givet DBTUs turneringsudvalg medhold i at Viktor har spillet ulovlig.
Dermed har et udvalg fra DBTU givet et andet udvalg ret i hinandens fortolkninger af reglerne.
Der er derfor ikke sket ændringer mht. resultater og stilling i Elitedivisionen.
Sagen bliver nu gennemgået af jurister fra Dansk Idræts Forbund og vi skal ikke forvente en afgørelsen på sagen før midt i december.

Sejr og 4 point 28. okt. 2013

Det blev til en succesfuld eftermiddag for vores ligamandskab, der med 4 singleseje sikrede sig 4 point mod Brønshøj.
Det var meget vigtigt at få de 4 point i hus, da vi stadig har sagen med Viktor Görman kørende i DBTU og som det ser ud nu har mistet nogle tidligere vundet point.

Kampen mod Brønshøj startede med en sikker sejr til Henrik Johansson på 3-0 mod Kasper Schübeler. Daniel Gonzales spiller den næste kamp mod Jakob Asmudssen.
Daniel får en skidt start, men kæmper godt. Men alligevel taber han de to første sæt med 2 bolde. I 3. sæt bliver forskellen for stor og Daniel taber klart.

I den 3. single var der comeback til Sam Oddsheden, som ikke har spillet i KVIK trøjen i over et år. Sam fik et super comeback og med en god indstilling vandt han med 3-1 mod Thomas Jensen.
Den 4. single står mellem de to førstesingler. Henrik Johansson fortsætter sit gode spil fra sin første kamp og med stor koncentration og variation i spillet vinder han klart 3-0 mod Jakob Asmudssen.

Den sidste single vinder Daniel Gonzales klart 3-0 over Kasper Schübeler og sikre dermed KVIK 4 point på kontoen.


Succesfuld træningsdag
4. okt. 2013

Vi har afholdt en træningsdag for alle vores ungdomsspillere. Alle medlemmer var velkomne og de spillere der deltog fik en meget lærerig dag og en stor oplevelse.
Det var klubbens spillere fra Stigadivisionsholdet der var trænere til træningen.
Viktor Görman, Daniel Gonzales og Henrik Johansson kom med mange gode tips til træning og de vidste også prøver på hvordan man træner og spiller kamp.
Alle tilmeldte ungdomsspillere fik mulighed for at træne sammen med alle 3 trænere.

Der var også fint sammenhold efter træningen og alle spiste lasagne sammen i klublokalet, som var lavet af nogle aktive forældre.

Tak til alle for en super dag.

Klagesag 3. okt. 2013

Efter weekendens kampe mod OB og Roskilde, har OB indgivet en klage om at vi har brugt Viktor Görman ulovligt.
Viktor har spillet to kampe i en invitationsturnering i Storbritannien, der hedder British League. DBTUs turneringsudvalg mener det er ulovligt at spille i denne turnering samtidigt med at spille i den danske elitedivision.
Det betyder i første omgang at KVIK dømmes som taber 0-5 i de succesfulde sejre mod Roskilde og OB.
Sagen er selvfølgelig anket til DBTUs Appeludvalg.

Sejr i topkamp 1. okt. 2013

Også Roskilde måtte bukke under for vores stærke hold, da KVIK søndag eftermiddag besejrede de danske mestre med 3-2.
Endnu engang viser vi at alle 3 spillere er gode, da både Danaiel Gonzales, Viktor Görman og Henrik Johansson vinder hver en single. Det var kun Allan Bentsen der vandt sejre for Roskilde.

Viktor starter med et klart 0-3 nederlag til Bentsen. Gonzales spiller derefter en tæt kamp mod Claus Nielsen. Kampen går i 5. sæt, hvor Daniel vinder med 11-9.
I den 3. single vinder Henrik Johansson meget nemt mod Casper Gammelmark med 3-0.
Den 4. single er et overraskende meget tæt opgør mellem Daniel Gonzales og Allan Bentsen.
Denne kamp går også i afgørende sæt, hvor Bentsen sætter en stor føring over styr og Daniel kommer på 9-9, 10-10 og 11-11, inden Bentsen tager sættet med 13-11. En stor kamp af Daniel.

I den 5. og sidste single får Viktor god kontrol på sit spil og spiller en god kamp mod Claus Nielsen. Endnu engang skulle det afgøres med to bolde i afgørende og det var Viktor der havde heldet til sidst og vandt med 13-11.

Med denne flotte sejr ligger vi fortsat nr. 1 i ligaen.

 

4 point og nyt tophold 28. sep. 2013

Vores elitedivisionshold lavede fredag aften en stor præstation, da de besejrede OB med 4-1 på hjemmebane i Kalbyris Hallen.
Vi kom ellers bagud 1-0, da Viktor Görman tabte til Morten Hyrup. Men derefter var der sikre 3-0 sejre til både Henrik Johansson over Rasmus Klein og Daniel Gonzales mod Anders Holm.

Ved stillingen 2-1 til KVIK fortsatte Viktor med en 3-1 sejr mod Klein-Døssing og Henrik Johansson spiller en brandkamp i sidste single og vinde ligeledes 3-1 over OBs førstesingle Morten Hyrup. Med denne sidste sejr sikre han KVIK 4 point og en 1. plads i ligaen.

Sejr og 3 point 17. sep. 2013

Mandagskampen mod Nørreå gik næsten som forventet. Vi har de seneste sæsoner spillet tætte kampe mod Nørreå, men altid vundet til sidst, selvom vi har været i store vanskeligheder, denne gang var ingen undtagelse.
Vi starter med at komme bagud, da Viktor Görman taber en tæt kamp med 2-3 til Tobias Lau.
I den 2. kamp spiller en nervøs Martin Cederlöf sin debutkamp i KVIK trøjen. Martin taber til Niklas Middelhede. Bagud 0-2 i holdkampen, men så kommer Henrik Johansson til bordet og vinder stort over Alexander Schou. Martin får rystet nerverne væk og vinder en flot sejr over Tobias Lau med 3-2.
Viktor vinder klart den sidste kamp mod Niklas Middelhede med 3-0 og sikre KVIK en sejr, men også 3 point.

Tæt kamp 2. sep. 2013

I sæsonens første hjemmekamp mødte vi Vedbæk, som vi normalt har det godt med, men hvordan ville vores nye unge hold klare det mod de meget rutinerede spillere fra Vedbæk.
Viktor startede som 1. single mod Martin Monrad og kommer bagud 0-2, men kommer tilbage i kampen og kæmper sig ud i 5 sæt, som han desværre taber.

Henrik spiller 2. single mod Christian Kongsgård og taber 3-0, men Henrik havde sætbolde i hvert sæt, men kunne desværre ikke udnytte det.

Daniel Gonzales spiller 3. single mod Morten Knudsen og med sin hurtighed kører han Morten ud de to første sæt, men Morten rutine giver udligning til 2-2. Men heldigvis kommer Gonzales tilbage og 5. sæt og kampen med 3-2.

Denne sejr giver holdet gnist og Viktor udnytter det med en klar sejr over Christian Kongsgård på 3-0. Med denne sejr har Viktor nu de seneste 3 indbyrdes opgør vundet mod Kongsgård.

Stillingen var nu 2-2, inden den afgørende kamp mellem Henrik og Monrad. En svær kamp for Henrik mod en godt spillende Monrad, der også vinder kampen med 3-0 og sikre de rutinerede Vedbækspillere holdsejren på 3-2.

 

Hård start 1. sep. 2013

Som forventet fik vi en hård start i Stigadivisionen, da vi i den første kamp på udebane skulle møde sidste sæsons finalister fra København BTK.
København har endda forstærket truppen med Huang Hou, som tidligere har spillet i Køge og Nørreå.
Vores unge hold med Daniel Gonzales og Viktor Görman som 1. og 2. single og Henrik Johansson som 3. single gik sammen med holdlederne Kim Rasmussen og Nick Olsen til opgaven med en god optimisme.
Men svært var det og Daniel taber til Daniel Koshiba og Viktor taber også til Huang. Henrik vinder 3-1 i sæt over Ruben Jensen i 3. single og vi reducerer til 1-2. Men København er for stærke og da Daniel og Viktor også taber de næste singler er nederlaget klart, 1-4. Men efter det nye spillesystem får vi alligevel 1 point.

Nedtælling til ligastart  26. aug 2013

KVIK er ved at være klar til den 6. sæson i Stigadivisionen. Sæsonens første kampe spilles i den kommende weekend.
Lørdag kl. 15.00 spiller vi på udebane mod sidste sæsons sølvvindere fra København BTK og søndag har vi hjemmebane mod Vedbæk, som spilles kl. 13.00 på Kalbyrisskolen.I forhold til sidste sæson har vi fået tilgang af nogle nye unge spillere. Daniel Gonzales, Henrik Johansson og Martin Cederlöf er nye. Sammen med sidste sæsons spillere, Viktor Görman og Idowu Saheed udgør de truppen for den nye sæson.
Der vil komme en kort præsentation af de nye spillere senere.Udover nye spillere i truppen er der i ligaen også kommet helt nyt spillesystem. Hvor der tidligere er spillet med 4 spillere og efter rangliste, skal man i denne sæson spiller med 3 spillere og der er fri opstilling. Der skal spilles 5 singlekampe i en holdkamp og hver singlesejr giver point til klubben.