ØM Senior 2019

Dette år ØM for seniorer blev afholdt i Farum Arena.

KVIK Næstved stillede i år med et mindre antal spillere ift. tidligere år, men det skulle ikke afholde spillerne fra at tage medaljer med hjem til klubben.

Det blev til 2 Guld & 2 Bronzemedaljer.

Disse spillere deltog i årets ØM:
Mads Jørgensen: Hr. Klasse 1 single & Double.
Lars Bonnesen: Hr. Klasse 3 samt Hr. Klasse 4 single & Double.
Tim Hansen: Hr. Klasse 4+5 single & Double
Jesper Troy: Hr. Klasse 5 single & Double
Peter Laursen: Hr. Klasse 6

Mads Jørgensen spiller Hr. Klasse 1 og vinder sin pulje med 4 sejre.
I 1/8 vinder Mads klart 3-0, og i kvarten skal han møde sin dobbelmakker fra Amager, som Mads desværre taber en meget tæt kamp til.
I Hr. klasse 1 doublen tager Mads dog revance sammen med sin makker og spiller sig til Semifinalen, som desværre bliver endestationen for makkerparret, men en flot bronze til Mads.

Lars Bonnesen & Tim Hansen er makkerpar i Hr. Klasse 4 double hvor de spiller sig hele vejen frem til semifinalen hvor de spiller en tæt kamp. Lars & Tim har foruden godt spil, også lidt held med sig, og med netrullere får de sikret sig finalepladsen. I Finalen møder de et par fra Rødvig, og med flot spil sikrer Lars & Tim sig sejren med 3-1 og dermed guldet.

Tim Hansen spillede sig til endnu en guldmedalje, da makkerparret Tim Hansen & Jesper Troy stillede klar til Hr. Klasse 5 double.
Makkerparret spiller sig frem til finalen, hvor de møder Kenneth/Katcha fra Næstved Bordtennis, der spilles med stor glæde og med en sikker 3-0 sejr, sikres guldet.

Jesper Troy spillede ligeledes Hr. Klasse 5 single, og Jesper fortsatte det gode spil og nåede til semifinalen der desværre blev endestationen med et 1-3 nederlag, men en flot bronzemedalje til Jesper.

Tillykke med medaljerne.

Tak for alle billederne, i er med til at gøre siden mere spændende!
Husk at indsende dine billeder når du/i er ude, send dem direkte eller del via google/icloud, kvaliteten er desværre lidt ringe når de tages fra facebookgruppen. Se evt. en vejledning under Galleri.