ØM Ungdom

Vores ungdomsspillere er lige kommet tilbage fra de Østdanske mesterskaber og igen med masser af succes. Der blev hentet 4 medaljer hvor af de to var af Guld.
Det var ved lørdagens kampe ved mesterskaberne i Tåstrup hallerne at succesen blev hentet og som ved tidligere stævner er det i puslinge rækkerne vi dominerer.

Jacob Petersen stiller op i den stærke puslinge A, hvor de bedste spillere fra hele Østdanmark er med og her får Jacob en 5. plads. Simon Petersen spiller i puslinge B og han har en helt forrygende dag hvor han får rigtig gang i hans spil og med en super indstilling går Simon helt frem til finalen.
I en meget jævnbyrdig finale er Simon bagud 0-2 i sæt, men kommer stærkt tilbage og med stort fokus vinder han det afgørende med 11-8 og sikre sig en Guldmedalje.

I puslinge A double spiller Jacob og Simon sig også til finalen, hvor det dog bliver til et nederlag. men de får en flot sølvmedalje.

Nicolai Jensen spiller i puslinge D og han spiller med stor ro og koncentration i sine kampe.
Nicolai vinder klart kvart- og semifinale. I finalen spiller Nicolai også med stor fokus og vinder klart 3-0 i sæt og får en Guldmedalje.

Den sidste medalje henter Jonas Storch i drenge D, hvor han i både semifinale og kvartfinale er ude i tætte 5 sæts kampe, men får hver gang sejren i hus. I finalen taber Jonas dog med 3-1 i sæt, men får en sølvmedalje. I samme række spiller Oliver Jensen sig i kvartfinalen som også bliver endestation. Oliver Jensen får samme placering i Yngre drenge C.

Se Galleri…